Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Βιομηχανική τομάτα

Βρέθηκαν 109 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 11

Εξελέγη το εννιαμελές του Α.Σ. Λαρισαίων αγροτών, επικεφαλής ο Χρήστος Σιδερόπουλος

Αργά την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η τελική καταμέτρηση των ψήφων για την ανάδειξη εννιαμελούς συμβουλίου που θα συνέλθει σε σώμα μέσα στην εβδομάδα και θα αναδείξει το προεδρείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 195 αγρότες - μέλη του Α.Σ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑγροΤύπου οι πρώτοι εννέα σε ψήφους ήταν οι:


Συνδεδεμένες: Έως τις 28 Φεβρουαρίου η προθεσμία κατάθεσης στοιχείων για ποσότητες παράδοσης σε ρύζι, ντομάτα, πορτοκάλι, ροδάκινο

Λίγες ημέρες περιθώριο και συγκεκριμένα έως τις 28 Φεβρουαρίου 2017 έχουν οι παραγωγοί ρυζιού, βιομηχανικής ντομάτας, πορτοκαλιού και συμπύρηνου ροδάκινου, για να καταθέσουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ τα στοιχεία με τις ποσότητες που παρέδωσαν στις βιομηχανίες, προκειμένου να καταστούν δικαιούχοι της συνδεδεμένης ενίσχυσης του έτους 2016. Αυτό ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, τονίζοντας ότι πρόκειται για διαδικασία, που ορίζεται στις προϋποθέσεις για τη λήψη της εν λόγω ενίσχυσης από τους παραγωγούς, για την οποία δεν θα είναι δυνατή καμία παράταση.

28/2/2017


Έρχονται αλλαγές στις συνδεδεμένες βιομηχανικής ντομάτας και πορτοκαλιών προς χυμοποίηση

Αλλαγές φέρνει τροποποιητική απόφαση, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ με Αρ. Φύλλου 4506), στο ύψος της συνδεδεμένης ενίσχυσης στη βιομηχανική ντομάτα και στα πορτοκάλια που πάνε προς χυμοποίηση. Στη ντομάτα ο σχετικός προϋπολογισμός το 2016 φτάνει τα 3.162.327 ευρώ και το 2017 στα 3.000.000 ευρώ, με την έκταση αναφοράς να μειώνεται από 90.080 στρέμματα το 2016 στα 58.000 στρέμματα το 2017. Αντίστοιχα στο πορτοκάλι ο προϋπολογισμός για το 2016 φτάνει στα 11.858.727 ευρώ και το 2017 στα 7.603.500 ευρώ, με την έκταση αναφοράς να μειώνεται από τα 285.000 στρέμματα το 2016 στα 185.000 στρέμματα το 2017.


Κάλεσμα σε παραγωγούς βιομηχανικής τομάτας από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαρισαίων Αγροτών

Η διαχειριστική επιτροπή της ομάδας παραγωγών βιομηχανικής τομάτας του Αγροτικού Συνεταιρισμόυ Λαρισαίων Αγροτών θέλει να ευχαριστήσει τους παραγωγούς-μέλη  της ομάδας για την καλή συνεργασία.


Ανακοινώθηκαν οι τιμές παραλαβής βιομηχανικής ντομάτας για το 2017 από το Νομικό

Ανακοινώθηκαν οι τιμές παραλαβής βιομηχανικής ντομάτας για το 2017 από το Νομικό

Από τα 73 ευρώ μέχρι τα 93 ευρώ για την ανώτερη ποιότητα θα είναι οι τιμές της πρώιμης ντομάτας, που θα παραλαμβάνει ο Νομικός το 2017, σύμφωνα με το νέο τιμολογιακό καθεστώς που ανακοίνωσε η βιομηχανία. Επιπλέον δίνεται τιμή 2 ευρώ ανά τόνο για τους καλύτερους ποιοτικά καρπούς.


Οι γνωστές σας τομάτες Lucia's και πατάτες Μυρτώ ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται μια οικογένεια, η οικογένεια της Lucia's Farm

Οι γνωστές σας τομάτες Lucia's και πατάτες Μυρτώ ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται μια οικογένεια, η οικογένεια της Lucia's Farm

Οι γνωστές σας τομάτες Lucia και πατάτες Μυρτώ ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται μια οικογένεια, η οικογένεια της Lucia’s Farm. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.


Τομάτα: Ανησυχητικά υψηλοί οι πληθυσμοί της tuta, πρόβλημα και με τον αλευρώδη στα θερμοκήπια

Ανησυχητικά υψηλοί είναι αυτή την περίοδο οι πληθυσμοί της tuta στην υπαίθρια τομάτα αλλά και στην τομάτα θερμοκηπίου όπως αναφέρει σε ενημερωτικό σημείωμα το Περ. Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Βόλου. Σύμφωνα με αυτό, οι πληθυσμοί του εντόμου στις καλλιέργειες είναι ανησυχητικά υψηλοί ενώ έχουν παρατηρηθεί προσβολές στα φύλλα και στους καρπούς των φυτών. Στα θερμοκήπια, διαπιστώθηκε έναρξη προσβολής από το ωίδιο ενώ ανησυχητικά υψηλοί είναι και οι πληθυσμοί του αλευρώδη.


Διευκρινηστική εγκύκλιος του ΥπΑΑΤ για την υλοποίηση του μέτρου της απόσυρσης των οπωροκηπευτικών

Διευκρινηστική εγκύκλιος του ΥπΑΑΤ για την υλοποίηση του μέτρου της απόσυρσης των οπωροκηπευτικών

Με απόφαση που δημοσιεύεται στη Διαύγεια και υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας του ΥπΑΑΤ κ. Νίκος Αντώνογλου, δίνονται λεπτομέρειες και πληροφορίες για τα Συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης παραγωγών ορισμένων οπωροκηπευτικών και συγκεκριμένα για το μέτρο της απόσυρσης οπωροκηπευτικών από την αγορά για δωρεάν διανομή.  Όπως αναφέρει η εγκύκλιος, η στήριξη χορηγείται σε Οργανώσεις Παραγωγών αλλά και μη μέλη Οργανώσεων Παραγωγών  και αφορά αποκλειστικά τις ποσότητες των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο άρθρο 3 της αρ. 3630/87095/28-07-2016 (ΦΕΚ 2413/Β) Απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τα οποία προορίζονται για να καταναλωθούν νωπά και για δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι εξάντλησης της νέας κατανομής των ποσοτήτων ή μέχρι την 30η Ιουνίου 2017 ανάλογα με το ποια ημερομηνία είναι προγενέστερη. Δείτε τον σχετικό Πίνακα με τα ανώτατα ποσά στήριξης ανά προϊόν.


ΥπΑΑΤ: μπαίνουν σταφίδα, μήλα, κρόκος, καρποί με κέλυφος στις συνδεδεμένες, διπλασιάζεται στα αιγοπρόβατα - η λίστα με όλα τα καθεστώτα που θα ισχύσουν από το 2017

Τη λίστα με όλα τα καθεστώτα συνδεδεμένων ενισχύσεων που θα ισχύσουν από το 2017 έδωσε στη δημοσιότητα το ΥπΑΑΤ, στα πλαίσια της ελληνικής πρότασης της ενδιάμεσης αναθεώρησης της ΚΑΠ που κατέθεσε η χώρα μας στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πρόκειται για 15 καθεστώτα συνεδεδεμένων για φυτική παραγωγή και 4 καθεστώτα για ζωική. Νέα είσοδος στη λίστα για τη σταφίδα, τον κρόκο, τα μήλα, τη μηδική (τριφύλλι) και τους καρπούς με κέλυφος (φιστίκι, αμύγδαλα κ.α.). Στα 11 ευρώ ανά ζώο αυξάνεται η συνδεδεμένη για τα αιγοπρόβατα από το 2017, στα 149 ευρώ/ ζώο η ενίσχυση για τα βοοειδή, δήλωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βαγγέλης Αποστόλου. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου το προβλεπόμενο κονδύλι για συνδεδεμένες φυτικής παραγωγής θα ανέρχεται σε 95.085.345 ευρώ ενώ για ζωική σε 91.475.803 ευρώ, δίνοντας έτσι σύνολο 186.561.148 ευρώ.


Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαρισαίων Αγροτών: Ξεκινά η συγκομιδή και παραδόσεις βιομηχανικής ντομάτας

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαρισαίων Αγροτών ανακοίνωσε την έναρξη συγκομιδής Βιομηχανικής Τομάτας.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,359375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version