Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Άλλα δενδροκομικά

Βρέθηκαν 2599 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 260

Δέσμευση ακτινιδίων από ελεγκτές γεωπόνους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σε δέσμευση παρτίδας ελληνικών ακτινιδίων νέας εσοδείας συνολικού βάρους 195,4 κιλών προχώρησαν οι γεωπόνοι και ποιοτικοί ελεγκτές της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ).


Τα ακτινίδια της Καβάλας έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Χονγκ Κονγκ

Τα ακτινίδια της Καβάλας έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Χονγκ Κονγκ

Με δεκάδες επαφές και σημαντικές εμπορικές συμφωνίες στις αποσκευές τους επέστρεψαν από το μακρινό Χονκ Κονγκ επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας ακτινιδίου της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με έδρα τη Χρυσούπολη Καβάλας. Οι αγροτικοί συνεταιρισμοί NESPAR και NESTOS και οι εταιρείες ALKYON Α.Ε. και GOUSTERA Α.Ε., μέσω του κοινού προγράμματος προώθησης ακτινιδίου «Premium European Kiwi», συμμετείχαν στην έκθεση Asia Fruit Logistica 2017 (6-8/9/2017), στο Χονγκ Κονγκ και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να προωθήσουν εμπορικές συμφωνίες με μερικούς από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς της νοτιοανατολικής Ασίας.


Αποστόλου για ημερομηνία έναρξης συγκομιδής ακτινιδίου: Από τις ΠΕ να επιστρέψει στο ΥπΑΑΤ και στη Διεπαγγελματική

Στην ανάγκη χάραξης εθνικού στρατηγικού σχεδιασμού για την αγορά του ακτινιδίου, που αποτελεί μια υποσχόμενη αγορά για τη χώρα μας, με μεγάλες προοπτικές, αλλά και στην απαραίτητη προϋπόθεση, η Διεπαγγελματική Ακτινιδίου, (που λειτουργεί άτυπα περιμένοντας την αναγνώριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου), να βρίσκεται σε στενή συνεννόηση με τα στελέχη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συμφώνησαν στη Θεσσαλονίκη ο αρμόδιος υπουργός, Βαγγέλης Αποστόλου, με εκπροσώπους του τομέα.


Θα καταβληθούν αποζημιώσεις για την καρπόπτωση στο ροδάκινο, στα 26,9 λεπτά το κιλό η τιμή της απόσυρσης για τους 16.065 τόνους

Αποζημιώσεις για την καρπόπτωση στο ροδάκινο φέρνει το πόρισμα της επιστημονικής επιτροπής του ΥπΑΑΤ. Αυτό ανέφερε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, κατά την συνάντηση, που είχε σήμερα Πέμπτη (7/9), με τη Διεπαγγελματική Οργάνωση Πυρηνοκάρπων και την υπό σύσταση Διεπαγγελματική Ακτινιδίων, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη και των επαφών που είχε με τους παραγωγικούς φορείς του αγροτικού τομέα.


Τι απαντά ο Θωμάς Κουτσουπιάς για την υπόθεση των ακτινιδίων

Ξεκάθαρες απαντήσεις, σε ότι τον αφορούν, στο ζήτημα των πρόσφατων ελέγχων στο συσκευαστήριο ακτινίδιων στην περιοχή της Γουριάς Μεσολογγίου, ιδιοκτησίας του συνεταιρισμού παραγωγών «Αχελώος», έδωσε χθες, μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92.8» ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Θωμάς Κουτσουπιάς


Αποζημίωση συκοπαραγωγών για τις ζημιές του καύσωνα

Αποζημίωση συκοπαραγωγών για τις ζημιές του καύσωνα, ζητά με επιστολή του προς τη διοίκηση του ΕΛΓΑ ο Γεωπόνος, Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου και πρώην Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μεσσηνίας, Παναγιώτης Αλευράς. Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο, «η μείωση της παραγωγής σε Μεσσηνία και Λακωνία ξεπερνά το 40% και θεωρώ ότι το πραγματικό μέγεθος της ζημιάς θα φανεί στο τέλος της συγκομιδής».


Παράνομη συγκομιδή 7 τόνων ακτινιδίων στην Πέλλα

Παράνομη συγκομιδή 7 τόνων ακτινιδίων στην Πέλλα

Επτά τόνοι ακτινιδίων που είχαν συγκομισθεί χωρίς να έχουν φθάσει σε ικανοποιητικό στάδιο ωρίμανσης δεσμεύθηκαν μετά από έλεγχο που έκανε μικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από γεωπόνους της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πέλλας και της Δ/νσης Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών Μακεδονίας- Θράκης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Εντοπίσθηκαν επίσης και άλλα δύο αγροτεμάχια τα οποία είχαν συγκομισθεί χωρίς να έχει εκδοθεί η προβλεπόμενη απόφαση συγκομιδής.


Προδιαγραφές συγκομιδής και εμπορίας ακτινιδίων από Π.Ε. Πιερίας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας ενημερώνει όλους τους συναλλασσόμενους στον κλάδο εμπορίας των ακτινιδίων (παραγωγούς, εμπόρους, συσκευαστήρια, κλπ) της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ότι απαγορεύεται η συγκομιδή, διακίνηση και εμπορία όλων των ποικιλιών ακτινιδίου πριν την έκδοση απόφασης συγκομιδής από την Υπηρεσία μας. Για το σκοπό αυτό θα διενεργούνται δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον καθορισμό της ημερομηνίας έναρξης συγκομιδής κάθε ποικιλίας.


Έναρξη συγκομιδής ακτινιδίων ποικιλίας SORELI στην Ημαθία αλλά με τα σωστά Brix

Έναρξη συγκομιδής ακτινιδίων ποικιλίας SORELI στην Ημαθία αλλά με τα σωστά Brix

Με απόφαση της ΔΑΟΚ Ημαθίας και σε εφαρμογή του άρθρου 2 της 290524/3-9-2010 απόφασης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ορίζεται η 24 Αυγούστου 2017 ως ημερομηνία έναρξης της συγκομιδής και της συσκευασίας των ακτινιδίων ποικιλίας «SORELI» για την εμπορική περίοδο 2017 –2018. Σε εφαρμογή της απόφασης καθορίζονται οι υποχρεώσεις των συναλλασσόμενων ως εξής:


ΥπΑΑΤ: Δέσμευση 80 τόνων παράνομα διακινούμενων ακτινιδίων

ΥπΑΑΤ: Δέσμευση 80 τόνων παράνομα διακινούμενων ακτινιδίων

Μετά από ελέγχους κλιμακίων του ΥπΑΑΤ σε συνεργασία με την ΥΕΔΔΕ (Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημόσιων Εσόδων) και την Ελληνική Αστυνομία, για κρούσματα παράνομης κοπής και διακίνησης ακτινιδίων σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, ήδη έχει διαπιστωθεί η παράνομη συγκομιδή και διακίνηση  ποσότητας πάνω από 80 τόνους ακτινιδίων, τα οποία και έχουν δεσμευτεί και θα καταστραφούν.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,40625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version