Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Αμπέλι & Κρασί

Βρέθηκαν 2273 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 228

Οριστικά Αττική, Λάρισα, Ζάκυνθος, Καρδίτσα στις αποζημιώσεις του περονόσπορου 2011

Η νέα διασταύρωση στοιχείων από επικαιροποιημένα αρχεία του ΥΠΑΠΕΝ και των Δηλώσεων Συγκομιδής απέφερε καρπούς για την πλειοψηφία των νομών για τους οποίους η ΚΕΟΣΟΕ ζήτησε να επανεξετασθούν, ώστε να ενταχθούν στις αποζημιώσεις του περονόσπορου του 2011.


Εκλογές πραγματοποιεί ο Σύλλογος Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Νομού Ηρακλείου

Ο Σύλλογος Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Νομού Ηρακλείου ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί τις αρχαιρεσίες του για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Κυριακή (30/08/2015), από τις 19:00 έως 22:00, στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νομού Ηρακλείου.


Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της ΣΚΟΣ μετά τις εκλογές. Πρόεδρος ο κ. Α. Αντίοχος

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 25.8.2015 για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «Συνεταιριστική Κορινθιακής Σταφίδας Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Ανώνυμη Εταιρεία (ΣΚΟΣ Α.Ε.Σ. Α.Ε), το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε ως εξής:


Ενεργοποίηση του ειδικού ταμείου αλληλεγγύης για τις καταστροφές που υπέστησαν οι αμπελουργοί της Κρήτης ζητά ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Την ενεργοποίηση του ειδικού ταμείου αλληλεγγύης ζητάει ο Ευρωβουλευτής, Μανώλης Κεφαλογιάννης, από τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καταστροφή που υπέστησαν οι αμπελουργοί από τις πρόσφατες καταιγίδες.


Γαλλία: πρόβλεψη της φετινής οινοπαραγωγής σε 46,5 εκατομμύρια εκατόλιτρα

Tο Τμήμα Στατιστικής του Υπουργείου Γεωργίας της Γαλλίας (Agreste) δημοσίευσε στις 24 Αυγούστου προβλέψεις της συγκομιδής σταφυλιών και παραγωγής οίνου 2015/16. Η παραγωγή εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 46,5 εκατομμύρια εκατόλιτρα, κάτω κατά 1% σε σύγκριση με το 2014, αλλά μέχρι + 2% σε σύγκριση με το μέσο όρο των πέντε ετών.


Μεγάλες καταστροφές στα σταφύλια της Κρήτης, μετά δύο μήνες προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι εκτιμήσεις από τον ΕΛΓΑ

Μεγάλες καταστροφές στα σταφύλια της Κρήτης, μετά δύο μήνες προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι εκτιμήσεις από τον ΕΛΓΑ

Για μεγάλη καταστροφή κάνουν λόγο οι αμπελουργοί στην Κρήτη που «μετρούν τις πληγές τους» από τις έντονες βροχοπτώσεις του Αυγούστου. Χαρακτηρίζουν πρωτοφανείς τις καταστροφές που προκλήθηκαν λίγες μέρες πριν τον τρυγητό στα επιτραπέζια σταφύλια αλλά και στα οινοστάφυλα. Όπως υποστηρίζουν, σε πολλές περιπτώσεις οι καταστροφές στην παραγωγή φτάνουν στο 100% και δηλώνουν ότι χωρίς εισόδημα θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα επιβίωσης τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Θανάσης Ζανιάς, η καταγραφή των ζημιών θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες, ενώ η καταβολή των αποζημιώσεων θα γίνει αφού ολοκληρωθούν οι πληρωμές για τις ζημιές του 2014, οι οποίες έχουν ήδη καθυστερήσει λόγω των πολιτικών εξελίξεων.


Η ΕΑΣ Νεμέας καλεί τους σταφιδοπαραγωγούς να μη βιαστούν να κλείσουν συμφωνία για την πώληση της φετινής τους παραγωγής

Η Ε.Α.Σ. Νεμέας εν όψει του προσεχούς τρύγου καλεί τους σταφιδοπαραγωγούς να μη βιαστούν να κλείσουν συμφωνία για την πώληση της φετινής τους παραγωγής.


Παράταση έως τις 20/8 για την υλοποίηση των δράσεων στα προγράμματα προβολής προώθησης οίνων σε Τρίτες Χώρες

Παράταση μέχρι τις 20/8 έδωσε το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στην υλοποίηση των δράσεων για τα προγράμματα προβολής προώθησης Οίνων σε Τρίτες Χώρες. Στην τροποποιητική απόφαση που υπογράφει ο Αν. Υπουργός, κ. Βαγγέλης Αποστόλου τονίζεται ότι η λήξη υλοποίησης των δράσεων θα είναι για κάθε έτος η 31η Ιουλίου οπότε «καμία δράση δεν θα θεωρείται επιλέξιμη αν υλοποιηθεί μετά το πέρας της παραπάνω προθεσμίας». Ωστόσο ειδικά για φέτος - λόγω των capital control και των δυσχερειών που προκαλούν στις συναλλαγές - δόθηκε η παραπάνω παράταση.


Στα υπουργεία Οικονομίας και ΥΠΑΠΕΝ οι αποσταγματοποιοί της Κρήτης

Με παρουσία του βουλευτή Ηρακλείου Μιχάλη Κριτσωτάκη, εκπρόσωποι αποσταγματοποιών από την Κρήτη και άλλες περιοχές συνάντησαν διαδοχικά τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.


Αργεντινή: Αναθεωρήσει προς τα κάτω στις εισαγωγές των βαρελιών για την ωρίμαση των κρασιών της

Παρά τη γενναιόδωρη συγκομιδή το 2015 (τουλάχιστον πάνω από το μέσο όρο πέντε ετών) η οινοποιία της Αργεντινής έχει αναθεωρήσει προς τα κάτω τις εισαγωγές των βαρελιών για την ωρίμαση των κρασιών της. Κατά το πρώτο εξάμηνο, παρατηρήθηκε μείωση κατά 18% των αγορών βαρελιών (12.600 τεμάχια), σύμφωνα με την εταιρεία συμβούλων Caucasian Wine Thinking. Λιγότερο έντονες μειώσεις παρατηρούνται σε όλα τα υλικά οινοποίησης. Μόνο οι αγορές δρυός σε σκόνη είναι σε άνοδο, κατά 36% (168.900 kg).

Επιστροφή

1990-2015 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,4375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version