Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Η Syngenta διευρύνει την παρουσία της στα ανθοκομικά με την εξαγορά της Floranova


Η Syngenta ανακοίνωσε σήμερα την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Floranova, μίας σεβαστής επιχείρησης παραγωγής σπόρων ανθοκομικών φυτών και οικιακών λαχανικών, με διευρυμένη γκάμα προϊόντων και πελάτες σε πάνω από 50 χώρες.

Η Floranova, ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από περίπου 40 έτη, και η εταιρεία έγινε γνωστή λόγω της ισχυρής της φίρμας και για την ικανοποίηση των αναγκών των παραγωγών τόσο σε ισχύουσες όσο και σε αναπτυσσόμενες αγορές. Το 2017 η Floranova παρουσίαζε υψηλές πωλήσεις με ένα ευρύ κοινό καταναλωτών ανθοκομικών από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη, μέχρι την Μέση Ανατολή και την Ασία.

Ο κ. Jeff Colegrave, πρόεδρος της Floranova δήλωσε: «Είμαι περήφανος για όλα τα επιτεύγματα στην Floranova κατά την διάρκεια της ιδιοκτησίας μου, υπήρξε σημαντική εξέλιξη και ανάπτυξη, ειδικά στις Ασιατικές αγορές. Η εξαγορά της Floranova από την Syngenta είναι ευχάριστα νέα για όλους τους εμπλεκόμενους και για την Floranova σημαίνει ενδυνάμωση και ισχυρότερη θέση στην αντιμετώπιση των προκλήσεων σε μία πολύ ανταγωνιστική αγορά.»

«Είμαστε ενθουσιασμένοι σχετικά με την εξαγορά, η οποία θα βοηθήσει τους παραγωγούς, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να ικανοποιούν τις αλλαγές στις απαιτήσεις των καταναλωτών, μέσω μίας ευρύτερης ποικιλίας καλλιεργειών (της Floranova), τους σπόρους για τις οποίες θα παρέχει πλέον η Syngenta, φέρνοντας σπόρους για την καλλιέργεια των ανθοκομικών Pelargonium, Πετούνιας, Μπιγκόνιας και μία ξεχωριστή σειρά από λαχανικά (για οικιακή καλλιέργεια), υπό την ετικέτα της Vegetalis» πρόσθεσε ο επικεφαλής του τομέα ανθοκομικών της Syngenta κ. Michael Kester.

Η Syngenta, με πάνω από 2.000 εργαζομένους στον κλάδο των ανθοκομικών, αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην αγορά των «οικιακών» φυτών, υπηρετώντας τους καλλιεργητές σε όλο τον κόσμο από τα κεντρικά της στην πόλη Enkhuizen, στην Ολλανδία. Είναι γνωστή για την βελτίωση και τις καινοτόμες ποικιλίες που παρέχουν εξαιρετική απόδοση, τόσο για τους επαγγελματίες καλλιεργητές όσο και για τους λιανοπωλητές στον τομέα της καλλιέργειας σε κήπους. 

«Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το επίπεδο της φίρμας της Floranova, με μία έννοια διπλού σήματος», είπε ο κ. Kester. «Τόσο η Syngenta όσο και η Floranova θα συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται σαν ανεξάρτητες εταιρείες, με την δική τους διανομή και την δικιά τους γκάμα προϊόντων. Αυτό παρέχει συναρπαστικές νέες ευκαιρίες για την ενδυνάμωση της παρουσίας μας στην παγκόσμια αγορά των ανθοκομικών», πρόσθεσε.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,53125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version