Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Διατροφή & Τρόφιμα

Βρέθηκαν 3248 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 325

Ξυνόγαλα είναι το νέο προϊόν του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα

Το «θες Ξυνόγαλα» είναι το νέο προϊόν του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα που από σήμερα βρίσκεται στους αυτόματους πωλητές, αλλά και στο δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων πώλησης των προϊόντων του ΘΕΣγάλα.


Τι θα συζητηθεί στην Επιτροπή Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 29 και 30 Μαΐου

Δευτέρα (29/5/2017) και Τρίτη (30/5/2017) θα συζητηθούν στην Επιτροπή Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σειρά θεμάτων που αφορούν την αγροτική παραγωγή.


Ρεκόρ πενταετίας τον Μάρτιο στις εξαγωγές του αγροδιατροφικού τομέα της ΕΕ

Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 5 ετών ενισχύθηκε η αξία των εξαγωγών των αγροδιατροφικών προϊόντων της Ε.Ε. προς τρίτες χώρες τον Μάρτιο του 2017, φτάνοντας τα 12,7 δισ. ευρώ. Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται σημαντική αύξηση στις εξαγωγές χοιρινού κρέατος (32%), ελαιολάδου (+17%) και κρασιού (5%), ενώ αντίθετα μειώνονται στο σιτάρι (-13%) και στις σκόνες γάλακτος (-8%).


Έ. Κουντουρά: Επιδιώκουμε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να ταξιδεύουν στην πατρίδα μας για να γνωρίζουν τον κάθε τόπο και τα τοπικά αγροτικά προϊόντα

Στο στόχο για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο που υλοποιείται μέσα από την επιτυχημένη εθνική τουριστική πολιτική με ορίζοντα τετραετίας, και στη στρατηγική επιλογή ανάπτυξης του θεματικού τουρισμού, αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, εγκαινιάζοντας, το Σάββατο (20/5), την 1η έκθεση Greek Travel Show, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών Helexpo στο Μαρούσι.


Ελληνικά τρόφιμα και ποτά σε Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας με τη βοήθεια του Enterprise Greece

Ελληνικά τρόφιμα και ποτά σε Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας με τη βοήθεια του Enterprise Greece

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκπροσώπηση της Ελλάδας από τον Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου) στην 32η Διεθνή Έκθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (Private Label) PLMA 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε, από τις 16 έως τις 17 Μαΐου 2017, στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Η PLMA είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη παγκοσμίως Διεθνής Έκθεση στον τομέα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας παρουσιάζοντας ότι πιο καινοτόμο έχει να επιδείξει ο εν λόγω τομέας.


Προώθηση ελληνικών τροφίμων ΠΟΠ και ΠΓΕ στην αγορά της Γερμανίας

Στις 17/05/2017, έλαβε χώρα στο ελληνικό εστιατόριο στην Κολωνία «OAΣΙΣ», εκδήλωση παρουσίασης και προώθησης ελληνικών τροφίμων ΠΟΠ / ΠΓΕ στην αγορά της Γερμανίας.


Ψήφισμα από το Ευρωκοινοβούλιο για μείωση της σπατάλης τροφίμων

Ψήφισμα από το Ευρωκοινοβούλιο για μείωση της σπατάλης τροφίμων

Οι ευρωβουλευτές προτείνουν μέτρα για τη μείωση, έως το 2030, κατά 50% των τροφίμων που πετιούνται στα σκουπίδια ετησίως στην ΕΕ. Καλούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να άρει τους υφιστάμενους περιορισμούς στις δωρεές τροφίμων και να βοηθήσει στον τερματισμό της σύγχυσης που δημιουργείται σε πολλούς καταναλωτές μεταξύ των ημερομηνιών που αναγράφονται στις συσκευασίες τροφίμων: «ανάλωση κατά προτίμηση πριν από» και «ανάλωση έως». Το ψήφισμά εγκρίθηκε με 623 ψήφους υπέρ, 33 κατά και 20 αποχές. «Στις ανεπτυγμένες χώρες τα τρόφιμα σπαταλούνται κυρίως στο τέλος της αλυσίδας, στη διανομή και στην κατανάλωση. Όλοι έχουμε ευθύνη να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα», δήλωσε η εισηγήτρια Biljana Borzan (Σοσιαλιστές, Κροατία).


4ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων για την προώθηση των ελληνικών παραδοσιακών προïόντων

4ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων για την προώθηση των ελληνικών παραδοσιακών προïόντων

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την εταιρία-μέλος του BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με την υποστήριξη του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ένα διήμερο προώθησης των ελληνικών παραδοσιακών προïόντων, που θα γίνει στην Καβάλα, στις 22 - 23 Μαΐου 2017 (ξενοδοχείο Lucy Hotel).


Απ' τον πάγκο στην αγορά - μια ιστορία 15 χρόνων στην Ελλάδα: Δημήτρης Κουρετας at TEDxAcademy


Με τον Χόγκαν στον Καναδά Vivartia και ΣΕΒΙΤΕΛ για να προωθήσουν τα ελληνικά προϊόντα

Στον Καναδά θα ταξιδέψει ο Φιλ Χόγκαν, Επίτροπος της Ε.Ε., αρμόδιος για τη Γεωργία και την Αγροτική Ανάπτυξη, από 1 έως 3 Μαΐου 2017, μαζί με αντιπροσωπεία 60 ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και συνεταιριστικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων και ποτών, με στόχο να προωθήσουν τα ποιοτικά τρόφιμα και ποτά της Ευρώπης. Η επίσκεψη πραγματοποιείται με αφορμή την SIAL Canada, την μεγαλύτερη εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών του Καναδά, που γίνεται στο Τορόντο.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,335938 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version