Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Στόχος της UPL μετά την εξαγορά της Arysta LifeScience να μετατρέψει τη γεωργία σε ένα προσβάσιμο γεωργικό δίκτυο

Στόχος της UPL μετά την εξαγορά της Arysta LifeScience να μετατρέψει τη γεωργία σε ένα προσβάσιμο γεωργικό δίκτυο


H UPL ολοκλήρωσε την εξαγορά της Arysta LifeScience, δημιουργώντας τη νέα UPL, έναν παγκόσμιο ηγέτη στη διεθνή αλυσίδα υπεραξίας των τροφίμων.

«Μέσω της στρατηγικής μας στόχευσης OpenAg, φιλοδοξούμε να μετατρέψουμε τη γεωργία σε ένα προσβάσιμο γεωργικό δίκτυο το οποίο θα τροφοδοτεί την αειφόρο ανάπτυξη για όλους. Χωρίς όρια, χωρίς σύνορα», αναφέρει σχετικά ο Κώστας Παπασωτηρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Με αποτύπωμα σε 76 χώρες και πωλήσεις σε περισσότερες από 130 χώρες, η νέα UPL προσφέρει ένα παγκόσμιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από πρωτότυπες και γενόσημες λύσεις για πληθώρα καλλιεργειών. Περιλαμβάνει χημικά φυτοπροστατευτικά προϊόντα, biosolutions και επενδυτικά σπόρων που καλύπτουν ολόκληρη την αλυσίδα υπεραξίας στις καλλιέργειες.

«Ο κόσμος μας αναζητεί μια αειφόρο γεωργία που είναι φιλική προς το περιβάλλον, ενώ η αλυσίδα υπεραξίας των τροφίμων γίνεται όλο και πιο περίπλοκη και οι προκλήσεις των παραγωγών πιο έντονες. Οι παραγωγοί χρειάζονται τεχνολογίες που θα τους βοηθήσουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να ενισχύουν την απόδοση τους. Πιστεύουμε ότι συνδυάζοντας τις δυνάμεις της UPL και της Arysta, μπορούμε να προσφέρουμε μια σειρά νέων τεχνολογιών που καλύπτει όλες αυτές τις προκλήσεις», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Παπασωτηρίου, για να καταλήξει, ως εξής:

«Η νέα UPL δεσμεύεται να βοηθήσει τη βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητας των παραγόμενων τρόφιμων, και αυτό θα το πετύχουμε:

-Προβλέποντας και απαντώντας στα προβλήματα και στις ανάγκες των παραγωγών

-Υιοθετώντας την ευελιξία στην Έρευνα και την Ανάπτυξη για τη δημιουργία επικερδών και αειφόρων λύσεων

-Αξιοποιώντας βέλτιστες πρακτικές στην καθημερινή μας λειτουργία και τη βιομηχανική παραγωγή

-Καλλιεργώντας στρατηγικές συνεργασίες για την πρόσβαση στις απαιτούμενες τεχνολογίες και την κάλυψη αναγκών».

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,46875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version