Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Δύο νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της Syngenta

Δύο νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της Syngenta


Κατά την έκτακτη συνεδρίαση των μετόχων, στις 5 Νοεμβρίου, ανακοινώθηκε ότι η ChemChina έχει διορίσει δύο νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Syngenta. Μετά από αυτούς τους διορισμούς το Διοικητικό Συμβούλιο θα απαρτίζεται από έξι Διευθυντές της ChemChina και τέσσερις Ανεξάρτητους Διευθυντές.

Ο κ. Paul Fribourg, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Continental Grain Company, θα προσχωρήσει στο Διοικητικό Συμβούλιο ως Μη Εκτελεστικός Διευθυντής. Ο Paul έχει διαδραματίσει τον ρόλο του στην Continental Grain από το 1997. Πριν από αυτό, διετέλεσε ανώτερος διευθυντής, ενώ κατείχε προηγούμενως εμπορικές θέσεις στην εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, αρχίζοντας από το 1976. Είναι κάτοχος πτυχίου Bachelors από το Αmherst College απόφοιτος του Advanced Management Program του Harvard Business School. Ο Paul συμμετέχει επίσης στα συμβούλια της Continental Grain Company, της Estée Lauder, της International Brand Restaurant και της Apollo Global Management, LLC.

Ο κ. Erik Fyrwald, Διευθύνων Σύμβουλος της Syngenta, θα προσχωρήσει στο διοικητικό συμβούλιο ως εκτελεστικός διευθυντής. Ο Erik εντάχθηκε στη Syngenta ως διευθύνων σύμβουλος τον Ιούνιο του 2016. Πριν από τη Syngenta, ο Erik διετέλεσε γενικός διευθυντής της Univar από το 2012-2016 και διευθύνων σύμβουλος της Nalco από το 2008 έως το 2012. Πριν από τη Nalco, ο Erik πέρασε 27 χρόνια στη DuPont, συμπεριλαμβανομένων 5 ετών ως Αντιπρόεδρος του Ομίλου της DuPont Agriculture and Nutrition. Ο Erik υπηρετεί επίσης στα συμβούλια των Eli Lilly και Crop Life International και είναι Πρόεδρος του Συμβουλίου του Ιδρύματος Syngenta για την Αειφόρο Γεωργία.

Ο πρόεδρος της Syngenta κ. Gaoning (Frank) Ning, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε και τον Paul και τον Erik στο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο Paul έχει κάνει τη σταδιοδρομία του στον τομέα της γεωργίας και των τροφίμων και θα βοηθήσει στη διασύνδεσή μας μέσω της αλυσίδας αξίας των τροφίμων. Ο Erik θα ενισχύσει τη σύνδεση του διοικητικού συμβουλίου με τους εκτελεστικούς ηγέτες της Syngenta».

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,359375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version