Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Κώστα Χαρτζουλάκη με θέμα «Η Άρδευση των καλλιεργειών»

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Κώστα Χαρτζουλάκη με θέμα «Η Άρδευση των καλλιεργειών»


Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των εκδόσεων AγροΤύπος Α.Ε. του Γεωπόνου – Ερευνητή κ. Κωνσταντίνου Χαρτζουλάκη: «Η Άρδευση των καλλιεργειών: Μέθοδοι, Σχεδιασμός, Ανάγκες σε νερό, Ποιότητα νερού, Εφαρμογές».

Η ανάγκη για ορθολογική διαχείριση του νερού άρδευσης, η χρήση σύγχρονων εργαλείων για το σχεδιασμό της άρδευσης και η εφαρμογή καινοτόμων τεχνικών αποτέλεσαν το βασικό κίνητρο για την συγγραφή αυτού του βιβλίου.
 
Στο βιβλίο, με εμπειρία του συγγραφέα πάνω από 35 χρόνια σε θέματα άρδευσης, καταβλήθηκε προσπάθεια να καταγραφεί η υπάρχουσα επιστημονική γνώση σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο για την άρδευση και τις νέες τεχνολογίες, που πρέπει να εφαρμοσθούν στις συνθήκες που διαμορφώνονται τα τελευταία χρόνια.
 
Στόχος της έκδοσης, είναι να αποτελέσει ένα πολύτιμο βοήθημα για φοιτητές, μελετητές, μηχανικούς περιβάλλοντος, γεωπόνους, στελέχη δημόσιας διοίκησης σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης αλλά και για σύγχρονους αγρότες.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο δείτε εδώ
 
Ο συγγραφέας:

Ο Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης γεννήθηκε στην Κίσσαμο Χανίων Κρήτης το 1952. Είναι πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής της Αθήνας και κάτοχος διδακτορικού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εργάσθηκε από το 1980 μέχρι το 2013 ως γεωπόνος – ερευνητής και από το 2006 ως Διευθυντής στο Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών στα Χανιά Κρήτης σε θέματα άρδευσης των καλλιεργειών. Είναι ειδικός σύμβουλος σε θέματα αρδεύσεων και ελαιοκομίας στην Κίνα, Πακιστάν, Ιράν, Αίγυπτο και Ιορδανία.

 
Η εταιρεία ΑγροΤύπος ΑΕ:

Ασχολείται αποκλειστικά με τις αγροτικές εκδόσεις και σκοπός της είναι να φέρει την επιστήμη πιο κοντά στην πράξη, με την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση όλων όσων ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με τη γεωργία και κτηνοτροφία. Ιδρύθηκε το 1993 με κύριο κίνητρο να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής γεωργίας. Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν, κάτω από το γενικό συντονισμό του γεωπόνου Δρ. Κ.Ν. Γιαννοπολίτη, ειδικοί επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία στα σύγχρονα προβλήματα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.

Κύριες δραστηριότητές της είναι:

Η έκδοση του μηνιαίου περιοδικού «Γεωργία – Κτηνοτροφία» το οποίο κυκλοφορεί στα περίπτερα στην Ελλάδα και την Κύπρο, παράλληλα διατίθεται και σε χιλιάδες συνδρομητές.

Η έκδοση επιλεγμένων βιβλίων τεχνικού & πρακτικού ενδιαφέροντος

Το πρώτο website με αγροτικά νέα στην Ελλάδα www.agrotypos.gr

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,6875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version