Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Διατροφή & Τρόφιμα

Βρέθηκαν 3394 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 340

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Μέχρι 26 Ιανουαρίου οι δηλώσεις συμμετοχής για την Διεθνή Έκθεση οίνου και αλκοολούχων ποτών PROWEIN 2018

Μέχρι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, καλούνται, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών (PROWEIN 2018) που θα λάβει χώρα από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο στο Ντίσελντορφ.


Λάδι, ρόδι και κρασοτύρι αναμένουν κατοχύρωση γεωγραφικών ενδείξεων από την Κομισιόν

Λάδι, ρόδι και κρασοτύρι αναμένουν κατοχύρωση γεωγραφικών ενδείξεων από την Κομισιόν

Σε αναμονή βρίσκονται τρία ελληνικά αγροτικά προϊόντα για έγκριση του αιτήματος κατοχύρωσης γεωγραφικής ένδειξης ΠΟΠ-ΠΓΕ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Συγκεκριμένα, αναμένεται σε μερικούς μήνες να εγκριθεί ή να απορριφθεί ο χαρακτηρισμός ΠΟΠ για τα προϊόντα «Ελαιόλαδο Μάκρης» και «Ρόδι Ερμιόνης», αλλά και ο χαρακτηρισμός ΠΓΕ για το «Κρασοτύρι Κω ή Τυρί της Πόσιας».


Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που φέσωνε παραγωγούς και εμπόρους

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που φέσωνε παραγωγούς και εμπόρους

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από πολύμηνη και συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, εγκληματική οργάνωση που εδώ και δύο χρόνια, από τον Απρίλη του 2014 μέχρι το Γενάρη του 2016, φέσωσε παραγωγούς και εμπόρους 420.000 ευρώ. Τα μέλη της οργάνωσης υποδύονταν τους αντιπροσώπους ξένης εταιρείας εξαγωγής. Με πλαστά αποδεικτικά πληρωμής κατάφεραν να αποσπάσουν τυροκομικά προϊόντα, ξηρούς καρπούς συσκευασίες προϊόντων και φιάλες μπύρας.


5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Ανακαλύψτε τη γεύση της Ελλάδας

Πλήρως ανανεωμένη, με πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις και καινοτόμες προτάσεις, η 5η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, δίνει ραντεβού τόσο με τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών όσο και με τους λάτρεις των ελληνικών γεύσεων, από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.


Αλλαγές στη νομοθεσία για την έγκριση νέων τροφίμων στην ΕΕ από 1 Ιανουαρίου

Νέος κανονισμός για την έγκριση νέων τροφίμων στις ευρωπαϊκές αγορές βρίσκεται από την 1 Ιανουαρίου σε ισχύ στα κράτη-μέλη της ΕΕ. Σύμφωνα με την νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία, όλα τα νέα τρόφιμα που πρόκειται να διακινηθούν στην ευρωπαϊκή αγορά, πριν από την έγκριση τους, πρέπει να αποδεικνύεται ότι είναι ασφαλή για τη δημόσια υγεία, ενώ παράλληλα καθορίζεται η χρήση των νέων τροφίμων και τα συστατικά που είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει η σήμανση τους.


Περιφέρεια Αττικής: Ξεκινά το νέο πρόγραμμα στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Το δεύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων με είδη λαϊκών αγορών, ύψους 1.000.000 ευρώ για το τρέχον έτος, προς όφελος 970 οικογενειών πολυτέκνων με 3.837 προστατευόμενα τέκνα, αρχίζει να υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής.


Η Επιτροπή Αναφορών του ΕΚ στο πλευρό των βιοκαλλιερητών της Λακωνίας

«Για μια ακόμη φορά, ενώ οι αρμόδιοι από Ελληνικής Πλευράς κωφεύουν και σιωπούν, οι Ευρωπαίοι προχωρούν σε έρευνα εις βάθος», τονίζει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών ΠΕ Λακωνίας, Δημήτρης Καραμπάσης. Όπως αναφέρει έγγραφο της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ), που εστάλει στον κ. Καραμπάση, στις 18/12/2017, ζητήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να διεξάγει προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές βιολογικής γεωργίας του προηγούμενου ΠΑΑ.


Περιφέρεια Αττικής: Μέχρι 31 Ιανουαρίου αιτήσεις για συμμετοχή στη διεθνή έκθεση Natural and Organic Products Asia 2018

Η Περιφέρεια Αττικής προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Natural and Organic Products Asia 2018, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 - 31 Αυγούστου 2018, στο Hong Kong (Convention and Exhibition Centre) και καλεί τις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, να δηλώσουν συμμετοχή.


Στην παραγωγή γάλακτος 18 ημερών και φωτοβολταϊκού πάρκου δυναμικότητας 500 KW προχωρά η ΕΒΟΛ

Πραγματοποιήθηκε, στις 28/12/2017, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Γάλακτος ΕΒΟΛ, η Γενική Συνέλευση των μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, όπου έγινε ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν τον Συνεταιρισμό και λήφθηκαν αποφάσεις επ’ αυτών.


Κλάδος προτεραιότητας ο αμπελοοινικός και για την Κρήτη στα Σχέδια Βελτίωσης

Κλάδος προτεραιότητας ο αμπελοοινικός και για την Κρήτη στα Σχέδια Βελτίωσης

Tον ορισμό του Αμπελοοινικού τομέα ως κλάδου προτεραιότητας στο πλαίσιο της Δράσης 4.1.1 του Π.Α.Α. 2014-2020 ανακοίνωσε η Περιφέρεια Κρήτης και συγκεκριμένα το Γραφείο Πρωτογενή Τομέα του αντιπεριφερειάρχη, μετά από σχετική επιστολή του Κλαδικού Εθνικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ).

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,40625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version