Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Επιτυχία της διοίκησης σε σχέση με την βιωσιμότητα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνου

Επιτυχία της διοίκησης σε σχέση με την βιωσιμότητα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνου


Την προοπτική της κάλυψης των οφειλών του προς προμηθευτές, προσωπικό και συνεργάτες δίνει στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ρεθύμνου, η συμφωνία που έχει προγραμματίσει με τράπεζες και πιστωτές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διοίκησης, μετά τη γενική συνέλευση της Τρίτης.

Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του ΑΣ Ρεθύμνου, κ. Γιάννης Γλεντζάκης, «η Γενική Συνέλευση ομόφωνα ενέκρινε το σχέδιο αναδιάρθρωσης και πλέον ελπίζεται ότι θα μπουν σε μία σειρά όσα εδώ και χρόνια ταλανίζουν τον συνεταιρισμό».

Ο ίδιος έκανε λόγο για «μεγάλη επιτυχία της σημερινής διοίκησης του συνεταιρισμού, σχετικά με τη βιωσιμότητα της οργάνωσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνου αναφέρει:

«Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνης με μοναδικό θέμα την “Συμφωνία Εξυγίανσης με Τράπεζες και Πιστωτές”.

Η Γενική Συνέλευση, ομόφωνα, ενέκρινε το σχέδιο αναδιάρθρωσης των υποχρεώσεων μας προς τους πιστωτές της και τον μεγαλύτερο πιστωτή (Τρ. Πειραιώς) εξουσιοδοτώντας το Διοικητικό Συμβούλιο να ενεργήσει ό,τι προβλέπεται από τον νόμο.

Με την απόφαση αυτή ήρθαμε στο τελικό στάδιο μιας συμφωνίας που οι διοικήσεις του Α.Σ. επιζητούσαν από το 2014, αφού η οικονομική κρίση με τις επιπτώσεις της, κύρια στο αγροκτηνοτροφικό τομέα και σε συνδυασμό με επενδύσεις που συνέπεσαν χρονικά με αυτή την περίοδο την καθιστούσαν επιβεβλημένη.

Το σχέδιο προβλέπει την καταβολή του 100% των υποχρεώσεων της Ένωσης προς τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς καθώς και την διατήρηση της κυριότητας, νομής και κατοχής  όλων των παραγωγικών ακινήτων της Ένωσης.

Με την ολοκλήρωση της πρότασης αυτής δίνεται η δυνατότητα να αναδιαρθρώσουμε τα δάνεια και να ρυθμίσουμε τις οφειλές μας, κερδίζοντας τον απαραίτητο χρόνο, χωρίς ασφυκτικές πιέσεις για την επόμενη μέρα του Συνεταιρισμού και εξασφαλίζοντας συγχρόνως την αποκατάσταση των οικονομικών μας υποχρεώσεων, στο ακέραιο απέναντι σε παραγωγούς, προμηθευτές, προσωπικό και συνεργάτες».

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,515625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version