Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Πυρηνόκαρπα

Βρέθηκαν 593 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 60

Διευκρινίσεις Αποστόλου για τις αποζημιώσεις των ροδακινοπαραγωγών

Τελικά οι αποζημιώσεις που θα ξεκινήσουν να δίνονται στους ροδακινοπαραγωγούς από Φλεβάρη δεν αφορούν τις βροχοπτώσεις του περασμένου Ιουλίου, αλλά διαφορετικά αίτια, όπως παγετούς, χαλάζι κ.α. Διευκρινίσεις έδωσε ο Υπουργός, Β. Αποστόλου, στον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, κ. Γιάννη Σηφάκη, για τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει για τις αποζημιώσεις προς τους ροδακινοπαραγωγούς κατά τη συνάντηση που είχαν στο ΥπΑΑΤ.


Αποζημιώσεις ΕΛΓΑ και ενισχύσεις De minimis ζητάνε οι ροδακινοπαραγωγοί

Αποζημιώσεις ΕΛΓΑ και ενισχύσεις De minimis ζητάνε οι ροδακινοπαραγωγοί

Η Ομοσπονδία Δενδροκαλλιεργητών και η Διεπαγγελματική Οργάνωση Πυρηνοκάρπων θα βρίσκεται την ερχόμενη Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να συναντηθεί με τον υπουργό, Βαγγέλη Αποστόλου, με βασικό θέμα συζήτησης τα προβλήματα των ροδακινοπαραγωγών.


Προτάσεις βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου του ΕΛΓΑ κάνουν οι Δενδροκαλλιεργητές

Προτάσεις βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου του ΕΛΓΑ κάνουν οι Δενδροκαλλιεργητές

Προτάσεις βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου του ΕΛΓΑ απέστειλε στον οργανισμό η Ομοσπονδία Δενδροκαλλιεργητών Κεντρικής - Δυτικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας στη διαβούλευση που πρότεινε ο ΕΛΓΑ. Η Ομοσπονδία θεωρεί «τομή» τις προτάσεις που καταθέτει και ζητά την τοποθέτηση 1 έως 2 εκπροσώπων της ως μέλη στο Δ.Σ. του ΕΛΓΑ.


ΕΛΓΑ σε ΑγροΤύπο: Εκτιμήσεις για τις ζημιές στα ροδάκινα δεν μπορούν να γίνουν, αποζημιώσεις μόνο μετά από εντολή Αποστόλου

«Εντολή» από την ηγεσία του ΥπΑΑΤ αναμένει η διοίκηση του ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις των ροδακινοπαραγωγών από τις ζημιές που υπήρξαν λόγω των έντονων βροχοπτώσεων κατά το τριήμερο 15 - 17 Ιουλίου 2017. Αυτό φάνηκε από τις απαντήσεις που έδωσε στον ΑγροΤύπο η ηγεσία του ΕΛΓΑ. Πάντως ξεκαθάρισε ότι εκτιμήσεις ζημιών δεν μπορεί να γίνουν.


Αλματώδης αύξηση της καλλιέργειας του συμπύρηνου υποστηρίζει η ΕΚΕ

Αλματώδης αύξηση της καλλιέργειας του συμπύρηνου υποστηρίζει η ΕΚΕ

Αλματώδης διαπιστώνεται η αύξηση της καλλιέργειας του συμπύρηνου ροδακίνου, σύμφωνα με τις δηλώσεις στον ΟΣΔΕ, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδας (ΕΚΕ). Όπως επισημαίνει, «το 2014 είχαμε 117.000 στρέμματα, το 2015 έγιναν 161.000, το 2016 αυξήθηκαν σε 172.000 και το 2017 σε 183.000. Τουλάχιστον 70.000 στρέμματα από αυτά μπήκαν ή μπαίνουν στην παραγωγή τώρα. Πιθανολογείται ότι υπάρχουν και αδήλωτα».


Κεραυνοί Καρασμάνη κατά Αποστόλου για την μη αποζημίωση των ροδακινοπαραγωγών από τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές του περασμένου Ιουλίου

Ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης, σε δηλώσεις του αναφέρει τα εξής:


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Εκπαιδεύσεις παραγωγών πυρηνοκάρπων της Κύπρου

ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Εκπαιδεύσεις παραγωγών πυρηνοκάρπων της Κύπρου

Η ερευνήτρια του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ Δρ. Παυλίνα Δρογούδη, του Τμήματος Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων Νάουσας, εκπαίδευσε παραγωγούς και γεωπόνους στην Κύπρο, στο πλαίσιο τριήμερης κατάρτισης, που διοργάνωσε το Τμήμα Γεωργίας της Κύπρου. Το τριήμερο σεμινάριο εστίασε σε θέματα συσσώρευσης ψύχους, ποικιλιών, καλλιεργητικών πρακτικών και ίωσης σάρκα και πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2017 στη Λεμεσό στο πλαίσιο του προγράμματος «Δράσεις επαγγελματικής κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων» του ΠΑΑ 2014-2020».


Ευεργετική επίδραση του ΑΜΙΝΟ 16 στο βιομηχανικό ροδάκινο

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της χρήσης του ΑΜΙΝΟ 16 της ΕΒΥΠ (Ελληνική Βιομηχανία Υδρολυμένης Πρωτεΐνης), στην καλλιέργεια του βιομηχανικού ροδάκινου και της νεκταρινιάς παρουσίασε ο γεωπόνος κ. Δημήτρης Βακάμης της AgroQuality Ο.Ε., έπειτα από τις πειραματικές εφαρμογές που πραγματοποιήθηκαν από τον κ. Πανταζή Σωτήρη της Anadiag ΑΕ.


ΕΚΕ: Απολογισμός για φετινή χρονιά στο συμπύρηνο ροδάκινο

Ανακοίνωση για τον φετινό απολογισμό στο συμπύρηνο ροδάκινο εξέδωσε η Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδος (ΕΚΕ) στην οποία αναφέρει τα εξής:


Από αναβολή σε αναβολή πάει το ΔΣ του ΕΛΓΑ την αποζημίωση των ροδακινοπαραγωγών

Πρέπει να σταματήσει ο εμπαιγμός των ροδακινοπαραγωγών και η διοίκηση του ΕΛΓΑ να πει αυτό που έχει να πει. Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ, όσον αφορά τις αποζημιώσεις καρπόπτωσης, για τις οποίες η ομάδα εργασίας του ΥπΑΑΤ είναι θετική, οι ροδακινοπαραγωγοί θα κατέβουν σε κινητοποιήσεις με τα τρακτέρ τους. Επίσης αναμένουμε και την τοποθέτηση των βουλευτών Ημαθίας και Πέλλας. Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης, για το ζήτημα που θα τεθεί την επόμενη πλέον εβδομάδα, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ., μετά την δεύτερη αναβολή της σχετικής συνεδρίασης.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,15625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version