Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Αιγοπρόβατα

Βρέθηκαν 5001 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 501

Ερώτηση στη Βουλή για τον κίνδυνο να χαθεί ο χαρακτηρισμός ΠΟΠ για την γραβιέρα της Κρήτης

Την προστασία της αναγνώρισης ως ΠΟΠ της κρητικής γραβιέρας, ζητά ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, με ερώτησή του προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.


Περιφέρειας Θεσσαλίας: Ενημέρωση κατανομής και οφειλών Βοσκήσιμων Γαιών για το έτος 2017

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνει στους ενδιαφερόμενους κτηνοτρόφους, στους οποίους έχουν κατανεμηθεί επιλέξιμες βοσκήσιμες γαίες, εντός των ορίων της (δηλαδή στις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Σποράδων), με βάση τα στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, ότι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τη θέση των γαιών, καθώς και το ποσό που πρέπει να καταβάλλουν


Έρχονται πρόστιμα μέχρι 60.000 ευρώ για τη μη δήλωση ασθενειών ζώων, ποια νοσήματα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνονται

Έρχονται πρόστιμα μέχρι 60.000 ευρώ για τη μη δήλωση ασθενειών ζώων, ποια νοσήματα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνονται

Οι κτηνοτρόφοι, οι ιδιώτες κτηνίατροι, οι υπεύθυνοι των Δήμων που διαχειρίζονται αδέσποτα κατοικίδια σαρκοφάγα ζώα και κάθε πρόσωπο ή φορέας που κατέχει ζώα ή διαχειρίζεται ζώα, υποχρεούνται να δηλώνουν στις κτηνιατρικές Αρχές της χώρας οποιαδήποτε υποψία ή επιβεβαίωση για νοσήματα υποχρεωτικής δήλωσης, βάσει σχετικής εγκυκλίου που εξέδωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Μάλιστα ο ΑγροΤύπος σας παρουσιάζει τα νοσήματα των ζώων που πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνονται.


Εξετάζεται το ενδεχόμενο να παραταθούν τα μέτρα κατά της ευλογιάς στη Λέσβο, σε επιφυλακή και τα άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

Με την έγκριση του αρμόδιου υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τηρώντας αυστηρά μέτρα για τη μεταφορά των ζώων, λόγω της ζωονόσου της ευλογιάς των προβάτων, ξεκίνησαν να λειτουργούν τρία σφαγεία στη Λέσβο. Την ίδια ώρα, το ενδεχόμενο παράτασης της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης και της διατήρησης των μέτρων που λαμβάνονται για τη ζωονόσο της ευλογιάς στο νησί, εξετάζει το υπουργείο για τη Λέσβο δήλωσε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης βορείου Αιγαίου, Κώστας Αδαμίδης.


Έργα βελτίωσης υποδομών για κτηνοτροφικές μονάδες στην Ήπειρο

Με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου εγκρίθηκαν πιστώσεις συνολικού ύψους 57.998 ευρώ για βελτίωση υποδομών που εξυπηρετούν κτηνοτροφικές μονάδες στον Ωρωπό Δήμου Πρέβεζας, στους Δραμεσιούς Δήμου Δωδώνης, στα Άνω Πεδινά Δήμου Ζαγορίου και στο Δήμο Πωγωνίου.


Συνάντηση Αποστόλου με τους Δημάρχους της Βόρειας Εύβοιας για την ίδρυση σφαγείου αιγοπροβάτων

Στη συνάντηση που είχαν σήμερα στην Αθήνα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου και οι Δήμαρχοι Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Χρήστος Καλυβιώτης, συζήτησαν και συμφώνησαν για την ίδρυση σφαγείου αιγοπροβάτων στη Βόρεια Εύβοια.


Παναγιώτα Βράντζα: Στα 80 λεπτά το λίτρο έπεσε η τιμή πρόβειου γάλακτος, κίνδυνος για την φέτα

«Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια συνεχής πτωτική πορεία της τιμής κυρίως του πρόβειου, αλλά και του γίδινου γάλακτος», τονίζει σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, προς τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Βράντζα. Και προσθέτει:


Eκπνέει η προθεσμία για τη νομιμοποίηση πτηνοκτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης, υπενθύμισε πως στις 4 Δεκεμβρίου, λήγει η προθεσμία για την αδειοδότηση των κτηνοτροφικών και πτηνοτροφικών εγκαταστάσεων εντός ή πλησίον των οικισμών.


ΔΑΟΚ Λάρισας: Άδειες διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Λάρισας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους κτηνοτρόφους ότι υπό προϋποθέσεις δίνεται η δυνατότητα έκδοσης «Άδειας Διατήρησης» και συνέχισης της λειτουργίας των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται εντός ορίων κατοικημένων περιοχών ή πλησίον αυτών.


SOS από ΥπΑΑΤ μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα ευλογιάς στην Ευρωπαϊκή Τουρκία λίγα χιλιόμετρα από τον Έβρο

Με έγγραφο του ΥπΑΑΤ που εστάλη προς τις Περιφέρειες και τις Περιφερειακές Ενότητες (ΠΕ) της χώρας, τους ζητά να αυξήσουν τα μέτρα βιοασφάλειας στις εκτροφές αιγοπροβάτων, ώστε να μειώσουν τις πιθανότητες εισόδου της ευλογιά των προβάτων και των αιγών, μετά την επιβεβαίωση εστίας ευλογιάς στην Ευρωπαϊκή Τουρκία, στην περιοχή Tekirdag, στις 21 Νοεμβρίου. Το ΥπΑΑΤ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και ειδικότερα την ΠΕ Έβρου αλλά και τα νησιά που βρίσκονται απέναντι από τα παράλια της Μικράς Ασίας (θυμίζουμε ότι ήδη έχουμε εστίες με ευλογιά στη Λέσβο).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,6103516 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version