Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Μηλοειδή

Βρέθηκαν 415 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 42

Αιτήσεις για το Κομφούζιο από 13 έως και 31 Ιουλίου, η ενίσχυση θα είναι από 38,7 μέχρι 62,7 ευρώ ανά στρέμμα ετησίως

Αιτήσεις για το Κομφούζιο από 13 έως και 31 Ιουλίου, η ενίσχυση θα είναι από 38,7 μέχρι 62,7 ευρώ ανά στρέμμα ετησίως

Δημοσιεύτηκε, στις 20 Ιουνίου 2018, η δεύτερη προκήρυξη για τη Δράση 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (Κομφούζιο)» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν αίτηση από τις 13 έως και 31 Ιουλίου 2018. Η δράση αφορά στις καλλιέργειες της ροδακινιάς, της νεκταρινιάς, της βερικοκιάς, της μηλιάς, της αχλαδιάς και της κυδωνιάς. Ο προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται σε 20 εκατ. ευρώ.


Έρχεται η 2η προκήρυξη για το ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ, στο ΦΕΚ δημοσιεύθηκαν οι όροι ένταξης

Ανοίγει ο δρόμος για την 2η προκύρηξη του ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ μετά την υπογραφή της τροποποιητικής υπουργικής απόφασης από τον Υπουργό, Ε. Αποστόλου, η οποία πήρε ΦΕΚ. Στην τροποποίηση μεταξύ άλλων καθορίστηκε το πλαίσιο το οποίο ήταν απαραίτητο για τη δεύτερη προκήρυξη της Δράσης 10.1.8 «Εφαρμογή της μεθόδου της σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» του Μέτρου 10 του ΠΑΑ 2014-2020. Μία βασική αλλαγή, σε σχέση με την προηγούμενη προκήρυξη, είναι ότι πριμοδοτούνται τα χωράφια που δεν έχουν καλή ποιότητα υπόγειων υδάτων.


Συνεχίζεται η δυναμική ανάπτυξη του Pink Lady®

Συνεχίζεται η δυναμική ανάπτυξη του Pink Lady®

Να εδραιώσει τη θέση της ως κορυφαίο brand κατάφερε τη σεζόν 2017-2018 η Pink Lady®, σε όλες τις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μάλιστα σε μια εποχή όχι και τόσο «κανονική» για τα δεδομένα της αγοράς.


Με νέες επενδύσεις απαντά στην κρίση ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς, νέα ψυγεία και διαλογητήριο για τους παραγωγούς

Με νέες επενδύσεις απαντά στην κρίση ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς, νέα ψυγεία και διαλογητήριο για τους παραγωγούς

Σε μια ιδιαιτέρως συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, λόγω του χαρακτήρα της εκδήλωσης, στην οποία έδωσαν το παρόν αρκετοί Ζαγοριανοί της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, την Τετάρτη 30 Μαΐου η παρουσίαση του δίτομου έργου 1.126 σελίδων με τίτλο «Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου 1916 – 2016, ένας αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και αγώνα, Η ιστορία, Οι συνεταιριστικές αξίες και Ο πολιτισμός της αγροτικής παραγωγής».


Πότε πληρώνεται η συνδεδεμένη σε μήλα και σταφίδα

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου πριν από το Πάσχα αναμένεται να πληρωθούν την συνδεδεμένη ενίσχυση, που αντιστοιχεί στο 2017, οι παραγωγοί μήλων της χώρας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου από τον αρμόδιο οργανισμό των πληρωμών (ΟΠΕΚΕΠΕ). Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, το ποσό της ενίσχυσης δεν έχει καθοριστεί ακόμα.


Επίσκεψη πρωθυπουργού σε εταιρεία παραγωγής φρέσκων χυμών μήλου και ροδιού Arcafroz

Την ελληνική εταιρεία παραγωγής φρέσκων χυμών μήλου και ροδιού Arcafroz επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ξεναγήθηκε από τα στελέχη της επιχείρησης και συναντήθηκε και με εργαζόμενους και συνομίλησε μαζί τους.


Εύκολη για τα μήλα και δύσκολη για τα αχλάδια η διάθεση στην αγορά

Εύκολη για τα μήλα και δύσκολη για τα αχλάδια η διάθεση στην αγορά

Μεγάλη η πτώση στην παραγωγή μήλων από 21-40% και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις έως και 70% στις περισσότερες περιοχές, αντίθετα αρκετά ικανοποιητική ήταν η παραγωγή σε αχλάδια. Η μειωμένη παραγωγή μήλων σε Ελλάδα και ΕΕ ευνοεί την διάθεσή τους, ενώ όσον αφορά τα αχλάδια η διάθεση των μεγάλων ποσοτήτων γίνεται δύσκολα και με αργούς ρυθμούς κυρίως λόγω κρίσης.


Μπορούν να γίνονται εξαγωγές ελληνικών μήλων στην Ινδία

Διευκρινήσεις για τις εξαγωγές ελληνικών μήλων στην Ινδία, δίνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Incofruit – Hellas. Όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων, αν και η απόφαση δεν έχει δημοσιευτεί μέχρι σήμερα (17/10/2017), στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυβέρνησης (Gazette of India), σύμφωνα με διαβεβαιώσεις του επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΕ στο Νέο Δελχί, από τις 15 Σεπτεμβρίου, έχει τεθεί σε εφαρμογή η σχετική διαδικασία για τις εξαγωγές από την ΕΕ στην ινδική αγορά.


Δέσμευση 8,6 τόνων οπωροκηπευτικών χωρίς σήμανση

Οπωροκηπευτικά συνολικού βάρους 8.680 κιλών δέσμευσαν οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, από δύο επιχειρήσεις εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη.


Οδοιπορικό στις δενδρώδεις καλλιέργειες σε Τύρναβο και Αγιά

Αρκετοί παραγωγοί στη Θεσσαλία άφησαν τα προηγούμενα χρόνια τις αροτραίες καλλιέργειες και στράφηκαν στις δενδρώδεις. Διαβάστε στο περιοδικό «Γεωργία - Κτηνοτροφία», που κυκλοφορεί στα περίπτερα, το ταξίδι που έκανε η συντακτική ομάδα στα περιοχές του Τυρνάβου και της Αγιάς και δείτε την έρευνα για τις νέες τάσεις, τις νέες φυτεύσεις και τα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν τους παραγωγούς.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,578125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version