Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Υδατοκαλλιέργειες & Αλιεία

Βρέθηκαν 1233 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 124

Στη Μάλτα η Υπουργική Διάσκεψη για την Αλιεία στη Μεσόγειο

Στη Μάλτα θα διεξαχθεί  στις 29 και 30 Μαρτίου υπουργική διάσκεψη για την αλιεία στη Μεσόγειο. Στη διάσκεψη θα συμμετάσχει και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλης Αποστόλου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 


Στη Βουλή οι καθυστερήσεις στην προκήρυξη προγραμμάτων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020

Στη Βουλή οι καθυστερήσεις στην προκήρυξη προγραμμάτων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020

Με ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή και την οποία συνυπέγραψαν 34 βουλευτές της ΝΔ, ζητούνται εξηγήσεις για τη μακροχρόνια καθυστέρηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τόσο για την έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας (ΕΠΑλΘ) 2014-2020, όσο και για την εφαρμογή των επιμέρους προγραμμάτων που περιλαμβάνονται σε αυτό. Ο συνολικός προϋπολογισμός του Προγράμματος ανέρχεται στα 523,4 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 388,7 εκατ. ευρώ αποτελούν την κοινοτική συμμετοχή και 134,7 εκατ. την εθνική. Στην ερώτησή τους οι βουλευτές ζητούν να μάθουν ποιος είναι ο προγραμματισμός σας για την εφαρμογή των προγραμμάτων, δράσεων και μέτρων του ΕΠΑλΘ, με δεδομένο ότι μέχρι σήμερα έχουν προκηρυχθεί μόλις το 10% του συνόλου, χωρίς μάλιστα να έχει καταβληθεί ούτε ένα ευρώ κοινοτικής επιδότησης στους δικαιούχους.


Αναξιοποίητες οι υδατοκαλλιέργειες και το εθνικό πρόγραμμα Αλιείας, υποστηρίζει η ΝΔ

Καμία απορρόφηση κονδυλίων από το προβλεπόμενο ποσό των 523,4 εκατ. ευρώ δεν έχει σημειωθεί για την ανάπτυξη της ελληνικής αλιείας, του κλάδου των υδατοκαλλιεργειών και την ενίσχυση παραθαλάσσιων και νησιωτικών περιοχών, αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο βουλευτής Ν. Πέλλας Γ. Καρασμάνης, ο οποίος συνυπογράφει σχετική ερώτηση προς το ΥπΑΑΤ μαζί με 32 βουλευτές της ΝΔ.


Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ: Απαλλαγή από τέλος επιτηδεύματος για αλιείες ειδικού καθεστώτος

«Αλιείς του ειδικού κατ' αποκοπή καθεστώτος ΦΠΑ, που πραγματοποίησαν μεταβολή και από 1/1/2015 τηρούν υποχρεωτικά βιβλία και εκδίδουν στοιχεία, έστω κι αν απαλλάχτηκαν από την ενημέρωση των λογιστικών αρχείων (βιβλίων), η ημερομηνία μεταβολής (1/1/2015) θεωρείται για την δραστηριότητα αυτή ως ημερομηνία πρώτης έναρξης, για την εφαρμογή των υπόψη διατάξεων και από την ημερομηνία αυτή και για τα επόμενα πέντε (5) έτη θα εξαιρούνται από την επιβολή του τέλους επιτηδεύματος». Αυτό αναφέρει σε διευκρινιστική εγκύκλιο η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).


Συνάντηση Γιώργου Σταθάκη με εκπροσώπους Ιχθυοκαλλιεργητών

«Ο κλάδος  της Ιχθυοκαλλιέργειας  μπορεί να υπολογίζει στη σταθερή στήριξη του Υπουργείου», δήλωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, σε συνάντηση που είχε νωρίτερα με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ένωσης Μικρομεσαίων Ιχθυοκαλλιεργητών (ΠΑΝΕΜΜΙ), και του Συνδέσμου Ελληνικών Θαλασσοκαλλιεργειών (ΣΕΘ).


Νεκροί βρέθηκαν οι τρεις ψαράδες στη Ρόδο

Τραγωδία σημειώθηκε στη Ρόδο, όπου τρεις ψαράδες έχασαν την ζωή τους.


Τα προβλήματα της παράκτιας αλιείας συζήτησαν εκπρόσωποι 69 αλιευτικών συλλόγων

Στις 16 Φεβρουαρίου, εκπρόσωποι 69 αλιευτικών συλλόγων από όλη τη χώρα συναντήθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά προκειμένω να συζητήσουν και να δώσουν λύση για την ανασύσταση της παράκτιας αλιείας, της οποίας οι οργανώσεις μεθοδευμένα διαλύθηκαν με τον Ν.4015/11.


Για καρτέλ γάλακτος, καραντίνα, αλιεία και αποζημιώσεις, μίλησε ο Γ. Τσιρώνης με τους αγρότες στην Λέσβο

Για καρτέλ γάλακτος, καραντίνα, αλιεία και αποζημιώσεις, μίλησε ο Γ. Τσιρώνης με τους αγρότες στην Λέσβο

Για τα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό χώρο της Λέσβου ενημερώθηκε κατά την επίσκεψη, που έκανε στις 19/1/2017, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης. Ο κ. Τσιρώνης αναφέρθηκε στις ενέργειες του Υπουργείου για την επίσπευση των διαδικασιών για την απόδοση επιδοτήσεων στους αγρότες αλλά και για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από το υπουργείο σε συνεργασία με τους παραγωγούς για την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων.


ΔΑΟΚ Λάρισας: Παράταση τοποθέτησης συσκευών αυτόματου εντοπισμού σε επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη

Το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας Περιφέρειας Θεσσαλίας υπενθυμίζει για τη παράταση χρηματοδότησης των παρακάτω έργων:


Εκδόθηκαν οι Αποφάσεις για τα Προγράμματα Παρακολούθησης των Θαλάσσιων Υδάτων και τους Φορείς Υλοποίησης

H διατήρηση της καλής ποιότητας των Ελληνικών θαλασσών καθώς και η προστασία των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και της βιοποικιλότητας είναι βασικά στοιχεία και προϋποθέσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας. Επηρεάζει άμεσα την ποιότητα ζωής στις παράκτιες περιοχές και τα νησιά, τον τουρισμό, αλλά και τομείς όπως η αλιεία και οι ιχθυοκαλλιέργειες.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,1875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version