Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Καπνός

Βρέθηκαν 280 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 28

Νέος παίχτης στην αγορά καπνικών η Real Tobacco

Νέος σημαντικός παίχτης φαίνεται πως μπαίνει στην αγορά καπνικών στην Ελλάδα, με ελληνική και βαλκανική τεχνογνωσία αλλά και με αραβικά κεφάλαια. Ο λόγος για την εταιρεία «Real Tobacco AE», η σύσταση της οποίας καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο τη Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου.


British American Tobacco Hellas: Σαράντα πολίτες βρήκαν εργασία στους πρώτους μήνες λειτουργίας του Job Center

Μέσα στους πρώτους μήνες λειτουργίας του Job Center, περίπου 40 άνθρωποι βρήκαν εργασία, στηριζόμενοι από το πρόγραμμα του πρώτου ολοκληρωμένου Κέντρου Επανένταξης στην εργασία, που λειτουργεί με βάση διεθνή πρότυπα, από τις αρχές του χρόνου στην Αθήνα και αποτελεί ένα νέο εργαλείο στη μάχη κατά της ανεργίας.


Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης: Αυξημένες σε σχέση με πέρσι τιμές προτείνει στους μεταποιητές και ζητά από τους παραγωγούς να μην ζυγίζουν τα καπνά τους

Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης: Αυξημένες σε σχέση με πέρσι τιμές προτείνει στους μεταποιητές και ζητά από τους παραγωγούς να μην ζυγίζουν τα καπνά τους

Ο Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης ανακοίνωσε ότι δεν υπέγραψε με τις εταιρείες συμβόλαια εσοδείας 2017 επειδή δίνουν τις περσινές τιμές, με στόχο να κάμψει τις ανησυχίες που έχουν εκφραστεί από μερίδα των καπνοπαραγωγών της περιοχής. Τονίζει ακόμη ότι οι εταιρίες δεν κατέθεσαν εγγυητική για να ζυγίσουν τα καπνά.


Στα 27,14 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη της Παπαστράτος το 2016

Καθαρά κέρδη προ φόρων 27,14 εκατ. ευρώ για το 2016 σε σχέση με 7,89 εκατ. ευρώ το 2015 και αύξηση του καθαρού κύκλου εργασιών στα 291,63 εκατ. ευρώ έναντι 274,15 εκατ. ευρώ το 2015, ανακοίνωσε η εταιρεία Παπαστράτος.


Προκήρυξη Υποτροφίας από Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και Παπαστράτος

To Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στο πλαίσιο του μακροχρόνιου προγράμματος υποτροφιών του και σε συνεργασία με την Παπαστράτος, προκηρύσσει μια υποτροφία, τριετούς φοίτησης για ένα σπουδαστή ή σπουδάστρια, με έναρξη την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018.


Καπνός: Οι έμποροι κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους για τις τιμές

Αν και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η συγκομιδή (βρισκόμαστε στο τελευταίο χέρι) για τον Μπασμά και την Κατερίνη και σε περίπου 25 ημέρες για τα Βιρτζίνια, φέτος η αγορά καπνού δεν έχει μέχρι στιγμής δείξει κάποιο ενδιαφέρον. Άλλες χρονιές αυτή την εποχή είχαν ανακοινωθεί οι πρώτες τιμές. Μέχρι στιγμής δεν έχει κλειστεί καμιά εμπορική συμφωνία μεταξύ εμπόρων και παραγωγών για τον καπνό. Σύμφωνα με κύκλους της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες 10 ημέρες να υπάρξουν κάποιες αγοραπωλησίες για να φανεί που θα κάτσει η μπίλια στην τιμή παραγωγού. Την κατάσταση στην αγορά επιβαρύνει και το πρόβλημα με την εταιρεία Μιχαηλίδη, που δεν έχει ακόμη εξοφλήσει, λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων, τους καπνοπαραγωγούς όλης της Ελλάδας για τον καπνό που αγόρασε πέρσι.


Philip Morris International: Χρηματοδότηση 32 προγραμμάτων καταπολέμησης του παράνομου εμπορίου καπνικών προϊόντων

Η Philip Morris International (PMI) ανακοίνωσε τα 32 έργα που επιλέχθηκαν κατά τον πρώτο γύρο χρηματοδότησης του PMI IMPACT, μιας παγκόσμιας πρωτοβουλίας για την υποστήριξη οργανισμών σχετικά με την ανάπτυξη και υλοποίηση έργων που αφορούν στην καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου καπνικών προϊόντων και των εγκλημάτων που συνδέονται με αυτό. Το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του PMI IMPACT αξιολόγησε και επέλεξε τα έργα αυτά ανάμεσα σε περισσότερες από 200 προτάσει


Γιορτάστηκε η επέτειος των 70 χρόνων λειτουργίας της Σ.Ε.Κ.Ε.

Γιορτάστηκε η επέτειος των 70 χρόνων λειτουργίας της Σ.Ε.Κ.Ε.

Την επέτειο των 70 χρόνων λειτουργίας της γιόρτασε  η ιστορική καπνοβιομηχανία Σ.Ε.Κ.Ε. Α.Ε. (Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδας) με μία ευχάριστη μουσική εκδήλωση στην έδρα της, την Ξάνθη.


Αύξηση στις πωλήσεις λαθραίου καπνού σε ανατολική και νοτιοανατολική Ευρώπη

Ραγδαία αύξηση στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη σημειώνει η πώληση λαθραίου καπνού, στερώντας εκατομμύρια ευρώ από τους κρατικούς προϋπολογισμούς, εξαιτίας μη καταβληθέντων φόρων.


Την καπνοβιομηχανία Παπαστράτο στον Ασπρόπυργο Αττικής επισκέφτηκε ο Πρωθυπουργός

Το εργοστάσιο της καπνοβιομηχανίας «Παπαστράτος ΑΒΕΣ» στον Ασπρόπυργο Αττικής, θα επισκεφθεί σήμερα, Τρίτη (29/8), ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,640625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version