Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Σιτηρά

Βρέθηκαν 1066 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 107

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ταξίδεψε σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Ξάνθη, για να γιορτάσει τον φετινό θερισμό κριθαριού

Με αφορμή την περίοδο θερισμού του κριθαριού και με όχημα για δεύτερη χρονιά μία κινούμενη καντίνα, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ξεκίνησε και φέτος το ταξίδι της για να βρεθεί δίπλα στους παραγωγούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της για τη Συμβολαιακή Καλλιέργεια. Στόχος της ενέργειας είναι να ευχαριστήσει τους συνεργάτες-παραγωγούς για τη δέσμευσή τους, διοργανώνοντας για αυτούς μία γιορτή.


Ξεκινά συγκέντρωση σιτηρών ο Α.Σ. ΑΙΧΜΕΑΣ

Ξεκινά συγκέντρωση σιτηρών ο Α.Σ. ΑΙΧΜΕΑΣ

Ο Α.Σ. ΑΙΧΜΕΑΣ θα διενεργήσει για την καλλιεργητική περίοδο του έτους 2017  συγκέντρωση σιτηρών για λογαριασμό των παραγωγών. Ο παραγωγός θα παραδίδει το προϊόν του στις αποθήκες του Συνεταιρισμού και μετά την πώληση του προϊόντος θα εισπράττει την αντίστοιχη αξία του, αφού γίνει η παρακράτηση της προμήθειας, για την κάλυψη των διαχειριστικών εξόδων.


Η Dow AgroSciences ανακοινώνει ένα καινούργιο πολλά υποσχόμενο μυκητοκτόνο στην καλλιέργεια σιτηρών

Το Inatreq™ Active, μια καινούργια δραστική ουσία με μυκητοκτόνο δράση για την καλλιέργεια των σιτηρών, είναι προ των πυλών. Η Dow AgroSciences είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι αυτό το νέο μόριο, θα είναι το πρώτο μετά από έρευνα μιας δεκαετίας, το οποίο θα χαρακτηρίζεται από μοναδικό τρόπο δράσης και θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση αρκετών εκ των πιο σημαντικών ασθενειών των σιτηρών.


Στα 19 λεπτά παραλαμβάνει σκληρό σιτάρι η Ένωση Βόλου

Με τιμή στα 19 λεπτά το κιλό ανακοινώνει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου στους παραγωγούς ότι ξεκίνησε τη συγκέντρωση του σκληρού σίτου εσοδείας 2017, στα σιλό Στεφανοβίκειου και Αγίου Δημητρίου.


Η Αίγυπτος αγοράζει 180.000 τόνους σίτου

Όπως επισήμαναν οικονομικά δημοσιεύματα στις αρχές Ιουνίου, η αιγυπτιακή Γενική Αρχή Προμηθειών (GASC) αγόρασε πολύ πρόσφατα 180.000 τόνους σίτου ρωσικής και ρουμανικής προέλευσης.


Στα 16 λεπτά το κιλό παραλαμβάνει κριθάρι η ΕΑΣ Βόλου

Στο 16 λεπτά το κιλό έχει καθοριστεί η τιμή για το κριθάρι, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Βόλου, η οποία καλεί τους παραγωγούς να παραδώσουν το προϊόν τους στο σιλό του Αγ. Δημητρίου, όπου ξεκίνησε η συγκέντρωση από την Κυριακή (4 Ιουνίου), στις 4 το απόγευμα.


Εκδήλωση για τα σιτηρά πραγματοποίησε η FAS στον Πλατύκαμπο Λάρισας

Εκδήλωση για τα σιτηρά πραγματοποίησε η FAS στον Πλατύκαμπο Λάρισας

Στις 19 Μαΐου η Fyto-animal services  (F.A.S.) διοργάνωσε για  4η συνεχόμενη χρονιά FIELD DAY σιτηρών, στον ιδιόκτητο πειραματικό αγρό της, στον Πλατύκαμπο Λάρισας.


Παρουσιάστηκε από την MISKO το πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου με δύναμη από την ελληνική γη

Παρουσιάστηκε από την MISKO το πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου με δύναμη από την ελληνική γη

Με ιστορία 90 χρόνων δημιουργίας, αγάπης για την ελληνική γη, ποιότητας και εμπιστοσύνης στην αγροτική καλλιέργεια της χώρας μας, η MISKO παρουσίασε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου, το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου MISKO, που έχει στόχο την ενίσχυση της αειφορικής παραγωγής υψηλής ποιότητας σκληρού σίτου στην Ελλάδα προς όφελος της κοινωνίας, των παραγωγών και του κλάδου των ζυμαρικών.


Προβλήματα αντιμετωπίζει η φετινή παραγωγή σιταριού στην Αίγυπτο

Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα στα μέσα Μαΐου, το Υπουργείο Προμηθειών της Αιγύπτου έχει μέχρι τώρα προμηθευτεί 1,03 εκατ. τόνους σιταριού από εγχώριους καλλιεργητές, από την έναρξη της φετινής συγκομιδής στα μέσα Απριλίου, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο. Σημειώνεται ότι ενώ οι αρχικοί υπολογισμοί της κυβέρνησης ανέφεραν για φέτος προμήθεια 4-4,5 εκατ. τόνων σίτου από τους καλλιεργητές της Αιγύπτου, τον Απρίλιο ο αρμόδιος Υπουργός κ. Meselhy μείωσε τις εκτιμήσεις στα επίπεδα των 3,8 εκατ. τόνων.


Δεύτερη αποφοίτηση αγροτών σπουδαστών Ακαδημίας Σίτου ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ

Μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση και του δεύτερου έτους λειτουργίας της Ακαδημία Σίτου ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017, η 2η Τελετή Αποφοίτησης των σπουδαστών της.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,207031 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version