Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ελιά & Ελαιόλαδο

Βρέθηκαν 2756 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 276

Ικανοποιημένοι οι συνεταιρισμοί του Ηρακλείου από τους διαγωνισμούς πώλησης ελαιολάδου

Ικανοποιημένοι οι συνεταιρισμοί του Ηρακλείου από τους διαγωνισμούς πώλησης ελαιολάδου

Πολύ ικανοποιημένοι δηλώνουν συνεταιρισμοί του Ηρακλείου της Κρήτης από τους διαγωνισμούς για την πώληση του ελαιολάδου τους. Όπως δήλωσε ο κ. Γιώργος Περογιαννάκης, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Εμπάρου, «στα 3,82 ευρώ το κιλό πουλήθηκαν 80 τόνοι έξτρα παρθένου ελαιολάδου, εσοδείας 2017/2018».


Λάδι, ρόδι και κρασοτύρι αναμένουν κατοχύρωση γεωγραφικών ενδείξεων από την Κομισιόν

Λάδι, ρόδι και κρασοτύρι αναμένουν κατοχύρωση γεωγραφικών ενδείξεων από την Κομισιόν

Σε αναμονή βρίσκονται τρία ελληνικά αγροτικά προϊόντα για έγκριση του αιτήματος κατοχύρωσης γεωγραφικής ένδειξης ΠΟΠ-ΠΓΕ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Συγκεκριμένα, αναμένεται σε μερικούς μήνες να εγκριθεί ή να απορριφθεί ο χαρακτηρισμός ΠΟΠ για τα προϊόντα «Ελαιόλαδο Μάκρης» και «Ρόδι Ερμιόνης», αλλά και ο χαρακτηρισμός ΠΓΕ για το «Κρασοτύρι Κω ή Τυρί της Πόσιας».


Ένωση Αγρινίου: Ενημερωτική συνάντηση για τους ελαιοπαραγωγούς

Την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου, παραγωγοί - μέλη της Ο.Π. της Ένωσης Αγρινίου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν ολόπλευρα για μια σειρά από πρακτικά θέματα που τους απασχολούν, σε σχέση με το προϊόν τους, την ελιά, ώστε να μπορέσουν να ξεπεράσουν δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να αναβαθμίσουν τις καλλιέργειές τους.


Μέχρι 15 Φεβρουαρίου το δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμού ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ

Λήγει στις 15/2/2018 το δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό που πραγματοποιεί η Επιστημονική Λέσχη Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ.


ΔΑΟΚ Μεσσηνίας: Τι πρέπει να κάνουν οι παραγωγοί στα ελαιόδεντρά τους που επλήγησαν από το χαλάζι

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) ΠΕ Μεσσηνίας με αφορμή τις ζημιές στα ελαιόδεντρα που προκλήθηκαν από τη χαλαζόπτωση, της 10ης Ιανουαρίου, σε  αρκετές Τοπικές Κοινότητες της νοτιοδυτικής Πυλίας, ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς ότι αμέσως μετά την χαλαζόπτωση πρέπει να γίνεται ψεκασμός με χαλκούχα σκευάσματα για την προστασία των ελαιοδέντρων από την «καρκίνωση» ή «φυματίωση» της ελιάς.


Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Επιτραπέζιας Ελιάς για το ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας

Ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεπαγγελματική Οργάνωση Επιτραπέζιας Ελιάς (ΔΟΕΠΕΛ) αναφέρει τα εξής:


Επιτραπέζιες ελιές: Πως κυμάνθηκε η φετινή παραγωγή

Σε περίπου 323.000 τόνους εκτιμάται ότι θα είναι η φετινή παραγωγή επιτραπέζιας ελιάς στην χώρα μας. Διαβάστε στο περιοδικό «Γεωργία - Κτηνοτροφία», που κυκλοφορεί στα περίπτερα, πως κυμαίνονται οι παραγωγές των κυριότερων ποικιλιών και τη διακύμανση των τιμών.


Απολογισμός από ΔΑΟΚ Αργολίδας των ζημιών από τις δύο χαλαζοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή, να προχωρήσει άμεσα ο ΕΛΓΑ σε εκτιμήσεις και αυτοψίες

Απολογισμός από ΔΑΟΚ Αργολίδας των ζημιών από τις δύο χαλαζοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή, να προχωρήσει άμεσα ο ΕΛΓΑ σε εκτιμήσεις και αυτοψίες

Σημαντικές ζημιές είχαμε στην Αργολίδα από τις δύο χαλαζοπτώσεις (16 Ιουνίου και 8 Νοεμβρίου 2017), που ήταν μικρής διάρκειας αλλά μεγάλης σφοδρότητας. Η ΔΑΟΚ ζητά από τον ΕΛΓΑ «να προχωρήσει σε αυτοψίες και εκτιμήσεις και να μη βασιστεί ο ΕΛΓΑ στις ποσότητες που θα οδηγηθούν στη χυμοποίηση».


Για πρώτη φορά εννέα συνεταιρισμοί του Ηρακλείου προχωρούν σε από κοινού πλειοδοτικό διαγωνισμό πώλησης ελαιολάδου

Για πρώτη φορά εννέα συνεταιρισμοί του Ηρακλείου προχωρούν σε από κοινού πλειοδοτικό διαγωνισμό πώλησης ελαιολάδου

Στο Ηράκλειο της Κρήτης εννέα συνεταιρισμοί αποφάσισαν να προχωρήσουν στην από κοινού πώληση με πλειοδοτικό διαγωνισμό ελαιολάδου φετινής παραγωγής. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο κ. Χαράλαμπος Σαλούστρος, Δ/νων Σύμβουλος του συνεταιρισμού Αγίου Μύρωνα, «είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια προσπάθεια. Από το αποτέλεσμα θα δούμε αν την συνεχίσουμε. Πάντως φέτος δεν είχαμε προβλήματα από τον δάκο στην Κρήτη και η ποιότητα του ελαιολάδου είναι πολύ καλή. Ελπίζουμε να απολαύσουν καλές τιμές και οι παραγωγοί».


Τα προβλήματα στο πολλαπλασιαστικό υλικό εσπεριδοειδών, ελιάς και αμπέλου

Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στην χώρα μας με τη διακίνηση πολλαπλασιαστικού υλικού εσπεριδοειδών, ελιάς και αμπέλου. Διαβάστε στο περιοδικό «Γεωργία - Κτηνοτροφία», που κυκλοφορεί στα περίπτερα, το δεύτερο μέρος του άρθρου όπου παρουσιάζονται περιπτώσεις σοβαρών πρωτοβουλιών, που αναλαμβάνουν τόσο από ιδιωτικές φυτωριακές επιχειρήσεις όσο και από δημόσιους φορείς, για την παραγωγή ανώτερης κατηγορίας πολλαπλασιαστικού υλικού, οι οποίες όμως μπλοκάρονται από την ανοργανωσιά και την αδιαφορία του κράτους.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 5,65625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version