Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Κηπευτικά υπαίθρια & θερμοκηπίου

Βρέθηκαν 608 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 61

Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση Θερμοκήπια Θράκης και Έλαστρον Αγροτική

Την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των εταιρειών «Θερμοκήπια Θράκης» και «Έλαστρον Αγροτική» ανακοίνωσε η εισηγμένη εταιρεία Πλαστικά Θράκης.


Ο Κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε θερμοκήπιο που κάνει χρήση της γεωθερμίας και μίλησε για καθυστερήσεις στην απορροφητικότητα του ΠΑΑ

«Έχουμε κάθε δικαίωμα να αντιμετωπίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Θα κλείσει αυτός ο κύκλος, συντομότερα ή αργότερα. Δεν είμαι σε θέση να προβλέψω πότε θα γίνουν εκλογές. Δεν θα κουραστώ, όμως, να λέω ότι όσο συντομότερα γίνουν τόσο καλύτερα για τη χώρα. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε με μια σοβαρή και αποφασισμένη Κυβέρνηση, με σχέδιο και σωστή προετοιμασία, η οποία γίνεται – για αυτό είμαστε εδώ, για να ακούσουμε και να εξειδικεύσουμε το σχέδιό μας – να αφήσουμε πίσω μας αυτές τις σκοτεινές μέρες. Και να ξαναβάλουμε τη χώρα σε μια αναπτυξιακή τροχιά για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη μας». Τα παραπάνω τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συζήτηση που είχε, την Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017, με παραγωγικούς φορείς στην Καβάλα.


Συνάντηση με αλιείς της Καβάλας είχε ο αρχηγός της ΝΔ, θα επισκεφτεί και θερμοκήπιο αξιοποίησης γεωθερμικού πεδίου

Διήμερη περιοδεία σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα, πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί με αλιείς στην ιχθυόσκαλα της Καβάλας, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Energean Oil & Gas στον Πρίνο.


Αλλαγές στις δηλώσεις καλλιέργειας των παραγωγών κηπευτικών υπόσχεται ο ΕΛΓΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Θεοφάνη Κουρεμπέ, είχαν εκπρόσωποι από τον Αγροτικό Συνεταιρισµό Κηπευτικών Μεγάρων. Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Γεώργιος Παπαβασίλης, «φέτος με τις αλλαγές στη δήλωση καλλιέργειας, που έγινε με το ΟΣΔΕ, θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε εισφορές στον ΕΛΓΑ αλλά δεν πρόκειται να αποζημιωθούμε αν πάθουμε ζημιές.


Λάθος που απέκλεισε η ΕΕ τα κηπευτικά από τα μέτρα στήριξης λόγω ρώσικου εμπάργκο

Λάθος που απέκλεισε η ΕΕ τα κηπευτικά από τα μέτρα στήριξης λόγω ρώσικου εμπάργκο

«Είναι λάθος της ΕΕ που απέκλεισε τα λαχανικά από τη νέα αποζημίωση στους παραγωγούς λόγω του ρωσικού εμπάργκο», τόνισε ο κ Γ Πολυχρονάκης, ειδικός Σύμβουλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής Διακίνησης Φρούτων Λαχανικών και Χυμών INCOFRUIT – HELLAS. Ο νέος κανονισμός, που τέθηκε σε ισχύ το περασμένο Σάββατο (1η Ιουλίου), έχει αφήσει  αυτά τα προϊόντα εκτός υποστηρίζοντας ότι «η κατάσταση είχε βελτιωθεί».


Κατασχέθηκαν πιπεριές στον Πειραιά που δεν πληρούσαν τις απαιτήσεις των διατάξεως ως προς την σήμανση

Πιπεριές συνολικού βάρους 1.668 κιλών δέσμευσαν σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου αγροτικών προϊόντων στον Πειραιά οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.


Ολοκληρώνεται η συγκομιδή των σκόρδων Βύσσας, για μια καλή χρονιά κάνουν λόγο οι παραγωγοί

Ολοκληρώνεται η συγκομιδή των σκόρδων Βύσσας, για μια καλή χρονιά κάνουν λόγο οι παραγωγοί

Σε ένα δεκαήμερο, το αργότερο, υπολογίζεται να ολοκληρωθεί η συγκομιδή σκόρδου από τα περίπου 3.000 στρέμματα που έχουν σπαρθεί, κυρίως στην περιοχή της Βύσσας και σε λιγότερα στρέμματα στην περιοχή Ορεστιάδας του Έβρου. Όπως αναφέρει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγής Επεξεργασίας Εμπορίας (Α.Σ.Π.Ε.Ε.) Σκόρδου Βύσσας, κ. Αναστάσιος Γιακμογλίδης, «εκτιμώ ότι φέτος ήταν μια καλή χρονιά για την παραγωγή».


Δέσμευση φορτίου 2,8 τόνων ντομάτας αγνώστου προελεύσεως στον Πειραιά

Στη δέσμευση φορτίου ντομάτας αγνώστου προελεύσεως, συνολικού βάρους 2.820 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.


Ενιαία εισφορά στον ΕΛΓΑ και λύσεις στα προβλήματα αδειοδότησης γεωτρήσεων ζητούν οι παραγωγοί κηπευτικών στα Μέγαρα

Ενιαία εισφορά στον ΕΛΓΑ και λύσεις στα προβλήματα αδειοδότησης γεωτρήσεων ζητούν οι παραγωγοί κηπευτικών στα Μέγαρα

Ενιαία ασφαλιστική εισφορά και αποζημίωση της παραγωγής από τον ΕΛΓΑ για όλα τα κηπευτικά και λύσεις στα προβλήματα της αδειοδότησης των γεωτρήσεων, ζήτησαν οι εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων, κατά την επίσκεψη του υπουργού, Βαγγέλη Αποστόλου, στα γραφεία της οργάνωσης στα Μέγαρα, τη Δευτέρα (19 Ιουνίου).


Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Λαχανόκηποι στα δημοτικά σχολεία με την βοήθεια των Kηπουρών του Αιγαίου

Με επιτυχία συνεχίζεται η υλοποίηση του προγράμματος κηπουρών του Αιγαίου (Aegean Gardener), στο πλαίσιο των δράσεων της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019 από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου, που δημιούργησε λαχανόκηπους σε τρία ακόμη δημοτικά σχολεία της Ρόδου.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,15625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version