Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ζαχαρότευτλα & Ζάχαρη

Βρέθηκαν 397 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 40

Προσπάθεια επαναλειτουργίας του εργοστασίου της ΕΒΖ στις Σέρρες

Τις προσπάθειες της κυβέρνησης να αυξηθεί η παραγωγή τεύτλων και να μπορέσει έτσι να επαναλειτουργήσει και το εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) των Σερρών γνωστοποίησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, κατά την περιοδεία του στην περιοχή.


Εκλογές στον σύλλογο τευτλοπαραγωγών Η Μακεδονία

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος τευτλοπαραγωγών «Η Μακεδονία» καλεί τους καλλιεργητές να πάρουν μέρος στις εκλογές που θα λάβουν χώρα το Σάββατο, 8 Απριλίου, στο εργοστάσιο Πλατέος. Υπενθυμίζει, μάλιστα, στους ενδιαφερόμενους ότι η κατάθεση υποψηφιοτήτων γίνεται μέχρι τις 31 Μαρτίου.


Στα 6,39 ευρώ ανά στρέμμα αυξήθηκε η συνδεδεμένη σκληρού σίτου, εν αναμονή της πληρωμής για τρεις συνδεδεμένες και υπόλοιπα τσεκ

Υπεγράφησαν από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Β. Κόκκαλη οι αποφάσεις που ορίζουν τις τιμές της συνδεδεμένης ενίσχυσης σε σκληρό σιτάρι, όσπρια και πρωτεϊνούχα ψυχανθή. Επιβεβαιώνεται με αυτόν τον τρόπο το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου σχετικά με την καταβολή των τριών πρώτων καθεστώτων συνδεδεμένης ενίσχυσης για φέτος (τα σπαγάγγια μένουν εκτός από αυτή την πληρωμή και αναμένεται να καταβληθούν προς το τέλος του μήνα, μαζί με την ειδική ενίσχυση βάμβακος). Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού η φετινή τιμή της συνδεδεμένης στο σκληρό σιτάρι είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι και καθορίζεται από τα 4,50 στα 6,39 ευρώ ανά στρέμμα. Στα 16,18 ευρώ ορίζεται η τιμή για ψυχανθή και στα 18,14 ευρώ το στρέμμα για τα όσπρια, εν αναμονή της δημοσιοποίησης των σχετικών αποφάσεων.


Μέχρι 3 Μαρτίου κατάθεση προσφορών για τα ακίνητα της ΕΒΖ και τα δύο ανενεργά εργοστάσια

Περιθώριο, μέχρι τις 3 Μαρτίου 2017, έχουν οι ενδιαφερόμενοι για την κατάθεση προσφορών στο πλαίσιο του νέου διαγωνισμού για τα ακίνητα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) που προκήρυξε η Πειραιώς Real Estate. Τονίζεται ότι μαζί με την προσφορά οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν και εγγυητική επιστολή ίση με το 5% του τιμήματος που προσφέρουν. Προς πώληση πηγαίνουν και τα δύο ανενεργά εργοστάσια ζάχαρης στη Λάρισα και την Ξάνθη καθώς και το οκταόροφο κτίριο στη Θεσσαλονίκη.


Αύξηση παρουσίασε η αγροτική παραγωγή της Ρωσίας το 2016

Αύξηση παρουσίασε η αγροτική παραγωγή της Ρωσίας το 2016

Η αγροτική παραγωγή της Ρωσίας το 2016 αυξήθηκε κατά 4,8% σε σχέση με το 2015. Όσον αφορά στη φυτική παραγωγή, οι μεγαλύτερες αυξήσεις καταγράφονται στην παραγωγή δημητριακών και ζαχαρότευτλων (13,7% και 23,8% αντίστοιχα), η παραγωγή λαχανικών αυξήθηκε κατά 0,9% και η παραγωγή πατάτας μειώθηκε κατά 7,8%.


Πληρώνει την Παρασκευή η ΕΒΖ 4 εκατ. ευρώ στους τευτλοπαραγωγούς

Στην καταβολή μιας ακόμη δόσης, ύψους 4 εκατ. ευρώ, προς τους τευτλοπαραγωγούς, για την παραγωγή που παρέδωσαν το 2016, πρόκειται να προχωρήσει την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ).


Οι τευτλοπαραγωγοί περιμένουν την εξόφληση του 2016 για να προχωρήσουν στην καλλιέργεια

Οι τευτλοπαραγωγοί περιμένουν την εξόφληση του 2016 για να προχωρήσουν στην καλλιέργεια

Δεν πρόκειται να καλλιεργηθεί κανένα στρέμμα με τεύτλα αν η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρη (ΕΒΖ) δεν εξοφλήσει τις οφειλές της προς τους παραγωγούς για το 2016. Αυτό τόνισε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος των τευτλοπαραγωγών Κεντρικής Μακεδονίας, Παύλος Μπογιαννίδης.


Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πληρωθούν οι τευτλοπαραγωγοί από ΕΒΖ

Από Δευτέρα ή Τρίτη αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου, να καταβληθεί στους λογαριασμούς των τευτλοκαλλιεργητών ακόμα ένα μέρος των οφειλομένων από την περυσινή καμπάνια της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ).


ΕΒΖ: Ξεκίνησε η διαδικασία πώλησης των δύο εργοστασίων στην Σερβία

Στη δημοσίευση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών των δύο θυγατρικών της εταιρειών στη Σερβία προχώρησε η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ).


ΔΑΟΚ Έβρου: δικαιούχοι ολοκληρωμένης σακχαροτεύτλων 2014 (α πρόσκληση), ενστάσεις έως 13/1

Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου, ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας η κατάσταση πληρωμών έτους 2014 των δικαιούχων, της 1ης Πρόσκλησης της Δράσης 2.3(Β) «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων» του Μέτρου 214 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α) 2007-2013.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,6699219 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version