Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ανθοκομικά & Καλλωπιστικά

Βρέθηκαν 37 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4

Προσπάθεια δημιουργίας διεπαγγελματικής στον κλάδο της ανθοκομίας

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, επισκέφτηκε, την Τετάρτη (30/8), την «Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών», όπου ξεναγήθηκε από τα στελέχη του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εκπροσώπους του κλάδου θέματα που σχετίζονται με την προοπτική περαιτέρω ανάπτυξής του. Πρόκειται, όπως επισήμαναν σε δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού, για την πρώτη επίσκεψη Υπουργού εδώ και μια 50ετία, η οποία μάλιστα πραγματοποιείται λίγες εβδομάδες μετά την απόφαση για μείωση του συντελεστή ΦΠΑ των δρεπτών ανθέων από το 24% στο 13%, που δίνει ισχυρή ώθηση στην ανταγωνιστικότητα του κλάδου.


Ξεκίνημα Νέας Περιόδου στην Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών

Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών - Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών (ΑΑΣΑ-ΚΑΑ) προσκαλεί όλους τους ανθοπαραγωγούς (μέλη του Συνεταιρισμού, και άλλους ανθοπαραγωγούς) καθώς και τους συνεργάτες ανθοεμπόρους και ανθοπώλες, στο Ξεκίνημα της Νέας Περιόδου, την Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017, στις 11.00, στην Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών.


Συνάντηση για το πρόγραμμα ανάπτυξης του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών

Τη Δευτέρα, 21/8/2017, ο πρόεδρος του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΑΣΑ-ΚΑΑ) κ Αθανάσιος Κελμάγερ, σεβόμενος την μακρά ιστορία του Συνεταιρισμού Ανθοπαραγωγών προσκάλεσε τους προηγούμενους προέδρους του Συνεταιρισμού σε συνάντηση, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τον σεβασμό στην ιστορία του Συνεταιρισμού, αλλά και την συνέχεια του Συνεταιρισμού, καθώς και την αναγνώριση ότι για την σημερινή ύπαρξη, παρουσία και κατάσταση του Συνεταιρισμού πολλά οφείλονται στους διατελέσαντες προέδρους του Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών.


Με επιτυχία η γιορτή των λουλουδιών στην Τροιζήνα

Την πίστη τους στις δυνατότητες του αγροτικού τομέα επιβεβαίωσαν όσοι συμμετείχαν στα ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ στο Γαλατά, το τριήμερο από 14 έως 16 Ιουλίου, στα πλαίσια των ΣΑΡΩΝΕΙΩΝ 2017.


Στον μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ οι σύνθετες ζωοτροφές, οι σπόροι ηλίανθου και τα δρεπτά άνθη

Στον μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ οι σύνθετες ζωοτροφές, οι σπόροι ηλίανθου και τα δρεπτά άνθη

Οι σύνθετες ζωοτροφές και οι σπόροι σποράς του ηλίανθου που εκ παραδρομής είχαν εξαιρεθεί από τον προηγούμενο νόμο του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς και τα δρεπτά άνθη για να υπάρχει ίση φορολογική μεταχείρισή τους με τα γλαστρικά φυτά, προβλέπεται να μπουν στον μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 13%, σύμφωνα με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην βουλή στις 20 Ιουλίου.


Νέα διοίκηση στον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προήλθε από τις εκλογές του Αγροτικού Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, οι οποίες διεξήχθησαν στις 14/06/2017 και την κατανομή αξιωμάτων αυτών μετά την συνεδρίαση της 21/06/2017.


Καλοκαιρινό ωράριο για την Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών

Η Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών λειτουργεί εδώ και 55 χρόνια από τον Αγροτικό Ανθοπαραγωγικό Συνεταιρισμό Αθηνών, με μέλη από όλη την Ελλάδα, καθημερινά, από τις 05:30 μέχρι τις 12:00.


Στις 27/4 ξεκινάει η 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Στις 27 Απριλίου ανοίγει τις πύλες της στο Άλσος Κηφησιάς η 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Στις 18 ημέρες που θα διαρκέσει (έως 14/5) θα φιλοξενηθούν περισσότερα από 2.000 είδη φυτών, μυρωδικών και βοτάνων ενώ θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 65 ανθοπαραγωγοί.


O Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αχαρνών σε έκθεση στη Βουλγαρία

Στη διεθνή έκθεση International Exhibition Flower Spring 2017 που διοργανώνεται στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας από 29/3 έως 2/4 2017 θα συμμετάσχει ο Αγροτικός Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής.


Συνάντηση Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με αντιπροσωπεία του Αγροτικού Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείου του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη με αντιπροσωπεία του Αγροτικού Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο συνεργάτης του Αν. Υπουργού ΥπΑΑτ κ. Άρης Στρατάκος.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,2026367 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version