Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ελιά & Ελαιόλαδο

Βρέθηκαν 2642 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 265

ΔΑΟΚ Τριφυλίας: Περιοχές που θα γίνουν την Τρίτη ψεκασμοί δακοκτονίας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Τριφυλίας – ΠΕ Μεσσηνίας ανακοινώνει ότι:


Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ξεκινά Τετάρτη ο πρώτος δολωματικός ψεκασμός Δακοκτονίας σε Πάτρα και Αιγιάλεια

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αχαΐας ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, αρχίζει ο πρώτος γενικός δολωματικός ψεκασμός Δακοκτονίας 2017.


ΠΕ Μεσσηνίας: Ψεκασμός δακοκτονίας στο Νεοχώριο Λεύκτρου

Η ΔΑΟΚ ΠΕ Μεσσηνίας ανακοινώνει ότι:
Την Παρασκευή 21/07/2017 θα πραγματοποιηθεί ψεκασμός Δακοκτονίας στην παρακάτω τοπική κοινότητα:
Νεοχώριο Λεύκτρου.


Κανένα κρούσμα Xylella fastidiosa στη χώρα μας

Κανένα κρούσμα Xylella fastidiosa στη χώρα μας

Στον Ελλαδικό χώρο δεν έχει αναφερθεί μέχρι σήμερα απολύτως κανένα κρούσμα του επικίνδυνου οργανισμού καραντίνας Xylella fastidiosa, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΥπΑΑΤ. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από την επεξεργασία των αποτελεσμάτων των επισκοπήσεων των ετών 2015, 2016 και 2017 (πρώτο εξάμηνο). Η ανακοίνωση αυτή βγήκε για να διαψεύσει «ανεύθυνες και παντελώς αστήρικτες δηλώσεις», σύμφωνα με το ΥπΑΑΤ.


Επανεξελέγη ο Βαγγέλης Διβάρης πρόεδρος του ΦΙΛΑΙΟΣ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου - ΦΙΛΑΙΟΣ κατά τη διάρκεια της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Πρόεδρος, κατά τις αρχαιρεσίες της 11/7/2017, επανεξελέγη ο κος Βαγγέλης Διβάρης.


Δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος ψεκασμοί Δακοκτονίας στην Πρέβεζας

Δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος ψεκασμοί Δακοκτονίας στην Π.Ε. Πρέβεζας, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ).


Συμφωνία Τράπεζας Πειραιώς με την ΑΓΡΟΒΙΜ στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας

Η Τράπεζα Πειραιώς και η εταιρεία ΑΓΡΟ.ΒΙ.Μ.ΑΕ ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας της Τράπεζας, με στόχο την άμεση και ενεργό υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγική διαδικασία του πρωτογενούς τομέα και την ενίσχυση της παραγωγής προϊόντων ιδιαίτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας, όπως το ελαιόλαδο και οι βρώσιμες ελιές.


Συμμετοχή της Proactive Α.Ε. στην ημερίδα για το νέο νομοθετικό πλαίσιο στην αδειοδότηση ελαιουργείων

Συμμετοχή της Proactive Α.Ε. στην ημερίδα για το νέο νομοθετικό πλαίσιο στην αδειοδότηση ελαιουργείων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσαν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ελαιουργείων (ΠΑ.Σ.ΕΛ.) και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ελαιουργείων Ν. Χανίων με θέμα «Το νέο Νομοθετικό πλαίσιο για την αδειοδότηση των ελαιουργείων», που διεξήχθη τη Δευτέρα (3 Ιουλίου) στα Χανιά.


Μεγάλοι παίκτες στην ιαπωνική αγορά ελαιολάδου είναι η Ισπανία και η Ιταλία, αμελητέες ποσότητες εξάγονται από την χώρα μας

Μεγάλοι παίκτες στην ιαπωνική αγορά ελαιολάδου είναι η Ισπανία και η Ιταλία, αμελητέες ποσότητες εξάγονται από την χώρα μας

Την δεκαετία του 90 οι Ιάπωνες «ανακάλυψαν» το ελαιόλαδο, στο πλαίσιο προωθητικών ενεργειών για την προβολή της μεσογειακής διατροφής, οι οποίες χρηματοδοτήθηκαν από Ιταλούς ελαιοπαραγωγούς. Στην ιαπωνική αγορά κυριαρχούν οι Ιταλοί και οι Ισπανοί που κατέχουν αθροιστικά το 93,7%. Το μερίδιο αγοράς του ελληνικού ελαιολάδου στην ιαπωνική αγορά είναι στο 2,4%.


ΠΟΠ ελιά Καλαμάτα: Αλλαγή κανονισμού σκέφτεται το ΥπΑΑΤ, διαγραφή από τον ευρωπαϊκό κατάλογο του συνωνύμου ζητάνε βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΠ ελιά Καλαμάτα: Αλλαγή κανονισμού σκέφτεται το ΥπΑΑΤ, διαγραφή από τον ευρωπαϊκό κατάλογο του συνωνύμου ζητάνε βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ

Σε επίκαιρη ερώτηση, που κλήθηκε να απαντήσει από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, σημείωσε ότι η ελιά Καλαμάτας είναι ένα μεγάλο ζήτημα αλλά «κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους μας ότι είναι ένα προϊόν ΠΟΠ που είναι σε συγκεκριμένες περιοχές. Κάπου πρέπει να αρχίσουμε, να δούμε τι είναι αυτό που περισσότερο συμφέρει την εθνική οικονομία».

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 5,433594 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version