Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Αιγοπρόβατα

Βρέθηκαν 4903 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 491

Δόθηκε παράταση για την πληρωμή των τελών μίσθωσης δημόσιων και δημοτικών βοσκοτόπων

Δόθηκε παράταση για την πληρωμή των τελών μίσθωσης δημόσιων και δημοτικών βοσκοτόπων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την μίσθωση βοσκήσιμων γαιών, κατά την μεταβατική περίοδο μέχρι την έγκριση των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης, εξέδωσε Υπουργική Απόφαση με την οποία παρατείνεται η πληρωμή μέχρι τέλους του 2017. Θυμίζουμε ότι καταληκτική ημερομηνία μέχρι σήμερα ήταν μέχρι στις 30/06/2017. Αφορά κτηνοτρόφοι στους οποίους έχει κατανεμηθεί δημόσια ή δημοτική βοσκήσιμη γαία και υποχρεούνται στην πληρωμή του οφειλόμενου μισθώματος. Την παράταση της ημερομηνίας την ζητούσαν η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) αλλά και η ΠΟΓΕΔΥ.


Προβλήματα με την πληρωμή του επιλέξιμου βοσκοτόπου

Στα προβλήματα με την πληρωμή του επιλέξιμου βοσκοτόπου αναφέρεται στον ΑγροΤύπο κ. Νίκος Παλάσκας, πρόεδρος στην Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας. «Δεν υπάρχει περίπτωση οι κτηνοτρόφοι να προλάβουν να τα πληρώσουν μέχρι τις 30/06/2017. Έχω ενημερωθεί ότι θα δοθεί μια παράταση αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό πρέπει να αλλάξει το σύστημα πληρωμών».


Διευκρινήσεις από ΕΑΣ Κεφαλονιάς Ιθάκης για συνδεδεμένη ενίσχυση αιγοπρόβειου

Ο ΕΑΣ Κεφαλονιάς-Ιθάκης τονίζει ότι με απόφαση του ΥπΑΑΤ καταβλήθηκε πρόσφατα στους δικαιούχους ντόπιους κτηνοτρόφους η συνδεδεμένη ενίσχυση αιγοπρόβειου κρέατος (πρώην επιδότηση γάλακτος) έτους 2016 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.


Στα 50,9 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός συνδεδεμένης στα αιγοπρόβατα το 2017

Στα 50,9 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός συνδεδεμένης στα αιγοπρόβατα το 2017

Ο ετήσιος προϋπολογισμός συνδεδεμένης ενίσχυσης στην αιγοπροβατοτροφία για το έτος 2017 ανέρχεται σε 50.978.015 ευρώ. Αυτό αναφέρει η σχετική υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 2127) που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού κ. Αποστόλου, η συνδεδεμένη στα αιγοπρόβατα το 2017 θα ανέλθει στα 11 ευρώ ανά ζώο.


Τέλος η τεχνική λύση στους βοσκοτόπους από το Σεπτέμβριο

Τέλος η τεχνική λύση στους βοσκοτόπους από το Σεπτέμβριο

«Μετά το Σεπτέμβριο δε θα υπάρχει το πρόβλημα της τεχνικής λύσης για τους βοσκοτόπους, με την ενδιάμεση αναθεώρηση που θα γίνει», δήλωσε ο Υπουργός κ. Αποστόλου. Έγινε μια πρώτη συζήτηση στο Συμβούλιο Υπουργών της Ε.Ε. μετά την πρόταση που κατέθεσε ο Χόγκαν για την ξυλώδη βλάστηση ως επιλέξιμη στις εκτάσεις για την κτηνοτροφία.


Η ΕΔΟΚ στέλνει ειδοποιήσεις στους κτηνοτρόφους για τις εισφορές Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2017

Η ΕΔΟΚ στέλνει ειδοποιήσεις στους κτηνοτρόφους για τις εισφορές Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2017

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να στείλει τις καταστάσεις των εισφορών των μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2017 στους κτηνοτρόφους και τα άλλα μέλη της.


Λύσεις στα προβλήματα με την καταβολή τελών στα βοσκοτόπια και επίσπευση των οριστικών σχεδίων βόσκησης

Απλοποίηση της διαδικασίας καταβολής των τελών κατανεμηθέντων βοσκοτόπων και επίσπευση των οριστικών σχεδίων βόσκησης ζητά από το ΥπΑΑΤ η Φωτεινή Αραμπατζή μαζί με 23 βουλευτές της ΝΔ. Τα μεγάλα προβλήματα από την αναποτελεσματική διαδικασία καταβολής των τελών ενοικίασης – μίσθωσης των βοσκοτοπικών εκτάσεων και τους κινδύνους απώλειας των δικαιωμάτων αλλά και επιβολής ποινών για χιλιάδες κτηνοτρόφους, αναδεικνύουν οι βουλευτές της ΝΔ σε ερώτησή τους προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Ευάγγελο Αποστόλο, με πρωτοβουλία της Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Φωτεινή Αραμπατζή.


Με επιτυχία έγινε η εκδήλωση Ημέρα Μαλλιού Προβάτου στα Ιωάννινα

Με επιτυχία έγινε η εκδήλωση Ημέρα Μαλλιού Προβάτου στα Ιωάννινα

Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση αφιερωμένη στο Μαλλί των Προβάτων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 11 Ιουνίου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παραβρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ξενώνα Κωσταρά, στο Δολό Πωγωνίου Ιωαννίνων.


Συρρικνώνεται η παραδοσιακή μορφή κτηνοτροφίας επειδή υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην καταβολή συνδεδεμένων ενισχύσεων

Με ερώτησή του, προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι συρρικνώνεται η παραδοσιακή μορφή κτηνοτροφίας, καθώς έχουν προκύψει μεγάλα προβλήματα στις συνδεδεμένες ενισχύσεις και ζητά άμεσα μέτρα στήριξης των μικρών κτηνοτρόφων.


Κεντρική Μακεδονία: Προσλήψεις κτηνιάτρων για αντιμετώπιση αφθώδη πυρετού, ευλογιάς, οζώδους δερματίτιδας και πανώλης μικρών μηρυκαστικών

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από το άρθρο του ΑγροΤύπου για τις ελλείψεις κτηνιάτρων στις Περιφέρειες βρέθηκαν τα κονδύλια και άρχισαν οι προσλήψεις κτηνιάτρων για να αντιμετωπίσουν τις ζωονόσους. Τέσσερις ζωικές νόσους, τον αφθώδη πυρετό, την ευλογιά, την οζώδη δερματίτιδα των βοοειδών και την πανώλη μικρών μηρυκαστικών, θα επιτηρούν από το φθινόπωρο κτηνίατροι, που θα προσληφθούν σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,390625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version