Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Διατροφή & Τρόφιμα

Βρέθηκαν 3689 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 369

Αλματώδη είναι η αύξηση των βιολογικών τροφίμων στη Γαλλία

Αλματώδη είναι η αύξηση των βιολογικών τροφίμων στη Γαλλία

Σημαντική ανάπτυξη της βιολογικής παραγωγής τροφίμων είχαμε το 2018, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε Υπουργείο Γεωργίας της Γαλλίας.


Οι Ιάπωνες τηλεθεατές γνώρισαν τα ελληνικά τρόφιμα

Οι Ιάπωνες τηλεθεατές γνώρισαν τα ελληνικά τρόφιμα

Τους ελληνικούς διατροφικούς «θησαυρούς», όπως το ελαιόλαδο, την φέτα, καθώς και τα άλλα ελληνικά προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης, τα οποία είναι κατοχυρωμένα στην Ιαπωνία, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Ιάπωνες τηλεθεατές σε ντοκιμαντέρ της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας, την Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019.


Ο Έλληνας καταναλωτής μπορεί να αισθάνεται ασφαλής για την ποιότητα των τροφίμων που καταναλώνει, λένε ΕΦΕΤ και ΥΠΑΑΤ

Με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων – ΕΦΕΤ παρέθεσαν συνέντευξη τύπου σήμερα στους δημοσιογράφους, στα γραφεία του ΕΦΕΤ, παρουσία του αρμόδιου Υπουργού, κυρίου Σταύρου Αραχωβίτη.


Τίτλοι τέλους για το εβαπορέ Γάλα Βλάχας στην Ημαθία, το προϊόν θα παράγεται στην Ευρώπη

Τίτλοι τέλους για το εβαπορέ Γάλα Βλάχας στην Ημαθία, το προϊόν θα παράγεται στην Ευρώπη

Η «ΔΕΛΤΑ» του ομίλου Vivartia κλείνει το εργοστάσιο «Γάλα Βλάχας» στο Πλατύ Ημαθίας, στο οποίο παράγονταν συμπυκνωμένο γάλα (εβαπορέ). Η εταιρεία πήρε την απόφαση να κλείσει το εργοστάσιο θεωρώντας πως είναι ασύμφορη η συνέχιση της λειτουργίας του.


Καταγγελία στην ΕΕ για τα φαινόμενα παραβίασης της ενωσιακής νομοθεσίας περί σήμανσης γιαουρτιού στη Ρουμανία από 7 εταιρείες

Καταγγελία στην ΕΕ για τα φαινόμενα παραβίασης της ενωσιακής νομοθεσίας περί σήμανσης γιαουρτιού στη Ρουμανία από 7 εταιρείες

Στις Ρουμανικές Αρχές και συγκεκριμένα στην εκεί Αρχή Προστασίας Καταναλωτή, καθώς επίσης και στην ΕΕ προσέφυγε το γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας μας στο Βουκουρέστι, με αφορμή φαινόμενα χρήσης των όρων «Ελληνικό γιαούρτι» και «γιαούρτι Ελληνικού τύπου» σε προϊόντα 7 εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα αυτή. Τα προϊόντα αυτά εντόπισε πριν λίγους μήνες, ότι κυκλοφορούν σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ της Ρουμανίας, η Ελληνική πρεσβεία. Την καταγγελία αυτή για την οποία έγραψε ο ΑγροΤύπος στις 10 του περασμένου Απριλίου διαβίβασε στην Ελληνική Βουλή ο βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Στύλιος, ο οποίος και μας μίλησε για το θέμα αυτό, επικαλούμενος τις ενέργειες για την προστασία του Ελληνικού γιαουρτιού, που κάνει η πρεσβεία μας στο Βουκουρέστι.


Η Τρικαλινός συμμετέχει στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει το νέο Μέλος της, την εταιρεία Τρικαλινός, με αξιόλογη και μακρά πορεία στην παραγωγή και εμπορία του αυγοτάραχου, που αποτελεί προϊόν συνώνυμο της εμβληματικής εταιρείας, συμβάλλοντας ενεργά στο όραμα της Πρωτοβουλίας για περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση του παραγωγικού και επιχειρηματικού πλούτου της χώρας μας.


ΣΕΒΤ: Ανάπτυξη με σεβασμό στο Περιβάλλον

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες περιβαλλοντικές προκλήσεις, έχει θέσει ως βασική προτεραιότητά του τη βιώσιμη ανάπτυξη.


Η ΕΔΟΚ κατέθεσε στο ΥπΑΑΤ την ένσταση για τον Γύρο

Η ΕΔΟΚ κατέθεσε στο ΥπΑΑΤ την ένσταση για τον Γύρο

Ένσταση κατά της αίτησης του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) για την καταχώριση της ονομασίας «Γύρος-Gyros» ως Εγγυημένου Παραδοσιακού Ιδιότυπου Προϊόντος (ΕΠΙΠ), κατέθεσε στην αρμόδια υπηρεσία η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ).


Δύο νέες γεύσεις παγωτού λανσάρει φέτος η δωδώνη από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα

Δύο νέες γεύσεις παγωτού λανσάρει φέτος η δωδώνη από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα

Η δωδώνη, η ελληνική εταιρεία που από το 1967 έχει ταυτιστεί με το θεϊκό παγωτό και την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, λανσάρει φέτος το καλοκαίρι 2 limited edition γεύσεις, με περιορισμένη διαθεσιμότητα, που ίσως χρειαστεί να έχει κανείς... μπάρμπα στη δωδώνη για να καταφέρει να τις δοκιμάσει! Το υπέροχο Ταχίνι και το μοναδικό Yuzu Mango Yogurt!


Συστάσεις από τον ΕΦΕΤ στους καταναλωτές ενόψει καλοκαιριού

Συστάσεις από τον ΕΦΕΤ στους καταναλωτές ενόψει καλοκαιριού

Η αύξηση της θερμοκρασίας, η οποία επιταχύνει την αλλοίωση των τροφίμων, η εποχιακή λειτουργία ορισμένων επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και η αυξημένη ζήτηση, λόγω μεγάλου αριθμού τουριστών, αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για την ασφάλεια των τροφίμων, σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ.

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 5,160156 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version