Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Με τροπολογία στη Βουλή από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων η εξόφληση τευτλοπαραγωγών και εργαζομένων της ΕΒΖ

Με τροπολογία στη Βουλή από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων η εξόφληση τευτλοπαραγωγών και εργαζομένων της ΕΒΖ


Τροπολογία με την οποία θα δίδεται η δυνατότητα επιχορήγησης της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) από το εθνικό σκέλος του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων προκειμένου να εξοφληθούν οφειλές που αφορούν χρέη προς τους τευτλοπαραγωγούς και δεδουλευμένα εργαζομένων της επιχείρησης, κατέθεσε το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας.

Το σχέδιο νόμου με τίτλο: «Κύρωση των επιμέρους συμβάσεων για τα Έργα V και VI της από 06-09-2018 Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος "Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος" και του Ελληνικού Δημοσίου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα της Υγείας», έχει προγραμματιστεί να ψηφιστεί σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής.

Με την πρώτη προτεινόμενη ρύθμιση προβλέπεται η δυνατότητα επιχορήγησης της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε.» από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων προκειμένου να εξοφληθούν οφειλές που αφορούν σε
α) δεδουλευμένες αποδοχές των εργαζομένων και
β) απαιτήσεις τευτλοπαραγωγών που είχαν συμβληθεί με την εταιρεία για την παραγωγή του έτους 2018.

Διαβάστε την σχετική τροπολογία

Στο μεταξύ ματαιώθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας η προγραμματισμένη για επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΒΖ, με θέμα την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 106δ του Πτωχευτικού Κώδικα.

Επίσης, λόγω της διενέργειας των αυτοδιοικητικών εκλογών (παράταση της αναστολής εκδικάσεων), δεν θα συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα (10 Ιουνίου) στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το αίτημα της βιομηχανίας για ένταξη στην προπτωχευτική διαδικασία του άρθρου 106. Η διοίκηση της εταιρείας πρόκειται να ζητήσει τον ορισμό νέας ημερομηνίας για τη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,8909912 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version