Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Άλλες καλλιέργειες

Βρέθηκαν 762 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 77

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Αιθανόλης για Βιοκαύσιμα: Θετική η ψήφος του Ευρωκοινοβουλίου για κατάργηση του φοινικέλαιου ως βιοκαυσίμου

Την ψήφο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη σταδιακή κατάργηση του φοινικέλαιου στην αγορά βιοκαυσίμων και για την προώθηση βιοκαυσίμων που προέρχονται από άλλες καλλιέργειες χαιρέτισε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Αιθανόλης για Βιοκαύσιμα ePure (European Renewable Ethanol Association).


Ενημερωτική ημερίδα για δυνατότητες και προοπτικές της καλλιέργειας σουσαμιού

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα, «Δυνατότητες και προοπτικές της καλλιέργειας του σουσαμιού», διοργανώνουν το Επιμελητήριο Σερρών και η Ένωση Νέων Αγροτών Σερρών (ΕΝΑ), στις Σέρρες.


Ελληνικό τσάι από βιομηχανική κάνναβη στα Ψαχνά Ευβοίας

Το πρώτο ελληνικό τσάι από βιομηχανική κάνναβη παράγεται στα Ψαχνά Ευβοίας.


Copa Cogeca: Θετική η απόφαση των Υπουργών της ΕΕ για αύξηση της χρήσης βιοκαυσίμων στις μεταφορές

Οι αγροτοσυνδικαλιστικές οργανώσεις Copa-Cogeca επικροτούν την απόφαση αύξησης του μεριδίου βιοκαυσίμων στις μεταφορές σε ποσοστό τουλάχιστον 14% στην ΕΕ.


Σύσκεψη της Ομάδας Εργασίας για καλλιέργεια Αρωματικών και Φαρμακευτικών φυτών στην περιοχή Δυτικής Μακεδονίας, τι αποφάσισε

Μετά την εξαγγελία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας, την σχετική πρωτοβουλία του Υπουργού κ. Ευάγγελου Αποστόλου και την εξ αυτών απόφαση της ΔΕΗ, για την δυνατότητα παραχώρησης περίπου 3.700 κατ αρχήν στρεμμάτων στο ΥπΑΑΤ, έναντι συμβολικού τιμήματος, προκειμένου να διατεθούν σε παραγωγούς της περιοχής για καλλιέργεια Αρωματικών και Φαρμακευτικών φυτών, πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκέμβρη 2017, η πρώτη συνεδρίαση της ορισμένης από τον Υπουργό, Ομάδας Εργασίας, για στήριξη της προσπάθειας αυτής.


Αποστόλου στο Blοomberg: Μεγάλα κέρδη από ιατρική κάνναβη, έρχεται νομοσχέδιο μέχρι τέλος του έτους για να βγούμε από την κρίση

Υπερβαίνει τα 1,5 δισ. ευρώ το ύψος των επενδυτικών σχεδίων όσων ενδιαφέρονται για την καλλιέργεια και παραγωγή ιατρικής κάνναβης σε θερμοκήπια στην Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, σε συνέντευξή του στο Blοomberg. «Μία ευνοϊκή αλλαγή της νομοθεσίας θα βοηθούσε στην έξοδο της χώρας από την 7χρονη οικονομική κρίση», προσθέτει.


Αραχίδα: Μέχρι 1 ευρώ το κιλό στη Μεσσηνία στα 80 λεπτά στην υπόλοιπη Ελλάδα

Αραχίδα: Μέχρι 1 ευρώ το κιλό στη Μεσσηνία στα 80 λεπτά στην υπόλοιπη Ελλάδα

Οι βροχοπτώσεις του Σεπτεμβρίου δημιούργησαν προβλήματα στην συγκομιδή της αραχίδας στη Μεσσηνία. Πάντως τα πράγματα φέτος ήταν καλύτερα, αφού πέρυσι στις αρχές Σεπτεμβρίου πολλές καλλιέργειες της περιοχής είχαν καταστραφεί από τις πλημμύρες. Χωρίς προβλήματα εξελίχθηκε η καλλιέργεια στις υπόλοιπες περιοχές. Έχει ήδη ολοκληρωθεί η συγκομιδή, με τις τιμές να κυμαίνονται στα ίδια με τα περσινά επίπεδα.


Συνεργασία Περιφέρειας Ηπείρου και Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τα βότανα της Ηπείρου

Ηλεκτρονική βάση, που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα βότανα της Ηπείρου, μιας περιοχής με μεγάλη ποικιλότητα φαρμακευτικών φυτών, παρουσίασε η καθηγήτρια Φαρμακολογίας κ. Μαρία Κωνσταντή, κατά την επιστημονική εκδήλωση, με αφορμή τα 40 χρόνια της έναρξης λειτουργίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


Διάθεση 3.700 στρεμμάτων από την ΔΕΗ για καλλιέργεια αρωματικών

Διάθεση 3.700 στρεμμάτων από την ΔΕΗ για καλλιέργεια αρωματικών

Τη διάθεση 3.700 στρεμμάτων στο ελληνικό Δημόσιο για δέκα χρόνια, έναντι συμβολικού ανταλλάγματος, ανακοίνωσε η ΔΕΗ, συμμετέχοντας, όπως η ίδια αναφέρει, στο πιλοτικό πρόγραμμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για καλλιέργεια, επεξεργασία και εμπορία αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών.


Σύντομα αναμένται να ξεκινήσουν οι εξαγωγές κρόκου στην Κίνα

Απεστάλη, από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, ο πλήρης φάκελος του αιτήματος για την έγκριση των εξαγωγών ελληνικού σαφράν (κρόκου Κοζάνης) στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,908203 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version