Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Διατροφή & Τρόφιμα

Βρέθηκαν 3448 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 345

Το νέο Κανονισμό για τα βιολογικά προϊόντα ψήφισαν οι ευρωβουλευτές

Εγκρίθηκε νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα διασφαλίσει τη διάθεση στην ευρωπαϊκή αγορά μόνο υψηλής ποιότητας βιολογικών τροφίμων και την προώθηση της βιολογικής παραγωγής.


Ημερίδα για την Αγορά Κρέατος στην Θεσσαλονίκη, επίσκεψη οκτώ γερμανικών επιχειρήσεων του κλάδου στην Ελλάδα

Ημερίδα με θέμα την «Αγορά Κρέατος» διοργανώνει την Τρίτη (24 Απριλίου), στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη και ώρα 14:30 - 21:00, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με στόχο την ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τις εξελίξεις και τις τάσεις στον κλάδο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.


Β. Αποστόλου στο Λουξεμβούργο: Απαιτείται κοινοτική νομοθεσία για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές στη διακίνηση τροφίμων

Β. Αποστόλου στο Λουξεμβούργο: Απαιτείται κοινοτική νομοθεσία για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές στη διακίνηση τροφίμων

Η θέσπιση νομοθεσίας σε ενωσιακό επίπεδο για την απαγόρευση των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών στην αλυσίδα εφοδιασμού των τροφίμων είναι η καλύτερη και ίσως και η μοναδική μας επιλογή. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας σήμερα Δευτέρα (16/4), στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ, στο Λουξεμβούργο.


Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ψηφοφορία για αναθεώρηση του κανονισμού παραγωγής και σήμανσης βιολογικών προϊόντων την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ψηφοφορία για αναθεώρηση του κανονισμού παραγωγής και σήμανσης βιολογικών προϊόντων την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Νέους αυστηρότερους κανόνες παραγωγής βιολογικών τροφίμων έχουν προτείνει οι ευρωβουλευτές, για τους οποίους αναμένεται να συζητήσουν και πάλι την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, για να προχωρήσουν σε ψηφοφορία την Τετάρτη 18 Απριλίου. Το θέμα αυτό εισηγήθηκε ο Μάρτιν Χόισλινγκ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Πρασίνων/ Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία. Η αναθεώρηση του κανονισμού παραγωγής και σήμανσης των βιολογικών τροφίμων κρίθηκε απαραίτητη λόγω των σημαντικών αλλαγών που έχει υποστεί ο κλάδος παραγωγής βιολογικών προϊόντων στην ΕΕ τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, αυξάνεται η ζήτηση βιολογικών προϊόντων στην ΕΕ σε υψηλότερους ρυθμούς από ότι αυξάνεται η προσφορά και έτσι η διαφορά μεταξύ ζήτησης και παραγωγής καλύπτεται από τον μεγάλο αριθμό εισαγωγών.


Στη Λαμία το 5ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων στις 24 και 25 Απριλίου

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το οποίο στηρίζει ενεργά τις ελληνογερμανικές εμπορικές σχέσεις και προωθεί τις πρωτοβουλίες και δράσεις των εταιρών-μελών του, διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρία - μέλος του BASF EΛΛΑΣ ΑΒΕΕ και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ένα διήμερο προώθησης των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων.


Υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις τιμών στο φετινό Πασχαλινό Τραπέζι υποστηρίζει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών

Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) πραγματοποίησε έρευνα αγοράς, για τις τιμές των τροφίμων, στην Πασχαλινή αγορά, με σκοπό να ενημερώσει τους καταναλωτές. Η τιμοληψία έγινε τη Μ. Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018.


Ο ΣΕΒΤ αρωγός του Ευρωπαϊκού έργου LIFE FOODPRINT

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό έργο LIFE FOOTPRINT, την Τρίτη, 3 Απριλίου, διοργάνωσε την Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Βιομηχανία Τροφίμων & Περιβάλλον: Προκλήσεις και Προοπτικές».


Προκηρύχθηκαν οι διαγωνισμοί για δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών και γάλακτος στα σχολεία, κονδύλια και απαιτήσεις

Το ΥπΑΑΤ δημοσιοποίησε την προκήρυξη δύο διαγωνισμών που αφορούν τον καθορισμό αναδόχου που θα αναλάβει το έργο της δωρεάν διανομής φρούτων και λαχανικών, καθώς και παστεριωμένου γάλακτος στα σχολεία, κατά την επόμενη τριετία (σχολικά έτη 2017-18, 2018-19 και 2019-20). Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών και των δύο διαγωνισμών είναι η 20/4/2018.


Πέντε ελληνικές εταιρίες στη Διεθνή Έκθεση Anuga FoodTec 2018

Πέντε ελληνικές εταιρίες στη Διεθνή Έκθεση Anuga FoodTec 2018

Αισθητή, για άλλη μια χρονιά, έκαναν την παρουσία τους οι ελληνικές επιχειρήσεις στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, Anuga FoodTec 2018, που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 23 Μαρτίου 2018, στην Κολωνία.


Ενημέρωση για την έκθεση τροφίμων και ποτών World Food Moscow

Ενημέρωση για την έκθεση τροφίμων και ποτών World Food Moscow

Την Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018, η  ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος  της έκθεσης τροφίμων και ποτών World Food Moscow, του κορυφαίου εμπορικού γεγονότος  στην Ρωσία, συνάντησε ενδιαφερόμενους με στόχο την ενημέρωσή τους.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,421875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version