Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο: Ενημερωτική εκδήλωση για το νέο Πρόγραμμα Επιχειρούμε Έξω


Ενημερωτική εκδήλωση για τη συμμετοχή σε Διεθνείς Εμπορικές Εκθέσεις αξιοποιώντας το νέο Πρόγραμμα «Επιχειρούμε Έξω» διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, 13:00-14:30, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας-Ελληνικό, αίθουσα Συνεδρίων, στο πλαίσιο της Έκθεσης «ΕΞΠΟΤΡΟΦ».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των εκθέσεων, που αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στους τομείς Αγροδιατροφής/Βιομηχανίας Τροφίμων, Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών, Κατασκευών και Δομικών Yλικών, Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας, Φαρμάκων και Υπηρεσιών Υγείας, καθώς και των Ομαδικών Εθνικών Περιπτέρων, που σχεδιάζει να οργανώσει το Επιμελητήριο σε επιλεγμένες εκθέσεις κατά το διάστημα Ιανουάριος 2018 - Ιούλιος 2019.

Παράλληλα θα γίνει εκτενής αναφορά στο πρόγραμμα «Επιχειρούμε Έξω», τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις διαδικασίες, τις προϋποθέσεις, τα πλεονεκτήματα που προσφέρει, κλπ., ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για παροχή πρόσθετων πληροφοριών και διευκρινίσεων. Στο πάνελ θα μετάσχουν εκπρόσωποι του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, εκπρόσωποι των εταιριών, που οργανώνουν ομαδικά περίπτερα, εκπρόσωπος της Διαχειριστικής Αρχής του Προγράμματος και εκπρόσωποι εταιριών Συμβούλων-μελών μας, που θα μπορούσαν να αναλάβουν τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για λογαριασμό ενδιαφερομένων εταιριών-εκθετών.

«Πιστεύουμε ότι το «Επιχειρούμε Έξω» παρέχει σημαντική πρακτική βοήθεια σε ελληνικές επιχειρήσεις υποστηρίζοντας την παρουσία τους σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού με μειωμένο κόστος, την οποία αξίζει να αξιοποιήσουν εξωστρεφείς εταιρίες, προκειμένου να προωθηθούν στις διεθνείς αγορές ή να ενισχύσουν τη θέση και τα μερίδιά τους», τονίζει η ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Γιάννη Πατσιαβό, Senior Consultant, τηλ. 210 6419026.

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,484375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version