Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Αγροτική πολιτική (ΚΑΠ)

Βρέθηκαν 9148 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 915

Έφη Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση έχει στόχο να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο

H ενίσχυση της απασχόλησης, η μείωση της ανεργίας, η διαμόρφωση ποιοτικών θέσεων εργασίας με όρους αξιοπρέπειας στην εργασία και η δημιουργία δομών και μηχανισμών κοινωνικής προστασίας και θεμελίωσης του κοινωνικού κράτους είναι οι άξονες πάνω στους οποίους κινείται το υπουργείο Εργασίας, ανέφερε η υπουργός, Έφη Αχτσιόγλου, σε ομιλία της στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στο Ηράκλειο Κρήτης.


Φωτεινή Αραμπατζή: Οι προτάσεις της ΝΔ για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα και την θωράκιση του αγροτικού εισοδήματος

Φωτεινή Αραμπατζή: Οι προτάσεις της ΝΔ για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα και την θωράκιση του αγροτικού εισοδήματος

Τις προτάσεις της ΝΔ για την ισχυροποίηση της δυναμικής της Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, της θωράκισης του αγροτικού εισοδήματος και της συνολικής ανάπτυξης της υπαίθρου, παρουσίασε η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή από την Σίνδο, σε θεματική εκδήλωση, που διοργάνωσε η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων του κόμματος.


Γ. Καρασμάνης για ΠΑΑ: ο Αποστόλου παραπλανά τον Πρωθυπουργό

«Για πολλοστή φορά ο υπουργός, Βαγγέλης Αποστόλου, επιχείρησε μέσω του Πρωθυπουργού να οικειοποιηθεί ως δήθεν έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της χώρας (ΠΑΑ 2014-2020), δήλωσε ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης και πρόσθεσε: Με την «υπεύθυνη» πληροφόρηση που παρέχει στο πρωθυπουργικό γραφείο, ανάγκασε τον ίδιο τον κ. Τσίπρα να κάνει λόγο από το βήμα της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης περί δήθεν αναθεωρημένου Προγράμματος που «τώρα περιλαμβάνει κοινοτικούς και εθνικούς πόρους της τάξης των 6 δις ευρώ».


Λευτέρης Αυγενάκης: Πιστεύουμε στον αγρότη επιχειρηματία, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσουν οι κόποι και ο μόχθος του να μετατραπούν σε κέρδος

«Η Νέα Δημοκρατία έχει ιστορικούς δεσμούς με τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα και σήμερα πρωτοστατεί στην αξιοποίησή τους για την επανεκκίνηση της οικονομίας μας και είναι σε διαρκή διάλογο μαζί τους», δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, χθες, Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, στην εκδήλωση της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων.


Η βρετανική Βουλή ψήφισε το νομοσχέδιο για το Brexit

Η Βουλή των Κοινοτήτων ενέκρινε στη διαδικασία ψήφισης κατ' άρθρο το σχέδιο νόμου για τη διακοπή των πολιτικών, οικονομικών και νομικών σχέσεων του Ηνωμένου Βασιλείου με την Ευρωπαϊκή Ένωση, κάτι που του επιτρέπει να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, τη συζήτηση και την ψήφιση στο σύνολο.


Οι προτάσεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για το μέλλον της ΚΑΠ

Στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), με θέμα το μέλλον της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), συμμετείχε τον τελευταίο χρόνο ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι: «Η ΚΑΠ είναι ένας από τους θεμέλιους λίθους της κοινής μας ευρωπαϊκής πορείας. Μία κοινή ευρωπαϊκή πολιτική που τα τελευταία 60 χρόνια κατόρθωσε να διασφαλίσει τη διατροφική επάρκεια των ευρωπαίων πολιτών με υψηλής ποιότητας τρόφιμα». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προτάσεις του ΕΛΚ για το μέλλον της ΚΑΠ, οι οποίες είναι οι εξής:


Β. Αποστόλου: Συμφωνούμε με τη δημιουργία ταμείου διαχείρισης κινδύνου αλλά διαφωνούμε στη μεταφορά κονδυλίων από τις άμεσες ενισχύσεις

Β. Αποστόλου: Συμφωνούμε με τη δημιουργία ταμείου διαχείρισης κινδύνου αλλά διαφωνούμε στη μεταφορά κονδυλίων από τις άμεσες ενισχύσεις

Στις 5 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Ταλίν της Εσθονίας το άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας, με θέμα συζήτησης τη διαχείριση κινδύνου στη γεωργία και ειδικότερα την ενίσχυση των γεωργών μας με αποτελεσματικά εργαλεία για τη διαχείριση των κινδύνων μετά το 2020. Τη χώρα εκπροσώπησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Κασίμη.


Άμεσες ενισχύσεις αλλά και προβλήματα στο εισόδημα και την ανταγωνιστικότητα των αγροτών της ΕΕ, θα συζητηθούν στο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας στην Εσθονία

Από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου του 2017, θα πραγματοποιηθεί το Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε. στο Τάλιν της Εσθονίας. Το κύριο θέμα συζήτησης της συνάντησης θα είναι η «ενίσχυση των γεωργών με αποτελεσματικά εργαλεία για τη διαχείριση των κινδύνων μετά το 2020». Θα δοθεί έμφαση στο μέλλον των συµπληρωµατικών µέτρων διαχείρισης κινδύνων στον αγροτικό κλάδο.


Αντιδρά ο Αποστόλου στα σενάρια μείωσης χρηματοδότησης προς τη γεωργία

Την έντονη αντίθεσή του στα σενάρια περί μείωσης της χρηματοδότησης προς τη γεωργία  εξέφρασε στο Συμβούλιο Υπουργών για το θέμα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου. Σε αναφορά του σχετικά με τα επικρατέστερα σενάρια για τη χρηματοδότηση της νέας ΚΑΠ, εξέφρασε τη διαφωνία του να μειωθεί η χρηματοδότηση για τη γεωργία ή/και να γίνει συγχρηματοδότηση των άμεσων ενισχύσεων.


Προστασία του ευρωπαϊκού ρυζιού ζητούν 8 χώρες από την Κομισιόν

Να εξετάσει τα αιτήματά τους, σχετικά με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο τομέας του ρυζιού στην Ε.Ε., ζήτησαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή οι Υπουργοί Γεωργίας 8 χωρών (Βουλγαρίας, Γαλλίας, Ουγγαρίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας, Ισπανίας και Ρουμανίας) μεταξύ των οποίων και ο κ. Αποστόλου, στο περιθώριο του Συμβουλίου Υπουργών. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, έχει σημειωθεί μεγάλη μείωση της καλλιεργούμενης επιφάνειας ρυζιού Indica στην ΕΕ (-40%) και αύξηση της επιφάνειας καλλιέργειας ρυζιού Japonica (+14%).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,094238 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version