Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους οι Περιφερειάρχες για ολοκλήρωση αξιολογήσεων στα Σχέδια Βελτίωσης έως τέλη Ιουνίου ζητά η ΕΚΑΓΕΜ

Να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους οι Περιφερειάρχες για ολοκλήρωση αξιολογήσεων στα Σχέδια Βελτίωσης έως τέλη Ιουνίου ζητά η ΕΚΑΓΕΜ


Η Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος (ΕΚΑΓΕΜ) έχει ζητήσει δημόσια από τους 13 Περιφερειάρχες να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους για ολοκλήρωση της αξιολόγησης των Σχεδίων Βελτίωσης (του Μέτρου 4.1.1), έως τις 30/6/2019.

Όπως τονίζει τα Μέλη της αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος αγρότης, κτηνοτρόφος και συλλογικό σχήμα που έχουν υποβάλλει αίτημα ενίσχυσης, βρίσκονται σε αναμονή των εγκρίσεων προκειμένου να τονωθεί και πάλι η αλυσίδα της αγοράς του αγροδιατροφικού τομέα που έχει ατονήσει εν’ αναμονή των αξιολογήσεων.

Η Προγραμματική Περίοδος 2014-2020 που διανύουμε οδεύει προς το τέλος της και δεν υπάρχουν ακόμη εγκρίσεις του Μέτρου 4.1.1 που αφορά περισσότερες από 15.000 αιτήσεις φυσικών προσώπων και ακόμη 250 περίπου συλλογικών.

Όπως επισημαίνει «η δυναμική ανάπτυξης και θα δώσει ώθηση στην αγορά και θα βγάλει από το τέλμα τις επιχειρήσεις του κλάδου, που παλεύουν για την επιβίωση.

Καλούμε άμεσα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να αυξήσει  τα διαθέσιμα κονδύλια του Προϋπολογισμού του Μέτρου και να προχωρήσει με τις εξαγγελίες του για τη στήριξη της χρηματοδότησης των αγροτών μέσω των τραπεζών.

Όλος ο παραγωγικός κλάδος που στηρίζει τον πρωτογενή τομέα είναι δέσμιος των εξαγγελιών του Υπουργείου και των Περιφερειών για ολοκλήρωση των αξιολογήσεων μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Στηρίζουμε τους αξιολογητές και το σημαντικό έργο που έχουν αναλάβει και είμαστε στη διάθεση τους για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση που θα βοηθήσει στην ομαλή διαδικασία της αξιολόγησης.

Η ΕΚΑΓΕΜ Ελλάδος θέλει να διαβεβαιώσει τα Μέλη της ότι θα συνεχίσει τις συνεχείς πιέσεις σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να έχουμε το συντομότερο τα βέλτιστα αποτελέσματα».

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version