Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ζαχαρότευτλα & Ζάχαρη

Βρέθηκαν 462 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 47

Δεν δίνει σπόρους η ΕΒΖ στους τευτλοπαραγωγούς Έβρου και Ροδόπης λέει η ΝΔ, ξεκίνησε από Τετάρτη η διανομή απαντά η διοίκηση

Δεν δίνει σπόρους η ΕΒΖ στους τευτλοπαραγωγούς Έβρου και Ροδόπης λέει η ΝΔ, ξεκίνησε από Τετάρτη η διανομή απαντά η διοίκηση

Γραπτή Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, για το γεγονός ότι δεν έχουν διατεθεί σπόροι από την ΕΒΖ στους τευτλοπαραγωγούς του Έβρου και της Ροδόπης. Ξεκίνησε την Τετάρτη (18/4/2018) η διανομή σπόρου από το εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας απαντά η διοίκηση της ΕΒΖ. «Η διανομή θα γίνεται όλες τις επόμενες ημέρες, από τις 7 το πρωί μέχρι το απόγευμα αλλά και το Σαββατοκύριακο, από τη γεωπονική υπηρεσία του ζαχαρουργείου, στην οποία, κατά την παραλαβή του σπόρου, οι αγρότες θα δηλώνουν και τα στρέμματα που θα σπείρουν. Η τιμή του σπόρου είναι μειωμένη κατά 50% σε σχέση με την περσινή και διαμορφώνεται σε 35ευρώ+ΦΠΑ, στα ίδια επίπεδα με το 2017 είναι το τιμολόγιο και τα μεταφορικά κόστη», τονίζει. Όσον αφορά τα ασυγκόμιστα τεύτλα, που έμειναν στα χωράφια από την προηγούμενη καλλιεργητική περίοδο, αναμένεται νεώτερη απόφαση της διοίκησης.


Ίδιο τιμολόγιο και μειωμένο κατά 50% σπόρο δίνει η ΕΒΖ στους τευτλοπαραγωγούς

Σε συμφωνία για το ίδιο τιμολόγιο με το περσινό, ίδια συνδεδεμένη ενίσχυση και μείωση κατά 50% στο κόστος του σπόρου, το οποίο πέρυσι πλήρωναν μόνοι τους οι παραγωγοί, συμφώνησαν οι τευτλοπαραγωγοί με τη διοίκηση της ΕΒΖ, στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης, 11 Απριλίου 2018. Αυτό σημαίνει ότι από δω και πέρα όποιος θέλει μπορεί να προμηθευτεί σπόρο από τη βιομηχανία στο Πλατύ, προκειμένου να προχωρήσει στη σπορά, για όσο βέβαια χρόνο απομένει, με στόχο να φτάσουν περί τα 20.000 με 30.000 τα στρέμματα.


Κομισιόν: Αυξήθηκε η παραγωγή ζάχαρης στην ΕΕ το 2017, ελαφριά μείωση αναμένεται το 2018

Αύξηση στην παραγωγή ζάχαρης της ΕΕ βλέπει η Κομισιόν για το τέλος της εμπορικής σεζόν 2017/2018 λόγω του τέλους των ποσοστώσεων στην παραγωγή, των υψηλών τιμών παραγωγού και των αυξημένων αποδόσεων της καλλιέργειας σακχαρότευτλών την προηγούμενη χρονιά.


Aναμένεται η πληρωμή στους τευτλοπαραγωγούς, έκλεισε η συμφωνία ΕΒΖ με Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών

Aναμένεται η πληρωμή στους τευτλοπαραγωγούς, έκλεισε η συμφωνία ΕΒΖ με Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών

Την Μεγάλη Δευτέρα (2/4) έγινε στα γραφεία της ΕΒΖ, σύσκεψη και κατά τη διάρκειά της τέθηκαν επί τάπητος οι λεπτομέρειες του συμφωνητικού της εταιρείας με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών για την αποπληρωμή των τευτλοπαραγωγών. Η Τράπεζα θα καλύψει την οφειλή αντί ενεχύρου ποσότητας ζάχαρης.


Σενάρια για αγορά της ΕΒΖ από τον Ιβάν Σαββίδη, παρά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού παραμένει η αβεβαιότητα στους τευτλοπαραγωγούς

Σενάρια για αγορά της ΕΒΖ από τον Ιβάν Σαββίδη, παρά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού παραμένει η αβεβαιότητα στους τευτλοπαραγωγούς

Σενάρια ότι θα αγοράσει την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ) ο Ιβάν Σαββίδης κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες. Επίσης υπάρχουν φήμες ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, φαίνεται να θέλει να δώσει λύση για την αποπληρωμή των 6,2 εκατ. ευρώ που οφείλει η ΕΒΖ στους τευτλοπαραγωγούς, οι οποίοι πάντως δηλώνουν επιφυλακτικοί με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την εξόφλησή τους.


Πάει πίσω 20 ημέρες η σπορά ηλίανθου, καλαμποκιού και βάμβακος στον Έβρο λόγω πλημμύρας

Πάει πίσω 20 ημέρες η σπορά ηλίανθου, καλαμποκιού και βάμβακος στον Έβρο λόγω πλημμύρας

Για μετά το Πάσχα μετατίθενται, όπως όλα δείχνουν οι σπορές καλαμποκιού, βάμβακος και ηλίανθου στις παραποτάμιες περιοχές του Έβρου, που παραμένουν πλημμυρισμένες εδώ και αρκετές ημέρες, φέρνοντας σε απόγνωση τους παραγωγούς. Όπως δήλωσε μιλώντας στον ΑγροΤύπο ο γενικός διευθυντής της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ορεστιάδας, κ. Θανάσης Ραζγκέλης, «η κατάσταση αυτή την ώρα είναι απελπιστική και όλα δείχνουν ότι πάμε για σπορές μετά το Πάσχα, αν βέβαια δεν πέσουν και άλλες βροχές».


Όλοι οι επιλαχόντες σε όλες τις Περιφέρειες θα ενταχθούν στους Νέους Αγρότες και άμεση πληρωμή τευτλοπαραγωγών, υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη

Όλοι οι επιλαχόντες, σε όλες τις Περιφέρειες, θα ενταχθούν στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών. Αυτό ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στο 11ο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη (28/3), που είχε «άρωμα» προεκλογικού χαρακτήρα. Αυτό για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σημαίνει ότι πέρα από τους περίπου 2.300, που έχουν ήδη ενταχθεί, θα μπουν στο Πρόγραμμα περίπου άλλοι 1.200.


Ροδάκινα, Τεύτλα: απαντήσεις ζητούν από τον πρωθυπουργό οι παραγωγοί

Εκπρόσωποι των ροδακινοπαραγωγών θα κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018, στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Είναι αποφασισμένοι να θέσουν τα αιτήματα τους σχετικά «με την καταβολή de minimis για τις οικονομικές απώλειες που προκάλεσε το ρωσικό εμπάργκο, τη μείωση της φορολογίας στο 13% στους αγρότες και τις ασφαλιστικές εισφορές», όπως ανέφερε στον ΑγροΤύπο ο κ. Κυραλίδης Τάσος, δενδροκαλλιεργητής στην περιοχή των Γιαννιτσών στην Πέλλα. Ενώ οι τευτλοπαραγωγοί έχουν συνάντηση την Τετάρτη (28/3) με τον κ. Χαρίτση, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τα προβλήματά τους και θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις.


Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ζητούν τευτλοπαραγωγοί και ροδακινοπαραγωγοί

Ροδακινοπαραγωγοί και τευτλοπαραγωγοί θα ζητήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, που αρχίζει τη Δευτέρα (26/3) και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (28/3). Οι τευτλοπαραγωγοί, που πραγματοποιούν κατάληψη στο εργοστάσιο της ΕΒΖ στο πλατύ, έχουν στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό προειδοποιώντας για κινητοποιήσεις στη διάρκεια του αναπτυξιακού συνεδρίου.


Υπό κατάληψη από σήμερα το εργοστάσιο ζάχαρης στο Πλατύ, να εξοφληθούν ζητάνε οι παραγωγοί

Υπό κατάληψη από σήμερα το εργοστάσιο ζάχαρης στο Πλατύ, να εξοφληθούν ζητάνε οι παραγωγοί

Σε κατάληψη του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) στο Πλατύ Ημαθίας προχώρησαν, το πρωί της Τρίτης (20/3), τευτλοπαραγωγοί της Βόρειας Ελλάδας, διεκδικώντας την εξόφλησή τους για την ποσότητα τεύτλων που παρέδωσαν το 2017, ύψους 6,2 εκατ. ευρώ, αλλά και εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νέας διυπουργικής στην Αθήνα, για το μέλλον της βιομηχανίας.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,046875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version