Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Με προκαταβολές σε κριθάρι και σιτάρι ξεκινά σε λίγες ημέρες η ΕΑΣ Τρικάλων

Με προκαταβολές σε κριθάρι και σιτάρι ξεκινά σε λίγες ημέρες η ΕΑΣ Τρικάλων


Όπως ακριβώς και την περσινή χρονιά, με προκαταβολές στο κριθάρι και στο σιτάρι (σκληρό και μαλακό) αναμένεται να παρέμβει στην αγορά η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων, αν και ακόμα δεν έχει καθοριστεί το ποσό της προκαταβολής.

Όπως δήλωσε μιλώντας στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. Αχιλλέας Λιούτας «θα ξεκινήσουμε με προκαταβολή, αρχής γενομένης από το κριθάρι, που μαζεύεται τις επόμενες ημέρες και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στο σιτάρι. Η τιμή θα διαμορφωθεί στα τέλη του μήνα».

Πέρσι υπενθυμίζεται η ΕΑΣ ξεκίνησε να δίνει προκαταβολή 10 λεπτά στο σιτάρι, για να την ανεβάσει μετά από λίγες ημέρες στα 15 λεπτά. Στο κριθάρι πλήρωσε τελικά πέρσι 18 λεπτά το κιλό.

Τις τιμές παραγωγού που θα ισχύσουν φέτος για το σιτάρι και το κριθάρι ανακοίνωσε εξάλλου πριν από λίγες ημέρες και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου. Παράλληλα, στη Νίκαια της Λάρισας, ο τοπικός συνεταιρισμός «Προμηθέας» ξεκινά τη σεζόν, χωρίς αποθέματα στις αποθήκες του, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τιμή.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος του ΑΣ και της ΕΒΟΛ, κ. Νικήτας Πρίντζος, οι τιμές που θα πληρωθούν οι αγρότες που θα παραδώσουν στον Αγροτικό Συνεταιρισμό και στις εγκαταστάσεις των σιλό Αγίου Δημητρίου, Βελεστίνου και του Στεφανοβίκειου είναι 0,17 ευρώ για το κριθάρι και 0,20 ευρώ για το σκληρό σιτάρι.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου ανακοίνωσε σήμερα στα Μ.Μ.Ε. τις τιμές των δημητριακών (κριθάρι-σιτάρι) τις οποίες και θα προμηθευτεί ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου. Πιο συγκεκριμένα, ο Συνεταιρισμός θα συγκεντρώσει 4.000 τόνους κριθαριού και 10.000 τόνους σκληρού σίτου.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος ανέφερε ότι οι τιμές που θα πληρωθούν οι Αγρότες που θα παραδώσουν στον Αγροτικό Συνεταιρισμό και στις εγκαταστάσεις των σιλό Αγίου Δημητρίου, Βελεστίνου και του Στεφανοβίκειου είναι 0,17 ευρώ για το κριθάρι και 0,20 ευρώ για το σκληρό σιτάρι.

Η πληρωμή θα γίνεται άμεσα μετά την παράδοση των προϊόντων στα γραφεία του Συνεταιρισμού στην Α΄ ΒΙ.ΠΕ Βόλου κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,8129883 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version