Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Υδατοκαλλιέργειες & Αλιεία

Βρέθηκαν 1305 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 131

Έρευνα από ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ για τις αλιευτικές παραδόσεις σε Θάσο, Σαμοθράκη και Β.Α. Αιγαίο

Η σημαντικότητα της θάλασσας και των πόρων της είχαν ήδη επισημανθεί από την αρχαιότητα και συνέβαλαν καθοριστικά στην ανάπτυξη του Ελληνικού πολιτισμού. Σε ορισμένες περιοχές αναπτύχθηκαν εξόχως μακρόβιες και πλούσιες αλιευτικές παραδόσεις που καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την ταυτότητα και τον τρόπο ζωής των παράκτιων κοινοτήτων, αλλά και στήριξαν τις τοπικές οικονομίες μέσω της αλιείας και της επεξεργασίας των αλιευμάτων.


Απαγόρευση αλιείας στα ποτάμια της Κεντρικής Μακεδονίας

Την απαγόρευση της επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας στους ποταμούς, παραποτάμους και χείμαρρους της Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας.


Καλεσμένοι Ομιλητές του HydroMediT 2018

Πρόσφατα ανακοινώθηκαν οι Καλεσμένοι Ομιλητές του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Εφαρμοσμένης Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος «HydroMediT 2018».


Β. Αποστόλου: Στόχος μας η θωράκιση εισοδήματος των αλιέων και η προστασία ιχθυoαποθεμάτων

Με μεγάλη συμμετοχή και διεξοδική συζήτηση με αγρότες και αλιείς, της περιοχής Μαραθώνα, πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση, που διοργάνωσε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής, με θέμα: «Αγροτική Ανάπτυξη και Αλιεία», με ομιλητή τον Υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου.


Πήραν ΦΕΚ οι άδειες ίδρυσης και μίσθωσης υδατοκαλλιεργειών

Πήραν ΦΕΚ οι άδειες ίδρυσης και μίσθωσης υδατοκαλλιεργειών

Καθορίζονται με δύο υπουργικές αποφάσεις που δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης οι διαδικασίες άδειας ίδρυσης, λειτουργίας μίσθωσης και εγκατάστασης μονάδων υδατοκαλλιέργειας.


Β. Αποστόλου: Το νομοσχέδιο για την αλιεία θα έρθει μετά από διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, απαντώντας σήμερα, στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης, σχετικά με την ερασιτεχνική  αλιεία, μεταξύ άλλων, επεσήμανε τα εξής:


Γ. Κατρούγκαλος: Να αισθάνονται ασφαλείς οι Έλληνες ψαράδες που πάνε στα Ίμια

«Οι Τούρκοι πράγματι παρενοχλούν τα ελληνικά αλιευτικά σκάφη και παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο, αλλά αυτό δεν αρκεί για να κάνουν γκρίζα μια περιοχή», ανέφερε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Κατρούγκαλος.


ΥπΑΑΤ: Και επιλαχόντες θα ενταχθούν στο Μέτρο της Οριστικής Παύσης Αλιευτικών Δραστηριοτήτων

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, μετά από τεκμηριωμένο αίτημά του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σχετική παρέμβασή του προς τον Επίτροπο Αλιείας και Θαλασσίων Υποθέσεων κ. Karmenu Vella, πήρε το «πράσινο φως» για την πλήρη αξιοποίηση των πόρων του Μέτρου της Οριστικής Παύσης Αλιευτικών Δραστηριοτήτων, με την ένταξη ενός μέρους των επιλαχόντων αλιέων, εφόσον κάποιοι εκ των υφιστάμενων 766 δικαιούχων δεν υλοποιήσουν το Μέτρο.


Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις συναντήσεις του Οργανισμού Διάσκεψης Θαλάσσιων Περιφερειών για την Αλιεία, το Περιβάλλον και το Κλίμα

Στις συνεδριάσεις της Ομάδας Δράσης «Αλιεία και Υδατοκαλλιέργεια» της CPMR (Οργανισμός Διάσκεψης Θαλάσσιων Περιφερειών) που πραγματοποιήθηκαν στις Βρυξέλλες, συμμετείχε από την Τρίτη (30/1) η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη (1/2) και στη διάρκεια του διημέρου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως μέλος της CPMR, είχε τη δυνατότητα να καταθέσει τις απόψεις της για το μέλλον του Ευρωπαϊκού Ταμείου Θάλασσας και Αλιείας (ΕΤΘΑ), μετά το 2020.


Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Παραδοσιακών Σκαφών διαμαρτύρεται για την καταστροφή ξύλινων αλιευτικών σκαφών

Ο «Ελληνικός Σύνδεσμος Παραδοσιακών Σκαφών» ανακοινώνει ότι η καταστροφή των ξύλινων παραδοσιακών αλιευτικών σκαφών συνεχίζεται, λόγω επιδότησης της απόσυρσης της αλιευτικής αδείας, από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5078125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version