Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Αιγοπρόβατα

Βρέθηκαν 5075 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 508

Από το 2014 περιμένουν αποζημίωση για την απώλεια ζωικού κεφαλαίου λόγω καταρροϊκού στη Λάρισα

Προβλήματα με τις αποζημιώσεις για απώλειες ζωικού κεφαλαίου από τον καταρροϊκό πυρετό του 2014 έχουν προκύψει σύμφωνα με κτηνοτρόφους από την περιοχή της Λάρισας. Ένας αριθμός παραγωγών δεν έχει λάβει ακόμα καμία αποζημίωση. Κτηνοτρόφοι από την περιοχή της Λάρισας συναντήθηκαν το Νοέμβριο με τον Αποστόλου ο οποίος υποσχέθηκε την καταβολή των αποζημιώσεων εντός 6 μηνών μετά από εξώδικο που απέστειλαν πέρυσι στο ΥπΑΑΤ, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει γίνει κάτι.


Κούρεμα αιγοπροβάτων: Πότε γίνεται και σε τι τιμές αγοράζουν το μαλλί

Κούρεμα αιγοπροβάτων: Πότε γίνεται και σε τι τιμές αγοράζουν το μαλλί

Το κούρεμα των αιγοπροβάτων είναι απαραίτητο για την πρόληψη της θερμικής καταπόνησης και τυχόν μολύνσεις από τσιμπούρια ή ψείρες. Η διαδικασία της κουράς, συνιστάται να γίνεται πρωινές ώρες, όταν επικρατεί καλοκαιρία. Οι κτηνοτρόφοι πρέπει να μεταχειρίζονται τα ζώα με ήρεμες κινήσεις και να τα προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία και το κρύο, αφού κουρευτούν.


Άμεσα μέτρα για την κατάρρευση τιμών στο γάλα

Άμεσα μέτρα για την κατάρρευση τιμών στο γάλα

«Τα πράγματα στην κτηνοτροφία ποτέ δεν ήταν ιδανικά. Ποτέ, όμως, δεν ήταν και στην τραγική κατάσταση που είναι σήμερα. Στο χώρο του γάλακτος δραστηριοποιούνται μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και επιδιώκουν, με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους. Το πέτυχαν στο αγελαδινό γάλα με την απελευθέρωση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος», τόνισε ο πρώην υπουργός της ΝΔ και βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά την ομιλία του στην Πανθεσσαλική συνάντηση κτηνοτρόφων που συγκάλεσε η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας.


Πανβουλευτική συστράτευση ζητά ο Κατσιαντώνης για το κτηνοτροφικό ζήτημα

Ο Βουλευτής Λάρισας, Γιώργος Κατσιαντώνης, μιλώντας στην Πανθεσσαλλική συνάντηση των κτηνοτρόφων στον Τύρναβο, λέγοντας ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει μια κοινή συνισταμένη των πολιτικών του τόπου που «ανθεί» η κτηνοτροφία, με αποτέλεσμα να «διαλύονται» καθημερινά χιλιάδες οικογένειες που ζουν από αυτή.


Συνάντηση με τον πρωθυπουργό αλλιώς συλλαλητήριο στη Λάρισα για την πτώση της τιμής του γάλακτος, αποφάσισαν οι αιγοπροβατοτρόφοι στον Τύρναβο

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των κτηνοτρόφων στην πανθεσσαλική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (21/4/2018), στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο στον Τύρναβο. Το θέμα συζήτησης ήταν η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον κλάδο της αιγοπροβατοτροφίας, με τις τελευταίες μειώσεις που έγιναν στο αιγοπρόβειο γάλα. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας, Νίκος Παλάσκας, «οι κτηνοτρόφοι ζήτησαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Αν δεν συμβεί αυτό θα διοργανωθεί συλλαλητήριο στις 3 Μαΐου στη Λάρισα».


Τι αλλάζει στη συνδεδεμένη για τους αιγοπροβατοτρόφους που έχουν καθετοποιημένες μονάδες

Τους όρους με τους οποίους θα λαμβάνουν συνδεδεμένη ενίσχυση οι κτηνοτρόφοι με δικές τους καθετοποιημένες μονάδες, στα πλαίσια της οικοτεχνίας και μεταποιούν το δικό τους αιγοπρόβειο γάλα, ορίζει νέα τροποποιητική απόφαση (ΦΕΚ με Αρ. Φύλλου 1359).


Μ Χαρακόπουλος: Απαγόρευση παραγωγής ΠΟΠ σε εισαγωγείς πρόβειου γάλακτος

«Τον τελευταίο καιρό, τα φαινόμενα μείωσης των τιμών σε γάλα και κρέας έχουν ενταθεί, προκαλώντας εύλογη αναταραχή στον κτηνοτροφικό κόσμο και ιδιαίτερα στους αιγοπροβατοτρόφους. Οι ελληνοποιήσεις γάλακτος και κρέατος, που ανταγωνίζονται αθέμιτα την εγχώρια παραγωγή, αποτελούν «κόκκινο πανί» για τους κτηνοτρόφους, οι οποίοι ζητούν επειγόντως την εντατικοποίηση επισταμένων ελέγχων, που είναι ευθύνη της πολιτείας».


Κομισιόν: Πρόταση για σύναψη συμφωνιών με Ιαπωνία και Σιγκαπούρη, νέες ευκαιρίες για τη φέτα και άνοιγμα σε ασιατικές αγορές

Κομισιόν: Πρόταση για σύναψη συμφωνιών με Ιαπωνία και Σιγκαπούρη, νέες ευκαιρίες για τη φέτα και άνοιγμα σε ασιατικές αγορές

Η Κομισιόν παρουσίασε την Τετάρτη (18/4) στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων σχετικά με τη συμφωνία οικονομικής εταιρικής σχέσης με την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη. Για την Ελλάδα, η συμφωνία με την Ιαπωνία «θα συμβάλλει στην προστασία του χαρακτήρα ΠΟΠ της φέτας, της Μαστίχας Χίου, του ελαιολάδου Σητείας και της ελιάς Καλαμών», όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο κ. Διονύσιος Πρωτόπαπας, υπεύθυνος του Γραφείου Ο.Ε.Υ στο Τόκυο.


Αυξήθηκαν οι ενισχύσεις για τους κτηνοτρόφους στα μικρά νησιά του Αιγαίου

Με στόχο την ενίσχυση των κτηνοτρόφων στα μικρά νησιά του Αιγαίου και την αύξηση της απορροφητικότητας των διαθέσιμων ενωσιακών πόρων, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γνωστοποοίησε, ότι ανακατανεμήθηκε ο προϋπολογισμός του προγράμματος για τα μικρά νησιά του Αιγαίου.


Στην τσιμπίδα των ελεγκτικών Αρχών εταιρεία που έκανε παράνομες εισαγωγές ρουμάνικων αρνιών

Στο πλαίσιο υλοποίησης κοινού επιχειρησιακού σχεδίου για την παράνομη εισαγωγή και διακίνηση προϊόντων η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος (Υ.Ο.Α.Β.Ε.) με τη συνδρομή της Δ/νσης Διαχείρισης Ελέγχων Γάλακτος και Κρέατος του ΕΛ.Γ.Ο. και του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης του Παραεμπορίου (ΣΥΚΑΠ), την 28η/3/2018 πραγματοποίησε έλεγχο στην εταιρεία με την επωνυμία «Greek’s Bulls Single Member PC» με ΑΦΜ 800493418/ΔΟY Βέροιας, με κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο ζώντων ζώων και έδρα στον Σχοινά Αλεξάνδρειας, όπου διαπιστώθηκε πως για την τελευταία διετία δεν εξέδωσε φορολογικά παραστατικά συνολικής καθαρής αξίας 418.087,60 ευρώ, που αφορούν παράνομες εισαγωγές ζώντων αμνών (αρνιών) από τη Ρουμανία και εμπόριο ελληνικών και ρουμάνικων νωπών αμνών.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,257813 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version