Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Κηπευτικά υπαίθρια & θερμοκηπίου

Βρέθηκαν 602 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 61

Ολοκληρώνεται η συγκομιδή των σκόρδων Βύσσας, για μια καλή χρονιά κάνουν λόγο οι παραγωγοί

Ολοκληρώνεται η συγκομιδή των σκόρδων Βύσσας, για μια καλή χρονιά κάνουν λόγο οι παραγωγοί

Σε ένα δεκαήμερο, το αργότερο, υπολογίζεται να ολοκληρωθεί η συγκομιδή σκόρδου από τα περίπου 3.000 στρέμματα που έχουν σπαρθεί, κυρίως στην περιοχή της Βύσσας και σε λιγότερα στρέμματα στην περιοχή Ορεστιάδας του Έβρου. Όπως αναφέρει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγής Επεξεργασίας Εμπορίας (Α.Σ.Π.Ε.Ε.) Σκόρδου Βύσσας, κ. Αναστάσιος Γιακμογλίδης, «εκτιμώ ότι φέτος ήταν μια καλή χρονιά για την παραγωγή».


Δέσμευση φορτίου 2,8 τόνων ντομάτας αγνώστου προελεύσεως στον Πειραιά

Στη δέσμευση φορτίου ντομάτας αγνώστου προελεύσεως, συνολικού βάρους 2.820 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.


Ενιαία εισφορά στον ΕΛΓΑ και λύσεις στα προβλήματα αδειοδότησης γεωτρήσεων ζητούν οι παραγωγοί κηπευτικών στα Μέγαρα

Ενιαία εισφορά στον ΕΛΓΑ και λύσεις στα προβλήματα αδειοδότησης γεωτρήσεων ζητούν οι παραγωγοί κηπευτικών στα Μέγαρα

Ενιαία ασφαλιστική εισφορά και αποζημίωση της παραγωγής από τον ΕΛΓΑ για όλα τα κηπευτικά και λύσεις στα προβλήματα της αδειοδότησης των γεωτρήσεων, ζήτησαν οι εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων, κατά την επίσκεψη του υπουργού, Βαγγέλη Αποστόλου, στα γραφεία της οργάνωσης στα Μέγαρα, τη Δευτέρα (19 Ιουνίου).


Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Λαχανόκηποι στα δημοτικά σχολεία με την βοήθεια των Kηπουρών του Αιγαίου

Με επιτυχία συνεχίζεται η υλοποίηση του προγράμματος κηπουρών του Αιγαίου (Aegean Gardener), στο πλαίσιο των δράσεων της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019 από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου, που δημιούργησε λαχανόκηπους σε τρία ακόμη δημοτικά σχολεία της Ρόδου.


Μεγάλη ζήτηση και αυξημένες εξαγωγές για τα καρπούζια της Τριφυλίας, με τιμές που φτάνουν στα 35 λεπτά το κιλό

Μεγάλη ζήτηση και αυξημένες εξαγωγές για τα καρπούζια της Τριφυλίας, με τιμές που φτάνουν στα 35 λεπτά το κιλό

Μια εξαιρετική χρονιά είναι η φετινή για τα καρπούζια της Τριφυλίας. Οι καλές καιρικές συνθήκες μετά το «ξεσκέπασμα» είχαν σαν αποτέλεσμα να έχουν πολύ καλή ποιότητα. Η χρονιά ήταν πρώιμη αλλά οι παραγωγοί προχώρησαν στην συγκομιδή όταν τα καρπούζια να πληρούσαν τα ποιοτικά κριτήρια ωριμότητας (Brix). Οι καλές καιρικές συνθήκες στο εξωτερικό έφεραν αύξηση της ζήτησης και τόνωση των εξαγωγών.


ΛΑΒΑ: Δυναμική παρουσία στην Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2017 για δεύτερη χρονιά

Η ΛΑΒΑ Α.Ε., μέλος του Ομίλου Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, έδωσε δυναμικό παρών στην 2η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας «AgroExpo 2017», τη μεγαλύτερη έκθεση γεωργικών εφοδίων, εξοπλισμού, μηχανημάτων και προϊόντων στην Κρήτη.


Κατασχέθηκαν κηπευτικά αγνώστου προελεύσεως από τη ΔΑΟΚ Πειραιά

Στη δέσμευση κηπευτικών αγνώστου προελεύσεως, συνολικού βάρους 2.940 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.


Πότε θα ενεργοποιηθεί το Μέτρο 5.2 για την αποκατάσταση ζημιών στα θερμοκήπια από ακραία καιρικά φαινόμενα, ρωτά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Κάλεσμα στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Αποστόλου να ξεκαθαρίσει τη θέση του ως προς τις πληγείσες από ακραία καιρικά φαινόμενα, θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις, απευθύνει, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και βουλευτής Ηλείας, Μάκης Μπαλαούρας.


Μέτριες τιμές παραγωγού για τα αγγούρια Τριφυλίας, έπεσαν μεγάλες ποσότητες στις βαλκανικές αγορές και φρέναραν οι εξαγωγές

Μέτριες τιμές παραγωγού για τα αγγούρια Τριφυλίας, έπεσαν μεγάλες ποσότητες στις βαλκανικές αγορές και φρέναραν οι εξαγωγές

Αυξημένοι ήταν τον Μάιο οι ρυθμοί εξαγωγών των αγγουριών θερμοκηπίου της Τριφυλίας, κυρίως προς Βουλγαρία και Ρουμανία. Όμως το τελευταίο διάστημα έπεσαν στις βαλκανικές αγορές μεγάλες ποσότητες και «φρέναραν» οι ρυθμοί. Φέτος η παραγωγή ήταν καλή ποσοτικά και ποιοτικά αλλά οι τιμές παραγωγού δεν κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα. Μέχρι στιγμής έχει συγκομιστεί περίπου το 70% της παραγωγής.


Δύσκολη η βαλκανική αγορά, κινδυνεύουν να βγουν εκτός οι Έλληνες

Δύσκολη η βαλκανική αγορά, κινδυνεύουν να βγουν εκτός οι Έλληνες

«Η βαλκανική αγορά είναι μια αγορά με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες των καταναλωτών και οι Έλληνες παραγωγοί κηπευτικών είναι υποχρεωμένοι να «παίζουν» πολλές φορές με μη ανταγωνιστικούς κανόνες», τονίζει σε συνέντευξη που έδωσε στον ΑγροΤύπο ο κ. Γιώργος Αλεξανδρόπουλος, πρόεδρος στην Οργάνωση Παραγωγών με την επωνυμία «Φιλιατρών Γαία», προσθέτοντας ότι «οι Έλληνες παραγωγοί λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα».

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,234375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version