Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Κηπευτικά υπαίθρια & θερμοκηπίου

Βρέθηκαν 616 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 62

Βιομηχανική πιπεριά σε Καρδίτσα και Τρίκαλα: καλλιέργεια, συγκομιδή, μεταποίηση και προβλήματα απώλειας παραγωγής λόγω ίωσης

Μια από τις καλλιέργειες που κερδίζουν εκτάσεις τα τελευταία χρόνια στα καπνοχώραφα του Θεσσαλικού κάμπου είναι η βιομηχανική πιπεριά. Διαβάστε στο περιοδικό «Γεωργία - Κτηνοτροφία», που κυκλοφορεί στα περίπτερα, την έρευνα (οδοιπορικό) για την καλλιέργεια και μεταποίηση της βιομηχανικής πιπεριάς που έκανε η συντακτική ομάδα στην περιοχή Καρδίτσας - Τρικάλων.


Δέσμευση 8,6 τόνων οπωροκηπευτικών χωρίς σήμανση

Οπωροκηπευτικά συνολικού βάρους 8.680 κιλών δέσμευσαν οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, από δύο επιχειρήσεις εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη.


Με καλούς ρυθμούς οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών, αλλά με χαμηλότερες τιμές από πέρσι

Η εξαγωγή επιτραπέζιων σταφυλιών συνεχίζεται με φυσιολογικούς για την εποχή ρυθμούς με καλή ποιότητα και επαρκείς ποσότητες, σύμφωνα με στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής Διακίνησης Φρούτων Λαχανικών και Χυμών INCOFRUIT – HELLAS. Οι τιμές είναι χαμηλότερες των περσινών. Η όποια βελτίωση ζήτησης και τιμών αναμένεται τις επόμενες ημέρες πλην όμως το εμπόριο πρέπει να τροφοδοτείται επαρκώς γιατί κάθε μέρα που χάνεται, χάνεται οριστικά.


Μπλόκο σε 3,2 τόνους κηπευτικών από τους ελεγκτές τροφίμων στη λαχαναγορά του Ρέντη

Στη δέσμευση κηπευτικών συνολικού βάρους 3.246 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Πειραιά.


To 28ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Επιστήμης Οπωροκηπευτικών ξεκινά στις 16 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

To 28ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Επιστήμης Οπωροκηπευτικών ξεκινά στις 16 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Η Ελληνική Εταιρεία της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ΕΕΕΟ) είναι ο αρχαιότερος και μεγαλύτερος σε αριθμό μελών επιστημονικός φορέας στο χώρο των Γεωτεχνικών Επιστημών στην Ελλάδα.


Αίγυπτος: Συμφωνία με τη Ν. Κορέα για να χρηματοδοτήσει την κατασκευή 50.000 πρότυπων θερμοκηπίων

Αίγυπτος: Συμφωνία με τη Ν. Κορέα για να χρηματοδοτήσει την κατασκευή 50.000 πρότυπων θερμοκηπίων

Όπως ανέφερε το αιγυπτιακό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο (MENA), η Αίγυπτος υπέγραψε, στα μέσα Αυγούστου, μνημόνιο συνεργασίας με το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα αραβο-κορεατικών συμφερόντων «Korea-Arab Society» με σκοπό την κατασκευή «αγροτικής πόλης» στην Αίγυπτο, επενδυτικού προϋπολογισμού $10 δισ.


Πρέβεζα: Ένα εργοστάσιο ζυμαρικών και πολλά θερμοκήπια έχουν γίνει στάχτη από πυρκαγιά

Μάχη με τις φλόγες δίνουν από το πρωί στη Νέα Σαμψούντα της Πρέβεζας πυροσβέστες και κάτοικοι για να σώσουν τις περιουσίες τους.


Αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Αλεξανδρούπολης για κατασκευή ολοκληρωμένου έργου τηλεθέρμανσης θερμοκηπίων

Αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Αλεξανδρούπολης για κατασκευή ολοκληρωμένου έργου τηλεθέρμανσης θερμοκηπίων

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΑΜΘ) κ. Χρήστου Μέτιου, η αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Αρίστηνου Αλεξανδρούπολης, συνολικού προϋπολογισμού 6.262.868,17 ευρώ, εντάχθηκε ως νέα πράξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ 2014-2020.


Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση Θερμοκήπια Θράκης και Έλαστρον Αγροτική

Την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των εταιρειών «Θερμοκήπια Θράκης» και «Έλαστρον Αγροτική» ανακοίνωσε η εισηγμένη εταιρεία Πλαστικά Θράκης.


Ο Κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε θερμοκήπιο που κάνει χρήση της γεωθερμίας και μίλησε για καθυστερήσεις στην απορροφητικότητα του ΠΑΑ

«Έχουμε κάθε δικαίωμα να αντιμετωπίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Θα κλείσει αυτός ο κύκλος, συντομότερα ή αργότερα. Δεν είμαι σε θέση να προβλέψω πότε θα γίνουν εκλογές. Δεν θα κουραστώ, όμως, να λέω ότι όσο συντομότερα γίνουν τόσο καλύτερα για τη χώρα. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε με μια σοβαρή και αποφασισμένη Κυβέρνηση, με σχέδιο και σωστή προετοιμασία, η οποία γίνεται – για αυτό είμαστε εδώ, για να ακούσουμε και να εξειδικεύσουμε το σχέδιό μας – να αφήσουμε πίσω μας αυτές τις σκοτεινές μέρες. Και να ξαναβάλουμε τη χώρα σε μια αναπτυξιακή τροχιά για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη μας». Τα παραπάνω τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συζήτηση που είχε, την Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017, με παραγωγικούς φορείς στην Καβάλα.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,115234 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version