Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Καπνός

Βρέθηκαν 289 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 29

Ανακοίνωσε η ΔΑΟΚ Πιερίας τους δικαιούχους ολοκληρωμένης καπνού το 2015

Τις λίστες με τους δικαιούχους της υπ. αριθμ. 4541/02.04.2012 πρόσκλησης της δράσης 2.3A Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού, του Γεωργοπεριβαλλοντικού Μέτρου 2.1.4 του ΠΑΑ 2007-2013 για το έτος 2015 δημοσιοποίησε η ΔΑΟΚ ΠΕ Πιερίας.


Έρχεται η πληρωμή δικαιούχων ολοκληρωμένης καπνού του 2015 στη Θεσσαλονίκη

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει ότι έχει εκδοθεί η Μηχανογραφική Αναλυτική Κατάσταση Πληρωμής Δικαιούχων μετά ενστάσεων για την με αριθμό 4539/02.04.2012 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της δράσης 2.3. «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή καπνού» του Μέτρου 214 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» για το έτος 2015.


ΔΑΟΚ Πιερίας: Αναρτήθηκαν οι δικαιούχοι πληρωμής ολοκληρωμένης καπνού του 2015, δείτε μέχρι πότε είναι οι ενστάσεις

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Π.Ε. Πιερίας γίνεται γνωστό ότι στον πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας (28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη) έχει αναρτηθεί η κατάσταση πληρωμής δικαιούχων της υπ. αριθμ. 5597/11-03-2013 πρόσκλησης της δράσης 2.3 Α «Σύστημα  ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού», για το έτος 2015.


Έξι νέες Περιφερειακές Ενότητες συμπεριλήφθηκαν το 2017 στο πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης Υγείας Καπνοπαραγωγών της ΜΙΣΣΙΡΙΑΝ

Διαδοχικές συναντήσεις είχε ο Υφυπουργός κ. Β. Κόκκαλη, με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΙΣΣΙΡΙΑΝ ΑΕ για το Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης Υγείας Καπνοπαραγωγών. Κατά την διάρκεια των συναντήσεων ο Υφυπουργός ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο, πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεκίνησε πιλοτικά τον Μάιο του 2016 στο νομό Ροδόπης προσφέροντας ομαδική ασφάλιση σε πάνω από 2.000 καπνοπαραγωγούς.Το 2017 συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα έξι νέες Περιφερειακές Ενότητες: Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης.


Παπαστράτος: Προχωρά η επένδυση στον Ασπρόπυργο που θα αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά καπνικών προϊόντων

Η Παπαστράτος ολοκληρώνει μια σημαντική επένδυση και μετά από εννέα σχεδόν δεκαετίες σταματά να παράγει τσιγάρα περνώντας στην παραγωγή μιας νέας γενιάς καινοτόμων καπνικών προϊόντων, όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χρήστος Χαρπαντίδης, στο πλαίσιο συνάντησης με δημοσιογράφους. Η διοίκηση της εταιρείας εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία υλοποίησης επένδυσης ύψους 300 εκατ. ευρώ, η οποία ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάρτιο.


Η Καπνική ζητά συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας για τα προβλήματα με τους εργάτες γης

Μετά την πρώτη συνεδρίαση του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Κλαδικής Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνού (Καπνική) ομόφωνα αποφασίστηκε να απευθύνουν πρόσκληση στον Υφυπουργό Εργασίας, Αναστάσιο Πετρόπουλο, για τα προβλήματα στον κλάδο του καπνού στη νέα ΚΑΠ, καθώς επίσης για το μέγα θέμα επίλυσης των εποχιακών αλλοδαπών εργατών γης. «Η επίλυση αυτού του θέματος θα αυξήσει την παραγωγή μας συνεπώς τα έσοδα μας και αυτό θα επιφέρει και το ανάλογο έσοδο για το κράτος», τονίζουν στον ΑγροΤύπο.


Συνεχίζονται οι παραδόσεις καπνών, με απόφαση δικαστηρίου στους παραγωγούς τα απλήρωτα καπνά του Μιχαηλίδη

Συνεχίζεται η περισυλλογή των καπνών με καλύτερες τιμές σε σχέση με πέρσι, σε ποσοστό κατά μέσο όρο 10%. Οι καλές τιμές οφείλονται στο ότι οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν να έχουμε μια καλή ποιότητα καπνών. Επίσης και οι αποδόσεις ήταν υψηλές. Στο μεταξύ στην κυριότητα των παραγωγών περιέρχεται και με δικαστική απόφαση, η ποσότητα των περίπου 1.400 τόνων καπνού, που είχε αγοράσει πέρσι περίπου τέτοιο καιρό η εταιρεία «Καπνική Μιχαηλίδη», χωρίς, όμως, να πληρώσει ποτέ τους δικαιούχους καπνοπαραγωγούς.


ΔΑΟΚ Πιερίας: Ανάρτηση κατάστασης πληρωμής δικαιούχων ολοκληρωμένης διαχείρισης καπνού του 2014

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Π.Ε. Πιερίας γίνεται γνωστό ότι στον πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας (28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη) έχει αναρτηθεί συμπληρωματική κατάσταση πληρωμής δικαιούχων της υπ. αριθμ. 5597/11-03-2013 πρόσκλησης της δράσης 2.3Α «Σύστημα  ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού » για το έτος 2014, μετά από διορθωτικές ενέργειες που έγιναν στο πληροφοριακό σύστημα.


ΔΑΟΚ Πιερίας: Αναρτήθηκαν οι δικαιούχοι πληρωμής ολοκληρωμένης διαχείρισης καπνού για 2012 και 2013

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Π.Ε. Πιερίας γίνεται γνωστό ότι στον πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη) έχουν αναρτηθεί η συμπληρωματική κατάσταση πληρωμής δικαιούχων της υπ. αριθμ. 4539/02.04.2012 πρόσκλησης της δράσης 2.3Α «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού» για το έτος 2013, καθώς και η συμπληρωματική κατάσταση πληρωμής δικαιούχων της υπ. αριθμ. 4541/02-04-2012 πρόσκλησης της δράσης 2.3Α «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού» για το έτος 2012.


Νέος παίχτης στην αγορά καπνικών η Real Tobacco

Νέος σημαντικός παίχτης φαίνεται πως μπαίνει στην αγορά καπνικών στην Ελλάδα, με ελληνική και βαλκανική τεχνογνωσία αλλά και με αραβικά κεφάλαια. Ο λόγος για την εταιρεία «Real Tobacco AE», η σύσταση της οποίας καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο τη Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version