Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ζαχαρότευτλα & Ζάχαρη

Βρέθηκαν 440 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 44

Αποστόλου σε τευτλοπαραγωγούς: Αρχές Φεβρουαρίου πληρώνεται η συνδεδεμένη

Συνάντηση με εκπροσώπους τευτλοπαραγωγών από όλες τις τευτλοπαραγωγικές περιοχές της χώρας είχε την Τετάρτη (17/1) ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, παρουσία και του υφυπουργού Βασίλη Κόκκαλη. Ο κ. Αποστόλου ενημέρωσε τους παραγωγούς ότι θα επιταχυνθεί η καταβολή της συνδεδεμένης ενίσχυσης ύψους 72 ευρώ ανά στρέμμα και συνολικού ύψους 4,6 εκατ. ευρώ για την παραγωγή του 2017. Η πληρωμή αναμένεται αρχές Φεβρουαρίου.


Κυβέρνηση και ΕΒΖ να σταματήσουν να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες χιλιάδων τευτλοπαραγωγών

Να δοθεί άμεσα λύση στο αδιέξοδο που έχουν βρεθεί χιλιάδες τευτλοπαραγωγοί – προμηθευτές της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ζητάει ο Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). «Η κυβέρνηση, η διοίκηση και οι μέτοχοι της ΕΒΖ, πρέπει να σταματήσουν να παίζουν «παιχνίδια» στις πλάτες χιλιάδων αγροτών, οι οποίοι εδώ και ένα μήνα ακούνε μόνο «υποσχέσεις» - χωρίς αντίκρισμα δυστυχώς - από τους… εμπλεκόμενους στο θέμα», τονίζει και προσθέτει:


ΝΔ: Μετέωροι ακόμη οι τευτλοκαλλιεργητές για τις πληρωμές του έτους 2017

Την άμεση πληρωμή των τευτλοπαραγωγών για την παραγωγή του 2017, που ακόμη και σήμερα παραμένει «στον αέρα», παρά τις Κυβερνητικές δεσμεύσεις για καταβολή των οφειλομένων μέχρι το τέλος του 2017, ζητά εκ νέου η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή από τους αρμόδιους Υπουργούς της Κυβέρνησης.


Διαμαρτυρία τευτλοπαραγωγών στην ΕΒΖ, αντιπροσωπεία τους κατεβαίνει στην Αθήνα

Από την περασμένη Τετάρτη συνεχίζεται η διαμαρτυρία που κάνουν οι τευτλοπαραγωγοί στα γραφεία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) στην Θεσσαλονίκη. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο τευτλοπαραγωγός κ. Παύλος Μπογιαννίδης, «αρχές Φεβρουαρίου θα πρέπει να προχωρήσουμε στη φύτευση τεύτλων. Για να το κάνουμε αυτό θέλουμε διαβεβαιώσεις και εγγυήσεις από την ΕΒΖ ότι θα πληρωθούμε τις οφειλές για την παραγωγή του 2017. Αν δεν το κάνουν εμείς δεν φυτεύουμε τεύτλα».


Μ. Τζελέπης: Οι εσφαλμένες πολιτικές της κυβέρνησης θέτουν σε κίνδυνο την λειτουργία της ΕΒΖ

Ο Υπεύθυνος ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης, αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:


Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη οι τευτλοπαραγωγοί για την πληρωμή της παραγωγής του 2017 και διοργανώνουν συγκέντρωση έξω από την ΕΒΖ

Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη οι τευτλοπαραγωγοί για την πληρωμή της παραγωγής του 2017 και διοργανώνουν συγκέντρωση έξω από την ΕΒΖ

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) και οργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο διοίκησης της βιομηχανίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι η άμεση απάντηση των τευτλοπαραγωγών της χώρας σε σχέση με την αποπληρωμή της παραγωγής που παρέδωσαν το 2017.


ΝΔ: Στον αέρα η πληρωμή των τευτλοπαραγωγών, πλήρης διάψευση της κυβέρνησης για εξόφλησή τους

ΝΔ: Στον αέρα η πληρωμή  των τευτλοπαραγωγών, πλήρης διάψευση της κυβέρνησης για εξόφλησή τους

Την άμεση πληρωμή των τευτλοπαραγωγών για την παραγωγή του 2017, οι οποίοι μένουν ακόμη μετέωροι παρά τις σχετικές δεσμεύσεις τόσο του Αν. Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση όσο και της Διοίκησης της ΕΒΖ, ζητά η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή από τους αρμόδιους Υπουργούς με σχετική Ερώτησή της.


ΔΑΟΚ Κιλκίς: Αναρτήθηκαν οι δικαιούχοι ολοκληρωμένης διαχείρισης σακχαρότευτλων για το 2016

Ανακοινώνεται ότι έχει αναρτηθεί στις 2/01/2018 η κατάσταση ανάρτησης πληρωμής και η κατάσταση ανάρτησης απορριπτόμενων - δεσμευμένων για την Δράση 2.3 (Β) «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων» για το έτος 2016 (1η και 2η Πρόσκληση) στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της ΠΕ Κιλκίς, προκειμένου να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι.


Με πρωτοβουλία της τράπεζας Πειραιώς μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πληρωθούν οι τευτλοπαραγωγοί 10.200.000 ευρώ

Με πρωτοβουλία της τράπεζας Πειραιώς μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πληρωθούν οι τευτλοπαραγωγοί 10.200.000 ευρώ

Μετά από πρωτοβουλία της τράπεζας Πειραιώς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πληρωθούν οι τευτλοπαραγωγοί τα 10.200.000 ευρώ, για την παραγωγή που παρέδωσαν το 2017 στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ). Η τράπεζα δέχτηκε να πληρώσει τους παραγωγούς και προχώρησε στη δέσμευση ποσοτήτων ζάχαρης σαν «εγγύηση» από τα εργοστάσια σε Ορεστιάδα και Πλατύ.


Ξεκινά διαπραγματεύσεις η ΕΕ στο πλαίσιο του Διεθνούς Συμβουλίου Ζάχαρης

Ξεκινά διαπραγματεύσεις η ΕΕ στο πλαίσιο του Διεθνούς Συμβουλίου Ζάχαρης

Στην επαναδιαπραγμάτευση της Διεθνούς Συνθήκης Ζάχαρης θα ξεκινήσει η Κομισιόν εκ μέρους των χωρών - μελών της ΕΕ. Με «εξουσιοδότηση», που δόθηκε στις 30 Νοεμβρίου και η σχετική απόφαση δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της ΕΕ, η Κομισιόν καλείται μέχρι το Δεκέμβριο του 2019 να αλλάξει τους όρους της συμφωνίας με τις αναπτυσσόμενες και ανεπτυγμένες χώρες. Το σκεπτικό της απόφασης έχει ως εξής: «Η Ένωση είναι συμβαλλόμενο μέρος της διεθνούς συμφωνίας του 1992 για τη ζάχαρη (ISA) και μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Ζάχαρης (ISO). Είναι προς το συμφέρον της ΕΕ να συμμετέχει σε μια διεθνή συμφωνία για τη ζάχαρη, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία του τομέα αυτού για ορισμένα κράτη μέλη καθώς και για την οικονομία στον ευρωπαϊκό τομέα της ζάχαρης».

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,28125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version