Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Ολοκλήρωσε την εξαγορά της Arysta LifeScience η UPL, στόχος της μια Ανοιχτή Γεωργία «OpenAg»

Ολοκλήρωσε την εξαγορά της Arysta LifeScience η UPL, στόχος της μια Ανοιχτή Γεωργία «OpenAg»


Η εταιρεία UPL Limited ανακοίνωσε επίσημα την ολοκλήρωση της εξαγοράς της εταιρείας Arysta LifeScience Inc. («Αrysta») από την πλατφόρμα Specialty Products έναντι 4,2 δις δολαρίων ΗΠΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική της ανακοίνωση «η ολοκλήρωση της συναλλαγής, η οποία υπεγράφη τον Ιούλιο του 2018, σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην ιστορία της UPL. Η εν λόγω εξαγορά ενισχύει περαιτέρω τη θέση της UPL, ως παγκόσμιου ηγέτη στις γεωργικές λύσεις, με συνολικά 5 δις δολάρια τζίρο και EBITDA περίπου 1 δις δολάρια ΗΠΑ».

Σε μια προσπάθεια να επιτύχει το μακροπρόθεσμο στόχο της, να καταστεί δηλαδή ηγέτης στην παγκόσμια αλυσίδα τροφίμων, η UPL ξεκίνησε επίσης το νέο της σκοπό, που αποκαλείται «OpenAg» (Ανοιχτή Γεωργία).

Πρόκειται για συνεργασίες ανοιχτού πνεύματος και win-win (αμοιβαία επωφελείς) συνεργασίες διεύρυνσης του χώρου, με στόχο τη δημιουργία αξίας σ’ ένα μεγαλύτερο δίκτυο παραγωγής τροφίμων, επεξηγεί η ανακοίνωση.

«Με το σκοπό του OpenAg (Ανοιχτής Γεωργίας), στοχεύουμε στη μετεξέλιξη της γεωργίας, δημιουργώντας ένα ανοικτό αγροτικό δίκτυο που τροφοδοτεί τη βιώσιμη ανάπτυξη για όλους», δήλωσε σχετικά ο κ. Jai Shroff, Global CEO.

Ο Shroff πρόσθεσε επίσης ότι: «Η UPL θα προσφέρει περισσότερες επιλογές, μεγαλύτερη αξία και αυξημένη βιωσιμότητα ούτως ώστε να εξασφαλίσει παγκοσμίως την διατροφική επάρκεια. Μ’ ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο και βελτιωμένη παγκόσμια εμβέλεια, πιστεύουμε ότι η νέα UPL θα είναι από τις πιο καινοτόμες, συναρπαστικές και αξιοθαύμαστες εταιρείες του χώρου μας».

Ο κ. Shroff δήλωσε: «Οι αγρότες χρειάζονται τεχνολογίες που θα βοηθούν τις εκμεταλλεύσεις τους να είναι πιο ανθεκτικές και να αυξάνουν τις αποδόσεις τους σε συνθήκες κλιματικής αλλαγής και με δεδομένη την εξέλιξη των συστημάτων τροφίμων. Έχουμε την πεποίθηση ότι η UPL μπορεί να προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο τεχνολογιών στον κλάδο, από την προστασία των καλλιεργειών έως καινοτόμες υβριδικές πλατφόρμες. Τα συνδυαστικά μας biosolutions σηματοδοτούν το ξεκίνημα μίας νέας εποχής στη βιώσιμη (ανανεώσιμη) γεωργία, ως μέρος ολοκληρωμένων προγραμμάτων διαχείρισης εχθρών και θρέψης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «η συναλλαγή έλαβε άνευ όρων κανονιστικές εγκρίσεις από αρχές σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει παγκόσμιες, περιφερειακές και εθνικές ομάδες ηγεσίας για την ολοκληρωμένη οντότητα. Η ολοκλήρωση βρίσκεται σε εξέλιξη μπροστά από το σχέδιο και ολόκληρη η ομάδα διαχείρισης επικεντρώνεται στη δημιουργία αξίας και στην εξασφάλιση συνεργασιών.

Η UPL έκλεισε την εξαγορά μέσω του διεθνούς της βραχίονα UPL Corporation Ltd και δημιουργήθηκε ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη νέα εταιρεία, προσφέροντας μια πλούσια εμπειρία με ποικίλες δεξιότητες και «εφόδια» ούτως ώστε να εξελιχθεί ως οργανισμός.

Σχετικά με τη νέα UPL

Η νέα UPL κατέχει ηγετική θέση στα παγκόσμια συστήματα διατροφής και με την εξαγορά της Arysta, αποτελεί μία από τις κορυφαίες 5 εταιρείες αγροτικών λύσεων παγκοσμίως. Με έσοδα περίπου 5 δις δολάρια ΗΠΑ, έχει παρουσία σε 76 χώρες και πωλήσεις σε παραπάνω από 130 χώρες. Έχοντας πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά τροφίμων και εστιάζοντας σε περιοχές με υψηλή ανάπτυξη, αντιπροσωπεύει μια συγκλονιστική πρόταση αξίας για τους καλλιεργητές, τους διανομείς, τους προμηθευτές και τους εταίρους της καινοτομίας, σε μια ενοποιημένη αγορά. Η νέα UPL προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αγροτικών λύσεων κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για διάφορες σειρές καλλιεργειών και καλλιέργειες, συμπεριλαμβανομένων των χημικών προϊόντων για την προστασία των καλλιεργειών, BioSolutions και επεξεργασίες σπόρων που καλύπτουν ολόκληρη την αλυσίδα αξίας των καλλιεργειών.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version