Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ανθοκομικά & Καλλωπιστικά

Βρέθηκαν 41 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Οι εξαγωγές οπωροκηπευτικών συνέβαλαν στη μείωση του χρέους της Πορτογαλίας

Οι εξαγωγές οπωροκηπευτικών συνέβαλαν στη μείωση του χρέους της Πορτογαλίας

Υψηλούς στόχους στις εξαγωγές οπωροκηπευτικών έχει βάλει η Πορτογαλία, η οποία επιδιώκει να διπλασιάσει την αξία τους μέχρι το 2020. «Οι Πορτογαλικές εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών αυξήθηκαν σχεδόν 26% τα τελευταία χρόνια (από 780 εκατομμύρια ευρώ το 2010 σε 983 εκατομμύρια ευρώ το 2013). Το 2014, η παραγωγή φρούτων και λαχανικών στην Πορτογαλία και οι αντίστοιχες εξαγωγές σημείωσαν επιπλέον ανάπτυξη», τόνισε στον ΑγροΤύπο ο Υπεύθυνος στο Εμπορικό Τμήμα της Πρεσβείας της Πορτογαλίας στην Αθήνα κ. Λοράν Αρμάος.


Η έκθεση Κηποτέχνικα 2015 θα απευθύνεται μόνο στους επαγγελματίες του κλάδου

Η έκθεση Κηποτέχνικα 2015 είναι η μεγάλη και αξιόπιστη έκθεση που συγκεντρώνει όλους τους αξιόλογους και δραστήριους επαγγελματίες του κλάδου του πρασίνου. Μετά την μεγάλη επιτυχία και αποδοχή που γνώρισε η 1η διοργάνωση το 2007, η 2η το 2009 και η 3η το 2011, η Διεθνής Έκθεση Κηποτέχνικα έχει εδραιωθεί πλέον ως θεσμός για τον κλάδο.


Μέχρι τη Κυριακή 13/7 η 2η έκθεση ανθοκομίας, δενδροκομίας, λαχανοκομίας, βοτάνων και βιβλίου στο Ηράκλειο Κρήτης

Συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή 13 Ιουλίου η «2η έκθεση Ανθοκομίας, Δενδροκομίας, Λαχανοκομίας και Βοτάνων και Βιβλίου» που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου στο Πάρκο Γεωργιάδη.


Μεταξύ 10 και 11 Ιουνίου η 24η Fresh Agro Mashov στο Τελ Αβίβ

Επιχειρηματίες του αγροτικού κλάδου από όλο τον κόσμο αναμένεται να συγκεντρωθούν φέτος στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ (10-12 Ιουνίου), στα πλαίσια της ετήσιας έκθεσης marketing αγροτικών προϊόντων με τίτλο "Fresh Agro-Mashov" η οποία χρηματοδοτείται από την ισραηλινή κυβέρνηση.


Άνοιξε τις πύλες της η 60η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον μοναδικό για την Αττική, στο Άλσος Κηφισιάς, «Δημήτρης Ζωμόπουλος» οι σημαντικότεροι Έλληνες ανθοπαραγωγοί θα εκθέσουν τα ωραιότερα φυτά στις καλύτερες τιμές.


Μιλτιάδης Βασιλακάκης: Ανάγκη πιστοποίησης του πολλαπλασιαστικού υλικού και αύξησης ελέγχων από τα ΚΕΠΠΥΕΛ

Μιλτιάδης Βασιλακάκης: Ανάγκη πιστοποίησης του πολλαπλασιαστικού υλικού και αύξησης ελέγχων από τα ΚΕΠΠΥΕΛ

Η ανάγκη πιστοποίησης του πολλαπλασιαστικού υλικού της χώρας τονίστηκε στην ημερίδα με θέμα: «Υγιές και κατάλληλο πολλαπλασιαστικό υλικό – βασική προϋπόθεση αγροτικής ανάπτυξης», που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ΕΕΕΟ), στα πλαίσια της 25ης Agrotica 2014, τα συμπεράσματα της οποίας σας παρουσιάζει ο ΑγροΤύπος. «Στη χώρα μας ο γεωργός πληρώνει στα φυτώρια για να αγοράσει πολλαπλασιαστικό υλικό και δεν γνωρίζει τι αγοράζει», τόνισε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της ΕΕΕΟ και Ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ κ. Μιλτιάδης Βασιλακάκης.


Εκτελεστική απόφαση για την καταπολέμηση οργανισμών επιβλαβών για τα φυτά ή τα φυτικά προϊόντα

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της ΕΕ η Εκτελεστική Απόφαση της Επιτροπής της 18ης Δεκεμβρίου 2013 σχετικά με τη χορήγηση χρηματοδοτικής συνδρομής από την Ένωση για το 2013 με σκοπό την κάλυψη των δαπανών που πραγματοποιήθηκαν από τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία, τις Κάτω Χώρες και την Πορτογαλία και για την καταπολέμηση οργανισμών επιβλαβών για τα φυτά ή τα φυτικά προϊόντα.


Σύνδεσμο Εξαγωγέων δημιούργησαν οι ελληνικές επιχειρήσεις ανθοκομίας

Οι ελληνικές επιχειρήσεις στον τομέα της παραγωγικής ανθοκομίας με εξαγωγικό προσανατολισμό, αποφάσισαν να ιδρύσουν έναν οργανισμό, ώστε να προβάλλουν τα προϊόντα τους στοχευμένα και να κάνουν οργανωμένα δικτύωση με αντίστοιχους οργανισμούς διεθνώς. Στις 15 Ιανουαρίου 2013, ο υπό ίδρυση Ελληνικός Σύνδεσμος Εξαγωγέων Φυτικού Υλικού (ΕΣΕΦΥ), έκανε την πρώτη συνάντηση μελών και συζήτησης καταστατικού, ενώ τον Ιούλιο του 2013 κατατέθηκε η αίτηση για σύσταση σε σώμα. Με την απόφαση 32/2013 του Ειρηνοδικείου Κρωπίας, ιδρύθηκε και τυπικά ο ΕΣΕΦΥ.


Απαγόρευση συλλογής και εμπορίας αρωματικών φυτών που απειλούνται με εξαφάνιση ανακοίνωσε η Διεύθυνση Δασών Χανίων

Επείγουσα μέτρα προστασίας της μαλοτήρας, της ματζουράνας, του φασκόμηλου και της ρίγανης, αναγκάστηκε να πάρει η Διεύθυνση Δασών Χανίων, μετά την διαπίστωση της μαζικής συλλογής αυτών των αρωματικών φυτών και για εμπορία, με αποτέλεσμα να απειλούνται με εξαφάνιση.


Στον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Μακεδονίας Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Νήσων ο Τσαυτάρης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουλίου, τον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Μακεδονίας, Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Νήσων και την Ανθαγορά του Συνεταιρισμού που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου Θεσσαλονίκης.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,3125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version