Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ζαχαρότευτλα & Ζάχαρη

Βρέθηκαν 410 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 41

Δασμούς στις εισαγωγές ζάχαρης έβαλε η Κίνα

Το υπουργείο Εμπορίου της Κίνας αποφάσισε, μετά την ολοκλήρωση σχετικής έρευνας, την επιβολή δασμών για μία τριετία στις εισαγωγές ζάχαρης που υπερβαίνουν το ύψος της προβλεπόμενης ποσόστωσης, για την προστασία της εγχώριας βιομηχανίας.


ΕΒΖ: Δεν θα λειτουργήσει φέτος το εργοστάσιο στις Σέρρες

Το ΔΣ της ΕΒΖ, στην συνεδρίασή του της 20ης Μαΐου 2017, εξέτασε την μέχρι τώρα πορεία της τευτλοκαλλιέργειας και τα τεχνικοοικονομικά δεδομένα της φετινής καμπάνιας καθώς και την πορεία υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου της εταιρείας σε συνδυασμό με τις αναμενόμενες εξελίξεις στη διεθνή και ευρωπαϊκή αγορά ζάχαρης.


Πράσινο φως από ΕΕ για χρηματοδότηση ΕΒΖ με 30 εκατ. ευρώ

Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) συναντήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.


Αίγυπτος: Επιβολή εξαγωγικού δασμού στην ζάχαρη

Το αιγυπτιακό Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας εξέδωσε διάταγμα (με ισχύ από τις 14/4), δια του οποίου επιβλήθηκε δασμός της τάξεως των 3.000 EGP (1 ευρώ=19.82 EGP) ανά τόνο στην εξαγόμενη ζάχαρη.


Κέρδη για τις θυγατρικές της ΕΒΖ στη Σερβία αλλά παραιτήσεις των διοικήσεών τους

Η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης ΑΕ (ΕΒΖ) ανακοίνωσε ότι τα δύο εργοστάσιά της στη Σερβία (CRVENKA και SAJKASKA), έκλεισαν το 2016 με καθαρά κέρδη μετά από φόρους 22,9 εκατ. ευρώ και το EBITDA στα 26,4 εκατ. ευρώ.


Β. Κόκκαλη: Ενημέρωση για τα προβλήματα στην καλλιέργεια των ζαχαρότευτλων

Συνάντηση με εκπροσώπους του Σωματείου τευτλοπαραγωγών Πλατέος «Η Μακεδονία» και Μέλη της Ένωσης Αγροτών Farmers Union, είχε την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Υφυπουργός κ. Βασίλης Κόκκαλης.


Αλλάζει το προφίλ της ευρωπαϊκής αγοράς ζάχαρης μετά από 50 χρόνια ποσοστώσεων

Σε νέα εποχή μπαίνει από την 1η Οκτωβρίου 2017 η ευρωπαϊκή αγορά ζάχαρης μετά την ολοκλήρωση μιας περιόδου 50 ετών εφαρμογής του συστήματος των ποσοστώσεων. Η απελευθέρωση της αγοράς μετά από μια τόσο μακρά περίοδο περιορισμών, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει αυξημένη αστάθεια, αφού πλέον η κάθε χώρα θα μπορεί να παράγει και να εξάγει όση ζάχαρη θέλει. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του Υπ. Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) για την περίοδο 2017/2018, αναμένεται αύξηση της παραγωγής και μεταβολή του εμπορικού ισοζυγίου της Ε.Ε. σε καθαρά εξαγωγικό, για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία.


Νέα διοίκηση στο σύλλογο τευτλοπαραγωγών Μακεδονίας

Το Σάββατο, 8 Απριλίου, οι τευτλοπαραγωγοί συναντήθηκαν έξω από το εργοστάσιο Πλατέος  και ψήφισαν το νέο Δ.Σ. του συλλόγου τευτλοπαραγωγών «Η Μακεδονία».


Αλλαγή διοίκησης στην ΕΒΖ, νέος πρόεδρος ο Αντώνης Χατζηδιαμαντής

Αλλαγή διοίκησης στην ΕΒΖ, νέος πρόεδρος ο Αντώνης Χατζηδιαμαντής

Αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε., μετά από τις παραιτήσεις του προέδρου της εταιρίας Χρήστου Ρώσσιου, του διευθύνοντα συμβούλου Παντελή Μάνη και ενός εκ των μη εκτελεστικών μελών του διοικητικού συμβουλίου (Πέτρου Γάτσου). Νέος πρόεδρος της ΕΒΖ αναλαμβάνει ο κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος της εταιρείας, οικονομολόγος.


Μεγάλη πληρωμή από Μεγάλη Δευτέρα σε βαμβάκι, σπαράγγια, ροδάκινα, σπόρους σποράς, τεύτλα, υπόλοιπα ενιαίας και ενισχύσεις μικρών νησιών Αιγαίου

Μεγάλη Εβδομάδα και μεγάλη πληρωμή για τους αγρότες, οι οποίοι αναμένεται να δουν από το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους σημαντικά ποσά, με πρώτο και κύριο τη συνδεδεμένη (ειδική στήριξη) βάμβακος, η οποία πιθανόν να ξεπεράσει τα 170 εκατομμύρια ευρώ. Σε πάνω από 74,9 ευρώ / στρέμμα «κλείδωσε» το ύψος της ενίσχυσης στο βαμβάκι. Επίσης θα καταβληθούν σημαντικά ποσά για: συμπύρηνα ροδάκινα, σπαράγγια, σπόρους σποράς, ζαχαρότευτλα και σηροτροφία (δείτε στη συνέχεια περισσότερα). Επιπλέον θα καταβληθούν υπόλοιπα ενιαίας ενίσχυσης που αφορούν διορθώσεις από προηγούμενες πληρωμές καθώς και ποσά για μέτρα στήριξης μικρών νησιών Αιγαίου (διαβάστε παρακάτω τα καθεστώτα).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version