Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Αμπέλι & Κρασί

Βρέθηκαν 1897 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 190

Πατάτα, βιομηχανικό ροδάκινο και επιτραπέζιο σταφύλι αφορούν τα νέα προγράμματα συμβολαιακής γεωργίας της Πειραιώς

Πατάτα, βιομηχανικό ροδάκινο και επιτραπέζιο σταφύλι αφορούν τα νέα προγράμματα συμβολαιακής γεωργίας της Πειραιώς

Τρία νέα προγράμματα συμβολαιακής γεωργίας ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς. Το πρώτο αφορά σε πατατοπαραγωγούς του Νομού Δράμας (σε συνεργασία με την ΕΑΣ Δράμας), το δεύτερο σε παραγωγούς συμπύρηνου ροδάκινου του Νομού Ημαθίας (συνεργασία με την εταιρία ΑΛΤΕΡΡΑ Α.Ε.) και το τρίτο αφορά σε παραγωγούς επιτραπέζιου σταφυλιού του Νομού Καβάλας σε συνεργασία με την εταιρία Αλκυών Α.Ε.


Ανανέωση του προγράμματος συμβολαιακής γεωργίας με τη Venus και δύο νέες συνεργασίες ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς

Σε ανανέωση και επέκταση του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς συμπύρηνου ροδάκινου του Νομού Ημαθίας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με τον Α.Σ. Venus Growers, μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία. Επιπλέον ο Όμιλος Πειραιώς ανακοίνωσε την νέα συμφωνία για συμβολαιακή γεωργία στην καλλιέργεια του αραβόσιτου με την εταιρία Euroagro Α.Ε. (αφορά σε παραγωγούς αραβοσίτου των Νομών Κιλκίς και Θεσσαλονίκης) καθώς επίσης και μια ακόμα νέα συμφωνία στο σταφύλι με την εταιρεία Ε. Μαλαματίνα και Υιός ΑΕΒΕ (αφορά σε παραγωγούς σταφυλιών των Νομών Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας και Πέλλας).


Άνοιγμα στην αγορά της Ν. Κορέας επιχειρεί η θυγατρική της ΣΚΟΣ Primaroli για την κορινθιακή σταφίδα

Επίσκεψη στο εργοστάσιο της εταιρείας Primaroli A.E. στο Κιάτο Κορινθίας πραγματοποιεί αύριο, Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου, εξαμελές κλιμάκιο της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Νότιας Κορέας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στον ΑγροΤύπο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Primaroli, κ. Γιώργος Σπηλιωτόπουλος το τελευταίο διάστημα η εταιρεία κάνει συντονισμένες προσπάθειες για το άνοιγμα της αγοράς της Ν. Κορέας.


Τα κρασιά της SANTO WINES στο στόχαστρο του ιαπωνικού κολοσσού SUNTORY

Η οινοποιία TSANTALI βάζει στο στόχαστρο του ιαπωνικού κολοσσού SUNTORY τους οίνους της Σαντορίνης. Στην Ιαπωνία ήδη οι πρώτες παραγγελίες SANTORINI ASSYRTIKO και SANTORINI NΥΚΤΕΡΙ της SANTO WINES. Όπως αναφέρει στον ΑγροΤύπο ο κ. Περικλής Δράκος, Διευθυντής Εξαγωγών της TSANTALI «δεν έχουμε υπογράψει ακόμη την εμπορική συμφωνία αλλά είναι θετικό ότι έγινε η πρώτη παραγγελία από τη SUNTORY».


Σε καλό δρόμο η συμφωνία της Ε.Ε. με την Κίνα για τις γεωγραφικές ενδείξεις που θα ολοκληρωθεί εντός του έτους

Τη βούλησή τους να κλείσουν μέσα στους επόμενους μήνες οι διαπραγματεύσεις σχετικά με το κείμενο της μελλοντικής συμφωνίας επιβεβαίωσαν αμφότερα τα μέρη που συμμετείχαν στον 9ο γύρο των διαπραγματεύσεων για τη συμφωνία επί των γεωγραφικών ενδείξεων Ε.Ε. - Κίνας που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο στις Βρυξέλλες. Η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων εντός του 2014 με την εξέταση των επιμέρους γεωγραφικών ενδείξεων να ξεκινούν το πρώτο εξάμηνο του έτους. Η συμφωνία θα χορηγήσει άμεση προστασία των γεωγραφικών ενδείξεων και των δύο μερών. Οι προστατευόμενες ονομασίες που περιλαμβάνονται στα παραρτήματα της συμφωνίας και η προστασία τους εξασφαλίζεται από την έναρξη ισχύος της συμφωνίας.


Κύπρος: Συνάντηση Υπουργού Γεωργίας με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Οινοπαραγωγών

Την Παρασκευή, 11 Απριλίου, στις 11.00 το πρωί, ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης, θα έχει στο γραφείο του συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Οινοπαραγωγών.


Η Ουγγαρία παρέβη το δίκαιο της Ένωσης απαλλάσσοντας από τον ειδικό φόρο καταναλώσεως την ιδιωτική παραγωγή αποσταγμάτων σε μικρές ποσότητες

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικαστηρίου της Ε.Ε., όταν τα αποστάγματα που παράγονται σε αποστακτήριο από φρούτα τα οποία παρέχουν οπωροπαραγωγοί προορίζονται για προσωπική κατανάλωση των τελευταίων, η Ουγγαρία πρέπει να επιβάλλει το ελάχιστο όριο του συντελεστή του ειδικού φόρου καταναλώσεως που προβλέπει η ευρωπαϊκή νομοθεσία.


Η Κομισιόν χαιρετίζει τη συμφωνία που θα θέσει τέρμα στις έρευνες της Κίνας για τις ευρωπαϊκές εξαγωγές κρασιού

Οι ευρωπαϊκές και κινεζικές βιομηχανίες κρασιού, που αντίστοιχα αντιπροσωπεύονται από την CEEV και την CADA, έχουν καταλήξει σε συμφωνία που θα οδηγήσει στον τερματισμό των κινεζικών ερευνών στις ευρωπαϊκές εξαγωγές κρασιού που ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2013 και θα αποτελέσει επίσης τη βάση για τεχνική συνεργασία και συναλλαγές που θα προγραμματιστούν για τα επόμενα δύο έτη.


Διεθνής Οργανισμός Αμπέλου και Οίνου: Δύο νέες υποψήφιες χώρες από την Ανατολή

Στις 17 Μαρτίου ο Διεθνής Οργανισμός Αμπέλου και Οίνου (OIV) γιόρτασε τα δέκα χρόνια της επανίδρυσης του ως διακυβερνητική οργάνωση επιστημονικού και τεχνικού χαρακτήρα (290 ψηφίσματά του εγκρίθηκαν την δεκαετία). Σαν συνώνυμο του ΟΗΕ, στο κρασί, ο OIV σήμερα περιλαμβάνει 45 κράτη μέλη, που αντιπροσωπεύουν το 84% των αμπελώνων και το 90% των οίνων που παράγονται στον κόσμο.


Σύστημα για την προστασία και ενίσχυση της τοπικής ποικιλίας αμπέλου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στη δημιουργία ενός συστήματος για την προστασία και την ενίσχυση της τοπικής ποικιλίας αμπέλου προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης από την Αναπτυξιακή Εταιρία της Π.Δ.Ε. του έργου «IN.CO.ME – International Centre of Mediterranean Gastronomy» (Διεθνές Κέντρο Μεσογειακής Γαστρονομίας).

Επιστροφή

1990-2014 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 4,257813 sec | Top
Site Credits | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version