Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Άλλα δενδροκομικά

Βρέθηκαν 2622 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 263

Η αγορά Μάνγκο και Αβοκάντο αναπτύσεται στην Ευρώπη

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο τροπικών φρούτων και η συνδιάσκεψη της Ευρώπης για τα αβοκάντο και τα Μάγκο, που έγιναν στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης για το εμπόριο των φρούτων και των λαχανικών Macfrut.


ΔΑΟΚ Πιερίας: Έναρξη επισκοπήσεων ακτινιδίων και μέτρα πρόληψης από το βακτηριακό έλκος της ακτινιδιάς

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Πιερίας ενημερώνει τους παραγωγούς ακτινιδίων του νομού, ότι στα πλαίσια των υποχρεώσεων της υπηρεσίας μας για το πρόγραμμα των επίσημων επισκοπήσεων για την αναγνώριση και διατήρηση της Χώρας ως Προστατευόμενης Ζώνης από ορισμένους επιβλαβείς οργανισμούς καραντίνας, ξεκινά και φέτος από το Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου η δειγματοληψία φυτικού υλικού από οπωρώνες και φυτώρια ακτινιδίων της περιοχής.


Ημερίδα για την ακτινιδιά θα γίνει στη Νάουσα

Την Τετάρτη, 28 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων του Ι.Γ.Β. & Φ.Π. στη Νάουσα, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα την ακτινιδιά (φυσιολογία - θρέψη - φυτοπροστασία).


Περιζήτητα τα αβοκάντο, τιμές μέχρι και 2 ευρώ το κιλό πιάνει ο παραγωγός

Περιζήτητα τα αβοκάντο, τιμές μέχρι και 2 ευρώ το κιλό πιάνει ο παραγωγός

Εξαιρετική αποδεικνύεται η φετινή σεζόν στο αβοκάντο, καθώς οι τιμές παραγωγού έχουν ανέλθει στα επίπεδα των 2 ευρώ το κιλό. Πέρσι οι αντίστοιχες τιμές δεν ξεπέρασαν τα 1 – 1,20 ευρώ το κιλό, αφού υπήρξε μεγάλη σε όγκο παραγωγή. Για το πώς εξελίσσεται η εμπορική περίοδος στο προϊόν μίλησε στον ΑγροΤύπο ο κ. Γιάννης Βασιλάκης, μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χανίων, στο πλαίσιο του οποίου υφίσταται και λειτουργεί Οργάνωση Παραγωγών για τα εσπεριδοειδή και το αβοκάντο.


Την Τετάρτη ημερίδα για την ακτινιδιά στη Νάουσα

Την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων του Ι.Γ.Β.&Φ.Π. στη Νάουσα, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα την ακτινιδιά («φυσιολογία - θρέψη - φυτοπροστασία»).


Επίσκεψη πρωθυπουργού σε εταιρεία παραγωγής φρέσκων χυμών μήλου και ροδιού Arcafroz

Την ελληνική εταιρεία παραγωγής φρέσκων χυμών μήλου και ροδιού Arcafroz επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ξεναγήθηκε από τα στελέχη της επιχείρησης και συναντήθηκε και με εργαζόμενους και συνομίλησε μαζί τους.


Σεμινάρια σε Ιαπωνία και Νότια Κορέα με στόχο να γνωρίσουν τις φαρμακευτικές και θεραπευτικές ιδιότητες της μαστίχας Χίου

Σεμινάρια σε Ιαπωνία και Νότια Κορέα με στόχο να γνωρίσουν τις φαρμακευτικές και θεραπευτικές ιδιότητες της μαστίχας Χίου

Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, σε συνεργασία με την Sopexa Hellas και με την υποστήριξη του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (Ο.Ε.Υ.) της ελληνικής Πρεσβείας στο Τόκυο, πραγματοποίησαν ενημερωτικό σεμινάριο, στις 5/2/2018, για τις ωφέλειες της μαστίχας στην υγεία. Το σεμινάριο παρακολούθησαν 70 άτομα, ακαδημαϊκοί, γιατροί όλων των ειδικοτήτων και εισαγωγείς από την Ιαπωνία. Αντίστοιχο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια και στη Νότια Κορέα.


Αίγυπτος: Ξεκίνησαν οι εξαγωγές χουρμάδων στην Κίνα, ξεκινούν οι διαδικασίες για εξαγωγές και ροδιών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας της Αιγύπτου, στο τέλος Ιανουαρίου, η Κίνα ενέκρινε πρόσφατα τις εισαγωγές αιγυπτιακών χουρμάδων, ενώ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για έγκριση των εισαγωγών και αιγυπτιακών ροδιών στην κινεζική αγορά.


Κρητική μπανάνα: Από 1 έως 1,4 ευρώ το κιλό η τιμή παραγωγού, αυξημένη ζήτηση από τους καταναλωτές

Κρητική μπανάνα: Από 1 έως 1,4 ευρώ το κιλό η τιμή παραγωγού, αυξημένη ζήτηση από τους καταναλωτές

Αυξημένη είναι και η ζήτηση της κρητικής μπανάνας, η οποία πωλείται από τον παραγωγό 1 - 1,4 ευρώ ανά κιλό, και φτάνει στις λαϊκές της Αθήνας κοντά στα 2,5 ευρώ ανά κιλό. Το 70% των μπανανών παράγονται στην Άρβη του νομού Ηρακλείου. Kυριότερα προβλήματα των μπανανοπαραγωγών σε αυτές τις περιοχές είναι η έλλειψη ποσοτήτων και καλής ποιότητας νερού, η υψηλή τιμή πολλαπλασιαστικού υλικού και η ευπάθεια του προϊόντος, η οποία τελευταία λύνεται με την πώληση ολόκληρου του τσαμπιού σε σούπερ μάρκετ.


Λάδι, ρόδι και κρασοτύρι αναμένουν κατοχύρωση γεωγραφικών ενδείξεων από την Κομισιόν

Λάδι, ρόδι και κρασοτύρι αναμένουν κατοχύρωση γεωγραφικών ενδείξεων από την Κομισιόν

Σε αναμονή βρίσκονται τρία ελληνικά αγροτικά προϊόντα για έγκριση του αιτήματος κατοχύρωσης γεωγραφικής ένδειξης ΠΟΠ-ΠΓΕ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Συγκεκριμένα, αναμένεται σε μερικούς μήνες να εγκριθεί ή να απορριφθεί ο χαρακτηρισμός ΠΟΠ για τα προϊόντα «Ελαιόλαδο Μάκρης» και «Ρόδι Ερμιόνης», αλλά και ο χαρακτηρισμός ΠΓΕ για το «Κρασοτύρι Κω ή Τυρί της Πόσιας».

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,554688 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version