Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Νέο πρόγραμμα προώθησης φρούτων σε Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νέο πρόγραμμα προώθησης φρούτων σε Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα


Ξεκινούν οι δράσεις προώθησης των ευρωπαϊκών φρούτων που παράγονται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του νέου προγράμματος «Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης νωπών φρούτων στη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Η.Α.Ε.)», με διακριτικό τίτλο «FRUITOP - Top Quality European Fruits From Greece».

Το πρόγραμμα υλοποιείται με εκτελεστικό οργανισμό τη NOVACERT και φορέα υλοποίησης την Ένωση Νομικών Προσώπων που απαρτίζεται από τους ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΥΝ.ΠΕ., Α.Σ. ΖΑΓΟΡΑΣ, Α.Σ. ΡΑΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», Α.Σ. «ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΣΥΜΒΟΛΟ» και Α.Σ. ΝΕΣΤΟΣ, με επικεφαλής εταίρο τον ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΥΝ.ΠΕ.

Τα υπό προώθηση προϊόντα είναι τα ροδάκινα - νεκταρίνια, τα μήλα, τα βερίκοκα, τα κεράσια, τα επιτραπέζια σταφύλια και τα ακτινίδια.

Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Α.Σ. ΡΑΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» κ. Δημήτριος Ντούρος, «στο πρόγραμμα έχουν ενταχθεί δυναμικοί συνεταιρισμοί. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και δουλεύοντας ομαδικά θα μπορέσουμε να κάνουμε μια «δυναμική» είσοδο σε αυτές τις αγορές. Ήδη έχει έρθει στην χώρα μας επιχειρηματικής αποστολή από τις χώρες - στόχους και επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις μας και ήδη τους χώρους τυποποίησης. Οι καταναλωτές σε αυτές τις χώρες έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν την καλή ποιότητα. Ανταγωνιστές μας σε αυτές τις αγορές είναι χώρες από όλα τα μέρη του κόσμου (Ιταλία, Χιλή, Ιορδανία κα.)».

Να θυμίσουμε επίσης ότι ο Α.Σ. ΖΑΓΟΡΑΣ έχει ήδη καταφέρει να κάνει εμφανή την παρουσία του με τα μήλα του στις αγορές της Μέσης Ανατολής.

Η εκστρατεία ενημέρωσης είναι τριετούς διάρκειας και περιλαμβάνει σειρά από ενέργειες στις χώρες - στόχους, όπως: συμμετοχή σε εκθέσεις, ενημερωτικές εκδηλώσεις, επιχειρηματικές αποστολές, διαφημιστικές καταχωρίσεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ηλεκτρονική ενημέρωση (website, social media και εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα), καθώς και ενημερωτικά βίντεο.

Στόχος των δράσεων είναι η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σχετικά με τα οφέλη της κατανάλωσης φρέσκων φρούτων για την βελτίωση του τρόπου ζωής μέσω των ορθών διατροφικών συνηθειών. Παράλληλα, μέσω της εκστρατείας προβάλλονται τα αυστηρά κριτήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην παραγωγή, διαχείριση και εμπορία των νωπών φρούτων και λαχανικών.

Προετοιμάζεται η δυναμική παρουσία του FRUITOP στη σημαντικότερη κλαδική έκθεση φρέσκων προϊόντων της Μέσης Ανατολής, τη WOP Dubai, στις 1-3 Οκτωβρίου 2018.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,59375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version