Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Σιτηρά

Βρέθηκαν 1076 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 108

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ενισχύει την τεχνογνωσία των παραγωγών κριθαριού της Κεντρικής Ελλάδας

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ενισχύει την τεχνογνωσία των παραγωγών κριθαριού της Κεντρικής Ελλάδας

Περισσότεροι από 40 παραγωγοί συμμετείχαν στο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, στα Φάρσαλα. Το ολοήμερο σεμινάριο προσέφερε στους συμμετέχοντες παραγωγούς τεχνογνωσία σε θέματα πρακτικών προστασίας της καλλιέργειας, αύξησης της παραγωγής, αλλά και εφαρμογής νέων τεχνολογιών.


Συμβολαιακή κριθαριού για 170.000 στρέμματα θα κάνει φέτος η Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Συμβολαιακή κριθαριού για 170.000 στρέμματα θα κάνει φέτος η Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Κάμψη 10% παρουσίασε στο πρώτο εξάμηνο φέτος η αγορά της μπίρας στην Ελλάδα. Οι φόροι στον κλάδο εμφανίζονται αυξημένοι σε ποσοστό 90%, γεγονός που οδήγησε σε κατά 15% ακριβότερη μπίρα για τους καταναλωτές. Παρόλα αυτά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία όχι μόνο δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τη χώρα, αλλά εξακολουθεί να υλοποιεί σημαντικές επενδύσεις, πιστή στον στόχο της, με κάθε δράση να φυτεύει έναν σπόρο που προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης σε διαφορετικά μέλη της κοινωνίας, δημιουργώντας πολλαπλασιαστικά οφέλη για την οικονομία.


Σκληρό σιτάρι: Μετά την έλλειψη εμπορικού ενδιαφέροντος από τους Ιταλούς το ΥπΑΑΤ στρέφεται στους Ρώσους

Σε μια χρονιά (που σύμφωνα με τους παραγωγούς ήταν η χειρότερη των τελευταίων ετών) με πολλά προβλήματα στην ποιότητα και στις αποδόσεις σιταριού, με μειωμένο εμπορικό ενδιαφέρον από τους Ιταλούς και με τιμές να πέφτουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, το ΥπΑΑΤ στρέφεται στη Ρωσία. Στόχος του Υπουργείου είναι η κατάρτιση ενός αντικειμενικού συστήματος αξιολόγησης και κατηγοριοποίησης του σκληρού σιταριού, με γνώμονα τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, βάσει του οποίου θα γίνεται στη συνέχεια και η τιμολόγησή του. Επίσης προσβλέπει σε αύξηση των εξαγωγών ελληνικού σκληρού σιταριού προς την αγορά της Ρωσίας.


Αίγυπτος: Μέτρα για μείωση των εισαγωγών σιτηρών

Η Αίγυπτος, ο μεγαλύτερος αγοραστής σιταριού στον κόσμο, θα σταματήσει από τον επόμενο μήνα να επιδοτεί το αλεύρι με βάση το μέχρι τώρα πρόγραμμα επιδότησης ψωμιού, σε μια κίνηση που αναμένεται να μειώσει τις εισαγωγές σιταριού, κατά 10%, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Προμηθειών.


EE: Νέο παρατηρητήριο για τις εκτατικές καλλιέργειες

Μετά τη ζάχαρη, το κρέας και το γάλα έρχεται από την Κομισιόν ακόμη ένα παρατηρητήριο αγοράς και τιμών αυτή τη φορά για τα δημητριακά, τους ελαιούχους σπόρους και τις πρωτεϊνούχες καλλιέργειες. Το νέο παρατηρητήριο για τις αροτραίες καλλιέργειες ξεκίνησε επίσημα στις 20 Ιουλίου και αναμένεται σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κομισιόν να δώσει περισσότερη διαφάνεια και να παρέχει αναλύσεις αγοράς για αυτόν τον τομέα κλειδί για την ευρωπαϊκή γεωργία.


Μειωμένη ευρωπαϊκή παραγωγή στα σιτηρά, αυξημένη σε ελαιούχους σπόρους και ψυχανθή το 2017-2018

Μειωμένη ευρωπαϊκή παραγωγή στα σιτηρά, αυξημένη σε ελαιούχους σπόρους και ψυχανθή το 2017-2018

Ο καύσωνας και η ξηρασία θα επηρεάσει σε πολλά κράτη της ΕΕ την παραγωγή δημητριακών. Σύμφωνα με τις πρόσφατες οικονομικές προβλέψεις της Κομισιόν, που ανακοινώθηκαν στις 12 Ιουλίου 2017, η παραγωγή σιτηρών της Ευρώπης, για την περίοδο 2017-2018, θα κυμανθεί κάτω του μέσου όρου, για δεύτερο συνεχές έτος. Η συνολική παραγωγή σιταριού της ΕΕ (σκληρό και μαλακό) αναμένεται να κυμανθεί περίπου στους 298 εκατ. τόνους.


Πρώτος θερισμός στον Πειραματικό Αγρό από την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης επενδύει δυναμικά στην έρευνα και την καινοτομία με στόχο τη βελτιστοποίηση των προϊόντων της ειδικότερα και της πρωτογενούς παραγωγής γενικότερα.


Σημαντικές διακρίσεις για τους Μύλους Λούλη

Σε τροχιά βραβεύσεων βρίσκεται η Μύλοι Λούλη φέτος το καλοκαίρι, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις σε καταξιωμένες διοργανώσεις του κλάδου.


Οδοιπορικό στη Λάρισα: Πως αντιμετωπίζουν την κατάσταση μικροί και μεγάλοι καλλιεργητές

Στη ευρύτερη περιοχή του κάμπου στη Λάρισα, στην καρδιά των μεγάλων αροτραίων καλλιεργειών, ταξίδεψε η συντακτική ομάδα του περιοδικού «Γεωργία - Κτηνοτροφία». Διαβάστε στο περιοδικό, που κυκλοφορεί στα περίπτερα, τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής.


Η Ρωσία τα επόμενα χρόνια έχει στόχο να αυξήσει την παραγωγή σιτηρών

Η Ρωσία ενδέχεται στα προσεχή χρόνια να αυξήσει την παραγωγή σιτηρών, κατά 30%, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Αρκάντι Ντβόρκοβιτς, παρουσιάζοντας στην Ιταλία τις επενδυτικές δυνατότητες που έχει η Ρωσική Ομοσπονδία. «Πέρυσι είχαμε σοδιά ρεκόρ στα σιτηρά, η οποία έφθασε τους 120 εκατομμύρια τόνους, με αποτέλεσμα να καταστούμε ο μεγαλύτερος εξαγωγέας σιτηρών παγκοσμίως», δήλωσε ο Ντβόρκοβιτς, επισημαίνοντας ότι τέτοιους δείκτες είχαμε να πετύχουμε από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,203125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version