Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ζαχαρότευτλα & Ζάχαρη

Βρέθηκαν 388 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 39

ΔΑΟΚ Έβρου: δικαιούχοι ολοκληρωμένης σακχαροτεύτλων 2014 (α πρόσκληση), ενστάσεις έως 13/1

Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου, ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας η κατάσταση πληρωμών έτους 2014 των δικαιούχων, της 1ης Πρόσκλησης της Δράσης 2.3(Β) «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων» του Μέτρου 214 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α) 2007-2013.


Πολωνία: Ξεπέρασαν τα 24 δισεκατομμύρια ευρώ οι εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων, σε ποιες χώρες κατευθύνονται

Πολωνία: Ξεπέρασαν τα 24 δισεκατομμύρια ευρώ οι εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων, σε ποιες χώρες κατευθύνονται

Η αξία των συνολικών πολωνικών εξαγωγών αγροδιατροφικών προϊόντων ανήλθε στα 23,9 δισ. ευρώ το 2015 και εκτιμάται ότι έχει ξεπεράσει τα 24 δισ. το 2016. Η διάρθρωση των εξαγωγών ανά κατηγορία προϊόντος είχε ως εξής: ζωντανά ζώα και κρέας 20%, φρούτα, λαχανικά και χυµοί 13%, δηµητριακά 13%, γλυκά και ζάχαρη 8%, γαλακτοκοµικά 7%, οινοπνευµατώδη, καφές, τσάι και κακάο 6%, ιχθυηρά 6%. Οι κυριότερες χώρες που εξάγονται τα πολωνικά προϊόντα είναι: Γερµανία 22,5%, Ηνωµένο Βασίλειο 8,5%, Τσεχία 6,8%, Γαλλία 6,3%, Ιταλία 5,9%, Ολλανδία 5,6%, Σλοβακία 3,1%, Ουγγαρία 2,5%, Λιθουανία 2,2%, Βέλγιο 2,2%, Ισπανία 2,2%, υπόλοιπες χώρες ΕΕ 14,3%, χώρες Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ) 4,7%, άλλες Τρίτες Χώρες 13,3%.


Μπήκαν 4 εκατ. ευρώ στους τευτλοπαραγωγούς, σε στάση αναμονής οι ίδιοι για την πλήρη εξόφλησή τους

Προκαταβολή ύψους 4 εκατ. ευρώ, που ανιστοιχεί σε κάτι λιγότερο από τα μισά χρήματα που θα πρέπει να λάβουν οι παραγωγοί τεύτλων ενόψει της νέας καλλιεργητικής περιόδους, κατέβαλε η  ΕΒΖ, δίνοντας για ακόμη μια φορά ένα...περιπετειώδη τόνο στη διαδικασία εξόφλησης των καλλιεργητών. Το επόμενο ζητούμενο ώστε οι τελευταίοι να ξεκινήσουν να σπέρνουν είναι να εξοφληθούν και το υπόλοιπο ποσό έως το τέλος Ιανουαρίου.


Ξεκίνησαν οι πληρωμές από την ΕΒΖ για την παραγωγή τεύτλων του 2016

Τέσσερα εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς των τευτλοπαραγωγών για την παραγωγή του 2016. Πρόκειται για μια προκαταβολή που αντιστοιχεί σε κάτι λιγότερο από το 40% της συνολικής οφειλής των 11 εκατ. ευρώ για την παραγωγή της σεζόν 2016, που κανονικά θα έπρεπε να έχει ήδη εξοφληθεί εξ ολοκλήρου στις 31 Δεκεμβρίου, με βάση τις συμβάσσεις που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές.


ΔΑΟΚ Σερρών: δικαιούχοι ολοκληρωμένης σακχαροτεύτλων 2014, ενστάσεις έως 4/1/2017

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Σερρών ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 2.3(Β) «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή σακχαροτεύτλων» της πρόσκλησης 16228(2012) του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής του έτους 2014 και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας.


Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για πώληση ακινήτων της ΕΒΖ, έως 16/1 οι προσφορές

Από την Πειραιώς Real Estate AE ανακοινώθηκε ότι προκηρύχθηκε ανοικτός πλειοδοτικός διαγωνισμός με έγγραφες προσφορές για τη πώληση ακινήτων ιδιοκτησίας της εταιρείας Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. και συγκεκριμένα:


ΕΒΖ: εξόφληση τευτλοπαραγωγών έως το τέλος Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, με την οποία γνωστοποιεί ότι θα εξοφλήσει τους παραγωγούς τεύτλων για τη φετινήπερίοδο (2016) έως το τέλος Ιανουαρίου του 2017.


ΕΒΖ: υποσχέθηκε να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες προς τους τευτλοπαραγωγούς έως 30/1/2017

Το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των τευτλοπαραγωγών από την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, ανακοινώθηκε στους καλλιεργητές τεύτλων κατά τη χθεσινή τους συνάντηση (5/12) με τη Διοίκηση της ΕΒΖ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες από τις καθυστερήσεις πληρωμών που παρατηρήθηκαν και έγινε προσπάθεια να τεθεί χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των παραγωγών. Στο πλαίσιο αυτό η Διοίκηση δεσμεύτηκε εντός του προσεχούς δεκαημέρου να γίνει η εξόφληση των οφειλών του 2015, μεγάλο μέρος των οφειλών του 2016 να δοθεί στους τευτλοπαραγωγούς πριν  το τέλος του έτους και η ολοσχερής εξόφληση της φετεινής παραγωγής να εκτελεσθεί μέχρι 30/1/2017».


Απειλούν με εξώδικα την ΕΒΖ οι τευτλοπαραγωγοί για τα οφειλόμενα του 2015 και 2016

Απειλούν με εξώδικα την ΕΒΖ οι τευτλοπαραγωγοί για τα οφειλόμενα του 2015 και 2016

Προσφυγή στη δικαιοσύνη θα κάνουν οι τευτλοπαραγωγοί για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα, εάν η ΕΒΖ δεν εξοφλήσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου το 1 εκατ. ευρώ, που είναι σε εκκρεμότητα από την καμπάνια του 2015 και έως τις 30 Δεκεμβρίου την προκαταβολή (τουλάχιστον 70%) από τα 13 εκατ. ευρώ της φετινής καμπάνιας.


Στην ΕΒΖ θα βρεθούν αύριο οι τευτλοπαραγωγοί που περιμένουν να πληρωθούν για την καμπάνια του 2015

Με τη διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης αναμένεται να συναντηθούν εκπρόσωποι των τευτλοπαραγωγών όπως ανέφερε στον ΑγροΤύπο ο Πρόεδρος του συλλόγου τευτλοπαραγωγών Κ. Μακεδονίας, κ. Παύλος Μπογιαννίδης έτσι ώστε να ενημερωθούν οι παραγωγοί για το τι θα γίνει με τα χρήματα που τους οφείλονται για την καμπάνια του 2015. Αναφορικά με τις εκκρεμότητες στα γεωργοπεριβαλλοντικά ο ίδιος ανέφερε ότι μέχρι στιγμής έχουν πληρωθεί ενστάσεις του 2013.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,703125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version