Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Υδατοκαλλιέργειες & Αλιεία

Βρέθηκαν 1293 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 130

Σ. Φάμελλος: Η έγκριση του προγράμματος μέτρων θαλάσσιας στρατηγικής κλείνει μία ακόμα εκκρεμότητα της χώρας

Σ. Φάμελλος: Η έγκριση του προγράμματος μέτρων θαλάσσιας στρατηγικής κλείνει μία ακόμα εκκρεμότητα της χώρας

Με Απόφαση του Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτη Φάμελλου, εγκρίθηκαν τα προγράμματα μέτρων για την επίτευξη ή τη διατήρηση της καλής περιβαλλοντικής κατάστασης στα θαλάσσια ύδατα, κλείνει από πλευράς της χώρας μας μία ακόμα καθυστερημένη απόφαση που έπρεπε να είχε αναρτηθεί το αργότερο μέχρι το τέλος του 2015.


Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα ΕΠ Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020

Το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Π.Ε. Μεσσηνίας ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι παρατείνεται μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00 η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ), για την ένταξη επενδυτικών σχεδίων στα ακόλουθα μέτρα του Ε.Π. Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020:


Ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας λαυράκι και τσιπούρα κυριαρχούν στην Πορτογαλία, αυξημένος ανταγωνισμός από Ισπανία και Τουρκία

Οι ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες κατέχουν σχεδόν το ήμισυ της πορτογαλικής αγοράς τσιπούρας και λαυρακιού. Ωστόσο, θα πρέπει να προετοιμασθούν για μεγαλύτερο ανταγωνισμό από τα πορτογαλικά προϊόντα, λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να αναπτύξει την εγχώρια υδατοκαλλιέργεια. Επίσης έντονος εμφανίζεται και ο ανταγωνισμός από προϊόντα ιχθυοπαραγωγής τουρκικής προέλευσης.


Βγήκαν οι αλιευτικές άδειες τόννου, ξιφία και μακρύπτερου τόνου για το 2018

Βγήκαν οι αλιευτικές άδειες τόννου, ξιφία και μακρύπτερου τόνου για το 2018

Σήμερα (29 Δεκεμβρίου) βγήκαν οι αποφάσεις για τις άδειες αλίευσης τόνου, ξιφία και μακρύπτερου τόνου. Από Φεβρουάριο έως Δεκέμβριο 2018 θα επιτρέπεται η αλίευση τόνων βάρους έως 30 κιλών και μεσουραίου μήκους έως 115 εκ. Από Απρίλιο 2018 θα επιτρέπεται η αλιεία ξιφία με μεσουραίο μήκος κάτω γνάθου έως 100 εκ ή βάρους μικρότερου των 11,4 κιλών. Η αλιεία μακρύπτερου τόνου επιτρέπεται όλο το έτος εκτός από τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο.


Πράσινο φως από το ΥπΑΑΤ έλαβε η πληρωμή οικονομικών ενισχύσεων στα πλαίσια πρόωρης συνταξιοδότησης αλιέων για το Δ Τρίμηνο 2017

Απόφαση πήρε το ΥπΑΑΤ για έγκριση της καταβολή οικονομικών ενισχύσεων συνολικού ύψους 68.364 ευρώ από τις πιστώσεις που έχουν εγγραφεί στο Π.Δ.Ε, ΣΑΕ086 έργο 2014ΣΕ 08600000 Παράταση Πρόωρης Συνταξιοδότησης αλιέων ενταγμένων στο Μέτρο 4.2 – Δράση 1 (Πρόωρη Συνταξιοδότηση αλιέων) του Ε.Π.ΑΛ. 2000-2006.


Σύσκεψη στο ΥπΑΑΤ για τους ελέγχους στο Σαρωνικό

Σύσκεψη εργασίας είχε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, με συμμετοχή στελεχών του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), των Υπηρεσιών του Υπουργείου και του ΕΦΕΤ, σχετικά με τους συνεχιζόμενους ελέγχους στο Σαρωνικό.


Σ. Φάμελλος: Λύση στο πρόβλημα των μυδοκαλλιεργειών μετά από 15 χρόνια

Απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Μάρδα, με θέμα «Μυδοκαλλιέργειες: Σημαντικές Απώλειες για το Δημόσιο η αδυναμία νέων αδειοδοτήσεων και οι παράνομες δραστηριότητες», ο Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος, αφού τόνισε ότι η καλλιέργεια μυδιών αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εξαγωγικούς κλάδους της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας μας, με ετήσια παραγωγή άνω των 25.000 τόνων και σε ποσοστό τουλάχιστον 80% στην περιοχή του Θερμαϊκού Κόλπου,  εντούτοις αντιμετωπίζει προβλήματα, που αφορούν στην οργάνωση, στην αδυναμία αδειοδότησης νέων μονάδων, στην αυθαίρετη κατάληψη θαλάσσιων εκτάσεων και στην παράτυπη διακίνηση προϊόντων.


Ενημερωτική ημερίδα για την αλιεία και τις υδατοκαλλιέργειες οργανώνει το ΥπΑΑΤ στην Πιερία

Ενημερωτική Ημερίδα διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρησης Κοινοτικών Πόρων του ΥπΑΑΤ, με στόχο την άμεση και εστιασμένη πληροφόρηση των Δυνητικών Δικαιούχων για τις δυνατότητες που προσφέρουν, αλλά και τις προϋποθέσεις συμμετοχής που επιβάλουν, οι πρόσφατα ενεργοποιηθείσες δράσεις του Προγράμματος για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον αλιευτικό τομέα και σε αυτούς της Υδατοκαλλιέργειας και της Μεταποίησης των αλιευτικών προϊόντων.


Ένωση Νέων Αγροτών Ηλείας: Φτάνει πια με τον εμπαιγμό των αλιέων στο Παλούκι

Παρέμβαση - διαμαρτυρία για την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι του Παλουκίου (στο Δήμο Ήλιδας), το οποίο εδώ και χρόνια παραμένει «ορφανό» με σοβαρά λειτουργικά ζητήματα, με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες αλιείς να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την επαγγελματική τους δραστηριότητα, πραγματοποίησε η Ένωση Νέων Αγροτών Ηλείας.


Επίσκεψη Γ. Τσιρώνη στον Αλιευτικό Συνεταιρισμό Βιστωνίδας

Χθες, Δευτέρα (13/11) στα πλαίσια της επίσκεψης στην Αν. Μακεδονία Θράκη για το Συνέδριο, ο Αν. Υπουργός επισκέφτηκε, έπειτα από πρόσκληση των αλιέων, τις εγκαταστάσεις του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Βιστωνίδας και Βιστωνικού κόλπου, «ο Άγιος Νικόλαος», σε έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους υδροβιότοπους της χώρας.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,140625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version