Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Αμπέλι & Κρασί

Βρέθηκαν 2818 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 282

Η γιορτή της Βεντέμας στη Σαντορίνη θα γιορτάσει τα 70 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων (ΕΣΘΠ) σας προσκαλούν το Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017, ώρα 20:00, στο Οινοποιείο SantoWines στον Πύργο Θήρας στην εκδήλωση: «Η γιορτή της Βεντέμας».


ΔΑΟΚ Αχαΐας: Βγήκαν τα αποτελέσματα για αναδιάρθρωση αμπελώνων

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Π.Ε. Αχαΐας ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα με τα στοιχεία των δικαιούχων και απορριπτόμενων παραγωγών του προγράμματος «Αναδιάρθρωση και μετατροπή αμπελουργικών εκτάσεων περιόδου 2017-2018».


Λήμνος: Δηλώσεις ζημιάς στις αμπελοκαλλιέργειες από άγρια κουνέλια

Ο δήμος Λήμνου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει τα εξής:


Ο Όμιλος UNESCO βραβεύει τον ΕΟΣ Σάμου

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον ΕΟΣ Σάμου από τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων κατά τη διάρκεια του 3ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Πολιτισμού, το οποίο διοργανώθηκε από τις 14 έως τις 16 Ιουλίου 2017, στο ακριτικό νησί.


Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για το πολλαπλασιαστικό υλικό καρποφόρων δένδρων και αμπέλου

Με συντονιστή το Εργαστήριο Φυτοπαθολογίας του ΑΠΘ ξεκίνησε η υλοποίηση ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος, με τίτλο VirFree, για το πολλαπλασιαστικό υλικό καρποφόρων δένδρων και αμπέλου. Το VirFree ενώνει την εμπειρία ερευνητικών ιδρυμάτων και ιδιωτικών εταιρειών για βελτίωση, μεταξύ άλλων, των μεθόδων πολλαπλασιασμού και εξυγίανσης ώστε να παραχθεί φυτικό υλικό υψηλής ποιότητας. Στο πρόγραμμα συνεργάζονται φορείς από πολλές χώρες, μέλη και μη, της ΕΕ.


Με καλούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξαγωγές οπωροκηπευτικών

Συνεχίστηκαν με καλούς ρυθμούς οι εξαγωγές κερασιών, καρπουζιών, βερίκοκων και ροδάκινων, σύμφωνα με στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής Διακίνησης Φρούτων Λαχανικών και Χυμών INCOFRUIT – HELLAS. Η ζήτηση στα καρπούζια παρουσιάζεται μειωμένη έναντι της προηγούμενης εβδομάδας λόγω προσφοράς από Ουγγαρία και άλλες χώρες. Ο ρυθμός εξαγωγών τους βαίνει με φθίνουσα πορεία για τις επόμενες εβδομάδες. Η ζήτηση είναι μειωμένη σε σχέση με την υπερπροσφορά στα ροδάκινα και νεκταρίνια και οι τρέχουσες τιμές είναι πολύ χαμηλές για την εποχή.


Μ. Χαρακόπουλος: Εδώ και μήνες κρούω καμπανάκι για το νέο Κανονισμό στο τσίπουρο

«Όπως είχα επισημάνει, αναδεικνύοντας εγκαίρως τους κινδύνους για το τσίπουρο από το νέο ευρωπαϊκό Κανονισμό για τα αλκοολούχα Προϊόντα Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ), ήταν λάθος η παντελής απουσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης από τη διαπραγμάτευση.


ΓΠΑ: Κατάθεση προσφορών για αγορά βιολογικών σταφυλιών οινοποίησης

Η Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Α.Ε. θα πωλήσει σταφύλια οινοποιήσιμα του βιολογικού αμπελώνα Σπάτων, έκτασης 212 στρεμμάτων περίπου.

20/7/2017


ΚΕΟΣΟΕ: Παρέμβαση πρωθυπουργού για κατάργηση του ΕΦΚ στο κρασί

ΚΕΟΣΟΕ: Παρέμβαση πρωθυπουργού για κατάργηση του ΕΦΚ στο κρασί

Επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης των εμπλεκομένων σε αυτόν οινοποιείων, κυρίως συνεταιριστικών, αλλά και των αμπελουργών, εν όψει του επερχόμενου τρυγητού διαπιστώνει η ΚΕΟΣΟΕ, μετά τη συνεκτίμηση των μάκρο και μικροοικονομικών παραμέτρων του αμπελοοινικού κλάδου.


Συνεργασία Enterprise Greece και ΣΕΟ για αύξηση των ελληνικών εξαγωγών κρασιού

Συνεργασία Enterprise Greece και ΣΕΟ για αύξηση των ελληνικών εξαγωγών κρασιού

Ο Οργανισμός Enterprise Greece και ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), επισφραγίζοντας την πολυετή τους συνεργασία, υπέγραψαν, στις 4 Ιουλίου 2017, «Σύμφωνο Συνεργασίας» με στόχο τον κοινό σχεδιασμό δράσεων, στο πλαίσιο μιας ενιαίας εξαγωγικής πολιτικής, που θα λαμβάνει υπόψη και την εθνική στρατηγική στον τομέα του οίνου, και η οποία θα βασίζεται στα εξής τρία κύρια σημεία: 1) Θα έχει ως κύριο στόχο τη δημιουργία εικόνας αξίας για τον ελληνικό οίνο στις διεθνείς αγορές, 2) Θα προβάλλει το συγκριτικό πλεονέκτημα του ελληνικού κρασιού λόγω των γηγενών ποικιλιών και των ξεχωριστών terroirs της Ελλάδας, 3) Στην αυθεντικότητα του ελληνικού οίνου, που το διαφοροποιεί σε διεθνές επίπεδο.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5390625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version