Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Σιτηρά

Βρέθηκαν 1073 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 108

Αίγυπτος: Μέτρα για μείωση των εισαγωγών σιτηρών

Η Αίγυπτος, ο μεγαλύτερος αγοραστής σιταριού στον κόσμο, θα σταματήσει από τον επόμενο μήνα να επιδοτεί το αλεύρι με βάση το μέχρι τώρα πρόγραμμα επιδότησης ψωμιού, σε μια κίνηση που αναμένεται να μειώσει τις εισαγωγές σιταριού, κατά 10%, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Προμηθειών.


EE: Νέο παρατηρητήριο για τις εκτατικές καλλιέργειες

Μετά τη ζάχαρη, το κρέας και το γάλα έρχεται από την Κομισιόν ακόμη ένα παρατηρητήριο αγοράς και τιμών αυτή τη φορά για τα δημητριακά, τους ελαιούχους σπόρους και τις πρωτεϊνούχες καλλιέργειες. Το νέο παρατηρητήριο για τις αροτραίες καλλιέργειες ξεκίνησε επίσημα στις 20 Ιουλίου και αναμένεται σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κομισιόν να δώσει περισσότερη διαφάνεια και να παρέχει αναλύσεις αγοράς για αυτόν τον τομέα κλειδί για την ευρωπαϊκή γεωργία.


Μειωμένη ευρωπαϊκή παραγωγή στα σιτηρά, αυξημένη σε ελαιούχους σπόρους και ψυχανθή το 2017-2018

Μειωμένη ευρωπαϊκή παραγωγή στα σιτηρά, αυξημένη σε ελαιούχους σπόρους και ψυχανθή το 2017-2018

Ο καύσωνας και η ξηρασία θα επηρεάσει σε πολλά κράτη της ΕΕ την παραγωγή δημητριακών. Σύμφωνα με τις πρόσφατες οικονομικές προβλέψεις της Κομισιόν, που ανακοινώθηκαν στις 12 Ιουλίου 2017, η παραγωγή σιτηρών της Ευρώπης, για την περίοδο 2017-2018, θα κυμανθεί κάτω του μέσου όρου, για δεύτερο συνεχές έτος. Η συνολική παραγωγή σιταριού της ΕΕ (σκληρό και μαλακό) αναμένεται να κυμανθεί περίπου στους 298 εκατ. τόνους.


Πρώτος θερισμός στον Πειραματικό Αγρό από την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης επενδύει δυναμικά στην έρευνα και την καινοτομία με στόχο τη βελτιστοποίηση των προϊόντων της ειδικότερα και της πρωτογενούς παραγωγής γενικότερα.


Σημαντικές διακρίσεις για τους Μύλους Λούλη

Σε τροχιά βραβεύσεων βρίσκεται η Μύλοι Λούλη φέτος το καλοκαίρι, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις σε καταξιωμένες διοργανώσεις του κλάδου.


Οδοιπορικό στη Λάρισα: Πως αντιμετωπίζουν την κατάσταση μικροί και μεγάλοι καλλιεργητές

Στη ευρύτερη περιοχή του κάμπου στη Λάρισα, στην καρδιά των μεγάλων αροτραίων καλλιεργειών, ταξίδεψε η συντακτική ομάδα του περιοδικού «Γεωργία - Κτηνοτροφία». Διαβάστε στο περιοδικό, που κυκλοφορεί στα περίπτερα, τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής.


Η Ρωσία τα επόμενα χρόνια έχει στόχο να αυξήσει την παραγωγή σιτηρών

Η Ρωσία ενδέχεται στα προσεχή χρόνια να αυξήσει την παραγωγή σιτηρών, κατά 30%, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Αρκάντι Ντβόρκοβιτς, παρουσιάζοντας στην Ιταλία τις επενδυτικές δυνατότητες που έχει η Ρωσική Ομοσπονδία. «Πέρυσι είχαμε σοδιά ρεκόρ στα σιτηρά, η οποία έφθασε τους 120 εκατομμύρια τόνους, με αποτέλεσμα να καταστούμε ο μεγαλύτερος εξαγωγέας σιτηρών παγκοσμίως», δήλωσε ο Ντβόρκοβιτς, επισημαίνοντας ότι τέτοιους δείκτες είχαμε να πετύχουμε από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης.


Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ταξίδεψε σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Ξάνθη, για να γιορτάσει τον φετινό θερισμό κριθαριού

Με αφορμή την περίοδο θερισμού του κριθαριού και με όχημα για δεύτερη χρονιά μία κινούμενη καντίνα, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ξεκίνησε και φέτος το ταξίδι της για να βρεθεί δίπλα στους παραγωγούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της για τη Συμβολαιακή Καλλιέργεια. Στόχος της ενέργειας είναι να ευχαριστήσει τους συνεργάτες-παραγωγούς για τη δέσμευσή τους, διοργανώνοντας για αυτούς μία γιορτή.


Ξεκινά συγκέντρωση σιτηρών ο Α.Σ. ΑΙΧΜΕΑΣ

Ξεκινά συγκέντρωση σιτηρών ο Α.Σ. ΑΙΧΜΕΑΣ

Ο Α.Σ. ΑΙΧΜΕΑΣ θα διενεργήσει για την καλλιεργητική περίοδο του έτους 2017  συγκέντρωση σιτηρών για λογαριασμό των παραγωγών. Ο παραγωγός θα παραδίδει το προϊόν του στις αποθήκες του Συνεταιρισμού και μετά την πώληση του προϊόντος θα εισπράττει την αντίστοιχη αξία του, αφού γίνει η παρακράτηση της προμήθειας, για την κάλυψη των διαχειριστικών εξόδων.


Η Dow AgroSciences ανακοινώνει ένα καινούργιο πολλά υποσχόμενο μυκητοκτόνο στην καλλιέργεια σιτηρών

Το Inatreq™ Active, μια καινούργια δραστική ουσία με μυκητοκτόνο δράση για την καλλιέργεια των σιτηρών, είναι προ των πυλών. Η Dow AgroSciences είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι αυτό το νέο μόριο, θα είναι το πρώτο μετά από έρευνα μιας δεκαετίας, το οποίο θα χαρακτηρίζεται από μοναδικό τρόπο δράσης και θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση αρκετών εκ των πιο σημαντικών ασθενειών των σιτηρών.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,101563 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version