Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Forum / Για το forum / Όροι χρήσης - Ανακοινώσεις
  Θέμα    
Συγγραφέας
Απαντήσεις     Εμφανίσεις    Τελευταία αποστολή    
Φωτογραφίες στο Forum
Αφού εντοπίσετε μιά εικόνα στο διαδίκτυο
κάντε δεξί κλικ επάνω στην εικόνα,
πατήστε Ιδιότητες ή Properties,
και αντιγράψτε (copy) κάνοντας κλικ στο: Αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας ή Adress: (URL)

Για να τοποθετήσετε την εικόνα αυτή στο forum
πατήστε απάντηση,
κάντε κλικ στο κουμπί για εισαγωγή εικόνας
και κάντε επικόλληση (paste).

Αναφέρετε πάντα την πηγή της εικόνας και παρακαλώ να μην τοποθετείτε εικόνες με πνευματικά δικαιώματα
Βασικοί όροι χρήσης
Με την πρόσβαση στη «δημόσια περιοχή συζητήσεων» του δικτυακού τόπου agrotypos.gr(στο εξής θα αναφέρεται ως «δημόσια περιοχή συζητήσεων» ), δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους όρους που ακολουθούν.
Αν δεν δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από όλους τους ακόλουθους όρους τότε παρακαλούμε μην δημιουργήσετε κάποιον λογαριασμό.
Είναι πιθανόν να μεταβάλλουμε τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή και θα επιδιώξουμε να σας ενημερώσουμε για αυτό με τον προσφορότερο δυνατό τρόπο, όμως θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να ξαναδιαβάζετε τακτικά την παρούσα σελίδα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση της ενότητας «δημόσια περιοχή συζητήσεων» μετά τις εκάστοτε αλλαγές δείχνει πως δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από αυτούς τους όρους με την ανανεωμένη και/ή τροποποιημένη μορφή των όρων.

Δέχεστε να μην δημοσιεύετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο που είναι προσβλητικό, άσεμνο, χυδαίο, συκοφαντικό, περιέχον μίσος ή απειλή, σεξουαλικά προσανατολισμένο ή οτιδήποτε άλλο που πιθανόν να παραβιάζει νόμους είτε της χώρας σας, είτε της χώρας στην οποία φιλοξενείται η «δημόσια περιοχή συζητήσεων», είτε το Διεθνές Δίκαιο. Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη διαγραφή σας , με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε εφόσον κρίνουμε απαραίτητο. Η διεύθυνση IP κάθε δημοσίευσης καταγράφεται για την δυνατότητα επιβολής των παρόντων όρων.
Δέχεστε ότι η «δημόσια περιοχή συζητήσεων» έχει το δικαίωμα να απομακρύνει, να επεξεργαστεί, να μετακινήσει ή να κλείσει ένα θέμα συζήτησης οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιλέξει.
Σαν μέλος δέχεστε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε εισάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Αν και αυτές οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη συναίνεσή σας, ούτε η «δημόσια περιοχή συζητήσεων» ούτε η εταιρεία ανάπτυξης του «δημόσια περιοχή συζητήσεων», θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απόπειρα ηλεκτρονικής εισβολής ή παραβίασης η οποία είναι δυνατόν να οδηγήσει σε απώλεια αυτών των δεδομένων.

Κάθε μέλος στην «δημόσια περιοχή συζητήσεων» έχει το δικαίωμα να διατηρεί μόνο ένα λογαριασμό πρόσβασης. Μετά την δημιουργία του λογαριασμού η διαγραφή του δεν είναι δυνατή. Αν επιθυμείτε κάτι τέτοιο επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του συστήματος και ενημερώστε τον σχετικά.
Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους.

Απαγορεύεται το spamming, η γκρίζα διαφήμιση και γενικά η αποστολή μηνυμάτων με σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών, κλπ. Σεβαστείτε τα προσωπικά δεδομένα των άλλων και μην δημοσιοποιείτε ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, κ.λπ. στοιχεία τρίτων (μελών και μη).
Απαγορεύεται να γράφεται στην «δημόσια περιοχή συζητήσεων» με λατινικούς χαρακτήρες και κεφαλαία γράμματα.
Το περιεχόμενο ενός μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ουσιώδες και σαφές, ώστε να γίνεται άμεσα κατανοητό από τους αναγνώστες του. Ο τίτλος πρέπει να είναι σχετικός με το περιεχόμενο και όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός. Τέλος, τα μηνύματα σας πρέπει δημοσιεύονται στη κατάλληλη συζήτηση .

Η «δημόσια περιοχή συζητήσεων» αποτελεί ένα βασικό επικοινωνιακό εργαλείο των ανθρώπων που ασχολούνται με αγροτικά επαγγέλματα ή άμεσα σχετιζόμενα επαγγέλματα ή ακόμα και αν έχουν άμεση σχέση με την αγροτική ζωή.
Η «δημόσια περιοχή συζητήσεων» δεν έχει ουδεμία σχέση (φιλική, αποδοχής ιδεών, μεθόδων, νοοτροπίας, συμπεριφοράς, κατεύθυνσης, κ.λπ.) με άλλες ιστοσελίδες παρόμοιας θεματολογίας που υπάρχουν ή που θα υπάρξουν στο διαδίκτυο. Τα μέλη στη «δημόσια περιοχή συζητήσεων» που συμμετέχουν ως παρατηρητές ή ενεργά μέλη σε ανάλογες ιστοσελίδες εκφράζουν με την στάση και τις απόψεις τους τον εαυτό τους και μόνο, και όχι τη «δημόσια περιοχή συζητήσεων». Απαγορεύεται η καταχώρηση συνδέσμων ή κειμένων που προβάλουν, προωθούν, ή διαφημίζουν ιστοσελίδες με περιεχόμενο ανάλογο με αυτό του agrotypos.gr (και φυσικά δεν επιθυμούμε την προβολή συνδέσμου προς εμάς ή περιεχομένου μας από ανάλογες ιστοσελίδες). Τα ίδια ισχύουν και για συνδέσμους προς εμπορικές ιστοσελίδες, εκτός και αν υπάρχει η σύμφωνη έγγραφη γνώμη των διαχειριστών.
 Ταξινόμηση ανά: Χρονικό διάστημα

Σελίδες: 1 ( [1] )

Διαχειριστές:
giann1, admin_agrotypos

 
Πληροφορίες

Ενεργοί χρήστες: 0 | Φιλοξενούμενοι: 17 | Επισκέπτες σήμερα: 540 (Τελ. 24 ώρες)
Κανένα εγγεγραμμένο μέλος δεν έχει εισέλθει!

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,203125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version