Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Βοοειδή

Βρέθηκαν 1040 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 104

ΘΕΣγάλα: Πλάνο δημιουργίας 30 νέων καταστημάτων μέσω franchise στην Αθήνα, έρχεται και η διανομή στο σπίτι

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ολοκληρώνοντας 5 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του, διαθέτοντας σήμερα 63 καταστήματα Αυτόματων Πωλητών φρέσκου γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, στη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, προχωράει στην εφαρμογή του πλάνου επέκτασής του για τα επόμενα έτη.


Τέλος η τεχνική λύση στους βοσκοτόπους από το Σεπτέμβριο

Τέλος η τεχνική λύση στους βοσκοτόπους από το Σεπτέμβριο

«Μετά το Σεπτέμβριο δε θα υπάρχει το πρόβλημα της τεχνικής λύσης για τους βοσκοτόπους, με την ενδιάμεση αναθεώρηση που θα γίνει», δήλωσε ο Υπουργός κ. Αποστόλου. Έγινε μια πρώτη συζήτηση στο Συμβούλιο Υπουργών της Ε.Ε. μετά την πρόταση που κατέθεσε ο Χόγκαν για την ξυλώδη βλάστηση ως επιλέξιμη στις εκτάσεις για την κτηνοτροφία.


Η ΕΔΟΚ στέλνει ειδοποιήσεις στους κτηνοτρόφους για τις εισφορές Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2017

Η ΕΔΟΚ στέλνει ειδοποιήσεις στους κτηνοτρόφους για τις εισφορές Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2017

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να στείλει τις καταστάσεις των εισφορών των μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2017 στους κτηνοτρόφους και τα άλλα μέλη της.


Κεντρική Μακεδονία: Προσλήψεις κτηνιάτρων για αντιμετώπιση αφθώδη πυρετού, ευλογιάς, οζώδους δερματίτιδας και πανώλης μικρών μηρυκαστικών

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από το άρθρο του ΑγροΤύπου για τις ελλείψεις κτηνιάτρων στις Περιφέρειες βρέθηκαν τα κονδύλια και άρχισαν οι προσλήψεις κτηνιάτρων για να αντιμετωπίσουν τις ζωονόσους. Τέσσερις ζωικές νόσους, τον αφθώδη πυρετό, την ευλογιά, την οζώδη δερματίτιδα των βοοειδών και την πανώλη μικρών μηρυκαστικών, θα επιτηρούν από το φθινόπωρο κτηνίατροι, που θα προσληφθούν σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της Κεντρικής Μακεδονίας.


Στα 140 ευρώ η συνδεδεμένη ενίσχυση στα βοοειδή

Στα 140 ευρώ η συνδεδεμένη ενίσχυση στα βοοειδή

Στα 140 ευρώ ανά επιλέξιμο θηλυκό ζώο καθορίζεται η συνδεδεμένη ενίσχυση στα βοοειδή, σύμφωνα με σχετική απόφαση. Η παρούσα απόφαση ισχύει από την δημοσίευσή της και αφορά στις αιτήσεις ενίσχυσης που υποβλήθηκαν για το έτος 2016.


Χωρίς κτηνιάτρους οι Περιφέρειες καλούνται να αντιμετωπίσουν τον αφθώδη πυρετό που έκανε την εμφάνισή του στα τουρκικά παράλια, τι πρέπει να προσέχουν οι κτηνοτρόφοι

Τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα αφθώδους πυρετού στα παράλια της Τουρκίας, απέναντι από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, που σημειώθηκαν στις 8 Μάη του 2017, φέρνουν ξανά στην επιφάνεια την «υποστελέχωση» που υπάρχει στις κτηνιατρικές υπηρεσίες των Περιφερειών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Λέσβος που έχει μόλις έξι κτηνιάτρους που θα πρέπει να ελέγξουν περίπου 350.000 αιγοπρόβατα και 6.000 βοοειδή. Χειρότερα είναι τα πράγματα στον βόρειο Έβρο που υπάρχει μόνο ένας κτηνίατρος.


Αυξημένους ελέγχους και στήριξη του κλάδου ζήτησαν οι αγελαδοτρόφοι από το ΥπΑΑΤ

Αυξημένους ελέγχους και στήριξη του κλάδου ζήτησαν οι αγελαδοτρόφοι από το ΥπΑΑΤ

Συναντήσεις με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και την ηγεσία του ΥπΑΑΤ είχαν την Πέμπτη (1/6), οι παραγωγοί γάλακτος της Φυλής Χολστάιν, με αφορμή τις χαμηλές τιμές στο γάλα και το υψηλό κόστος παραγωγής. Ζήτησαν να υπάρξει στρατηγικός σχεδιασμός για την ανάπτυξη της γαλακτοπαραγωγού αγελαδοτροφίας, επισημαίνοντας πως η χώρα δεν μπορεί να βγει από το φαύλο κύκλο της οικονομικής κρίσης, αν δεν έχει αυτάρκεια και δυνατότητα να ενταχθούν σε επενδυτικά προγράμματα.


ΕΔΟΚ: Λίστα επιχειρήσεων που στηρίζουν το ελληνικό κρέας

Την πρώτη λίστα με επιχειρήσεις που διακινούν ελληνικά κρέατα έδωσε στη δημοσιότητα η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ). Όπως επισημαίνει θα ακολουθήσουν και επόμενες λίστες καθώς η Διεπαγγελματική θεωρεί χρέος της να αναδείξει την καίρια συμβολή αυτών των επιχειρήσεων: στη στήριξη της ελληνικής κτηνοτροφίας, στην ενίσχυση και βελτίωση της αυτάρκειας της χώρας μας σε υγιεινά και ποιοτικά κρέατα και συνολικά στην προάσπιση της ελληνικής παραγωγής κρέατος.


Συνάντηση αγελαδοτρόφων της Ένωσης Φυλής Χολστάιν με τον Τσιρώνη

Συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017, στη 1 μ. μ. μέλη της Ένωσης Φυλής Χολστάιν (ΕΦΧΕ) με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννη Τσιρώνη, στο 2ο όροφο (Αχαρνών 2, Αθήνα), για την φθίνουσα πορεία της ελληνικής γαλακτοπαραγωγού αγελαδοτροφίας.


ΔΑΟΚ Λάρισας: Αποφάσεις για διευθετήσεις βοσκοτόπων

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Λάρισας, Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Ελέγχου Χωροταξικής Ορθότητας της Κατανομής Δικαιωμάτων Χρήσης της Βοσκής, έλαβε και απέστειλε τις αποφάσεις της επί των αιτημάτων των κτηνοτρόφων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, που δέχτηκε έως τις 31/12/2016, στη Διεύθυνση Τεχνικών Ελέγχων του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Αθήνα, ώστε να προβεί σε περαιτέρω επεξεργασία προς όφελος των αιτούντων κτηνοτρόφων σε θέματα βοσκήσιμων γαιών.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,4921875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version