Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Βοοειδή

Βρέθηκαν 1088 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 109

Νέος πρόεδρος στην ΕΦΧΕ ο Ξανθιώτης Ηλίας Κοτόπουλος

Εκλογές στην Ένωση Φυλής Χολστάιν Ελλάδας (ΕΦΧΕ), σε ήπιο κλίμα είχαμε την περασμένη Παρασκευή (12/1) και στο αξίωμα του προέδρου αναδείχτηκε ο πρώην αντιπρόεδρος, Ηλίας Κοτόπουλος, στη θέση του απερχόμενου προέδρου, Θανάση Βασιλέκα.


Με προβλήματα η πληρωμή βοσκοτόπων μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, τι αναφέρουν οι κτηνοτρόφοι στον ΑγροΤύπο

Τα μισθώματα για τους δημόσιους βοσκότοπους του 2016 και 2017, καλούνται να έχουν πληρώσει οι κτηνοτρόφοι έως τις 15 Φεβρουάριου 2018 (μετά την παράταση που δόθηκε). Στο ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου άλλοι κτηνοτροφικοί σύλλογοι την χαρακτήρισαν ικανοποιητική και άλλοι ανεπαρκή. Προβλήματα ωστόσο αναφέρουν όλοι σχετικά με την «τεχνική λύση», σύμφωνα με την οποία πολλές φορές κτηνοτρόφοι καλούνται να καταβάλλουν μισθώματα για βοσκότοπους που δεν βόσκουν, σε πολλούς και μακρινούς δήμους.


ΔΑΟΚ Κιλκίς προς κτηνοτρόφους: Μέχρι 15/2/2018 οι πληρωμές για τη μίσθωση δημόσιων βοσκοτόπων

Ανακοινώνεται από τη ΔΑΟΚ Κιλκίς προς τους κτηνοτρόφους της περιοχής ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (4642 Β’ του 2017) η Υπουργική Απόφαση (2056/140051/29-12-2017), στην οποία προβλέπεται μεταξύ άλλων ότι:


Στην παραγωγή γάλακτος 18 ημερών και φωτοβολταϊκού πάρκου δυναμικότητας 500 KW προχωρά η ΕΒΟΛ

Πραγματοποιήθηκε, στις 28/12/2017, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Γάλακτος ΕΒΟΛ, η Γενική Συνέλευση των μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, όπου έγινε ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν τον Συνεταιρισμό και λήφθηκαν αποφάσεις επ’ αυτών.


De minimis σε κτηνοτρόφους με αγελαία εκτροφή 10 λεπτά ανά πρόβατο και 1 ευρώ ανά βοοειδή, ποιες περιοχές αφορούν

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που αναφέρει τη διαδικασία με την οποία θα καταβάλλεται χορήγηση ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) σε κτηνοτρόφους αιγοπροβάτων και βοοειδών από περιοχές που κηρύχτηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω χιονοπτώσεων κατά τη διάρκεια του χειμώνα του 2016.


Παράταση πληρωμής μισθωμάτων για δημόσιους βοσκότοπους έως 16 Φεβρουαρίου 2018

Παράταση πληρωμής μισθωμάτων για δημόσιους βοσκότοπους έως 16 Φεβρουαρίου 2018

Παράταση έως 16 Φεβρουαρίου 2018, δίνει ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, για τις πληρωμές των μισθωμάτων για τις βοσκήσιμες γαίες. Ορίζει επίσης συναρμόδιες τις περιφέρειες στην διαδικασία για έγκαιρη είσπραξη των μισθωμάτων, ενώ διασφαλίζει τους κτηνοτρόφους από καθυστερήσεις πληρωμών που δεν οφείλονται σε δική τους υπαιτιότητα σε νέα τροποποίηση της  υπουργικής απόφασης για την διαδικασία μίσθωσης βοσκήσιμων γαιών.

16/2/2018


Περιφέρειας Θεσσαλίας: Ενημέρωση κατανομής και οφειλών Βοσκήσιμων Γαιών για το έτος 2017

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνει στους ενδιαφερόμενους κτηνοτρόφους, στους οποίους έχουν κατανεμηθεί επιλέξιμες βοσκήσιμες γαίες, εντός των ορίων της (δηλαδή στις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Σποράδων), με βάση τα στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, ότι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τη θέση των γαιών, καθώς και το ποσό που πρέπει να καταβάλλουν


Γάλα: Στο εξωτερικό οι τιμές ανεβαίνουν αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο στην χώρα μας, τόνισαν οι αγελαδοτρόφοι στις συναντήσεις με τους πολιτικούς

Γάλα: Στο εξωτερικό οι τιμές ανεβαίνουν αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο στην χώρα μας, τόνισαν οι αγελαδοτρόφοι στις συναντήσεις με τους πολιτικούς

Διαδοχικές συναντήσεις με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελο Αποστόλου, στην Αχαρνών και με κοινοβουλευτικούς παράγοντες, είχαν την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017, μέλη του προεδρείου της Ένωσης Φυλής Χολστάιν Ελλάδας (ΕΦΧΕ), στο Εντευκτήριο της Βουλής και σε πολιτικά γραφεία κοινοβουλευτικών αγροτικών παραγόντων.


Έρχονται πρόστιμα μέχρι 60.000 ευρώ για τη μη δήλωση ασθενειών ζώων, ποια νοσήματα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνονται

Έρχονται πρόστιμα μέχρι 60.000 ευρώ για τη μη δήλωση ασθενειών ζώων, ποια νοσήματα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνονται

Οι κτηνοτρόφοι, οι ιδιώτες κτηνίατροι, οι υπεύθυνοι των Δήμων που διαχειρίζονται αδέσποτα κατοικίδια σαρκοφάγα ζώα και κάθε πρόσωπο ή φορέας που κατέχει ζώα ή διαχειρίζεται ζώα, υποχρεούνται να δηλώνουν στις κτηνιατρικές Αρχές της χώρας οποιαδήποτε υποψία ή επιβεβαίωση για νοσήματα υποχρεωτικής δήλωσης, βάσει σχετικής εγκυκλίου που εξέδωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Μάλιστα ο ΑγροΤύπος σας παρουσιάζει τα νοσήματα των ζώων που πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνονται.


Eκπνέει η προθεσμία για τη νομιμοποίηση πτηνοκτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης, υπενθύμισε πως στις 4 Δεκεμβρίου, λήγει η προθεσμία για την αδειοδότηση των κτηνοτροφικών και πτηνοτροφικών εγκαταστάσεων εντός ή πλησίον των οικισμών.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,550781 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version