Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ζαχαρότευτλα & Ζάχαρη

Βρέθηκαν 394 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 40

Μέχρι 3 Μαρτίου κατάθεση προσφορών για τα ακίνητα της ΕΒΖ και τα δύο ανενεργά εργοστάσια

Περιθώριο, μέχρι τις 3 Μαρτίου 2017, έχουν οι ενδιαφερόμενοι για την κατάθεση προσφορών στο πλαίσιο του νέου διαγωνισμού για τα ακίνητα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) που προκήρυξε η Πειραιώς Real Estate. Τονίζεται ότι μαζί με την προσφορά οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν και εγγυητική επιστολή ίση με το 5% του τιμήματος που προσφέρουν. Προς πώληση πηγαίνουν και τα δύο ανενεργά εργοστάσια ζάχαρης στη Λάρισα και την Ξάνθη καθώς και το οκταόροφο κτίριο στη Θεσσαλονίκη.


Αύξηση παρουσίασε η αγροτική παραγωγή της Ρωσίας το 2016

Αύξηση παρουσίασε η αγροτική παραγωγή της Ρωσίας το 2016

Η αγροτική παραγωγή της Ρωσίας το 2016 αυξήθηκε κατά 4,8% σε σχέση με το 2015. Όσον αφορά στη φυτική παραγωγή, οι μεγαλύτερες αυξήσεις καταγράφονται στην παραγωγή δημητριακών και ζαχαρότευτλων (13,7% και 23,8% αντίστοιχα), η παραγωγή λαχανικών αυξήθηκε κατά 0,9% και η παραγωγή πατάτας μειώθηκε κατά 7,8%.


Πληρώνει την Παρασκευή η ΕΒΖ 4 εκατ. ευρώ στους τευτλοπαραγωγούς

Στην καταβολή μιας ακόμη δόσης, ύψους 4 εκατ. ευρώ, προς τους τευτλοπαραγωγούς, για την παραγωγή που παρέδωσαν το 2016, πρόκειται να προχωρήσει την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ).


Οι τευτλοπαραγωγοί περιμένουν την εξόφληση του 2016 για να προχωρήσουν στην καλλιέργεια

Οι τευτλοπαραγωγοί περιμένουν την εξόφληση του 2016 για να προχωρήσουν στην καλλιέργεια

Δεν πρόκειται να καλλιεργηθεί κανένα στρέμμα με τεύτλα αν η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρη (ΕΒΖ) δεν εξοφλήσει τις οφειλές της προς τους παραγωγούς για το 2016. Αυτό τόνισε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος των τευτλοπαραγωγών Κεντρικής Μακεδονίας, Παύλος Μπογιαννίδης.


Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πληρωθούν οι τευτλοπαραγωγοί από ΕΒΖ

Από Δευτέρα ή Τρίτη αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου, να καταβληθεί στους λογαριασμούς των τευτλοκαλλιεργητών ακόμα ένα μέρος των οφειλομένων από την περυσινή καμπάνια της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ).


ΕΒΖ: Ξεκίνησε η διαδικασία πώλησης των δύο εργοστασίων στην Σερβία

Στη δημοσίευση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών των δύο θυγατρικών της εταιρειών στη Σερβία προχώρησε η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ).


ΔΑΟΚ Έβρου: δικαιούχοι ολοκληρωμένης σακχαροτεύτλων 2014 (α πρόσκληση), ενστάσεις έως 13/1

Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου, ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας η κατάσταση πληρωμών έτους 2014 των δικαιούχων, της 1ης Πρόσκλησης της Δράσης 2.3(Β) «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων» του Μέτρου 214 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α) 2007-2013.


Πολωνία: Ξεπέρασαν τα 24 δισεκατομμύρια ευρώ οι εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων, σε ποιες χώρες κατευθύνονται

Πολωνία: Ξεπέρασαν τα 24 δισεκατομμύρια ευρώ οι εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων, σε ποιες χώρες κατευθύνονται

Η αξία των συνολικών πολωνικών εξαγωγών αγροδιατροφικών προϊόντων ανήλθε στα 23,9 δισ. ευρώ το 2015 και εκτιμάται ότι έχει ξεπεράσει τα 24 δισ. το 2016. Η διάρθρωση των εξαγωγών ανά κατηγορία προϊόντος είχε ως εξής: ζωντανά ζώα και κρέας 20%, φρούτα, λαχανικά και χυµοί 13%, δηµητριακά 13%, γλυκά και ζάχαρη 8%, γαλακτοκοµικά 7%, οινοπνευµατώδη, καφές, τσάι και κακάο 6%, ιχθυηρά 6%. Οι κυριότερες χώρες που εξάγονται τα πολωνικά προϊόντα είναι: Γερµανία 22,5%, Ηνωµένο Βασίλειο 8,5%, Τσεχία 6,8%, Γαλλία 6,3%, Ιταλία 5,9%, Ολλανδία 5,6%, Σλοβακία 3,1%, Ουγγαρία 2,5%, Λιθουανία 2,2%, Βέλγιο 2,2%, Ισπανία 2,2%, υπόλοιπες χώρες ΕΕ 14,3%, χώρες Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ) 4,7%, άλλες Τρίτες Χώρες 13,3%.


Μπήκαν 4 εκατ. ευρώ στους τευτλοπαραγωγούς, σε στάση αναμονής οι ίδιοι για την πλήρη εξόφλησή τους

Προκαταβολή ύψους 4 εκατ. ευρώ, που ανιστοιχεί σε κάτι λιγότερο από τα μισά χρήματα που θα πρέπει να λάβουν οι παραγωγοί τεύτλων ενόψει της νέας καλλιεργητικής περιόδους, κατέβαλε η  ΕΒΖ, δίνοντας για ακόμη μια φορά ένα...περιπετειώδη τόνο στη διαδικασία εξόφλησης των καλλιεργητών. Το επόμενο ζητούμενο ώστε οι τελευταίοι να ξεκινήσουν να σπέρνουν είναι να εξοφληθούν και το υπόλοιπο ποσό έως το τέλος Ιανουαρίου.


Ξεκίνησαν οι πληρωμές από την ΕΒΖ για την παραγωγή τεύτλων του 2016

Τέσσερα εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς των τευτλοπαραγωγών για την παραγωγή του 2016. Πρόκειται για μια προκαταβολή που αντιστοιχεί σε κάτι λιγότερο από το 40% της συνολικής οφειλής των 11 εκατ. ευρώ για την παραγωγή της σεζόν 2016, που κανονικά θα έπρεπε να έχει ήδη εξοφληθεί εξ ολοκλήρου στις 31 Δεκεμβρίου, με βάση τις συμβάσσεις που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,75 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version