Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Βοοειδή

Βρέθηκαν 1028 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 103

Προσλήψεις κτηνιάτρων στο Κέντρο Εξωτικών Νοσημάτων του Έβρου για να ξεκινήσουν τους ελέγχους

Στελεχώνεται, μέχρι τέλος καλοκαιριού, με κτηνιατρικό προσωπικό το Κέντρο Εξωτικών Νοσημάτων, που εδρεύει στην Ορεστιάδα Έβρου, το οποίο παραμένει τα τελευταία χρόνια κλειστό, με στόχο να αντιμετωπιστεί η κατάσταση με την εισαγωγή ζωονόσων από την γειτονική Τουρκία. Αυτό ανακοίνωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννης Τσιρώνης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Βουλευτή Έβρου της ΝΔ, Αναστασίου Δημοσχάκη. Το κέντρο διαθέτει όλη την υλικοτεχνική υποδομή, ακόμα και οχήματα, για να γίνονται οι έλεγχοι από τους κτηνιάτρους.


Συμφωνία Τράπεζας Πειραιώς με ΑΣ Λαμίας για Συμβολαιακή σε βαμβάκι, αραβόσιτο και γάλα

Η Τράπεζα Πειραιώς προχώρησε σε νέα συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαμίας για το βαμβάκι, τον αραβόσιτο και το γάλα.


Επιλέξιμοι δημοτικοί ή δημόσιοι βοσκότοποι: Διαδικασία κατανομής και πληρωμής μισθωμάτων

Στις ενενήντα ημέρες (εντός τριμήνου) είναι το περιθώριο για την αποπληρωμή μισθωμάτων που αντιστοιχούν σε δημόσια και δημοτικά βοσκοτόπια, σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννη Τσιρώνη, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Οι οφειλές που βεβαιώνονται από την κατανομή του έτους 2016, καταβάλλονται εντός του πρώτου εξαμήνου του 2017.


Σε Νάουσα και Βέροια ο πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφτεί και κτηνοτροφική μονάδα

Στη Νάουσα και τη Βέροια θα περιοδεύσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης την Κυριακή.


Κόντρα στον Καναδά και στο πλευρό των Αμερικανών αγελαδοτρόφων ο Ντόναλντ Τραμπ

Στο πλευρό των παραγωγών γαλακτοκομικών προϊόντων των ΗΠΑ, οι οποίοι έχουν πληγεί από τα μέτρα εμπορικού προστατευτισμού του Καναδά, δηλώνει ότι θα σταθεί ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.


Καταβλήθηκε έκτακτη ενίσχυση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους του Αιγαίου όμως ορισμένοι δεν πληρώθηκαν

Περιπτώσεις κτηνοτρόφων που δεν πληρώθηκαν καθόλου και κτηνοτρόφων που έλαβαν και κάτι...παραπάνω σε σχέση με τα προβλεπόμενα της έκτακτης ενίσχυσης για παραγωγούς νησιών του Αιγαίου που πλήττονται από το πρόβλημα των προσφυγικών ροών, ανέδειξε το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου. Υπενθυμίζεται ότι τον Φλεβάρη με ανακοίνωσή του το ΥπΑΑΤ είχε αναγγείλει πληρωμές συνολικού ύψους 1,68 εκατ. ευρώ σε αιγοπροβατοτρόφους και βοοτρόφους 6 νησιών του Αιγαίου ενώ με πρόσφατη τροποποίηση εντάχθηκαν και οι Οινούσες. Όπως ανέφεραν κτηνοτρόφοι από χωριά της Λέσβου στον ΑγροΤύπο, υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις όπου οι δικαιούχοι δεν έλαβαν την ενίσχυση.


Τις εισφορές κτηνοτρόφων του Ιανουαρίου 2017 ζητά η Διεπαγγελματική Κρέατος, Ιούνιο θα πληρωθούν οι εισφορές για τις σφαγές του Πάσχα

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε και έθεσε σε λειτουργία το πληροφορικό σύστημα, με το οποίο από την 1η Ιανουαρίου του 2017, τα στοιχεία σφαγών χρησιμοποιούνται στον υπολογισμό και την παρακολούθηση της διαδικασίας είσπραξης της υποχρεωτικής εισφοράς υπέρ της ΕΔΟΚ. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της ΕΔΟΚ κ. Ελευθέριος Γίτσας, «για τον Ιανουάριο η συνολική εισφορά των κτηνοτρόφων στην ΕΔΟΚ θα κυμανθεί στα 7.000 ευρώ. Τον Ιούνιο θα γνωρίζουμε την εισφορά που θα κληθούν να πληρώσουν για τον Απρίλιο και το Πάσχα. Τα χρήματα είναι των κτηνοτρόφων και τα παρακρατεί ο πρώτος αγοραστής (διακινητής, έμπορος, χασάπης κ.α.)».


Πότε πληρώνονται οι συνδεδεμένες ζωικής παραγωγής και οι συνδεδεμένες σε ρύζι, βιομηχανική τομάτα, πορτοκάλια προς χυμοποίηση

Πότε πληρώνονται οι συνδεδεμένες ζωικής παραγωγής και οι συνδεδεμένες σε ρύζι, βιομηχανική τομάτα, πορτοκάλια προς χυμοποίηση

Μια ακόμη λίστα με πληρωμές δημοσίευσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, προσθέτοντας στα 6,2 εκατ. της 11ης Απριλίου επιπλέον 3,5 εκατ. ευρώ στις 12 Απριλίου. Όπως αναφέρεται στην αναλυτική λίστα πληρωμών του Οργανισμού, η πληρωμή αφορά κυρίως τη χορήγηση έκτακτης ενίσχυσης σε αιγοπροβατοτρόφους, ύψους 1,4 εκατ. ευρώ, ενώ 92.796 ευρώ καταβλήθηκαν σε μικρό αριθμό αγελαδοτρόφων επίσης ως έκτακτη στήριξη. Ωστόσο η πλειονότητα των κτηνοτρόφων θα πρέπει να κάνει υπομονή κατά τα φαινόμενα έως τον Μάιο, μήνα κατά τον οποίο ο Οργανισμός Πληρωμών σχεδιάζει να καταβάλει τις συνδεδεμένες ζωικής παραγωγής για φέτος.


Η ΝΔ κάνει λόγο για αποκλεισμό χιλιάδων δικαιούχων αγροκτηνοτρόφων από τα Βιολογικά και κατηγορεί το ΥπΑΑΤ για παλινωδίες

Έντονη κριτική ασκούν 32 βουλευτές της ΝΔ με ερώτησή τους προς το ΥπΑΑΤ αναφορικά με τις διαδοχικές αλλαγές στις οποίες προχώρησε το ΥπΑΑΤ αναφορικά με το Μέτρο 11 της Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας οι οποίες έχουν προκαλέσει σύγχυση και αντιδράσεις στον αγροτικό κόσμο. Οι υπογράφοντες την ερώτηση με επικεφαλής την τομεάρχη αγροτικής ανάπτυξης του κόμματος κ. Φ. Αραμπατζή στιλιτεύουν «Τον αποκλεισμό όλων ανεξαιρέτως των κτηνοτρόφων (ζωική παραγωγή) καθώς και χιλιάδων δικαιούχων αγροτών (φυτική παραγωγή) εκτός των περιοχών Natura από το Μέτρο».


Μηδενική απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων για την ενίσχυση του γαλακτοκομικού τομέα

Τη μηδενική απορρόφηση από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πολύτιμων κοινοτικών κονδυλίων για την ενίσχυση του γαλακτοκομικού τομέα, που πλήττεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στηλιτεύει η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή με σχετική Ερώτηση, που κατέθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Βαγγέλη Αποστόλου. Όπως σημειώνει η Σερραία βουλευτής, βάση του Κοινοτικού Κανονισμού 1612, που υιοθέτησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον Ιούλιο του 2016, προκειμένου να αντιμετωπίσει την πανευρωπαϊκή κρίση στον γαλακτοκομικό τομέα, διασφαλίστηκε οικονομική ενίσχυση ύψους 150 εκατ. ευρώ, προκειμένου να διατεθεί στους γαλακτοπαραγωγούς κτηνοτρόφους των 27 κρατών – μελών.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,21875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version