Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Καπνός

Βρέθηκαν 322 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 33

Στη British American Tobacco Hellas το βραβείο για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Ως η εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα (Best Workplaces 2019) ανακηρύχθηκε η British American Tobacco Hellas στην κατηγορία των κορυφαίων επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζομένους. Η διάκριση στον θεσμό του Great Place to Work είναι η 14η που κατακτά η εταιρεία τα τελευταία 8 χρόνια και αποτελεί το επιστέγασμα των επενδύσεων του Ομίλου στην Ελλάδα και το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας.


H British American Tobacco φέρνει το Global Graduate Programme στην Ελλάδα

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για αποφοίτους Πανεπιστημίων φέρνει η British American Tobacco στην Ελλάδα, σε συνέχεια των σημαντικών επενδύσεων και θέσεων εργασίας που ανακοίνωσε πρόσφατα με την άφιξη των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς, με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο


Τριπλή διάκριση για την British American Tobacco Hellas

Τριπλή διάκριση για την British American Tobacco Hellas

Με τρεις διακρίσεις για τη δέσμευσή της στην ελληνική κοινωνία, η British American Tobacco Hellas επιβραβεύτηκε για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει, πιστή στη  στρατηγική της να δίνει καθημερινά αξία στην Ελλάδα.


Ενισχύσεις de minimis 250 ευρώ ανά στρέμμα ζητάνε οι καπνοπαραγωγοί

Αποζημιώσεις ύψους 250 ευρώ ανά στρέμμα, αξιώνουν οι καπνοπαραγωγοί Μπασμά της Ροδόπης και του Έβρου, χαρακτηρίζοντας «απογοητευτικό» το ποσό των 100 ευρώ ανά στρέμμα που ανακοίνωσε το ΥπΑΑΤ. Για το θέμα απέστειλαν επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, στους Βουλευτές Ροδόπης και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.


Νέα υπουργική απόφαση για την πάταξη του λαθρεμπορίου καπνικών

Νέα υπουργική απόφαση για την πάταξη του λαθρεμπορίου καπνικών

Τέθηκε σε ισχύ απόφαση του υπουργείου Οικονομικών που έχει ως στόχο την πάταξη του λαθρεμπορίου καπνικών αλλά και την εξειδίκευση των μέτρων δέουσας επιμέλειας της επιχείρησης.


Ενισχύσεις de minimis 8,2 εκατ. ευρώ στους καπνοπαραγωγούς ανακοίνωσε το ΥπΑΑΤ

Ενισχύσεις de minimis 8,2 εκατ. ευρώ στους καπνοπαραγωγούς ανακοίνωσε το ΥπΑΑΤ

Την καταβολή κρατικών ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) συνολικού ύψους 8,2 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς καπνού ποικιλίας «Μπασμά» ανακοίνωσε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σταύρος Αραχωβίτης. Την σχετική ανακοίνωση για το νέο αυτό πακέτο έκανε ο κ. Αραχωβίτης στο πλαίσιο συνάντησης με βουλευτές και εκπροσώπους της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Καπνού, των συνεταιρισμών και ομάδων καπνοπαραγωγών. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, αναλόγως την περιοχή και το ποσοστό ζημίας, που υπέστη η σοδειά Μπασμά, το ποσό ενίσχυσης θα είναι είτε 65 ευρώ το στρέμμα, είτε 100 ευρώ το στρέμμα.


Λίστα δικαιούχων ολοκληρωμένης καπνού 2017 στην Λάρισα, δείτε μέχρι πότε είναι οι ενστάσεις

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Λάρισας, Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 2.3 «Σύστημα ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή καπνού» του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής του έτους 2017 της αρ. πρόσκλησης 5597/11-3-2013 και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας.


Πληρωμές για το πρόγραμμα αμειψισποράς με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές

Πληρωμές για το πρόγραμμα αμειψισποράς με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές

H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Γρεβενών ανακοίνωσε, ότι στις 5 Νοεμβρίου 2018 έχουν εκδοθεί και αναρτηθεί στην Π.Ε. Γρεβενών οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής έτους 2017, του προγράμματος «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές».


Καπνά: Καταγραφή ζημιών και συνάντηση με ηγεσία του ΥπΑΑΤ για στήριξη εισοδήματος παραγωγών

Καπνά: Καταγραφή ζημιών και συνάντηση με ηγεσία του ΥπΑΑΤ για στήριξη εισοδήματος παραγωγών

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει η καλλιέργεια καπνού από τις βροχοπτώσεις του καλοκαιριού. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της Κεντρικής Κλαδικής Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνού (ΚΑΠΝΙΚΗ) κ. Θεόδωρος Ιορδανίδης, «παραδόθηκε ήδη η πρώτη δόση καπνών για όλες τις ποικιλίες (Κατερίνης, Μπασμά, Βιρτζίνια). Οι βροχές είχαν σαν αποτέλεσμα μείωση της παραγωγής και υποβάθμιση του προϊόντος».


Μειωμένη σε μεγάλο βαθμό η παραγωγή καπνού φέτος, τιμές τουλάχιστον στα περσινά επίπεδα περιμένουν οι αγρότες

Μειωμένη σε μεγάλο βαθμό η παραγωγή καπνού φέτος, τιμές τουλάχιστον στα περσινά επίπεδα περιμένουν οι αγρότες

Έως τα τέλη του Οκτωβρίου το αργότερο αναμένεται να ανακοινώσουν οι εταιρείες που αγοράζουν καπνά από τους παραγωγούς τις τελικές τιμές. Από το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου προκύπτει, ότι αγρότες και καπνικοί συνεταιρισμοί αναμένουν, τιμές τουλάχιστον στα ίδια με πέρσι επίπεδα, καθώς τα κόστη ήταν ιδιαίτερα αυξημένα φέτος και οι ανάγκες των παραγωγών μεγάλες. Όσον αφορά στη συγκομιδή, αυτές τις ημέρες μαζεύονται τα τελευταία χέρια, η δε παραγωγή αναμένεται να είναι μειωμένη σε όλες τις παραγωγικές περιοχές.

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,441406 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version