Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ελιά & Ελαιόλαδο

Βρέθηκαν 2828 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 283

Μέχρι 11/05/2018 υποβολή φακέλων προσφορών για ανάδειξη εργολάβων για την εφαρμογή Προγράμματος Δακοκτονίας στην Π.Ε. Αχαΐας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Π.Ε. Αχαΐας ανακοινώνει ότι θα διενεργήσει ηλεκτρονικό ανοικτό διεθνή διαγωνισμό με τίτλο:


Στην Κύκλωπας ΑΕ πήγε το βραβείο του kalamata olive oil awards

Μία ακόμα από τις παράλληλες δράσεις του φεστιβάλ είναι ο διαγωνισμός ελαιολάδου «kalamata olive oil awards» όπου ολοκληρώθηκε το Σάββατο 14 Απριλίου.


Σοβαρές ζημιές σε ελαιόδεντρα από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ηλεία

Επίσκεψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ Πάτρας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφρειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, σήμερα Παρασκευή (20 Απριλίου 2018), όπου συναντήθηκε με το διευθυντή του ΕΛΓΑ Πάτρας, Γιώργο Κεχαγιά.


Έως 8 εκατ. ευρώ η εθνική χρηματοδότηση για τα ΟΕΦ μέχρι το 2021

Έως τα 8 εκατ. ευρώ στο σύνολο μπορεί να ανέλθει το ύψος της εθνικής χρηματοδότησης των προγραμμάτων εργασίας των Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων (Ο.Ε.Φ.) για την τριετία 2018-2021, σύμφωνα με σχετική απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Δακοκτονία: Στα 20,1 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός του 2018, εγκρίθηκε ποσό 5.268.054 ευρώ για προμήθεια υλικών και προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός στις 16/4/2018

Δακοκτονία: Στα 20,1 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός του 2018, εγκρίθηκε ποσό 5.268.054 ευρώ για προμήθεια υλικών και προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός στις 16/4/2018

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος δακοκτονίας το 2018 ανέρχεται στο ύψος των 20.100.000 ευρώ. Από αυτά τα 7.093.000 ευρώ θα κατανεμηθούν στην Περιφέρεια Κρήτης. Στον Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης για να υπογραφεί είναι η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που καθορίζει το εποχικό προσωπικό ανά περιοχή που θα προσληφθεί για την εφαρμογή του προγράμματος.


Πρόεδρος του ΣΕΒΙΤΕΛ επανεξελέγη ο Γρηγόρης Αντωνιάδης, ποιο είναι το νέο Δ.Σ.

Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) επανεξελέγη ο κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης, υπεύθυνος Επικοινωνίας και Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΙΣ UNILEVER HELLAS Α.Ε, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου, στις 16/4/2018.


Σε πλειοδοτικό διαγωνισμό βγάζει 46 τόνους έξτρα παρθένου ελαιολάδου ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσαράς

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσσαράς καλεί με σχετική του ανακοίνωση τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ελαιολάδου, σε πλειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές προσφορές, για πώληση ελαιολάδου εσοδείας 2017-2018 έξτρα παρθένο, στις 25/04/2018 και ώρα 19:00 (άνοιγμα προσφορών). Η διαδικασία θα λάβει χώρα στα γραφεία του Συνεταιρισμού στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης.


Από σήμερα, Τρίτη 17 Απριλίου, ξεκινά η υποβολή προσφορών εργολάβων δακοκτονίας στην Αιτωλοακαρνανία

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διενεργεί ανοιχτό διεθνή ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου/ ων για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό του δάκου της ελιάς, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Δaκοκτονίας 2018, και αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.


Ελαιόλαδο: Σε πτωτική τροχιά οι διεθνείς τιμές, πιέσεις τιμών και στην χώρα μας αν και κρατά σε καλά επίπεδα η Κρήτη

Ελαιόλαδο: Σε πτωτική τροχιά οι διεθνείς τιμές, πιέσεις τιμών και στην χώρα μας αν και κρατά σε καλά επίπεδα η Κρήτη

Σε πτωτική τροχιά κινήθηκαν τον Μάρτιο οι διεθνείς τιμές του έξτρα παρθένου ελαιολάδου της ελαιοκομικής περιόδου 2017/2018, για τις βασικές ελαιοπαραγωγές χώρες, σύμφωνα με το μηνιαίο δελτίο του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου (IOC). Ειδικότερα στην Ισπανία το έξτρα παρθένο έφτασε στις 23/3/2018 μέχρι τα 3,02 ευρώ το κιλό αλλά στη συνέχεια συγκρατήθηκε πάνω από το «όριο» των 3 ευρώ.


Από Ελλάδα και Ιταλία το 90% του εισαγόμενου ελαιολάδου που καταναλώνουν οι Σέρβοι, οι οποίοι μαθαίνουν το προϊόν όταν επισκέπτονται την χώρα μας

Από Ελλάδα και Ιταλία το 90% του εισαγόμενου ελαιολάδου που καταναλώνουν οι Σέρβοι, οι οποίοι μαθαίνουν το προϊόν όταν επισκέπτονται την χώρα μας

Αυξάνεται σταδιακά η κατανάλωση ελαιολάδου και ελιάς τα τελευταία χρόνια στη Σερβία. Την ίδια ώρα όμως σε χαμηλά επίπεδα κινούνται οι εισαγωγές, που μειώθηκαν το 2017, σε σύγκριση με το 2016. Οι κυριότερες χώρες, από τις οποίες εισάγει ελαιόλαδο η Σερβία, η Ιταλία, η Ελλάδα και η Ισπανία. Από αυτές, η Ιταλία και η Ελλάδα κατέχουν μερίδιο 90% στις εισαγωγές. Βέβαια, όπως αναφέρεται σε σχετική έκθεση του Γραφείου Οικονομικών Εμπορικών Υποθέσεων (Ο.Ε.Υ.) της ελληνικής πρεσβείας στο Βελιγράδι, οι εξαγωγές ελαιολάδου από την Ελλάδα στην Σερβία μειώθηκαν το 2017. Την ίδια ώρα, όπως αναφέρεται στην ενδιαφέρουσα έκθεση του γραφείου ΟΕΥ, ο κύριος όγκος των εισαγόμενων επιτραπέζιων ελιών προέρχεται από την Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,109375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version