Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Νέο βραβείο για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς και το μήλο Ζαγορίν

Νέο βραβείο για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς και το μήλο Ζαγορίν


Ο επιτυχημένος Συνεταιρισμός με τα πασίγνωστα μήλα «Zagorin» είχε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να βρεθεί ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις της χώρας, καθώς την Τρίτη 28 Μαΐου βραβεύτηκε στα πλαίσια της διοργάνωσης «Business IT Excellence Awards 2019», σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Οίνου στην Παλλήνη Αττικής.

Την υποψηφιότητα είχε υποβάλλει ο ΑΣ στη κατηγορία των εξειδικευμένων κλαδικών εφαρμογών για το νέο λογισμικό πρόγραμμα που χρησιμοποιείται από φέτος.

Το νέο λογισμικό επιδοτήθηκε μάλιστα από τα κονδύλια του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Ομάδας Παραγωγών του Α.Σ. Ζαγοράς και αποτελεί μία από τις κύριες επιλογές της διοίκησης του Συνεταιρισμού, έπειτα από σχετική εισήγηση, αποτέλεσμα εντατικής προσπάθειας του υποδιευθυντή Άγγελου Θεοδώρου, για την εξεύρεση της καταλληλότερης εφαρμογής ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των υπηρεσιών του Συνεταιρισμού, με στόχο τον εκσυγχρονισμό της καθημερινής τους λειτουργίας.

Το βραβείο, έλαβε από κοινού ο Συνεταιρισμός με την συνεργαζόμενη εταιρεία και στην τελετή εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο, Αντώνη Λάσκο τον οποίο συνόδευε το στέλεχος του Λογιστηρίου, Δημήτρης Σαμαράς και ο διαχειριστής του Πρατηρίου Α15-Α17 του Συνεταιρισμού στη Κεντρική Λαχαναγορά Αθήνας, Γιώργος Καπανιάρης.

H επιτροπή αξιολόγησης των βραβείων, αποτελούνταν από 32 σημαντικές προσωπικότητες, CEO’s των μεγαλύτερων επιχειρήσεων ΤΠΕ, CIO’s, διακεκριμένους ακαδημαϊκούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, innovation experts και εκπροσώπους των θεσμικών φορέων. Τα βραβεία Impact Business IT Excellence (BITE) Awards 2019 συνδιοργάνωσαν η Boussias Communications και το Εργαστήριο ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ). Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, κεντρικός κόμβος πληροφόρησης και υποστήριξης για θέματα έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας, ήταν επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,023926 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version