Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Βοοειδή

Βρέθηκαν 1069 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 107

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η εξαγορά της ΜΕΒΓΑΛ από τη ΔΕΛΤΑ

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η απόκτηση της εταιρίας ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. από την εταιρία ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε.


ΥπΑΑΤ: Επιλέξιμα θαμνολίβαδα και δασολίβαδα φέρνει ο νέος ορισμός των βοσκοτόπων, θετική εξέλιξη για την χώρα μας

«Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή εξέλιξη για την ελληνική κτηνοτροφία περιλαμβάνει η Συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στην Εσθονική Προεδρία του Συμβουλίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την πρόταση omnibus - γεωργικά θέματα», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΥπΑΑΤ, προσθέτοντας ότι «ιδιαίτερη σημασία για τη χώρα μας έχει ο νέος ορισμός για τα μόνιμα βοσκοτόπια»


Ο ΘΕΣγάλα δημιουργεί παντοπωλεία με προϊόντα συνεταιρισμών και τοπικών παραγωγών

Ο ΘΕΣγάλα δημιουργεί παντοπωλεία με προϊόντα συνεταιρισμών και τοπικών παραγωγών

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, συμπληρώνει πια 5 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του, διαθέτει σήμερα 63 καταστήματα Αυτόματων Πωλητών φρέσκου γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, στη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Τώρα  δημιουργεί μια νέα γενιά καταστημάτων, με την επωνυμία «ΘΕΣγάλα συν».


Ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος καταγγέλλει την παράνομη διακίνηση και πώληση κτηνιατρικών φαρμάκων

Εδώ και αρκετό έχει παρατηρηθεί αύξηση των φαινομένων παράνομης διακίνησης και πώλησης κτηνιατρικών φαρμάκων, αναφέρει ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος και προσθέτει:


SOS από τους κτηνοτρόφους της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κομοτηνή

Συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΑΜΘ), θα διοργανωθεί από τους κτηνοτροφικούς συλλόγους της περιοχής την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου, στις 11:30 π.μ., στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ, στην Κομοτηνή. Όπως τονίζει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Καβάλας κ. Ν. Δημόπουλος, «αφορμή της διαμαρτυρίας είναι οι αποζημιώσεις από την κακοκαιρία τον χειμώνα του 2017.


Α.Σ. Ένωση Αγρινίου: Έλλειψη εμβολίων για την Οζώδη Δερματίτιδα

'Ελλειψη εμβολίων για την Οζώδη Δερματίτιδα, από αρχές Σεπτέμβρη, παρά το γεγονός ότι η Αιτωλοακαρνανία είναι σε ζώνη επιτήρησης, καταγγέλλει ο Α.Σ. Ένωση Αγρινίου.


Μόλις 1.650 κτηνοτρόφοι θα αποζημιωθούν για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που είχαμε το χειμώνα του 2017

Μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα του φετινού χειμώνα (έντονες χιονοπτώσεις και τον ολικό παγετό για μεγάλο χρονικό διάστημα) οι κτηνοτρόφοι ζήτησαν οικονομική στήριξη από την πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ. Όπως επισημαίνουν οι Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, αποφασίστηκε ότι οι κτηνοτρόφοι που πληρούν τους όρους επιλεξιμότητας  για την ενίσχυση αυτή είναι 1.650 σε όλη την Ελλάδα. Όπως τονίζει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Καβάλας κ. Ν. Δημόπουλος, «οι ζημιές από την κακοκαιρία έπληξαν το ίδιο τις αγελαίες και τις εσταυλισμένες κτηνοτροφικές μονάδες. Επειδή όμως τα χρήματα των ενισχύσεων (de minimis) ήταν λίγα έκαναν αυτόν τον διαχωρισμό. Ουσιαστικά αποζημιώνουν ένα μόνο μέρος της ζημιάς».


Αγελαδοτρόφοι: Χρειάζονται βελτιώσεις στο νομοσχέδιο για την αναγραφή χώρας προέλευσης στο γάλα

Αγελαδοτρόφοι: Χρειάζονται βελτιώσεις στο νομοσχέδιο για την αναγραφή χώρας προέλευσης στο γάλα

Στη σωστή κατεύθυνση είναι το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, για την αναγραφή της χώρας προέλευσης του γάλακτος αλλά χρειάζεται να γίνουν βελτιώσεις, ώστε να είναι εφαρμόσιμο στην πράξη. Αυτές τις παρατηρήσεις επί του νομοσχεδίου κατέθεσε εκ μέρους της Ένωσης Φυλής Χολστάιν Ελλάδας (ΕΦΧΕ), ο παραγωγός Γιώργος Κεφαλάς, ο οποίος μίλησε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, την περασμένη Τετάρτη (26/9), ζητώντας:


Μέχρι τις 7 Οκτωβρίου δηλώσεις για ένταξη εκτάσεων στα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης

Ιδιώτες κάτοχοι βοσκήσιμων γαιών και δήμοι της χώρας πρέπει να απευθυνθούν στην αρμόδια Περιφέρεια, προκειμένου το αργότερο μέχρι 7/10/2017, να δηλώσουν την επιθυμία ένταξης των εκτάσεων τους στα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης (ΔΣΒ) που θα εκπονηθούν. Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του ΥπΑΑΤ και προσθέτει ότι το θέμα είναι εξαιρετικά σημαντικό ειδικά στην περίπτωση που οι εκτάσεις αυτές έχουν χρησιμοποιηθεί για την ενεργοποίηση δικαιωμάτων στο πλαίσιο της τρέχουσας ΚΑΠ.


Κονδύλια από το Πράσινο Ταμείο υπόσχεται το ΥπΑΑΤ στους Περιφερειάρχες για τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης

O Αναπληρωτής Υπουργός, Γιάννης Τσιρώνης, συναντήθηκε την Δευτέρα (18 Σεπτεμβρίου) με τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ, Κώστα Αγοραστό και Περιφερειάρχες της Ένωσης Περιφερειών, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την διασφάλιση μιας εύρυθμης λειτουργίας για την υλοποίηση εκπόνησης των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης (ΔΣΒ). Οι Περιφερειάρχες πρότειναν η προκήρυξη των διαγωνισμών να είναι με κοινό τρόπο που θα τους υποδείξει το ΥΠΑΑΤ και συγκεκριμένα με πρότυπη προκήρυξη,  κοστολόγηση και προγραμματική σύμβαση.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,3925781 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version