Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Διατροφή & Τρόφιμα

Βρέθηκαν 3285 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 329

Φέτα προέλευσης Αιγύπτου κατασχέθηκε από τους ελεγκτές της ΔΑΟΚ Πειραιά

Σε δύο κατασχέσεις λευκού τυριού συνολικού βάρους 35 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.


Μ. Χαρακόπουλος: Εδώ και μήνες κρούω καμπανάκι για το νέο Κανονισμό στο τσίπουρο

«Όπως είχα επισημάνει, αναδεικνύοντας εγκαίρως τους κινδύνους για το τσίπουρο από το νέο ευρωπαϊκό Κανονισμό για τα αλκοολούχα Προϊόντα Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ), ήταν λάθος η παντελής απουσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης από τη διαπραγμάτευση.


Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: σε έξι μήνες τα πρώτα σήματα της μακεδονικής κουζίνας σε εστιατόρια και ξενοδοχεία

Μέσα στο επόμενο εξάμηνο αναμένεται να αναρτηθούν τα πρώτα σήματα της μακεδονικής κουζίνας σε εστιατόρια και ξενοδοχεία της Κεντρικής Μακεδονίας - και όχι μόνο - για να υποδηλώνουν ότι στους χώρους αυτούς μπορεί κάποιος να γευτεί μπακαλιάρο με χόρτα της ελληνικής γης, χοιρινό με λιαστή ντομάτα, μπάτζο και πολλά ακόμη εκλεκτά εδέσματα, όλα τους μαγειρεμένα με πρώτες ύλες από τη μακεδονική γη και με τις πιστοποιημένες συνταγές διακοσίων χρόνων, οι οποίες περιλαμβάνονται στο μακεδονικό συνταγολόγιο, που δημιούργησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


ΠΕ Πειραιά: Κατασχέθηκαν ντομάτες και εδέσματα γιαουρτιού λόγω σήμανσης

Ποσότητες ντομάτας και εδέσματος γιαουρτιού εντόπισαν και δέσμευσαν ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Πειραιά.


Απλοποιείται περαιτέρω η διαδικασία για τα προϊόντα οικοτεχνίας

Απλοποιείται περαιτέρω η διαδικασία για τα προϊόντα οικοτεχνίας

Υπογράφηκε από τον Υπουργό κ. Αποστόλου τροποποίηση της απόφασης (ΦΕΚ Αρ. 2468/2015) που αφορά την οικοτεχνία. Με την νέα απόφαση απλοποιείται η διαδικασία αίτησης των αγροτών στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Οικοτεχνίας (ΚΗΜΟ).


Ακύρωση της νέας Υγειονομικής Διάταξης ζητά ο ΣΕΒΕΚ

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) μετά από την μελέτη της πρόσφατης Υγειονομικής Διάταξης για τους Υγειονομικούς όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας των επιχειρήσεων τροφίμων /ποτών και άλλες διατάξεις, η οποία τίθεται σε ισχύ από 9/7/2017, λαμβάνοντας υπόψη του ότι:


Συνεργασία Τράπεζας Πειραιώς με σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Το επόμενο μεγάλο βήμα στη Συμβολαιακή Τραπεζική υλοποιεί η Τράπεζα Πειραιώς επεκτείνοντας το πρόγραμμα και στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου. Η αρχή γίνεται με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΝΕΔΗΚ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε.


Ξεκίνησε η λειτουργία της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Με την πραγματοποίηση της 1ης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», εγκαινιάστηκε και επίσημα η έναρξη λειτουργίας της.


Στο ΣτΕ για το πρόστιμο προσφεύγει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία μετά την μικρή μείωση που είχε στο Εφετείο

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) θα συνεχισθεί η προσπάθεια της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας για μεγαλύτερη μείωση ή ακόμη και πλήρη ακύρωση του προστίμου που της επιβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 από την Επιτροπή Ανταγωνισμού ύψους 31,45 εκατ. ευρώ με την κατηγορία της κατάχρησης δεσπόζουσα θέσης.

 


Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει την πρωτοβουλία της TUI για διασύνδεση αγροδιατροφικού τομέα με τα Ξενοδοχεία

Η Περιφέρεια Κρήτης πρωτοστατεί τα τελευταία χρόνια  στην υλοποίηση της διασύνδεσης του τουρισμού με τον πρωτογενή τομέα και στηρίζει την πρωτοβουλία (Project) του κορυφαίου τουριστικού οργανισμού TUI, οποίος ξεκινά πανελλαδικά από την Κρήτη και στοχεύει στην διασύνδεση του αγροδιατροφικού τομέα του νησιού με τα ξενοδοχεία. Την στήριξη της Περιφέρειας ανέφερε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στην εκδήλωση που οργάνωσε στην Ανάληψη Χερσονήσου το ίδρυμα «TUI Care Foundation» και το οποίο, όπως ανακοινώθηκε από τους οργανωτές, προωθεί την αειφόρο ανάπτυξη, επισημαίνοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,283203 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version