Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ανθοκομικά & Καλλωπιστικά

Βρέθηκαν 47 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Με επιτυχία έγιναν τα Ανθεστήρια 2019 από τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Ανθεστήρια 2019 από τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, στην Αμυγδαλέζα Αχαρνών.


Για θερμοκηπιακές καλλιέργειες και δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, μίλησε η Ολυμπία Τελιγιορίδου με τους ανθοπαραγωγούς

Συνάντηση με την Βουλευτή Α΄ Πειραιά κ. Γεωργία Γεννιά, τον πρόεδρο και εκπροσώπους του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών και τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Τροιζηνίας, είχε σήμερα Δευτέρα (10/12), στο γραφείο της, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.


Η Syngenta διευρύνει την παρουσία της στα ανθοκομικά με την εξαγορά της Floranova

Η Syngenta ανακοίνωσε σήμερα την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Floranova, μίας σεβαστής επιχείρησης παραγωγής σπόρων ανθοκομικών φυτών και οικιακών λαχανικών, με διευρυμένη γκάμα προϊόντων και πελάτες σε πάνω από 50 χώρες.


Εντοπίστηκαν μολυσμένα καλλωπιστικά φυτά από το βακτήριο Xylella στη Νότια Γαλλία

Για μια ακόμη φορά ανιχνεύτηκαν φυτά μολυσμένα από το βακτήριο Xylella fastidiosa στην περιοχή Alpes-Maritimes της επαρχίας Alpes-Cote d Azur και συγκεκριμένα στον οικισμό Saint-Raphael στις 5 Ιουνίου 2018.


Επενδύσεις μέσω ΠΑΑ και Αναπτυξιακού, υποσχέθηκε ο Ε. Αποστόλου μιλώντας στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Επενδύσεις μέσω ΠΑΑ και Αναπτυξιακού, υποσχέθηκε ο Ε. Αποστόλου μιλώντας στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Στην περαιτέρω ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του κλάδου αναφέρθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας στα εγκαίνια της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς.


Ξεκινά η 31η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς

Η 31η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς, εγκαινιάζεται σήμερα Τετάρτη, 25 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, από το Δήμαρχο Θεοδόση Μπακογλίδη, στην πλαζ Αρετσούς.


Κανένα κρούσμα του βακτηρίου Xylella στην Ελλάδα, όμως προβληματισμένοι οι επιστήμονες με τις αθρόες εισαγωγές φυτών από την Ιταλία

Δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κρούσμα στην χώρα μας από το βακτήριο Xylella fastidiosa. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τους επιστήμονες στην «7η Πανελλήνια Συνάντηση Φυτοπροστασίας», που διεξάγεται στη Λάρισα. Ωστόσο οι επιστήμονες στις ομιλίες τους στο συνέδριο εξέφρασαν τους «φόβους» τους για τις αθρόες εισαγωγές φυτών (ελιάς, καλλωπιστικών, αμπέλου κ.α.) από την Ιταλία στην χώρα μας. Όλοι εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για το αν μπορούν στην Ελλάδα να γίνονται επαρκείς φυτοϋγειονομικοί έλεγχοι λόγω της έλλειψης προσωπικού των ελεγκτικών οργανισμών.


Ημέρα Ανθοπαραγωγού η 22 Νοεμβρίου αποφάσισε το Δ.Σ. του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών – Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών αποφάσισε να χαρακτηρίσει την 22α Νοεμβρίου 2017 «Ημέρα Ανθοπαραγωγού».


Αθ. Κελμάγιερ: Το ΥπΑΑΤ υποσχέθηκε στους ανθοπαραγωγούς ότι θα λάβουν δικαιώματα από το Εθνικό Απόθεμα και θα χρηματοδοτηθούν από το ΠΑΑ

Αθ. Κελμάγιερ: Το ΥπΑΑΤ υποσχέθηκε στους ανθοπαραγωγούς ότι θα λάβουν δικαιώματα από το Εθνικό Απόθεμα και θα χρηματοδοτηθούν από το ΠΑΑ

«Οι ανθοπαραγωγοί είναι αγρότες και το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 μπορεί να παρέχει όλα εκείνα τα απαραίτητα εργαλεία χρηματοδότησης τόσο σε θέματα επενδύσεων και εκσυγχρονισμού του κλάδου», τονίστηκε στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελλήνων Ανθοπαραγωγών, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (11/10/2017) μέσα στην Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών κ. Αθανάσιος Κελμάγιερ, «ο υπουργός κ. Αποστόλου μας υποσχέθηκε κατά την επίσκεψη που έκανε στον χώρο της αγοράς τον περασμένο Αύγουστο ότι οι ανθοπαραγωγοί θα λάβουν δικαιώματα από το Εθνικό Απόθεμα».


Συνάντηση για το μέλλον των συνεταιρισμών στην Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών

Την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, στις 12.00, ο Αγροτικός Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Αθηνών, οργανώνει συνάντηση - συζήτηση για «Το μέλλον των συνεταιρισμών».

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,3125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version