Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Άλλες καλλιέργειες

Βρέθηκαν 753 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 76

Σύντομα αναμένται να ξεκινήσουν οι εξαγωγές κρόκου στην Κίνα

Απεστάλη, από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, ο πλήρης φάκελος του αιτήματος για την έγκριση των εξαγωγών ελληνικού σαφράν (κρόκου Κοζάνης) στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.


Έτοιμο προς κατάθεση στη Βουλή το νομοσχέδιο για φαρμακευτική κάνναβη, τι πίνετε και δεν μας δίνετε απαντά η ΝΔ

Ο υπουργός Υγείας, Γιάννης Ξανθός, έχει ήδη έτοιμο το νομοσχέδιο για την καλλιέργεια και την παράγωγη της φαρμακευτικής κάνναβης το οποίο θα φέρει σύντομα στη Βουλή.


Το πρώτο ελληνικό λάδι κάνναβης δημιούργησε η Θεογένης Κοιν.Σ.Επ

Το πρώτο ελληνικό λάδι κάνναβης δημιούργησε η Θεογένης Κοιν.Σ.Επ

Το πρώτο ελληνικό λάδι βιομηχανικής (κλωστικής) κάνναβης δημιούργησε η «Θεογένης» Κοιν.Σ.Επ στο Τυχερό Έβρου, η οποία μάλιστα έχει κλείσει συμφωνία με μια εταιρεία προκειμένου να απορροφήσει την μεγαλύτερη ποσότητα. Μέσα στην βδομάδα αναμένεται να το διαθέσει στην ελληνική αγορά. «Σαν Κοιν.Σ.Επ έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς για την καλλιέργεια της κάνναβης. Η χρονιά που πέρασε θεωρούμε ότι ήταν μια πετυχημένη χρονιά για να μεταποιήσουμε τον σπόρο της και να κάνουμε το λάδι από κάνναβη στην Ελλάδα», είπε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της «Θεογένης» κ. Σπύρος Δέδογλου.


Ιδρύεται Ομάδα Παραγωγών αρωματικών φυτών Ροδόπης - Έβρου

Ιδρύεται Ομάδα Παραγωγών αρωματικών φυτών Ροδόπης - Έβρου

Την Τρίτη (3/10) θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη γενική συνέλευση (η πρώτη δεν είχε την απαραίτητη απαρτία) του Συνεταιρισμού παραγωγών αρωματικών φυτών Ροδόπης - Έβρου «Θράκης Θησαυρός», προκειμένου να προχωρήσει στην σύσταση Ομάδας Παραγωγών. Αυτό θα βοηθήσει τα μέλη του συνεταιρισμού να αποκτήσουν πρόσβαση στα Σχέδια Βελτίωσης αλλά και σε άλλα προγράμματα του ΠΑΑ.


Τις υπουργικές αποφάσεις για την ιατρική χρήση κάνναβης ζητούν βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ

Ερώτηση με την οποία ζητούν να ενημερωθούν από τους συναρμόδιους υπουργούς, πότε αναμένονται οι υπουργικές αποφάσεις για να καταστεί εφικτή, η νόμιμη ιατρική χρήση της κάνναβης στην Ελλάδα με το υφιστάμενο καθεστώς, κατέθεσαν στη Bουλή 46 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.


Alpha Bank: Κλάδεμα ελαιόδεντρων, οικιακή τυροκομία και καλλιέργεια αρωματικών φυτών

Η Alpha Bank, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την προστασία του περιβάλλοντος, πραγματοποίησε την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017, περιβαλλοντικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, με την εθελοντική συμμετοχή των Εργαζομένων της.


Συλλέκτης άγριων μανιταριών εκπαιδευμένος και με πιστοποιητικό

Συλλέκτης άγριων μανιταριών εκπαιδευμένος και με πιστοποιητικό

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που θα χρηματοδοτήσει και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕ) Γρεβενών που θα οργανώσει τη δράση, θα λειτουργήσει πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης «Δια Βίου Μάθησης», όπου οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν την πιστοποίηση του συλλέκτη άγριων μανιταριών. «Θα δώσουμε τη δυνατότητα, μέσα από το στοχευμένο πρόγραμμα κατάρτισης, να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν οι σημερινοί συλλέκτες αλλά και όποιος άλλος έχει τη διάθεση να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά στον συγκεκριμένο χώρο», δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών και γεωπόνος κ. Ευάγγελος Σημανδράκος.


Στην Αρκαδία ξεκίνησε η συγκομιδή βιομηχανικής κάνναβης από το Καννάβι

Στο οροπέδιο της Τρίπολης η καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης είναι πλέον έτοιμη να συγκομισθεί. Αυτό το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου, το «Καννάβι» προσκαλεί όλους τους ενδιαφερομένους να δουν από κοντά το χωράφι με την ήμερη κάνναβη στην Κάψια της ορεινής Αρκαδίας, στην Μαντινεία, και να παρακολουθήσουν τη διαδικασία της συγκομιδής.


Επενδύσεις σε καπνό αλλά και σε κλωστική και φαρμακευτική κάνναβη προαναγγέλλει ο Στέργιος Πιτσιόρλας

Μεγάλες επενδύσεις βρίσκονται προ των πυλών στη χώρας μας, όπως αποκαλύπτει ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, με συνέντευξή του στην κυριακάτικη εφημερίδα «Νέα Σελίδα».


Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία με τον ΑΣ Στέβια Ελλάς

Η Τράπεζα Πειραιώς και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΣΤΕΒΙΑ ΕΛΛΑΣ ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας της Τράπεζας, με στόχο την άμεση και ενεργό υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγική διαδικασία του πρωτογενούς τομέα καθώς και την ενίσχυση νέων καλλιεργειών για την παραγωγή προϊόντων ιδιαίτερων διατροφικών χαρακτηριστικών όπως η στέβια (βασικό υποκατάστατο της ζάχαρης).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,859375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version