Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Διατροφή & Τρόφιμα

Βρέθηκαν 3602 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 361

Αστέρι Michelin για τον συνεργάτη της φέτας ΗΠΕΙΡΟΣ

Αστέρι Michelin για τον συνεργάτη της φέτας ΗΠΕΙΡΟΣ

Η ΗΠΕΙΡΟΣ συγχαίρει τον συνεργάτη της και γνωστό σεφ, Ανδρέα Μαυρομάτη, ο οποίος για άλλη μια φορά βραβεύτηκε από τους ειδικούς της γαστρονομίας, διατηρώντας για 2η χρονιά το αστέρι Michelin για το εστιατόριό του Mavrommatis στο Παρίσι. «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ΗΠΕΙΡΟΣ το γεγονός ότι ο κ. Μαυρομάτης επιλέγει σταθερά τα προϊόντα της για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του», τονίζει.


Έλεγχο των άμεσων ξένων επενδύσεων ζητά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συμφώνησε στη δημιουργία ενός εργαλείου σε επίπεδο Ένωσης για τον έλεγχο των άμεσων ξένων επενδύσεων για λόγους ασφαλείας τομέων στρατηγικής σημασίας, στην ψηφοφορία της Πέμπτης.


ΕΔΟΚ: Καταγγελία σύμβασης με τη διαφημιστική εταιρεία που έτρεχε το πρόγραμμα Meet the Lamb

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (ΕΔΟΚ), αφού ενημερώθηκαν από τη νομική σύμβουλο κ. Καούκη, αποφάσισαν κατά πλειοψηφία την καταγγελία της σύμβασης με τη διαφημιστική εταιρεία Sopexa, η οποία ήταν εκτελεστικός φορέας του προγράμματος της ΕΔΟΚ «Meet the Lamb» και στη συνέχεια την υποβολή αιτήματος παράτασης του προγράμματος στο ΥπΑΑΤ με αλλαγή του εκτελεστικού φορέα.


Πολλαπλή Πιστοποίηση για τη Χαλβαδοποιία Ελλάδος - ΑΦΟΙ Παπαγιάννη με στόχο την ανάπτυξη στις αγορές του εξωτερικού

Η Χαλβαδοποιία Ελλάδος - ΑΦΟΙ Παπαγιάννη ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίησή της από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), βάσει των απαιτήσεων των διεθνών προτύπων ISO 9001:2015, ISO 22000:2005 και των ιδιωτικών διεθνών πρωτοκόλλων BRCv7 και IFSv.6.1. Η πιστοποίηση με βάση τα ανωτέρω πρότυπα και ιδιωτικά πρωτόκολλα από τον έγκυρo φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) προσφέρει στην εταιρεία ένα διαβατήριο ποιότητας για τις διεθνείς αγορές.


Έρχεται και δεύτερος φάκελος για την κατοχύρωση του Ελληνικού Γύρου και ως προϊόντος ΠΓΕ

Έρχεται και δεύτερος φάκελος για την κατοχύρωση του Ελληνικού Γύρου και ως προϊόντος ΠΓΕ

Στην άμεση υποβολή και δεύτερου φακέλου για την κατοχύρωση του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ» και ως προϊόντος Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ), συμφώνησαν ομόφωνα οι εκπρόσωποι των εταιριών παραγωγής προϊόντων με βάση το κρέας, οι οποίοι συμμετείχαν σε ανοιχτή  συνάντηση χθες 12/02/19, στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος.


Δέσμευση 2,5 τόνων ντομάτας χωρίς σήμανση στον Πειραιά

Στη δέσμευση ντομάτας αγνώστου προελεύσεως συνολικού βάρους 2.448 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στα πλαίσια των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.


Σημαντική συνεργασία στον τομέα της αγροδιατροφής μεταξύ ΙΤΕ και Ομίλου Ευθυμιάδη

Σημαντική συνεργασία στον τομέα της αγροδιατροφής μεταξύ ΙΤΕ και Ομίλου Ευθυμιάδη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, την Τρίτη (12/2/2019), στο Ηράκλειο Κρήτης, Ημερίδα συνεργασίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας με τις επιχειρήσεις του Ομίλου Αγροτεχνολογίας Ευθυμιάδη με θέμα: «Οι προοπτικές αξιοποίησης ερευνητικών αποτελεσμάτων στον τομέα της αγροδιατροφής μέσα από την συνεργασία ΙΤΕ - Ομίλου Ευθυμιάδη». Στην ημερίδα συμμετείχαν 20 ανώτερα και ανώτατα στελέχη όλων των Θυγατρικών εταιριών του Ομίλου Ευθυμιάδη και 60 περίπου ερευνητές του ΙΤΕ.


Ερευνητικό πρόγραμμα για την παραγωγή τυριού άλμης τύπου Φέτας από την Μινέρβα ΑΕ

Η ανάπτυξη των παραγωγικών υποδομών και η ενίσχυση του εξαγωγικού προσανατολισμού είναι οι βασικές προτεραιότητες της βιομηχανίας τροφίμων Μινέρβα ΑΕ, παρά την πρόκληση της συνεχιζόμενης δύσκολης οικονομικής κατάστασης.


Β. Αποστόλου: Το ελληνικό γιαούρτι κέρδισε μια μεγάλη μάχη

Β. Αποστόλου: Το ελληνικό γιαούρτι κέρδισε μια μεγάλη μάχη

Ο τέως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας, Βαγγέλη Αποστόλου, με αφορμή την γνωστοποίηση από τον Επίτροπο Υγείας κ. Ανδρουκάϊτις για την απόσυρση από την Τσεχία της χρήσης του όρου «ελληνικό γιαούρτι» στα προϊόντα γιαούρτης που παράγονται στην επικράτειά της, δήλωσε τα εξής:


FAO: Αύξηση στους δείκτες τιμών γαλακτοκομικών, φυτικών ελαίων και ζάχαρης είχαμε τον Ιανουάριο

FAO: Αύξηση στους δείκτες τιμών γαλακτοκομικών, φυτικών ελαίων και ζάχαρης είχαμε τον Ιανουάριο

Οι παγκόσμιες τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν κατά τον Ιανουάριο, από την ανάκαμψη κυρίως των τιμών γαλακτοκομικών προϊόντων, φυτικών ελαίων (σογιέλαιων και φοινικέλαιων) και ζάχαρης, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε, τη Πέμπτη (7/2), ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ.

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,95459 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version