Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Θετικά βλέπει η ΔΕΗ την πληρωμή αγροτικού ρεύματος κάθε εξάμηνο


Θετική εμφανίστηκε η διοίκηση της ΔΕΗ στο αίτημα να αλλάξει ο χρόνος πληρωμής του ρεύματος για τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις σε δύο φορές ετησίως. Το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά κατά τη συνάντηση, που είχε στις 26 Οκτωβρίου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βασίλης Κόκκαλης, με τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, παρουσία του προέδρου και του αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΘΕΣγη.

Ο Πρόεδρος του ΘΕΣγη κ. Π. Καλφούντζος, υπέβαλε αίτημα στην ΔΕΗ, το οποίο αφορά στην δυνατότητα αποπληρωμής των εξόδων ενέργειας των αγροτών σε βάθος εξαμήνου και όχι τους καλοκαιρινούς μήνες κατά την αρδευτική περίοδο.

Ο κ. Καλφούντζος επεσήμανε πως με την διευκόλυνση αυτή θα βελτιωθεί άμεσα το πρόβλημα ρευστότητας των παραγωγών οι οποίοι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν από πλευράς κόστους.

Σε ότι αφορά το θέμα που τέθηκε, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκης δήλωσε πως το αίτημα των παραγωγών εξετάζεται θετικά.

Ο υφυπουργός κ. Κόκκαλης από την πλευρά του, επεσήμανε μεταξύ άλλων πως «παρεμβάσεις όπως αυτή που συζητήσαμε σήμερα με τη διοίκηση της ΔΕΗ, αποτελούν δείγματα της ξεκάθαρης βούλησης που έχουμε να συνδράμουμε στην προσπάθεια διευκόλυνσης και ενδυνάμωσης της αγροτικής παραγωγής.

Δίνοντας τη δυνατότητα να υπάρχει μεγαλύτερη ρευστότητα κατά την καλλιεργητική περίοδο, προσφέρουμε ουσιαστικά επιπρόσθετα εχέγγυα για καλύτερη διαχείριση του φυτικού κεφαλαίου, δημιουργώντας εκ των πραγμάτων προσδοκίες για καλύτερη απόδοση, προς όφελος όλων.

Ευελπιστούμε πως η καλή διάθεση που έδειξε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκης, θα μεταφραστεί σύντομα σε αλλαγή του υφιστάμενου καθεστώτος».

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,453125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version