Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / e-shop / Βιβλία / Γεωτεχνικά βιβλία

Ακολουθώντας τα Αποτυπώματα της Ελιάς

Ακολουθώντας τα Αποτυπώματα της Ελιάς

Κωδικός:Γ0229

Ενημερώθηκε: 27/11/2014

Διαθέσιμο ('Aμεσα)
Προσθήκη στο καλάθι
Τιμή κανονική:
28,17€ + Φ.Π.Α. =  30,00€
Τιμή συνδρομητή:
25,35€ + Φ.Π.Α. =  27,00€

συγγραφέας: Χαρτζουλάκης Στ. Κων/νος
έτος έκδοσης: 2013
σελίδες: 489
εικόνες: 851 έγχρωμες
διαστάσεις βιβλίου: 17x24 cm
έκδοση συγγραφέα

(Olea europaea L.)

Ένας θησαυρός 498 σελίδων με την ιστορία της ελιάς και του ελαιολάδου σε 41 χώρες στο οποίο συνεργάστηκαν 99 επιστήμονες από 5 ηπείρους. Την αγγλική έκδοση επιμελήθηκε διεθνής εκδοτική ομάδα από τους M. El-Kholy (Αίγυπτο), D. Avanzato (Ιταλία), J. Caballero (Ισπανία), Κ. Χαρτζουλάκης (Ελλάδα) και F. V. Serman (Αργεντινή). Η μετάφραση στα ελληνικά και η επιμέλεια έκδοσης έγινε από το Κων/νο Χαρτζουλάκη, γεωπόνο-ερευνητή.

Στο βιβλίο υπάρχει τεκμηριωμένο υλικό με ιστορικές φωτογραφίες (851) και το κεντρικό θέμα του είναι: «ελιά και οι άνθρωποι». Στόχος του βιβλίου είναι να κρατήσει ζωντανή την ιστορία, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις που συνδέονται με την ελιά, πριν χαθούν με το χρόνο μαζί με τις παλαιότερες γενιές. Επιπλέον να αυξήσει την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για τις ευεργετικές ιδιότητες του λαδιού και των προϊόντων της ελιάς στην υγεία του ανθρώπου.

Αποτελεί ένα ταξίδι ανακάλυψης για το μυαλό και την ψυχή, αφού ανταποκρίνεται στις ανάγκες των αναγνωστών: επιστημόνων, παραγωγών, καταναλωτών και μη ειδικών με την κάλυψη ενός πλήθους των θεμάτων για κάθε χώρα (ιστορία της ελιάς, ποικιλίες, επιδράσεις στην οικονομία και το περιβάλλον, εφαρμοζόμενες καλλιεργητικές πρακτικές, μεθόδοι επεξεργασίας, παραδόσεις και πολιτισμός, γαστρονομία, λαϊκές ιατρικές και καλλυντικές χρήσεις, τουρισμός και χρήσεις των υποπροϊόντων).

 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,296875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version