Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Καπνός

Βρέθηκαν 327 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 33

Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο λαθρεμπόριο τσιγάρων στην ΕΕ

Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο λαθρεμπόριο τσιγάρων στην ΕΕ

Η Ένωση Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων Βόρειας Μακεδονίας σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι η Ελλάδα είναι «πρώτη» σε ποσότητα παραποιημένων τσιγάρων στην ΕΕ.


Εντοπισμός φορτίου με 12,4 εκατ. τεμάχια λαθραίων τσιγάρων

Εντοπισμός φορτίου με 12,4 εκατ. τεμάχια λαθραίων τσιγάρων

Μία ακόμα υπόθεση λαθραίων τσιγάρων έφερε στο φως η Γενική Διεύθυνση Τελωνείων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).


Επενδύσεις της British American Tobacco Hellas στην τεχνολογία Επόμενης Γενιάς

Σε νέες επενδύσεις προχωρά η British American Tobacco Hellas, επενδύοντας περαιτέρω στην ελληνική αγορά, με τη νέα, εξελιγμένη έκδοση του προϊόντος ατμίσματος, Vype ePen 3, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο.


British American Tobacco Hellas: Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο Θάνος Αυγερινός

Καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στη British American Tobacco Hellas ανέλαβε ο κ. Θάνος Αυγερινός, ο οποίος κατείχε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή για τον Εμπορικό Μετασχηματισμό του Ομίλου στα κεντρικά γραφεία στο Λονδίνο.


Θετικά βλέπει το ΥπΑΑΤ την ένταξη του καπνού στο Μέτρο 10 κατά της νιτρορύπανσης

Θετικά βλέπει το ΥπΑΑΤ την ένταξη του καπνού στο Μέτρο 10 κατά της νιτρορύπανσης

Η δυνατότητα ένταξης του καπνού στο Μέτρο 10, συζητήθηκε στην συνάντηση, που έγινε την Τρίτη, 23 Απριλίου 2019, της βουλευτή Καρδίτσας κ. Παναγιώτας Βράντζα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Καπνικού Συνεταιρισμού Καρδίτσας κ. Παναγιώτη Κεφαλά και κ. Φώτη Σιακάρα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη και τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χαράλαμπο Κασσίμη.


Στη British American Tobacco Hellas το βραβείο για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Ως η εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα (Best Workplaces 2019) ανακηρύχθηκε η British American Tobacco Hellas στην κατηγορία των κορυφαίων επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζομένους. Η διάκριση στον θεσμό του Great Place to Work είναι η 14η που κατακτά η εταιρεία τα τελευταία 8 χρόνια και αποτελεί το επιστέγασμα των επενδύσεων του Ομίλου στην Ελλάδα και το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας.


H British American Tobacco φέρνει το Global Graduate Programme στην Ελλάδα

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για αποφοίτους Πανεπιστημίων φέρνει η British American Tobacco στην Ελλάδα, σε συνέχεια των σημαντικών επενδύσεων και θέσεων εργασίας που ανακοίνωσε πρόσφατα με την άφιξη των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς, με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο


Τριπλή διάκριση για την British American Tobacco Hellas

Τριπλή διάκριση για την British American Tobacco Hellas

Με τρεις διακρίσεις για τη δέσμευσή της στην ελληνική κοινωνία, η British American Tobacco Hellas επιβραβεύτηκε για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει, πιστή στη  στρατηγική της να δίνει καθημερινά αξία στην Ελλάδα.


Ενισχύσεις de minimis 250 ευρώ ανά στρέμμα ζητάνε οι καπνοπαραγωγοί

Αποζημιώσεις ύψους 250 ευρώ ανά στρέμμα, αξιώνουν οι καπνοπαραγωγοί Μπασμά της Ροδόπης και του Έβρου, χαρακτηρίζοντας «απογοητευτικό» το ποσό των 100 ευρώ ανά στρέμμα που ανακοίνωσε το ΥπΑΑΤ. Για το θέμα απέστειλαν επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, στους Βουλευτές Ροδόπης και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.


Νέα υπουργική απόφαση για την πάταξη του λαθρεμπορίου καπνικών

Νέα υπουργική απόφαση για την πάταξη του λαθρεμπορίου καπνικών

Τέθηκε σε ισχύ απόφαση του υπουργείου Οικονομικών που έχει ως στόχο την πάταξη του λαθρεμπορίου καπνικών αλλά και την εξειδίκευση των μέτρων δέουσας επιμέλειας της επιχείρησης.

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,9257813 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version