Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Αμπέλι & Κρασί

Βρέθηκαν 2149 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 215

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων Περιόδου 2015/2016

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας, σε εφαρμογή της με αρ. 3714/110476/4-9-2014 ΚΥΑ (2443Β), ενημερώνει του παραγωγούς που επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων Περιόδου 2015-2016 ότι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις έως 15 Μαΐου 2015 στα κατά τόπους γραφεία της Υπηρεσίας.


Συνάντηση με τον Β. Αποστόλου για τις μειωμένες πιστώσεις δακοκτονίας ζητάει η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης

Την έντονη ανησυχία της για τις μειωμένες πιστώσεις στο φετινό πρόγραμμα δακοκτονίας στη Κρήτη εκφράζει η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης πρωτογενή τομέα Θεανώ Βρέντζου, η οποία μάλιστα ζητάει συνάντηση για το θέμα στην Αθήνα με τον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.


Ο ΑΟΣ Τυρνάβου εκπρόσωπος της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά όργανα για τα αλκοολούχα ποτά

Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου, ορίστηκε στην ομάδα εργασίας Alcohol της Copa Cogeca και στην Ομάδα Πολιτικού Διαλόγου Civil Dialogue Group Alcohol ως εκπρόσωπος της Ελληνικής πλευράς για λογαριασμό της ΠΑΣΕΓΕΣ μετά από παρέμβαση της ΚΕΟΣΟΕ.


Σύσκεψη στην ΣΚΟΣ για την κατανομή των άμεσων ενισχύσεων στην κορινθιακή σταφίδα

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Συνεταιριστική Κορινθιακής Σταφίδας (ΣΚΟΣ ΑΕΣ Α.Ε.) με θέμα την κατανομή των άμεσων ενισχύσεων στην κορινθιακή σταφίδα συμμετείχαν εκπρόσωποι των σταφιδικών συνεταιριστικών οργανώσεων, ο βουλευτής Αχαΐας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Νικόλαος Νικολόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας ΚΙΔΗΣΟ, κ. Γιώργος Αγγελόπουλος και ο κ. Διομήδης Τόλιος, εκπρόσωπος του βουλευτή Αχαίας του Ποταμιού κ. Ιάσονα Φωτήλα.


Ενημέρωση της Π.Ε. Ιωαννίνων για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής των αμπελώνων περιόδου 2015/2016

Το Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων ενημερώνει τους κατόχους αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων (με Αμπελουργικό Μητρώο) ότι:


Ο Θεόδωρος Γεωργόπουλος εξελέγη Πρόεδρος του γαλλικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Οίνου

O Θεόδωρος Γεωργόπουλος, Διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου και πανεπιστημιακός, κάτοχος της έδρας αμπελοοινικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Reims, εξελέγη Πρόεδρος του Ινστιτούτου Αμπέλου και Οίνου Georges Chappaz στην Καμπανία της Γαλλίας.


Η κατανομή των κονδυλίων για την εφαρμογή του προγράμματος δακοκτονίας έτους 2015 σε Αχαΐα Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Από την Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνονται τα κάτωθι:


Π.Ε. Ηρακλείου: Πρόγραμμα αναδιάρθρωσης/μετατροπής αμπελουργικών εκτάσεων

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου ανακοινώνει ότι όσοι παραγωγοί επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής των αμπελουργικών εκτάσεων στη Ελλάδα για την περίοδο 2015-2016 μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην υπηρεσία (Λεωφ. Νικ. Πλαστήρα 100, Ηράκλειο), μέχρι και τις 15 Μαΐου 2015.


ΚΕΟΣΟΕ: Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για τη διάσωση δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων αμπελιών με αδρανή δικαιώματα φύτευσης

ΚΕΟΣΟΕ: Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για τη διάσωση δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων αμπελιών με αδρανή δικαιώματα φύτευσης

Σημαντικές ρυθμίσεις για το νέο καθεστώς αδειών φύτευσης προβλέπονται στο σχέδιο κανονισμού εκτελεστικής πράξης που είναι υπό έκδοση και καθορίζει τις διαδικασίες χορήγησης αδειών. Παράλληλα το σχέδιο δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά σχετικά με τις υποχρεώσεις των Κρατών Μελών, ειδικότερα για το πρώτο έτος εφαρμογής από 1/1/2016 και τις ημερομηνίες κοινοποιήσεων εντός του 2015. Από τα σημαντικότερα θέματα που θίγονται στο σχέδιο εκτελεστικού κανονισμού είναι εκείνο που αφορά την υποχρέωση δήλωσης των αμπελουργών που κατέχουν «Δικαιώματα Φύτευσης» τα οποία δεν θα χρησιμοποιήσουν έως 31.12.2015.


Καλιφόρνια: η μείωση της συγκομιδής σταφυλιών το 2014 υποστηρίζει τις τιμές

Από τον προηγούμενο Αύγουστο έως τις αρχές Φεβρουαρίου του 2015, οι προβλέψεις του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) δεν έχουν αλλάξει: το 2014 η συγκομιδή σταφυλιών της Καλιφόρνιας ανήλθε σε 3.910.000 τόνους σταφύλια. Μείωση δηλαδή κατά 8% σε σύγκριση με την συγκομιδή ρεκόρ του 2013 (4.250.000 τόνοι).

Επιστροφή

1990-2015 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,984375 sec | Top
Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version