Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ανθοκομικά & Καλλωπιστικά

Βρέθηκαν 42 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Νέα διοίκηση στον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προήλθε από τις εκλογές του Αγροτικού Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, οι οποίες διεξήχθησαν στις 14/06/2017 και την κατανομή αξιωμάτων αυτών μετά την συνεδρίαση της 21/06/2017.


Καλοκαιρινό ωράριο για την Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών

Η Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών λειτουργεί εδώ και 55 χρόνια από τον Αγροτικό Ανθοπαραγωγικό Συνεταιρισμό Αθηνών, με μέλη από όλη την Ελλάδα, καθημερινά, από τις 05:30 μέχρι τις 12:00.


Στις 27/4 ξεκινάει η 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Στις 27 Απριλίου ανοίγει τις πύλες της στο Άλσος Κηφησιάς η 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Στις 18 ημέρες που θα διαρκέσει (έως 14/5) θα φιλοξενηθούν περισσότερα από 2.000 είδη φυτών, μυρωδικών και βοτάνων ενώ θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 65 ανθοπαραγωγοί.


O Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αχαρνών σε έκθεση στη Βουλγαρία

Στη διεθνή έκθεση International Exhibition Flower Spring 2017 που διοργανώνεται στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας από 29/3 έως 2/4 2017 θα συμμετάσχει ο Αγροτικός Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής.


Συνάντηση Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με αντιπροσωπεία του Αγροτικού Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείου του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη με αντιπροσωπεία του Αγροτικού Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο συνεργάτης του Αν. Υπουργού ΥπΑΑτ κ. Άρης Στρατάκος.


Floradecora: η διεθνής έκθεση ειδών διακόσμησης Christmasworld αποκτά έναν νέο χώρο με άνθη και φυτά

Floradecora: η διεθνής έκθεση ειδών διακόσμησης Christmasworld αποκτά έναν νέο χώρο με άνθη και φυτά

Μια νέα έκθεση περιλαμβάνει από φέτος η Christmasworld. Ίσως η κορυφαία διεθνής έκθεση παρουσίασης τάσεων στον κλάδο της εποχιακής διακόσμησης, θα φιλοξενήσει και φέτος στη Φρανκφούρτη από 27 έως 31 Ιανουαρίου, τα πιο πρωτοποριακά προϊόντα και καινοτόμες τάσεις εποχιακού στολισμού. Για πρώτη φορά από φέτος, με την Floradecora, τα φρέσκα λουλούδια και τα καλλωπιστικά φυτά αποκτούν τον δικό τους ξεχωριστό χώρο, συμπληρώνοντας ιδανικά την ευρεία γκάμα προϊόντων εποχιακής διακόσμησης της Christmasworld. Εκτός από τη Floradecora, στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης θα διεξάγονται παράλληλα οι εκθέσεις Paperworld και Creativeworld.


Ο Βασίλης Ζαφειρόπουλος εκλέχθηκε Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Εξαγωγέων Φυτικού Υλικού

Πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες, στη Νάουσα, οι εκλογές του Ελληνικού Συνδέσμου Εξαγωγέων Φυτικού Υλικού (ΕΣΕΦΥ) συλλόγου που εκπροσωπεί την Ελλάδα στον κλάδο της Ανθοκομίας, στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φυτωριούχων (ΕΝΑ).


Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς: η γιορτή κορυφώνεται

Με σημαντικές καινοτομίες, πιο πλούσιο πρόγραμμα από κάθε άλλη χρονιά και εντυπωσιακή ανταπόκριση από τον κόσμο, συνεχίζεται έως την Κυριακή 22 Μαΐου η 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, που φέτος μας δίνει ακόμα περισσότερους λόγους να χαμογελάμε!


Από 5 έως 22 Μαΐου η 62η Ανθοκομική Έκθεσης Κηφισιάς

Από τις 5 έως τις 22 Μαΐου, στο Άλσος Κηφισιάς, θα πραγματοποιηθεί η 62η Ανθοκομική Έκθεσης Κηφισιάς. Την Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 και ώρα 20:30 θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης.


Η ολλανδική εταιρεία Anthura BV επενδύει στα Σκόπια

Η εταιρεία Anthura BV πρόκειται να επενδύσει πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ στα Σκόπια και να δημιουργήσει περίπου 300 νέες θέσεις εργασίας για την καλλιέργεια και αναπαραγωγή ορχιδέας και άλλων καλλωπιστικών φυτών που θα διοχετευθούν στην παγκόσμια αγορά. Η εταιρεία Anthura BV ξεκίνησε την επέκταση της επιχείρησης στα τέλη του 2013 και ήδη απασχολεί εργατικό δυναμικό 150 ατόμων.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,140625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version