Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Βιομηχανική τομάτα

Βρέθηκαν 123 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 13

Εγκρίθηκαν 13 μεταποιητικές για τη συνδεδεμένη βιομηχανικής ντομάτας του 2018

Συνολικά 13 είναι οι μεταποιητικές επιχειρήσεις που εγκρίθηκαν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για να συμμετάσχουν στο καθεστώς της συνδεδεμένης ενίσχυσης βιομηχανικής τομάτας για την μεταποιητική περίοδο του έτους 2018.


Ανακοίνωσε ο Νομικός τις τιμές για τη βιομηχανική τομάτα εσοδείας 2018, μικρή αύξηση σε σχέση με πέρσι και άμεση πληρωμή

Ανακοίνωσε τις τιμές για τη βιομηχανική τομάτα εσοδείας 2018 η Εταιρεία «Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ». Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο ο κ. Σαπουνάς, διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Θεσσαλών Τοματοπαραγωγών ΘΕΣΤΟ, «οι τιμές είναι λίγο αυξημένες σε σχέση με πέρσι. Αναμένεται και οι άλλες βιομηχανίες να ανακοινώσουν παρόμοιες τιμές. Σημαντικό επίσης είναι η άμεση εξόφληση που δίνει (στο τέλος του επόμενου μήνα από την παράδοση)».


Πληρώνονται οι τοματοπαραγωγοί της Λάρισας αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ

Επίσκεψη πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του Α.Σ. ΘΕΣΤΟ κ. Χρήστος Σουλιώτης και ο αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Κων/νος Χριστοδούλου, την Τρίτη (30/1/2018), στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Θεοφάνη Κουρεμπέ. Η ατζέντα των θεμάτων περιελάμβανε:


Ιανουάριο θα αποζημιωθούν οι παραγωγοί βιομηχανικής τομάτας στην Λάρισα υποστηρίζει ο ΕΛΓΑ

Τη συνεχιζόμενη ανασφάλεια και αγωνία των παραγωγών βιομηχανικής τομάτας για την επιβίωσή τους, εξέφρασαν για μια ακόμη φορά στον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Λάρισας ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής του ΘΕΣΤΟ κκ. Σουλιώτης και Σαπουνάς. Ζητήθηκε να ολοκληρωθούν οι εκτιμήσεις εντός του έτους και να καταβληθούν άμεσα οι αποζημιώσεις και όλα αυτά με το μέγιστο αίσθημα ευθύνης απέναντι σε μια από τις δυναμικότερες καλλιέργειες, η οποία πατροπαράδοτα ενισχύει το αγροτικό εισόδημα του θεσσαλικού κάμπου. Στη συνάντηση ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην οικονομική εξαθλίωση των παραγωγών, λόγω του υψηλού κόστους της καλλιέργειας και της αδυναμίας τους να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.


Ε. Αποστόλου: Αναδιάρθρωση καλλιέργειας κορινθιακής σταφίδας μπορεί να επιτευχθεί μέσω των Σχεδίων Βελτίωσης

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη (26/10), ευρεία συνάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου, με συνεταιρισμούς, ομάδες παραγωγών και βουλευτές του νομού Ηλείας. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας, Χρήστος Βαλιανάτος, ο κ. Αποστόλου ανέφερε ότι αναδιάρθρωση της καλλιέργειας κορινθιακής σταφίδας μπορεί να γίνει μέσα από τα Σχέδια Βελτίωσης. Στο θέμα των αποζημιώσεων (πυρκαγιές και πλημμύρες) ο Υπουργός ήταν θετικός αλλά δεν έδωσε ημερομηνία για το πότε θα γίνουν οι πληρωμές.


Μειωμένες ποσότητες και τιμές παραγωγού για τη βιομηχανική ντομάτα στην Ηλεία

Μειωμένες ποσότητες και τιμές παραγωγού για τη βιομηχανική ντομάτα στην Ηλεία

Οι ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία ήταν η αιτία που φέτος παραδόθηκαν λιγότερες ποσότητες βιομηχανικής τομάτας στα δύο εργοστάσια επεξεργασίας τοματοπολτού που λειτουργούν στην Ηλεία. Όμως μειωμένες ήταν φέτος και οι τιμές παραγωγού.


Αποζημιώσεις στους τοματοπαραγωγούς ζητάει ο ΘΕΣΤΟ, δεν θα χαθεί η συνδεδεμένη υποστηρίζει ο ΕΛΓΑ

Κοινή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, στις 18/9, στα γραφεία του ΘΕΣΤΟ στη Λάρισα, παρουσία του Προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Κουρεμπέ, του Προϊσταμένου του Υποκαταστήματος Λάρισας κ. Λιόντου, καθώς και του κ. Τσιλίκη, Ειδικού Συμβούλου του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κόκκαλη. Στη σύσκεψη ο Πρόεδρος του ΘΕΣΤΟ κ. Σουλιώτης αναφέρθηκε στην εξέλιξη των ζημιών που έπληξαν την καλλιέργεια, έδειξε ως ζημιογόνα αίτια το χαλάζι, τον καύσωνα και τις πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις, μετέφερε την αγωνία για την επιβίωση των τοματοπαραγωγών της Θεσσαλίας και μίλησε για επισφαλείς συνθήκες για το μέλλον της καλλιέργειας.


Μεγάλες ζημιές φέτος στη βιομηχανική τομάτα, αποζημιώσεις μετά τον Ιανουάριο του 2018 υπόσχεται ο ΕΛΓΑ

Από σήμερα Τετάρτη (26/7) ξεκινά η συγκομιδή βιομηχανικής τομάτας σε Λάρισα και Φάρσαλα, ενώ από τις 17/7 έχει ξεκινήσει η συγκομιδή στην Ηλεία. Στη Λάρισα πολύ μεγάλα προβλήματα προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην καλλιέργεια, με πλέον πρόσφατα τις βροχοπτώσεις, στις 16 και 17 Ιουλίου, όπου κατά περιοχές ξεπέρασαν ακόμη και τα 120 χιλιοστά βροχής.


Ποιοτικά προβλήματα και μειωμένη παραγωγή για τη βιομηχανική ντομάτα στη Λάρισα, οι παραγωγοί ζητάνε από τον ΕΛΓΑ να τους αποζημιώσει

Ποιοτικά προβλήματα και μειωμένη παραγωγή για τη βιομηχανική ντομάτα στη Λάρισα, οι παραγωγοί ζητάνε από τον ΕΛΓΑ να τους αποζημιώσει

Ποιοτική υποβάθμιση και μείωση της παραγωγής στη βιομηχανική ντομάτα διαπίστωσαν μέλη του ΘΕΣΤΟ και γεωπόνοι του ΕΛΓΑ κατά την επίσκεψή τους σε χωράφια της Λάρισας και των Φαρσάλων. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του ΘΕΣΤΟ κ. Χρήστος Σουλιώτης, «σε μια εβδομάδα περίπου ξεκινά η συγκομιδή και φέτος προβλέπεται μια πολύ άσχημη χρονιά για τους παραγωγούς. Η μείωση της παραγωγής θα αγγίξει το 30%.


Οδοιπορικό στη Λάρισα: Πως αντιμετωπίζουν την κατάσταση μικροί και μεγάλοι καλλιεργητές

Στη ευρύτερη περιοχή του κάμπου στη Λάρισα, στην καρδιά των μεγάλων αροτραίων καλλιεργειών, ταξίδεψε η συντακτική ομάδα του περιοδικού «Γεωργία - Κτηνοτροφία». Διαβάστε στο περιοδικό, που κυκλοφορεί στα περίπτερα, τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version