Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Διατροφή & Τρόφιμα

Βρέθηκαν 3195 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 320

Κλειστά τα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος την Τρίτη, μεταβιβάζονται στον Σκλαβενίτη

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία Μαρινόπουλος, γνωστοποιώντας ότι την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017, τα καταστήματά της μεταβιβάζονται στην εταιρεία «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη Α.Ε.Ε.».


Πυρκαγιά κατέστρεψε τυροκομείο στη Λάρισα

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε τυροκομείο στη Λάρισα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Η φωτιά προήλθε πιθανότατα από βραχυκύκλωμα.


Από 1 Μαρτίου πάνε στον Σκλαβενίτη τα καταστήματα της Μαρινόπουλος

Πρεμιέρα κάνει την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Μαρτίου, η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ στην οποία περνούν τα καταστήματα της Μαρινόπουλος σε Ελλάδα και Κύπρο.


Κονδύλια 20,5 εκατ. ευρώ για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων

O Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, υπέγραψε τις συμβάσεις για 8 εγκριθέντα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τριετή προγράμματα προώθησης αγροτικών προϊόντων, στο πλαίσιο των Καν(ΕΕ) 1144/2014, Καν(ΕΕ) 1829/2015 και Καν(ΕΕ) 1831/2015, συνολικού προϋπολογισμού 20.465.338,50 ευρώ.


Ο όμιλος Σαββίδη διευρύνει την παρουσία του στην Σουρωτή

Στον όμιλο Σαββίδη πέρασε το πακέτο των 702.471 μετοχών (περίπου το 4,5%) της Σουρωτής, που κατείχε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Σουρωτής.


Κόκκαλης κατά Ελλήνων ευρωβουλευτών που ψήφισαν υπέρ της CETA: εκτεθειμένη η φέτα

Kατά των ευρωβουλευτών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, στρέφεται με ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος όμως, διαφοροποιείται και από την προ ημερών δήλωση του υπουργού κ. Β. Αποστόλου ότι η φέτα είναι διασφαλισμένη, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι «η Ελλάδα χωρίς να διασφαλίσει τη φέτα, βρίσκεται εκτεθειμένη απέναντι σε ένα προϊόν που αποτελεί τη ναυαρχίδα των τοπικών οικονομιών της υπαίθρου, της φέτας» και καταλήγοντας μάλιστα ότι: «Σήμερα είναι ο Καναδάς, αύριο η Νότια Αφρική».


Στην πανθεσσαλική σύσκεψη του Δικτύου Φορέων και Πολιτών Θεσσαλίας κατά των TTIP και CETA ο βουλευτής Λάρισας κ. Ν. Παπαδόπουλος

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2017, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Νίκος Παπαδόπουλος παρευρέθηκε στην Πανθεσσαλική σύσκεψη του «Δικτύου  Φορέων και Πολιτών Θεσσαλίας»  κατά των TTIP, CETA, TISA όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την υπεράσπιση των ποιοτικών Θεσσαλικών τοπικών προϊόντων (Φέτα, γαλακτοκομικά, ΠΟΠ φυτικής παραγωγής και βιολογικά προϊόντα, κρασιά, κα) και υπηρεσιών (δημόσιου χαρακτήρα της ύδρευσης, άρδευσης, ενέργειας και ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης με αποτροπή των εταιρικών δικαστηρίων κα), εν όψει της επικείμενης εντός του 2017 εισαγωγής της CETA (διατλαντικής εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-Καναδά) για ψήφιση στην Ελληνική Βουλή.


Την Πέμπτη η παρουσίαση του Κέντρου Καινοτόμου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας στο Ηράκλειο

Στην ίδρυση «Κέντρου Καινοτόμου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας» στις Μοίρες Ηρακλείου προχωρεί το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στοχεύοντας στην ουσιαστική εκπαίδευση και κατάρτιση του Επιχειρηματία-Αγρότη, ενώ η παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στο Πολύκεντρο των Μοιρών.


Ανοδική πορεία ο τομέας των βιολογικών προϊόντων στη Γερμανία

Στη Γερμανία το 2016 χρησιμοποιήθηκαν περίπου 11.850.000 στρέμματα αγροτικής γης για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων (αύξηση +8,9% έναντι του 2015), τα οποία αντιστοιχούσαν στο 7,1% του συνόλου της καλλιεργούμενης γης, έναντι 6,4% το 2015. Το μεγαλύτερο μέρος της βιολογικά καλλιεργούμενης γης βρίσκεται στη Βαυαρία με 2.300.000 στρέμματα και στη Βάδη Βυρτεμβέργη με 1.300.000 στρέμματα. Τα έσοδα των παραγωγών βιολογικών προϊόντων το 2015, παρουσίασαν αύξηση κατά 10% έναντι του 2014 (κυρίως λόγω της αύξησης των τιμών παραγωγού για προϊόντα φυτικής προέλευσης, βοδινού κρέατος και αυγών) και ανήλθαν σε 1,81 δις ευρώ. Για λόγους σύγκρισης αναφέρεται ότι τα έσοδα των γεωργών συμβατικού τρόπου καλλιέργειας το 2015 ανήλθαν σε 43,3 δις σημειώνοντας μείωση 10% έναντι του 2014.


ΔΑΟΚ Τρικάλων: διευκρινίσεις για υποχρέωση ένταξης στο Μητρώο Εμπόρων Νωπών Οπωροκηπευτικών

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Τρικάλων υπενθυμίζεται ότι, όσοι παράγουν ή διακινούν νωπά οπωροκηπευτικά υποχρεούνται να είναι εγγεγραμμένοι στο  Μητρώο Εμπόρων ΝωπώνΟπωροκηπευτικών (ΜΕΝΟ) του ΥπΑΑΤ. Αναλυτικότερα:

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,484375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version