Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Διατροφή & Τρόφιμα

Βρέθηκαν 3175 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 318

Περιφέρεια Κεντρ. Μακεδονίας: σε 14 εκθέσεις με 12 στρατηγικούς στόχους προώθησης αγροδιατροφικών προϊόντων

Εγκρίθηκε  χθες από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας το «Πρόγραμμα Προβολής Αγροδιατροφικών Προϊόντων για το έτος 2017», συνολικού προϋπολογισμού 750.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια. Στο πλαίσιο του προγράμματος η ΠΚΜ θα συμμετάσχει φέτος σε 14 εκθέσεις, επτά του εσωτερικού και επτά του εξωτερικού, με στόχο την ανάδειξη των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και την εξεύρεση νέων αγορών προώθησης των προϊόντων πρωτογενούς παραγωγής, ώστε να αυξηθούν οι εξαγωγές και να δημιουργηθεί εισόδημα στην αγροτική οικονομία.


Ερώτηση στη Βουλή για το θέμα της απαγόρευσης χρήσης φρούτων στην ζυθοποιία

Ερώτηση στον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, υπέβαλε η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, με θέμα την «Απαγόρευση χρήσης ελληνικών φρούτων στην ελληνική ζυθοποιία».


Έπεσαν οι υπογραφές της συμφωνίας Νίκας με Chipita

Υπεγράφη η συμφωνία για την εταιρική και δανειακή αναδιάρθρωση της Π.Γ. Νίκας ΑΒΕΕ, στο πλαίσιο της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου της αλλαντοβιομηχανίας από την Chipita.
Η σχετική σύμβαση, η οποία προβλέπει την αναδιάρθρωση των δανειακών υποχρεώσεων της Νίκας και των θυγατρικών της, υπεγράφη τόσο από την Chipita όσο και τις δανείστριες τράπεζες.


Σύσκεψη στη Λάρισα αρχές Γενάρη για τη σύσταση Διεπαγγελματικής φέτας

Σύσκεψη στη Λάρισα αρχές Γενάρη για τη σύσταση Διεπαγγελματικής φέτας

Προχωρά η διαδικασία για τη σύσταση της Διεπαγγελματικής Φέτας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου. Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Νίκος Παλάσκας η προγραμματισμένη για πριν τις γιορτές συνάντηση μεταξύ του ιδίου καθώς και άλλων κτηνοτροφικών ενώσεων και του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ) θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7-10 Ιανουαρίου ώστε να δρομολογηθούν οι νομικές διαδικασίες για τη δημιουργία του φορέα για τη φέτα.


Σε εξέλιξη έλεγχοι στις αγορές από ΥπΑΑΤ και Γενική Γραμματεία Προστασίας του Καταναλωτή

Από την Γ.Γ.Ε.Π.Κ., σε συνεργασία με τις συναρμόδιες Υπηρεσίες για την εποπτεία αγοράς και τη διακίνηση των προϊόντων, αποφασίσθηκε και υλοποιείται ένα πρόγραμμα στοχευμένων ελέγχων με σκοπό την προστασία του καταναλωτή, την τήρηση των κανόνων του υγιούς ανταγωνισμού και την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας.


Πρόσκληση της Περιφέρειας Αττικής στη Διεθνή Έκθεση για τα Τρόφιμα και τη Φιλοξενία HOFEX Food and Hospitality

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής προτίθεται να συμμετάσχει στη  Διεθνή Έκθεση για Τρόφιμα-Ποτά και Είδη Προμήθειας και Εξοπλισμού Εστιατορίων και ξενοδοχείων  «HOFEX» που θα πραγματοποιηθεί από 8 – 11 Μαΐου 2017 στον εκθεσιακό χώρο Hong Kong Convention and Exhibition Centre στο ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ της Κίνας.


Ανάπτυξη βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας έχει στόχο η κυβέρνηση της Πολωνίας

Βασικά στοιχεία του πολωνικού Σχεδίου ∆ράσης για τον τοµέα των Τροφίµων και της Γεωργίας, για τα έτη 2014-2020, αποτελούν ο στόχος της ανάπτυξης της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας αλλά και της αγοράς βιολογικών τροφίµων.


Περιφέρεια Κρήτης: ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων πληρωμής του Μέτρου 132: συμμετοχή γεωργών σε συστήματα ποιότητας τροφίμων

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Κρήτης, «Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων πληρωμής για τους δικαιούχους του Μέτρου 132 «Συμμετοχή γεωργών σε συστήματα για την ποιότητα τροφίμων» του ΠΑΑ 2007-2013» και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 3/2/2017.  Μετά την λήξη της προθεσμίας, και για διάστημα 25 ημερών (δηλαδή έως και την Τρίτη 28/2/2017) θα θεωρούνται εκπρόθεσμες με μείωση του ποσού κατά 1% για κάθε εργάσιμη ημέρα.


Στην προληπτική απόσυρση γάλακτος στην Αττική προχωρά η ΔΕΛΤΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία ΔΕΛΤΑ στην οποία τονίζεται ότι προχωράει προληπτικά στην προσωρινή διακοπή της διάθεσης του Φρέσκου Γάλατος Πλήρες 1 λίτρου στον νομό Αττικής.


Συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία μετά την απειλή για δηλητηρίαση τροφίμων. Ποια τρόφιμα μας καλεί ο ΕΦΕΤ να μην καταναλώνουμε

Άγνωστοι ισχυρίζονται πως δηλητηρίασαν γνωστά τρόφιμα. Σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, δημοσιεύθηκε ανακοίνωση στην οποία εκφράζεται η απειλή ότι αφαιρέθηκαν από σούπερ μάρκετ τρόφιμα, τα δηλητηρίασαν διοχετεύοντας χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ και θα τα επανατοποθετήσουν στα ράφια μεγάλων αλυσίδων πολυκαταστημάτων. Ο ΕΦΕΤ, μετά από σχετική ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία για επαπειλούμενη επιμόλυνση τροφίμων, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,3447266 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version