Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Υδατοκαλλιέργειες & Αλιεία

Βρέθηκαν 1253 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 126

Με 118 εκατ. ευρώ ενισχύεται ο κλάδος της αλιείας, των υδατοκαλλιεργειών και της μεταποίησης των αλιευτικών προϊόντων

Την αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας (ΕΠΑΛΘ) 2014-2020 ανακοίνωσε το ΥπΑΑΤ. Με Αποφάσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλη Αποστόλου, καθορίσθηκαν οι όροι, οι προϋποθέσεις και κάθε σχετική λεπτομέρεια για την εφαρμογή και την υλοποίηση επτά (7) βασικών παραγωγικών Μέτρων.


Σε διαβούλευση οι όροι αλιείας του τόνου και του ξιφία

Η Υπουργική Απόφαση για τους όρους και τις προϋποθέσεις άσκησης αλιείας των άκρως μεταναστευτικών ειδών τόνου, μακρύπτερου τόνου και ξιφία, αναρτήθηκε προς διαβούλευση. 


Αλιευτικός τουρισμός στα πρότυπα του αγροτουρισμού

Στα πρότυπα του αγροτουρισμού η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθεί να προσελκύσει επισκέπτες σε παράκτιες αλιευτικές περιοχές της. Στην πραγματικότητα πρόκειται για λύση ανάγκης, καθώς οι παραδοσιακοί ψαράδες εκλείπουν ή απλώς επιβιώνουν με ένα υποτυπώδες εισόδημα. Όπως επισημαίνει η Ιταλίδα ευρωβουλευτής, Ρενάτα Μπριάνο, εισηγήτρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τον αλιευτικό τουρισμό, «oι μικροί αλιείς, ιδιαίτερα στη Μεσόγειο, αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερες πιέσεις.


ΠΕ Πιερίας: Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για ανίχνευση τοξικού φυτοπλαγκτού στις μυδοκαλλιέργειες

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης για την εκπόνηση προγράμματος  με τίτλο  «Παρακολούθηση τοξικών ή/και δυνητικώς τοξικών μικροφυκών στις ζώνες παραγωγής και αλιείας διθύρων μαλακίων της ΠΕ Πιερίας» από την Εργαστηριακή Μονάδα Θαλάσσιων Τοξικών Μικροφυκών (Ε.Μ.Θ.Τ.Μ.), του Τμήματος Βιολογίας του Α.Π.Θ., με σκοπό την ανίχνευση του τοξικού φυτοπλαγκτού στις μυδοκαλλιέργειες του Ν. Πιερίας.


Προσκλήσεις ΕΠΑλΘ: Αλιευτικοί λιμένες, τόποι εκφόρτωσης, ιχθυόσκαλες και καταφύγια, καθώς και καινοτομία στην αλιεία

Το ΥπΑΑΤ ανακοίνωσε ότι εκδόθηκαν οι κάτωθι προσκλήσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας (ΕΠΑλΘ) 2014-2020:


Ένα μονάχα μηχάνημα για τον έλεγχο μυδιών διαθέτει η χώρα μας

Ένα μόνο μηχάνημα χρησιμοποιείται στην Ελλάδα για τον έλεγχο των μυδιών που παράγονται εντός συνόρων αλλά και για όσα μύδια και οστρακοειδή εισάγονται από τρίτες χώρες, όπως η Τουρκία.


Η Greenpeace δημοσιοποιεί απόρρητα κείμενα της συμφωνίας ΕΕ με Ιαπωνία, αναμένεται να είναι χειρότερη από την CETA για προϊόντα με γεωγραφική ένδειξη

Για μια ακόμη φορά κατάφερε η Greenpeace να δώσει στην δημοσιότητα απόρρητα κείμενα των διεθνών και εμπορικών συμφωνιών της ΕΕ με τρίτες χώρες. Το ολλανδικό γραφείο της Greenpeace διέρρευσε, στις 23 Ιουνίου, 200 σελίδες από μέχρι σήμερα μη δημοσιευμένα κεφάλαια της Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου Ε.Ε. – Ιαπωνίας, γνωστής ως JEFTA.


ΓΕΩΤΕΕ Πελοποννήσου: μέτρα για τον έλεγχο της εξάπλωσης μεδουσών στον Κορινθιακό κόλπο

Με αφορμή ερωτήματα που υποβάλλονται στο Παράρτημα Πελοποννήσου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. σχετικά με την ανησυχητική αύξηση του πληθυσμού μεδουσών (τσούχτρες) στον Κορινθιακό κόλπο πρέπει να γίνουν οι παρακάτω επισημάνσεις:


Σε κίνδυνο η άγρια πέστροφα της Αράπιτσας

Την Παρασκευή (16/06/2017) πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο πολιτισμού Χ. Λαναρά στην Νάουσα ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η άγρια πέστροφα της Αράπιτσας, Κίνδυνοι και Προστασία».


Καθυστερεί η υλοποίηση του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας

Την καθυστέρηση της Κυβέρνησης στην υλοποίηση του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020 υπογραμμίζει με ερώτησή του ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,921875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version