Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Βιομηχανική τομάτα

Βρέθηκαν 112 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 12

Αυξημένες σε σχέση με πέρσι τιμές στη βιομηχανική ντομάτα δίνει η DEL MONTE ΕΛΛΑΣ στο ΘΕΣΤΟ

Σε συμφωνία προχώρησε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Θεσσαλών Τοματοπαραγωγών (ΘΕΣΤΟ) με τη βιομηχανία DEL MONTE ΕΛΛΑΣ, για τη βιομηχανική τομάτα 2017. Μέχρι το τέλος Απριλίου αναμένεται να ανακοινωθούν οι τιμές και από τα άλλα εργοστάσια της περιοχής. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο κ. Αστέριος Σαπουνάς, Γενικός Διευθυντής του Α.Σ. ΘΕΣΤΟ, «το εργοστάσιο θέλει να ενισχύσει την πρώιμη και όψιμη συγκομιδή και διαμόρφωσε ανάλογα τις τιμές. Σε σχέση με πέρσι έχουμε μια μικρή αύξηση τιμών (ποσοστό 5%)».


Πότε πληρώνονται οι συνδεδεμένες ζωικής παραγωγής και οι συνδεδεμένες σε ρύζι, βιομηχανική τομάτα, πορτοκάλια προς χυμοποίηση

Πότε πληρώνονται οι συνδεδεμένες ζωικής παραγωγής και οι συνδεδεμένες σε ρύζι, βιομηχανική τομάτα, πορτοκάλια προς χυμοποίηση

Μια ακόμη λίστα με πληρωμές δημοσίευσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, προσθέτοντας στα 6,2 εκατ. της 11ης Απριλίου επιπλέον 3,5 εκατ. ευρώ στις 12 Απριλίου. Όπως αναφέρεται στην αναλυτική λίστα πληρωμών του Οργανισμού, η πληρωμή αφορά κυρίως τη χορήγηση έκτακτης ενίσχυσης σε αιγοπροβατοτρόφους, ύψους 1,4 εκατ. ευρώ, ενώ 92.796 ευρώ καταβλήθηκαν σε μικρό αριθμό αγελαδοτρόφων επίσης ως έκτακτη στήριξη. Ωστόσο η πλειονότητα των κτηνοτρόφων θα πρέπει να κάνει υπομονή κατά τα φαινόμενα έως τον Μάιο, μήνα κατά τον οποίο ο Οργανισμός Πληρωμών σχεδιάζει να καταβάλει τις συνδεδεμένες ζωικής παραγωγής για φέτος.


Έως τις 31/3 η εξόφληση της βιομηχανικής τομάτας από τους μεταποιητές

Έως τις 31 Μαρτίου έχουν χρονικό περιθώριο οι μεταποιητικές επιχειρήσεις ώστε να εξοφλήσουν τους παραγωγούς βιομηχανικής τομάτας, όπως προβλέπει τροποποιητική απόφαση που υπογράφει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Β. Αποστόλου. Επιπλέον, στις αλλαγές που φέρει η εν λόγω απόφαση, τονίζεται ότι «οι μεταποιητικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να εγκριθούν για να συμμετάσχουν στο καθεστώς, υποχρεούνται να καταθέσουν τα δικαιολογητικά της παραγράφου 3 του άρθρου 2 αυτής της απόφασης, μέχρι την 7η Απριλίου του 2017». Αναλυτικότερα η τροποποιητική απόφαση (Β' 1013) αναφέρει τα εξής:


Εξελέγη το εννιαμελές του Α.Σ. Λαρισαίων αγροτών, επικεφαλής ο Χρήστος Σιδερόπουλος

Αργά την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η τελική καταμέτρηση των ψήφων για την ανάδειξη εννιαμελούς συμβουλίου που θα συνέλθει σε σώμα μέσα στην εβδομάδα και θα αναδείξει το προεδρείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 195 αγρότες - μέλη του Α.Σ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑγροΤύπου οι πρώτοι εννέα σε ψήφους ήταν οι:


Συνδεδεμένες: Έως τις 28 Φεβρουαρίου η προθεσμία κατάθεσης στοιχείων για ποσότητες παράδοσης σε ρύζι, ντομάτα, πορτοκάλι, ροδάκινο

Λίγες ημέρες περιθώριο και συγκεκριμένα έως τις 28 Φεβρουαρίου 2017 έχουν οι παραγωγοί ρυζιού, βιομηχανικής ντομάτας, πορτοκαλιού και συμπύρηνου ροδάκινου, για να καταθέσουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ τα στοιχεία με τις ποσότητες που παρέδωσαν στις βιομηχανίες, προκειμένου να καταστούν δικαιούχοι της συνδεδεμένης ενίσχυσης του έτους 2016. Αυτό ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, τονίζοντας ότι πρόκειται για διαδικασία, που ορίζεται στις προϋποθέσεις για τη λήψη της εν λόγω ενίσχυσης από τους παραγωγούς, για την οποία δεν θα είναι δυνατή καμία παράταση.

28/2/2017


Έρχονται αλλαγές στις συνδεδεμένες βιομηχανικής ντομάτας και πορτοκαλιών προς χυμοποίηση

Αλλαγές φέρνει τροποποιητική απόφαση, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ με Αρ. Φύλλου 4506), στο ύψος της συνδεδεμένης ενίσχυσης στη βιομηχανική ντομάτα και στα πορτοκάλια που πάνε προς χυμοποίηση. Στη ντομάτα ο σχετικός προϋπολογισμός το 2016 φτάνει τα 3.162.327 ευρώ και το 2017 στα 3.000.000 ευρώ, με την έκταση αναφοράς να μειώνεται από 90.080 στρέμματα το 2016 στα 58.000 στρέμματα το 2017. Αντίστοιχα στο πορτοκάλι ο προϋπολογισμός για το 2016 φτάνει στα 11.858.727 ευρώ και το 2017 στα 7.603.500 ευρώ, με την έκταση αναφοράς να μειώνεται από τα 285.000 στρέμματα το 2016 στα 185.000 στρέμματα το 2017.


Κάλεσμα σε παραγωγούς βιομηχανικής τομάτας από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαρισαίων Αγροτών

Η διαχειριστική επιτροπή της ομάδας παραγωγών βιομηχανικής τομάτας του Αγροτικού Συνεταιρισμόυ Λαρισαίων Αγροτών θέλει να ευχαριστήσει τους παραγωγούς-μέλη  της ομάδας για την καλή συνεργασία.


Ανακοινώθηκαν οι τιμές παραλαβής βιομηχανικής ντομάτας για το 2017 από το Νομικό

Ανακοινώθηκαν οι τιμές παραλαβής βιομηχανικής ντομάτας για το 2017 από το Νομικό

Από τα 73 ευρώ μέχρι τα 93 ευρώ για την ανώτερη ποιότητα θα είναι οι τιμές της πρώιμης ντομάτας, που θα παραλαμβάνει ο Νομικός το 2017, σύμφωνα με το νέο τιμολογιακό καθεστώς που ανακοίνωσε η βιομηχανία. Επιπλέον δίνεται τιμή 2 ευρώ ανά τόνο για τους καλύτερους ποιοτικά καρπούς.


Οι γνωστές σας τομάτες Lucia's και πατάτες Μυρτώ ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται μια οικογένεια, η οικογένεια της Lucia's Farm

Οι γνωστές σας τομάτες Lucia's και πατάτες Μυρτώ ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται μια οικογένεια, η οικογένεια της Lucia's Farm

Οι γνωστές σας τομάτες Lucia και πατάτες Μυρτώ ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται μια οικογένεια, η οικογένεια της Lucia’s Farm. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.


Τομάτα: Ανησυχητικά υψηλοί οι πληθυσμοί της tuta, πρόβλημα και με τον αλευρώδη στα θερμοκήπια

Ανησυχητικά υψηλοί είναι αυτή την περίοδο οι πληθυσμοί της tuta στην υπαίθρια τομάτα αλλά και στην τομάτα θερμοκηπίου όπως αναφέρει σε ενημερωτικό σημείωμα το Περ. Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Βόλου. Σύμφωνα με αυτό, οι πληθυσμοί του εντόμου στις καλλιέργειες είναι ανησυχητικά υψηλοί ενώ έχουν παρατηρηθεί προσβολές στα φύλλα και στους καρπούς των φυτών. Στα θερμοκήπια, διαπιστώθηκε έναρξη προσβολής από το ωίδιο ενώ ανησυχητικά υψηλοί είναι και οι πληθυσμοί του αλευρώδη.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,34375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version