Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Καπνός

Βρέθηκαν 256 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 26

Επένδυση 300 εκατ. ευρώ από την Παπαστράτος, κέντρο παραγωγής και εξαγωγής καπνικών προϊόντων νέας γενιάς η Ελλάδα

Επένδυση 300 εκατ. ευρώ από την Παπαστράτος, κέντρο παραγωγής και εξαγωγής καπνικών προϊόντων νέας γενιάς η Ελλάδα

Η Παπαστράτος ανακοίνωσε, σήμερα Τετάρτη (22/3), σε παρουσίαση στο Ζάππειο, την υλοποίηση μιας νέας επένδυσης ύψους 300 εκατ. ευρώ από την Philip Morris International, για τη μετατροπή του εργοστασίου της στον Ασπρόπυργο σε μονάδα παραγωγής ράβδων καπνού για το IQOS, το καινοτόμο προϊόν της Philip Morris International. Όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση, στο νέο εργοστάσιο θα λειτουργήσουν δύο νέες γραμμές επεξεργασίας καπνού και δέκα νέες γραμμές παραγωγής ράβδων καπνού.


Στη ΣΕΚΑΠ τo βραβείο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος

Η ΣΕΚΑΠ, η ιστορική καπνοβιομηχανία της Ξάνθης, ήταν μια από τις εταιρείες που ξεχώρισε στον φετινό θεσμό «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, καθώς κέρδισε το βραβείο της κατηγορίας «Περιφερειακή Αριστεία - Θράκη».


Θ. Ιορδανίδης: Αδυναμία πληρωμών δήλωσε ο Μιχαηλίδης, σε κατάσχεση των καπνών προχωρούν οι παραγωγοί για να εξασφαλίσουν τα χρήματά τους

Θ. Ιορδανίδης: Αδυναμία πληρωμών δήλωσε ο Μιχαηλίδης, σε κατάσχεση των καπνών προχωρούν οι παραγωγοί για να εξασφαλίσουν τα χρήματά τους

Αδυναμία εξόφλησης των Ελλήνων καπνοπαραγωγών με τους οποίους συνεργάζεται, ανακοίνωσε η Καπνική Μιχαηλίδης, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα δηλώνει στον ΑγροΤύπο ο κ. Θεόδωρος Ιορδανίδης, Πρόεδρος του Καπνικού Συνεταιρισμού Λαγκαδά, «η εταιρεία Μιχαηλίδης αδυνατεί να εξοφλήση τους καπνοπαραγωγούς όλης της Ελλάδας. Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων των καπνοπαραγωγών με τους εκπροσώπους της εταιρείας. Εκεί μας ανακοινώθηκε η αδυναμία πληρωμής».


Κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα η Παπαστράτος, κορυφαίος εργοδότης στην Ευρώπη και τον κόσμο η Philip Morris International

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Παπαστράτος και η Philip Morris International διακρίθηκαν ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και τον κόσμο σχετικά με το εργασιακό τους περιβάλλον.


Ρεκόρ ελληνικών εξαγωγών το 2016, σημαντική αύξηση για τρόφιμα και ζώα

Ρεκόρ ελληνικών εξαγωγών  το 2016, σημαντική αύξηση για τρόφιμα και ζώα

Ρεκόρ σημείωσαν οι ελληνικές εξαγωγές για δεύτερη συνεχή χρονιά, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ). Στα 18,59 δισ. ανήλθε η αξία των ελληνικών εξαγωγών για το 2016 ξεπερνώντας το ρεκόρ των 18,36 δισ. που σημειώθηκε την αμέσως προηγούμενη χρονιά (2015). Σημαντική αύξηση ως προς την αξία τους σημείωσαν οι εξαγωγές του κλάδου των τροφίμων και ζώντων ζώων (+11,3%) ενώ αύξηση σημειώθηκε και στην κατηγορία των εξαγωγών του καπνού (+2%).


Δωρεά γλυπτού στη Βουλή των Ελλήνων από την Παπαστράτος

Τη δωρεά της γλυπτής ζωφόρου του Χρήστου Καπράλου, με θέμα «Η καλλιέργεια και η επεξεργασία του καπνού», από την εταιρία Παπαστράτος, έκανε αποδεκτή ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκος Βούτσης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Βουλής την Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2017.


Η British American Tobacco αγόρασε την Reynolds American, το μεγαλύτερο deal στην καπνοβιομηχανία

Η British American Tobacco γνωστοποίησε την Τρίτη με ανακοίνωσή της πως συμφώνησε να εξαγοράσει την βασική ανταγωνίστριά της Reynolds American. Πρόκειται για το μεγαλύτερο deal στον κλάδο της παγκόσμιας καπνοβιομηχανίας.


ΔΑΟΚ Σερρών: δικαιούχοι αμειψισποράς σε καπνοπαραγωγικές περιοχές 2014, ενστάσεις έως 4/1/2017

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Σερρών ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.4 «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές» των προσκλήσεων 4542 και 2340 του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής του έτους 2014 και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας.


ΔΑΟΚ Σερρών: δικαιούχοι ολοκληρωμένης καπνού 2014, ενστάσεις έως 4/1/2017

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Σερρών ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 2.3 «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού» των προσκλήσεων 4541, 4539 και 5597, του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής του έτους 2014 και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας.


ΔΑΟΚ Πιερίας: Οι δικαιούχοι ολοκληρωμένης καπνού 2014, δείτε μέχρι πότε θα γίνονται ενστάσεις

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Π.Ε. Πιερίας γίνεται γνωστό ότι στον πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας (28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη) έχει αναρτηθεί η κατάσταση πληρωμής δικαιούχων της υπ. αριθμ. 5597/11-03-2013 πρόσκλησης της δράσης 2.3Α «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού» για το έτος 2014. Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής έως και τις 30/12/2016. Πληροφορίες: Σοφία Θεοδωρίδου Γεωπόνος της Δ/νσης, τηλ. 2351351256.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,421875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version