Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Υδατοκαλλιέργειες & Αλιεία

Βρέθηκαν 1267 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 127

Οικονομική ενίσχυση προς τους αλιείς του Σαρωνικού υπόσχεται το ΥπΑΑΤ

Οικονομική στήριξη στους παράκτιους αλιείς θα χορηγηθεί σύμφωνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Απόστολου, μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος για την αλιεία και τη θάλασσα.


ΥπΑΑΤ: Έλεγχοι μετά τη διαρροή καυσίμων στο Σαρωνικό σε περιοχές παραγωγής ζώντων διθύρων μαλακίων

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο προστασίας του καταναλωτικού κοινού και προκειμένου να αποφευχθούν οι κίνδυνοι που συνεπάγονται για τη Δημόσια Υγεία από τη μόλυνση με καύσιμα του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ», ενημερώνει τα ακόλουθα:


Π. Κουρουμπλής: Η επιχείρηση απορρύπανσης του Σαρωνικού συνεχίζεται εντατικά, δεν παραιτούμαι έκανα λογοπαίγνιο

Δεν παραιτείται ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, και απαντά ότι οι δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους ήταν ένα λογοπαίγνιο. «Είπα ότι κάθε μέρα είναι η παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού, διότι έχω όλα μου τα χρόνια αγωνιστεί γι αυτό το δικαίωμα του πρωθυπουργού: δηλαδή να έχει κάθε μέρα τις παραιτήσεις όλων των υπουργών στα χέρια του», τόνισε και πρόσθεσε:


Νηρεύς: Στα 102 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις το Α' εξάμηνο

Στο ποσό των 102 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι πωλήσεις του Ομίλου ΝΗΡΕΑ το εξάμηνο του 2017 έναντι 95,4 εκατ. ευρώ του 2016, σημειώνοντας αύξηση 6,9%.


Σύσκεψη για την πώληση ψαριών στις λαϊκές αγορές

Εντατικοποίηση των ελέγχων στις λαϊκές αγορές, σχέδιο διαχείρισης των υποπροϊόντων από την πώληση των ψαριών και δράσεις για τη βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και καθαριότητας στους χώρους που καταλαμβάνουν τα αλιεύματα περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την αναβάθμιση της πώλησης ψαριών και αλιευμάτων στις λαϊκές.


ΥπΑΑΤ: Σχέδιο νόμου λύνει τα προβλήματα στο εμπόριο νωπών προϊόντων

Προβλήματα «που χρόνιζαν εδώ και δεκαετίες» λύνονται με το νέο σχέδιο νόμου για τα νωπά προϊόντα, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ιωάννης Τσιρώνης, σε δηλώσεις του στο Διοικητήριο, μετά από διαδοχικές συσκέψεις που είχε με υδατοκαλλιεργητές. Ο κ. Τσιρώνης συναντήθηκε με υδατοκαλλιεργητές «εκτατικής υδατοκαλλιέργειας» που ασκούν τις δραστηριότητες τους με τον παραδοσιακό τρόπο, σε κλειστές λιμνοθάλασσες, όπως στη Βιστωνίδα, το Πόρτο Λάγος, στον Αμβρακικό, στο Μεσολλόγι, κα.


Άμεσες ενέργειες για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων στις μυδοκαλλιέργειες

Σύσκεψη συγκάλεσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων των μυδοκαλλιεργειών στον Θερμαϊκό κόλπο.


Συσκέψεις διοργανώνει ο Φάμελος για τις ζημιές από τα αγριογούρουνα και και για τις μυδοκαλλιέργειες

Σήμερα, Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017, ο Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιήσει στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης δύο συσκέψεις, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των εμπλεκόμενων φορέων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το υπουργείο τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:


Δηλώσεις Γ. Κασαπίδη για καθυστέρηση υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας

Ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης, σχολιάζοντας την απάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σε ερώτημά του για την καθυστέρηση στην πορεία υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020 (ΕΠΑλ), έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Ελιές, ελαιόλαδο, κομπόστα και ψάρια, κυριαρχούν στις εξαγωγές προς ΗΠΑ, υπάρχουν όμως προβλήματα λόγω προστατευτισμού της αμερικάνικης παραγωγής

Ελιές, ελαιόλαδο, κομπόστα ροδάκινου και ψάρια ιχθυοτροφείου, κυριαρχούν στις ελληνικές εξαγωγές προς ΗΠΑ. Μάλιστα η κατηγορία τροφίμων ήταν η μόνη που σημείωσε αύξηση στις εξαγωγές του 2016 (ανήλθαν σε αξία στα 315 εκατ. δολ.). Ειδικότερα, στις επιτραπέζιες ελιές οι εξαγωγές ανήλθαν στα 122 εκατ. δολ. (αύξηση +2,6%), ενώ ακολουθούν η κομπόστα ροδάκινου (47,6 εκατ. δολ.) και το ελαιόλαδο (37,9 εκατ. δολ.).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,609375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version