Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Στο Όσλο της Νορβηγίας για δεύτερη φορά τα κρητικά κρασιά


Στο Όσλο της Νορβηγίας, βρέθηκε για δεύτερη φορά , το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης (Wines of Crete), όπου οργάνωσε εκπαιδευτικό Master Class για το κρητικό κρασί, με επίκεντρο τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού. Η δράση αυτή χρηματοδοτήθηκε από Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς πόρους και είχε ως βασικό σκοπό την προώθηση των Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε. οίνων του νησιού (λευκά, ροζέ, κόκκινα και γλυκά κρασιά).

Οι επαγγελματίες στο χώρο του οίνου, γνώρισαν τα σημαντικά οινικά χαρακτηριστικά του νησιού, δοκιμάζοντας παράλληλα 60 ετικέτες με επίκεντρο τις κρητικές ποικιλίες από 19 Οινοποιεία του νησιού.

Στο Master Class, παρευρέθηκαν άνθρωποι του Κρατικού Μονοπωλίου εκ των οποίων και ο υπεύθυνος αγορών για την Ελλάδα, εισαγωγείς κρασιού της Νορβηγίας αλλά και δημοσιογράφοι σε σημαντικά περιοδικά οίνου της Νορβηγίας, όπως το Aperitif.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν τα λευκά κρασιά της εσοδείας 2016, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά, την εξαιρετική αυτή χρονιά για τον κρητικό αμπελώνα.

Την ίδια στιγμή, η εκδήλωση προβλήθηκε  διαδικτυακά μέσα από τα social media του Δικτύου.

Οι Οινοποιοί της Κρήτης συνεχίζουν συλλογικά τις ενέργειές τους για την ενίσχυση της εξωστρέφειας αλλά και της φήμης του Κρητικού Αμπελώνα και των οίνων με ονομασία προέλευσης. Επόμενος σταθμός για το κρητικό κρασί, η Νέα Υόρκη, στις 21 Ιουνίου.

 
 

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version