Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Η Bayer εκπαιδεύει τους παραγωγούς σιτηρών σε βέλτιστες πρακτικές φυτοπροστασίας

Η Bayer εκπαιδεύει τους παραγωγούς σιτηρών σε βέλτιστες πρακτικές φυτοπροστασίας


Ο τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer πραγματοποίησε ενημερωτικές παρουσιάσεις, στις 11 και 13 Φεβρουαρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού και στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, για τους παραγωγούς των ευρύτερων  περιοχών.

Σκοπός των εκδηλώσεων ήταν η ενημέρωση των παραγωγών τόσο  στην ορθή φυτοπροστασία  αναφορικά με ζιζάνια και ασθένειες στα σιτηρά, όσο και στην βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας χρήσης φυτοπροστατευτικών προϊόντων μέσω  της σωστής ρύθμισης/βαθμονόμησης των ψεκαστικών μηχανημάτων, αλλά και στην ασφαλή χρήση τους για τον παραγωγό και το περιβάλλον.

Ο κ. Γιώργος Γαλούσης, Υπεύθυνος Field Marketing Κεντρικής Ελλάδος αναφέρθηκε στις βέλτιστες πρακτικές Φυτοπροστασίας Σιτηρών, που προτείνει η Bayer στην ελληνική αγορά μέσω μιας δυναμικής ποικιλίας φυτοπροστατευτικών προϊόντων, όπως τα Atlantis OD, Atlantis Flex, Biopower, Brominal Nuevo, και Madison, με τα οποία οι παραγωγοί σιτηρών μπορούν να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για αποτελεσματική προστασία της καλλιέργειάς τους και κατ’επέκταση της επένδυσής τους προάγοντας την απόδοση και ποιότητα της παραγωγής τους.

Στη συνέχεια ο κ. Χριστόφορος Καλλιώρας, Αgronomic Development Expert του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς, παρουσίασε αναλυτικά  τη τεχνογνωσία της εταιρίας αναφορικά με την τεχνολογία ψεκασμών και μέσω παραδειγμάτων τόνισε τη σωστή ρύθμιση και βαθμονόμηση των ψεκαστικών μηχανημάτων που συντελεί στην κατάλληλη εφαρμογή και στη βελτιστοποίηση του υψηλότερου δυναμικού αποτελεσματικότητας εφαρμογής των φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

Τέλος ειδική αναφορά έγινε και στα μέτρα ατομικής προστασίας που είναι απαραίτητα να λαμβάνονται από τους χρήστες/παραγωγούς για την προστασία της υγείας τους αλλά και του περιβάλλοντος.

Η συνεχής και συστηματική εκπαίδευση των παραγωγών θα επιφέρει την ενδυνάμωση τους, έτσι ώστε να παράγουν προϊόντα υψηλότερης ποιότητας και διατροφικής αξίας, να αυξήσουν τα εισοδήματά τους, και να κάνουν τη γεωργία ελκυστική για τις μελλοντικές γενιές.

Η Bayer ως εταιρία με όραμα την «Επιστήμη για μια Καλύτερη Ζωή» έχει δημιουργήσει μία μακροπρόθεσμη στρατηγική προς όφελος των παραγωγών, των καταναλωτών και του πλανήτη και είναι καλύτερη προετοιμασμένη από ποτέ ώστε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η γεωργία σήμερα και στο μέλλον.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,4375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version