Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ελιά & Ελαιόλαδο

Βρέθηκαν 2603 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 261

Επανέρχεται το ΥπΑΑΤ με το συνώνυμο Καλαμάτα στις ελιές, συνεχίζουν τις αντιδράσεις οι φορείς της Μεσσηνίας

Το ΥπΑΑΤ επανέρχεται στο θέμα της αναγραφής στο Μητρώο Ποικιλιών Οπωροφόρων Φυτών του συνώνυμου «Καλαμάτα» στην Ονομασία Ποικιλίας Ελιάς «Καλαμών». Αυτό φάνηκε στη σύσκεψη που έγινε πριν λίγες εβδομάδες στο ΥπΑΑΤ, υπό τον Γ. Γρ. κ. Νίκο Αντώνογλου, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι από την ΠΕΜΕΤΕ, την ∆ιεπαγγελµατική Ελιάς, τη ∆ιεπαγγελµατική Ελαιολάδου, Αγροτικών Συνεταιρισµών από Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Λιβανάτες, Μεσσηνία, Λακωνία, αλλά χωρίς τον Σύλλογο Υπέρ των Μεσσηνιακών Προϊόντων ΠΟΠ (ΣΥΜΕΠΟΠ).


Ο Β. Κόκκαλης στην απονομή των Βραβείων Olympia Health and Nutrition 2017

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλειος Κόκκαλης, παραβρέθηκε στην απονομή των βραβείων Olympia Health and Nutrition 2017, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Μαΐου, στο κτίριο της Παλιάς Βουλής. Ο Υφυπουργός απένειμε το Χρυσό Βραβείο για το καλύτερο υγειοπροστατευτικό ελαιόλαδο στον κ. Δαυίδ Γεώργιο και την πρότυπη Κυπριακή ελαιοκομική επιχείρηση, με ελαιώνες οι οποίοι βρίσκονται πάνω στην πράσινη γραμμή, που δυστυχώς μέχρι σήμερα πληγώνει την αδελφή χώρα, την Κύπρο.


Στη Ρώμη η 105η σύνοδος του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου, η ελαιοκαλλιέργεια στην Ιταλία

Στη Ρώμη θα πραγματοποιηθεί, από τις 23 έως τις 26 Μαΐου 2017, η 105η σύνοδος του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου (IOC). Η Ιταλία αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Συμβουλίου και έχει συμμετάσχει ενεργά σε όλες τις διεθνείς συμφωνίες. Οι ελαιώνες στην Ιταλία καταλαμβάνουν έκταση 10.750.000 στρεμμάτων, από τα οποία το 21% είναι αρδευόμενα. Η ελαιοκαλλιέργεια είναι μια σημαντική γεωργική δραστηριότητα στην χώρα, δημιουργώντας ετήσιο τζίρο ύψους 3,1 δις ευρώ.


ΣΕΔΗΚ: αποκατάσταση αδικιών που προέκυψαν σε βάρος των ελαιοπαραγωγών μέσα από την ΚΑΠ

Σε αποκατάσταση των αδικιών που προέκυψαν σε βάρος των ελαιοπαραγωγών της Κρήτης μέσα από την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) που είναι σε ισχύ ευελπιστεί ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ) στο πλαίσιο της διαβούλευσης που έχει ξεκινήσει για την αναθεώρηση της ΚΑΠ, μετά το 2020.


Μέχρι 1 Ιουνίου οι αιτήσεις για τη δακοκτονία στην ΠΕ Λακωνία

Ανακοινώθηκε η προκήρυξη του μειοδοτικού διαγωνισμού, για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο: «Ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους ψεκασμό ελαιοδέντρων στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2017 της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας».


Τελευταίες δημοπρασίες ελαιολάδου από τον ΑΣ Ζάκρου

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός (ΑΣ) Ζάκρου συνεχίζοντας την ορθή και διαφανή πρακτική του διαγωνισμού στην διάθεση του ελαιολάδου των παραγωγών μελών του με διαγωνισμούς, δημοπρατεί την τελευταία ποσότητα ελαιολάδου φετινής παραγωγής, καθώς και θολά λάδια από τα υπόλοιπα ελαιοδεξαμενών.


Μέχρι 28/5/2017 οι αιτήσεις για τη δακοκτονία στην ΠΕ Μεσσηνία

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για την ανάδειξη εργολάβων που θα αναλάβουν το έργο της δακοκτονίας έτους 2017 στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.


ΔΑΟΚ ΠΕ Λάρισα: 345.400 ευρώ για τη δακοκτονία του 2017

Η ΔΑΟΚ της ΠΕ Λάρισας ανακοίνωσε στις 26 Απριλίου 2017 την προκήρυξη μειοδοτικού Διαγωνισμού για την ανάθεση υλοποίησης του έργου της δακοκτονίας.


ΠΕ Ηλείας: Η προκήρυξη για το έργο της δακοκτονίας το 2017

Η ΔΑΟΚ της ΠΕ Ηλείας ανακοίνωσε στις 24 Απριλίου 2017 ότι προκηρύσσει ηλεκτρονικό τακτικό μειοδοτικό Διαγωνισμό για την ανάθεση υλοποίησης του έργου της δακοκτονίας.


Ερώτημα στη Βουλή για τις ελιές ΠΟΠ Καλαμάτας

Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευ. Αποστόλου, με θέμα: «Εγγραφή του συνωνύμου Καλαμάτα, της ποικιλίας ελιάς Καλαμών, στον κατάλογο του συστήματος FOREMATIS (Forest Reproductive Material Information System) της ΕΕ», κατέθεσε ο βουλευτής Λακωνίας, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,34375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version