Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ζαχαρότευτλα & Ζάχαρη

Βρέθηκαν 515 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 52

Έκλεισε η συμφωνία με ΕΒΖ λέει η Innovation Brain, στόχος οι εξαγωγές στην ευρωπαϊκή αγορά και ζητά αύξηση στρεμμάτων καλλιέργειας τεύτλων

Έκλεισε η συμφωνία με ΕΒΖ λέει η Innovation Brain, στόχος οι εξαγωγές στην ευρωπαϊκή αγορά και ζητά αύξηση στρεμμάτων καλλιέργειας τεύτλων

Την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ) ανακοίνωσε η Innovation Brain. Σε δηλώσεις του ο Lukas Fecker, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλο της Innovation Brain, σημειώνει πως στόχος είναι βελτιωθούν οι επιχειρησιακές διαδικασίες, να αυξηθεί η παραγωγή και να αναπτυχθούν νέα προϊόντα μέσα από την υλοποίηση σημαντικών επενδύσεων.


Στο fund Innovation Brain περνά η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Στο fund Innovation Brain περνά η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Ενέκριναν το σχέδιο εξυγίανσης και αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης μέσω του Πτωχευτικού Κώδικα, που προβλέπει ευρεία αναδιάρθρωση του δανεισμού και της λειτουργίας της βιομηχανίας, με είσοδο στρατηγικού επενδυτή, όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Έτσι, την Πέμπτη 2 Αυγούστου έπεσαν οι υπογραφές, ενώ δόθηκε και το ΟΚ από το Διοικητικό Συμβούλιο Βιομηχανίας, που συνεδρίασε στη Θεσσαλονίκη.


Νέα διοίκηση στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Σε επιλογή νέας διοίκησης για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ) προχώρησε το υπουργείο Oικονομίας και Aνάπτυξης. Καθήκοντα Προέδρου ανέλαβε ο Νίκος Παπαιωάννου και καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου, ο κ. Χρήστος Πούρης.


Η Innovation Brain έχει καταθέσει πρόταση για την ΕΒΖ, αναμένεται πρόταση και από το fund Kingsley σύμφωνα με τον Αλέξη Χαρίτση

«Στόχος της κυβέρνησης είναι η συνέχιση της λειτουργίας της ΕΒΖ», διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων της βιομηχανίας ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Αλέξης Χαρίτσης. Όπως τόνισε ότι είναι μονόδρομος η είσοδος στρατηγικού επενδυτή στον όμιλο της βιομηχανίας και τους ενημέρωσε ότι η μόνη κατατεθειμένη επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής είναι αυτή της Innovation Brain του Luckas Fecker.


Ασυγκόμιστα 2.500 στρέμματα με τεύτλα στον Έβρο, οι παραγωγοί περιμένουν τις αποζημιώσεις

Ασυγκόμιστα 2.500 στρέμματα με τεύτλα στον Έβρο, οι παραγωγοί περιμένουν τις αποζημιώσεις

Γραπτή ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, σχετικά με τις αποζημιώσεις που οφείλονται στους καλλιεργητές που έχουν 2.500 στρέμματα του Έβρου τα οποία παραμένουν ασυγκόμιστα, με ευθύνη των δύο Υπουργείων και της ΕΒΖ,  κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ, Αναστάσιος Δημοσχάκης. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην ερώτηση οι τευτλοπαραγωγοί βρίσκονται στα όρια της απόγνωσης, καθώς δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την πορεία των αποζημιώσεών τους, γεγονός που επιτείνει τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.


Ακόμα μια συνάντηση εργαζομένων ΕΒΖ με Χαρίτση, μετά από την παραίτηση Καραχάλιου

Ακόμα μια συνάντηση εργαζομένων ΕΒΖ με Χαρίτση, μετά από την παραίτηση Καραχάλιου

Υπέβαλε την παραίτησή του σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την θέση του διευθύνοντος σύμβουλου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ο κ. Παναγιώτης Καραχάλιος. Ταυτόχρονα την Πέμπτη θα γίνει μία ακόμα συνάντηση ανάμεσα σε εργαζόμενους της πολύπαθης βιομηχανίας με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών.


Συνάντηση με τους εργαζομένους της ΕΒΖ ζητά η Innovation Brain, λέει ότι δίνει πάνω από 70 εκατ. ευρώ και θα ενισχύσει την τευτλοκαλλιέργεια

Στα 54 εκατ. ευρώ ανέρχεται η προσφορά του κ. Lukas Fecker, διευθύνοντος συμβούλου του Innovation Brain για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ), αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία Εργαζομένων, η οποία ωστόσο θέτει μια σειρά από ερωτήματα τόσο για την πρόταση του fund όσο και για την «επόμενη μέρα» της εταιρείας. Απαντώντας στους εργαζομένους ο κ. Lukas Fecker, το Σάββατο (16/6), υποστηρίζει ότι  η πρόταση για την αγορά του Ομίλου υπερβαίνει τα 70 εκατ. ευρώ (προσεγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ), ενώ δίνει στη δημοσιότητα και τις βασικές γραμμές του business plan του fund για την επόμενη ημέρα της ΕΒΖ.


Ενδιαφέρον για την αγορά του Ομίλου της ΕΒΖ ανακοινώνει επίσημα το fund Innovation Brain

Το ενδιαφέρον του για την αγορά της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) επιβεβαιώνει με επίσημη ανακοίνωση του το fund Innovation Brain. Ο διευθύνων σύμβουλος του fund Λούκας Φέκερ, σε σχετική του δήλωση αναφέρει:


Παραιτήθηκε αλλά παραμένει μέχρι νεωτέρας ο πρόεδρος της ΕΒΖ, Παναγιώτης Αλεξάκης, ενδιαφέρονται επενδυτές αλλά οι υπογραφές δεν πέφτουνε

Την παραίτησή του από τη θέση της προεδρίας της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης γνωστοποίησε την Τετάρτη (30/5/2018) ο κ. Παναγιώτης Αλεξάκης. Πάντως αποδέχεται να παραμείνει στην θέση του προέδρου μέχρι την Παρασκευή (8/6/2018) για λόγους που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της Εταιρείας (με την ελπίδα ότι μέχρι τότε θα έχουν πέσει οι υπογραφές από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές).


Ημερομηνίες συγκομιδής και μεταφοράς σιτηρών, αραβόσιτου, βαμβακιού και τεύτλων, στην Πιερία

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου, καθορίστηκε  η περίοδος συγκομιδής και μεταφοράς των αγροτικών προϊόντων έτους 2018 στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,265625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version