Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Διατροφή & Τρόφιμα

Βρέθηκαν 3220 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 322

Περισσότεροι από 60.000 επαγγελματίες από 25.000 επιχειρήσεις επισκέφθηκαν τη FOOD EXPO 2017

Περισσότεροι από 60.000 επαγγελματίες από 25.000 επιχειρήσεις επισκέφθηκαν τη FOOD EXPO 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η FOOD EXPO που πραγματοποιήθηκε από τις 18-20 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, καθώς περισσότεροι από 60.000 επαγγελματίες από 25.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες 64 χώρες σε όλο τον κόσμο επισκέφθηκαν τη FOOD EXPO 2017 κατά τις ημέρες της λειτουργίας της.


ΕΕ: Ανώνυμες καταγγελίες το νέο ευρωπαϊκό εργαλείο κατά των καρτέλ

Οι πολίτες της ΕΕ μπορούν πλέον να συμβάλλουν ανώνυμα στην καταπολέμηση των συμπράξεων και άλλων αντιανταγωνιστικών πρακτικών. Σε αυτές τις πρακτικές συγκαταλέγονται η συμφωνία επί των τιμών ή των προσφορών που υποβάλλονται για δημόσιες συμβάσεις, η παρεμπόδιση της εισόδου προϊόντων στην αγορά ή ο αθέμιτος αποκλεισμός των ανταγωνιστών, και μπορούν να προκαλέσουν τεράστιες ζημίες στην ευρωπαϊκή οικονομία.


Οι τουρίστες γνωρίζουν τα αγροτικά προϊόντα της χώρας μας, ξεκινώντας από την Κρήτη

Οι τουρίστες γνωρίζουν τα αγροτικά προϊόντα της χώρας μας, ξεκινώντας από την Κρήτη

Τουριστικό πιλοτικό πρόγραμμα που θα φέρνει κοντά τον τουρίστα με την αγροτική παραγωγή ξεκινά από φέτος στην Κρήτη η TUI και η Futouris. Το πρόγραμμα, με την ονομασία «TUI Cares for Crete», παρουσιάστηκε στο Βερολίνο, παρουσία της Ελληνίδας υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά. Για την υλοποίησή του το TUI Care Foundation θα δημιουργήσει ένα «δίκτυο» που θα συνδέσει την παραγωγή οίνου και ελαιολάδου με τον τουριστικό κλάδο, συμβάλλοντας την ανάπτυξη της Κρήτης σε υπόδειγμα προορισμού διακοπών βιώσιμης διατροφής.


Σοβαρότατο το θέμα των δασικών χαρτών, να ανταποκριθεί ο πρωθυπουργός στο κάλεσμα των περιφερειών

Σοβαρότατο το θέμα των δασικών χαρτών, να ανταποκριθεί ο πρωθυπουργός στο κάλεσμα των περιφερειών

Ως το «μόνο σοβαρό θέμα» της επικαιρότητας, χαρακτήρισε με δηλώσεις του στον ΑγροΤύπο αυτό των δασικών χαρτών, ο περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. Όπως τόνισε, «ο πρωθυπουργός θα πρέπει να ανταποκριθεί στο κάλεσμα που έχει απευθύνει η Ένωση Περιφερειών». Ο ίδιος παρέθεσε τα πιο σημαντικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών στην περιφέρεια Ηπείρου ζητώντας από το υπουργείο περιβάλλοντος να δώσει λύση στο θέμα. Τόνισε δε ότι η παραγωγή ποιοτικών κτηνοτροφικών προϊόντων της Ηπείρου και της χώρας κινδυνεύει καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με βοσκοτόπους οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί δάση.


Τεχνική λύση για την πλήρη προστασία της φέτας στη CETA κατέθεσε στη βουλή ο Γ. Κασαπίδης

Αναφορά με στόχο την ανάληψη πρωτοβουλιών από το ελληνικό κοινοβούλιο για την άρση της μερικής προστασίας της φέτας στην εμπορική συμφωνία Ε.Ε. - Καναδά (CETA) και ενεργοποίηση της δήλωσης της Κομισιόν για πλήρη προστασία της φέτας στις διεθνείς αγορές έφερε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γ. Κασαπίδης στη βουλή. Η αναφορά περιλαμβάνει κοινό υπόμνημα των ΠΕΚ, ΣΕΒΓΑΠ, Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας και Συλλόγου τυροπαραγωγών Λάρισας που περιγράφει τη διαδικασία που προτείνεται να ακολουθηθεί από τη βουλή ώστε να προστατευθεί πλήρως η φέτα. Δηλώσεις στον ΑγροΤύπο παραχώρησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Ν. Παλάσκας.


Προσπάθεια συνεργασίας με ρουμανικές εταιρείες στους τομείς της κτηνοτροφίας και δενδροκομίας αλλά και προώθησης των ελληνικών εξαγωγών

Ο βουλευτής Ιωαννίνων, Γιάννης Καραγιάννης, μαζί με αντιπροσώπους ρουμανικών εταιρειών του αγροδιατροφικού τομέα και εισαγωγείς ελληνικών τροφίμων και ποτών στην αγορά της Ρουμανίας, που επισκέφτηκαν τη χώρα μας με αφορμή την διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo 2017, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα (20 Μαρτίου 2017), συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τον υφυπουργό κ. Βασίλη Κόκκαλη και υπηρεσιακούς παράγοντες.


Εθνική Διεπαγγελματική Φέτας ΠΟΠ. Μας αφορά όλους.

Εθνική Διεπαγγελματική Φέτας ΠΟΠ. Μας αφορά όλους.

Με τοποθέτησή του στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της ΕΑΣ Καλαβρύτων και αντιπρόεδρος της ΟΔΙΠΠΑΦ κ. Παύλος Σατολιάς αναφέρεται στην πρωτοβουλία ίδρυσης εθνικής διεπαγγελματικής οργάνωσης φέτας ΠΟΠ, από την ΟΔΙΠΠΑΦ, τον ΣΕΚ και τον Σύλλογο Τυροπαραγωγών Θεσσαλίας. Όπως αναφέρει, για να φτάσει στην τελική ευθεία το εγχείρημα για την ίδρυση της διεπαγγελματικής, καταβλήθηκε σημαντική προσπάθεια γεφύρωσης των διαφορών από όλες της πλευρές. Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Καλαβρύτων, μέσω της τοποθέτησής του, καλεί όλους τους εμπλεκόμενους με την παραγωγή φέτας φορείς να συστρατευθούν με την προσπάθεια, καθώς όπως τονίζει ο χρόνος πιέζει και το προϊόν μέρα με τη μέρα, κινδυνεύει να τεθεί στο περιθώριο των αγορών.


Τρία χρόνια θα ισχύει η εγγραφή στο Μητρώο Οικοτεχνίας και στη συνέχεια θα πρέπει να ανανεώνεται

Με τροποιητική απόφαση που υπογράφει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, η οποία δημοσιεύθηκε στον διαδικτυακό τόπο Διαύγεια καθορίζονται οι όροι και οι απαιτήσεις παραγωγής και διάθεσης τροφίμων οικοτεχνικής παρασκευής και των διαδικασιών καταχώρισης των μονάδων παρασκευής στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Οικοτεχνίας (ΚΗΜΟ).


Την 1η Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης το 6ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων

Νέα ώθηση στην ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού στην Κρήτη αναμένεται να δώσει και φέτος το «Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής Super - Market» που διοργανώνουν για 6η χρονιά τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης. O Δήμος Ηρακλείου σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει τις λεπτομέρειες του εν λόγω θεσμού.


Καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες στον αγροδιατροφικό τομέα προωθεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με το πρόγραμμα agroinnoeco

Ένα νέο σημαντικό έργο που συνδυάζει την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τον αγροδιατροφικό τομέα, που θα συμβάλλει στην ενίσχυση της οικονομίας και στην ανάπτυξη της περιοχής μας, θα υλοποιήσει το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 5,269531 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version