Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ανθοκομικά & Καλλωπιστικά

Βρέθηκαν 41 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Κανένα κρούσμα του βακτηρίου Xylella στην Ελλάδα, όμως προβληματισμένοι οι επιστήμονες με τις αθρόες εισαγωγές φυτών από την Ιταλία

Δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κρούσμα στην χώρα μας από το βακτήριο Xylella fastidiosa. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τους επιστήμονες στην «7η Πανελλήνια Συνάντηση Φυτοπροστασίας», που διεξάγεται στη Λάρισα. Ωστόσο οι επιστήμονες στις ομιλίες τους στο συνέδριο εξέφρασαν τους «φόβους» τους για τις αθρόες εισαγωγές φυτών (ελιάς, καλλωπιστικών, αμπέλου κ.α.) από την Ιταλία στην χώρα μας. Όλοι εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για το αν μπορούν στην Ελλάδα να γίνονται επαρκείς φυτοϋγειονομικοί έλεγχοι λόγω της έλλειψης προσωπικού των ελεγκτικών οργανισμών.


Ημέρα Ανθοπαραγωγού η 22 Νοεμβρίου αποφάσισε το Δ.Σ. του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών – Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών αποφάσισε να χαρακτηρίσει την 22α Νοεμβρίου 2017 «Ημέρα Ανθοπαραγωγού».


Αθ. Κελμάγιερ: Το ΥπΑΑΤ υποσχέθηκε στους ανθοπαραγωγούς ότι θα λάβουν δικαιώματα από το Εθνικό Απόθεμα και θα χρηματοδοτηθούν από το ΠΑΑ

Αθ. Κελμάγιερ: Το ΥπΑΑΤ υποσχέθηκε στους ανθοπαραγωγούς ότι θα λάβουν δικαιώματα από το Εθνικό Απόθεμα και θα χρηματοδοτηθούν από το ΠΑΑ

«Οι ανθοπαραγωγοί είναι αγρότες και το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 μπορεί να παρέχει όλα εκείνα τα απαραίτητα εργαλεία χρηματοδότησης τόσο σε θέματα επενδύσεων και εκσυγχρονισμού του κλάδου», τονίστηκε στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελλήνων Ανθοπαραγωγών, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (11/10/2017) μέσα στην Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών κ. Αθανάσιος Κελμάγιερ, «ο υπουργός κ. Αποστόλου μας υποσχέθηκε κατά την επίσκεψη που έκανε στον χώρο της αγοράς τον περασμένο Αύγουστο ότι οι ανθοπαραγωγοί θα λάβουν δικαιώματα από το Εθνικό Απόθεμα».


Συνάντηση για το μέλλον των συνεταιρισμών στην Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών

Την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, στις 12.00, ο Αγροτικός Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Αθηνών, οργανώνει συνάντηση - συζήτηση για «Το μέλλον των συνεταιρισμών».


Προσπάθεια δημιουργίας διεπαγγελματικής στον κλάδο της ανθοκομίας

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, επισκέφτηκε, την Τετάρτη (30/8), την «Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών», όπου ξεναγήθηκε από τα στελέχη του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εκπροσώπους του κλάδου θέματα που σχετίζονται με την προοπτική περαιτέρω ανάπτυξής του. Πρόκειται, όπως επισήμαναν σε δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού, για την πρώτη επίσκεψη Υπουργού εδώ και μια 50ετία, η οποία μάλιστα πραγματοποιείται λίγες εβδομάδες μετά την απόφαση για μείωση του συντελεστή ΦΠΑ των δρεπτών ανθέων από το 24% στο 13%, που δίνει ισχυρή ώθηση στην ανταγωνιστικότητα του κλάδου.


Ξεκίνημα Νέας Περιόδου στην Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών

Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών - Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών (ΑΑΣΑ-ΚΑΑ) προσκαλεί όλους τους ανθοπαραγωγούς (μέλη του Συνεταιρισμού, και άλλους ανθοπαραγωγούς) καθώς και τους συνεργάτες ανθοεμπόρους και ανθοπώλες, στο Ξεκίνημα της Νέας Περιόδου, την Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017, στις 11.00, στην Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών.


Συνάντηση για το πρόγραμμα ανάπτυξης του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών

Τη Δευτέρα, 21/8/2017, ο πρόεδρος του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΑΣΑ-ΚΑΑ) κ Αθανάσιος Κελμάγερ, σεβόμενος την μακρά ιστορία του Συνεταιρισμού Ανθοπαραγωγών προσκάλεσε τους προηγούμενους προέδρους του Συνεταιρισμού σε συνάντηση, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τον σεβασμό στην ιστορία του Συνεταιρισμού, αλλά και την συνέχεια του Συνεταιρισμού, καθώς και την αναγνώριση ότι για την σημερινή ύπαρξη, παρουσία και κατάσταση του Συνεταιρισμού πολλά οφείλονται στους διατελέσαντες προέδρους του Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών.


Με επιτυχία η γιορτή των λουλουδιών στην Τροιζήνα

Την πίστη τους στις δυνατότητες του αγροτικού τομέα επιβεβαίωσαν όσοι συμμετείχαν στα ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ στο Γαλατά, το τριήμερο από 14 έως 16 Ιουλίου, στα πλαίσια των ΣΑΡΩΝΕΙΩΝ 2017.


Στον μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ οι σύνθετες ζωοτροφές, οι σπόροι ηλίανθου και τα δρεπτά άνθη

Στον μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ οι σύνθετες ζωοτροφές, οι σπόροι ηλίανθου και τα δρεπτά άνθη

Οι σύνθετες ζωοτροφές και οι σπόροι σποράς του ηλίανθου που εκ παραδρομής είχαν εξαιρεθεί από τον προηγούμενο νόμο του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς και τα δρεπτά άνθη για να υπάρχει ίση φορολογική μεταχείρισή τους με τα γλαστρικά φυτά, προβλέπεται να μπουν στον μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 13%, σύμφωνα με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην βουλή στις 20 Ιουλίου.


Νέα διοίκηση στον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προήλθε από τις εκλογές του Αγροτικού Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, οι οποίες διεξήχθησαν στις 14/06/2017 και την κατανομή αξιωμάτων αυτών μετά την συνεδρίαση της 21/06/2017.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,3427734 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version