Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Βοοειδή

Βρέθηκαν 985 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 99

Η CETA ευνοεί τον Σκοπιανό παραγωγό απομίμησης φέτας, αναφέρει ο Νότης Μαριάς

Τους Καναδούς παραγωγούς δήθεν «φέτας», ο κυριότερος εκ των οποίων σημειωτέον είναι Σκοπιανός που παράγει το 63% της καναδικής παραγωγής δήθεν «φέτας», επισήμανε σε χθεσινές του συνεντεύξεις σε διάφορα περιφερειακά ΜΜΕ ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.


ΔΑΟΚ Θεσσαλίας: υπενθύμιση και διευκρινίσεις για την προκήρυξη του προγράμματος Γενετικών Πόρων

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι προκηρύχθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η δράση 10.2.1 «Γενετικοί πόροι στην κτηνοτροφία» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΑΟΚ, δίνονται διευκρινίσεις αναφορικά με την προθεσμία υποβολής φακέλου υποψηφιότητας από τους ενδιαφερόμενους (έως 2/3/2017), καθώς και άλλες χρηστικές λεπτομέρειες.


Σοβαρά προβλήματα για τους κτηνοτρόφους από την πρόσφατη εγκύκλιο του ΕΦΚΑ καταγγέλει ο ΣΕΚ

Για προβλήματα που δημιουργούνται μετά την πρόσφατη εγκύκλιο του ΕΦΚΑ που προβλέπει την ένταξη μισθωτών ΟΓΑ και εργατών, μετακλητών πολιτών τρίτων χωρών που θα απασχολούνται σε κτηνοτροφικές μονάδες στις ίδιες διατάξεις που προβλέπονται για τους εργαζομένους του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, έκανε λόγο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας κ. Τ. Πεβερέτος σε δηλώσεις του στον ΑγροΤύπο.


Σφοδρή επίθεση της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας στους Έλληνες ευρωβουλευτές που ψήφισαν υπέρ της CETA

Mε μια ανακοίνωση σε αυστηρό ύφος η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας καταδικάζει την επιλογή  όσων Ελλήνων ευρωβουλευτών ψήφισαν υπέρ της επικύρωσης της CETA, την περασμένη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο ευρωκοινοβούλιο. Η ανακοίνωση μιλάει για μια συμφωνία «που ρίχνει στο κάδο των αχρήστων τον αγώνα όλων αυτών που πάλεψαν για πολλά χρόνια για να καθιερωθεί η φέτα ως ΠΟΠ στην Ευρωπαική Ένωση. Όπως είχε γνωστοποιήσει ο ΑγροΤύπος, από την Ελλάδα ψήφισαν υπέρ οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ και του Ποταμιού, αποχή του ΠΑΣΟΚ και κατά οι υπόλοιποι.


Περισσότερα προβλήματα φοβούνται λόγω δασικών χαρτών οι κτηνοτρόφοι που περιμένουν λύση για τα χρόνια εμπόδια αδειοδότησης με τα δασαρχεία

Περισσότερα προβλήματα φοβούνται λόγω δασικών χαρτών οι κτηνοτρόφοι που περιμένουν λύση για τα χρόνια εμπόδια αδειοδότησης με τα δασαρχεία

Λύση στο πρόβλημα των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, ζητά η Νέα Δημοκρατία με κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και η οποία αναφέρεται ιδιαιτέρως στο «οξύτατο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι των παραδοσιακών οικισμών της χώρας όπου εξαιτίας του υφιστάμενου νομοθετικού καθεστώτος δεν καθίσταται δυνατή η αδειοδότηση στάβλων σε δάση ή δασικές εκτάσεις, που βρίσκονται σε ακτίνα 3.000 μέτρων από αρχαιολογικούς χώρους ή παραδοσιακούς οικισμούς. «Υπάρχει πρόβλημα με τους στάβλους που δεν έχουν αδειοδοτηθεί, ωστόσο φοβούμαστε ότι θα προκύψει ζήτημα και με τις αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις λόγω δασικών χαρτών», ανέφερε στον ΑγροΤύπο η Πρόεδρος κτηνοτρόφων Σερρών κ. Ελπίδα Σιδηροπούλου.


Αύξηση παρουσίασε η αγροτική παραγωγή της Ρωσίας το 2016

Αύξηση παρουσίασε η αγροτική παραγωγή της Ρωσίας το 2016

Η αγροτική παραγωγή της Ρωσίας το 2016 αυξήθηκε κατά 4,8% σε σχέση με το 2015. Όσον αφορά στη φυτική παραγωγή, οι μεγαλύτερες αυξήσεις καταγράφονται στην παραγωγή δημητριακών και ζαχαρότευτλων (13,7% και 23,8% αντίστοιχα), η παραγωγή λαχανικών αυξήθηκε κατά 0,9% και η παραγωγή πατάτας μειώθηκε κατά 7,8%.


Αδικημένοι οι κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα βιολογικής κτηνοτροφίας

Αδικημένοι οι κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα βιολογικής κτηνοτροφίας

Την άρση των αδικιών σε βάρος των κτηνοτρόφων της Κεντρικής Μακεδονίας, που εντάσσονται στα μέτρα ενίσχυσης της βιολογικής κτηνοτροφίας και την παράταση της ημερομηνίας λήξης για την υποβολή των αιτήσεων ένταξης κτηνοτρόφων στο ίδιο πρόγραμμα, ζητά με επιστολή της προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στη Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων και στην Ειδική Διαχειριστική Μονάδα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Αναπτυξιακός: ανοιχτός ο μηχανολογικός εξοπλισμός για στάβλους έως 28/4, παράταση στη β φάση υποβολής αιτήσεων για τη γενική επιχειρηματικότητα

Αναπτυξιακός: ανοιχτός ο μηχανολογικός εξοπλισμός για στάβλους έως 28/4, παράταση στη β φάση υποβολής αιτήσεων για τη γενική επιχειρηματικότητα

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές για το καθεστώς της «Γενικής Επιχειρηματικότητας», σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομίας, γι' αυτό και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στην υποβολή φακέλων του εν λόγω καθεστώτος (προσοχή, αφορά τη β' φάση υποβολής φακέλου τεκμηρίωσης και όχι τις αρχικές αιτήσεις που έχουν κλείσει) έως τις 28/2/2017. Ανοιχτό παραμένει για υποβολή αιτήσεων το καθεστώς του «Μηχανολογικού Εξοπλισμού» που αφορά στάβλους.

28/4/2017


Τεχνικό εξοπλισμό στάβλων καλύπτει πλεόν ο Αναπτυξιακός

Τεχνικό εξοπλισμό στάβλων καλύπτει πλεόν ο Αναπτυξιακός

Τεχνικό εξοπλισμό σταβλικών εγκαταστάσεων,όπως εγκαταστάσεις θέρμανσης, εξαερισμό, συστήματα καθαρισμού υγρών αποβλήτων καλύπτει πλέον ο αναπτυξιακός νόμος, σύμφωνα με σχετική τροποποιητική απόφαση, με τις αιτήσεις να λήγουν στις 28 Απριλίου. Η σχετική τροποποίηση αφορά το καθεστώς «Ενισχύσεις μηχανολογικού εξοπλισμού», που καλύπτει τις δαπάνες leasing και αγοράς εξοπλισμού σταβλικών εγκαταστάσεων, θερμοκηπίων και μεταποιητικών μονάδων.


ΣΕΚ: να μην εξαιρούνται οι εργάτες ζωικής παραγωγής από το εργόσημο, επιβαρύνεται το κόστος παραγωγής στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) με αφορμή τη χθεσινή εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας για τον ορισμό των εισφορών στους εργάτες σε κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. Σύμφωνα με αυτήν, η κυβέρνηση από τη μια πλευρά δρομολογεί ζωτικής σημασίας για την επιβίωση των κτηνοτρόφων διαδικασίες όπως η μείωση του ΦΠΑ στις ζωοτροφές και από την άλλη επιβαρύνει τις κτηνοτροφικές μονάδες αυξάνοντας τις εισφορές στους εργαζόμενους και εξαιρώντας τους από το εργόσημο.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,1542969 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version