Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Πτηνοτροφία

Βρέθηκαν 180 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 18

Τις εισφορές κτηνοτρόφων του Ιανουαρίου 2017 ζητά η Διεπαγγελματική Κρέατος, Ιούνιο θα πληρωθούν οι εισφορές για τις σφαγές του Πάσχα

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε και έθεσε σε λειτουργία το πληροφορικό σύστημα, με το οποίο από την 1η Ιανουαρίου του 2017, τα στοιχεία σφαγών χρησιμοποιούνται στον υπολογισμό και την παρακολούθηση της διαδικασίας είσπραξης της υποχρεωτικής εισφοράς υπέρ της ΕΔΟΚ. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της ΕΔΟΚ κ. Ελευθέριος Γίτσας, «για τον Ιανουάριο η συνολική εισφορά των κτηνοτρόφων στην ΕΔΟΚ θα κυμανθεί στα 7.000 ευρώ. Τον Ιούνιο θα γνωρίζουμε την εισφορά που θα κληθούν να πληρώσουν για τον Απρίλιο και το Πάσχα. Τα χρήματα είναι των κτηνοτρόφων και τα παρακρατεί ο πρώτος αγοραστής (διακινητής, έμπορος, χασάπης κ.α.)».


Συνεχίζονται οι κατασχέσεις αυγών επειδή δεν έχουν την προβλεπόμενη σήμανση

Συνολικές ποσότητες 4.500 αυγών τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη σήμανση επί το κελύφους τους και δεν συνοδεύονταν από τα απαραίτητα παραστατικά δεσμεύτηκαν στη διάρκεια ελέγχων που διενεργεί η δ/ση Θεσμικών Ρυθμίσεων και Εποπτείας της Αγοράς της Γ. Γρ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.


Επιβεβαιωμένο κρούσμα γρίπης των πτηνών σε μονάδα πουλερικών της Κοζάνης

Σε επαγρύπνηση βρίσκονται οι κτηνιατρικές υπηρεσίας της Κοζάνης, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα της γρίπης των πτηνών σε μονάδα οικόσιτων πουλερικών στην Τοπική Κοινότητα Ακρινής του Δήμου Κοζάνης. Ο ιδιοκτήτης της εκτροφής με τα 150 πτηνά απευθύνθηκε στο εργαστήριο της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Κοζάνης, μετά τους αιφνίδιους διαδοχικούς θανάτους των πουλερικών του.


ΔΑΟΚ Αττικής και ΣΥΚΑΠ κατάσχεσαν 87 παλέτες με αυγά σε συσκευαστήριο

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΥπΑΑΤ γνωστοποιώντας ότι κατασχέθηκαν 87 παλέτες αυγών (10.800 αυγά ή κάθε παλέτα) την Τετάρτη 1 Μαρτίου μετά από έλεγχο μεικτού κλιμακίου ελεγκτών της Διεύθυνσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παραεμπορίου  (ΣΥ.Κ.Α.Π.).


Υπόμνημα από πτηνοτρόφους ζητά την παρέμβαση της κυβέρνησης για κατασχέσεις σε λογαριασμούς οφειλετών αγροτικών δανείων

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου αναφορικά με επιστολή του Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Ένωση Αγροτών» που ζητούσε την παρέμβαση του πρωθυπουργού αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πτηνοτρόφοι και άλλοι κτηνοτρόφοι που είχαν λάβει και οφείλουν αγροτικά δάνεια με εγγυητή το ελληνικό δημόσιο, η Πανελλήνια Ένωση Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών (ΠΕΟΠΠ) ζητά με υπόμνημά της (21/3/2017) την παρέμβαση της κυβέρνησης και την αναστολή των κατασχέσεων και αποστολής βεβαιώσεων οφειλών στην εφορία που απειλούν τη βιωσιμότητα πτηνοτρόφων σε όλη τη χώρα.


Ζητούν άμεση λύση από τον πρωθυπουργό για το πρόβλημα με τα αρρύθμιστα δάνεια ελληνικού δημοσίου οι πτηνοτρόφοι

Να λυθεί άμεσα το πρόβλημα που απασχολεί πτηνοτρόφους και γενικότερα κτηνοτρόφους σε όλη τη χώρα, οι οποίοι είχαν λάβει κατά το παρελθόν δάνεια με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου και αντιμετωπίζουν προβλήματα δέσμευσης των τραπεζικών τους λογαριασμών και άλλες συνέπειες, λόγω αιτήματος του εκκαθαριστή για άμεση αποπληρωμή των οφειλών τους, ζήτησε με επιστολή του ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων. Δηλώσεις για το ζήτημα παραχώρησαν στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Γ.Α.Σ. Ιωαννίνων κ. Χ. Μπαλτογιάννης και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΚ κ. Ε. Γίτσας.


Έρχεται νομοσχέδιο για ρύθμισης των δανείων αγροτών ανέφερε ο Κόκκαλης στους πτηνοτρόφους

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Πτηνοτρόφων Παραγωγών, πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης.


Τα προγράμματα του νέου ΠΑΑ για την κτηνοτροφία: ποια είναι, τι προβλέπουν, πότε ανοίγουν

Μια σειρά από μέτρα και δράσεις  του ΠΑΑ 2014 - 2020 δίνουν τη δυνατότητα στους κτηνοτρόφους να βελτιώσουν τις εγκαταστάσεις τους, να μεταποιήσουν τα προϊόντα τους, να δημιουργήσουν Ομάδες Παραγωγών και πολλά ακόμη.  Όλα τα προγράμμα του νέου ΠΑΑ για την κτηνοτροφία θα τα βρείτε συγκεντρωμένα σε σχετικό άρθρο στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού «Γεωργία - Κτηνοτροφία» που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Διαβάστε ποια είναι τα προγράμματα, τι προβλέπουν, ποια έχουν ανοίξει και πια αναμένεται να προκηρυχθούν το επόμενο διάστημα.


ΥπΑΑΤ: Χιλιάδες αυγά δεσμεύτηκαν επειδή δεν έφεραν την κατάλληλη σήμανση

Με γνώμονα την πληρέστερη ενημέρωση και προστασία του καταναλωτικού κοινού, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώνει για τους ελέγχους που διενεργούνται στα αυγά, επισημαίνοντας τα ακόλουθα:


Γρίπη των πτηνών: ενημέρωση του τμήματος υγείας ζώων της ΔΑΟΚ Κεντρ. Μακεδονίας για τις πρόσφατες εξελίξεις

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του τμήματος ζώων και ΚΑΦΕ της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, «Δύο νέες εστίες της γρίπης των πτηνών επιβεβαιώθηκαν πριν από λίγες ημέρες σε οικόσιτες εκμεταλλεύσεις πουλερικών σε Αρκαδία και Φλώρινα, σύμφωνα με πρόσφατη πληροφόρηση εκ μέρους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων». Στην ανακοίνωση δίνονται και ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι όπου οι εκτροφείς πουλερικών και οι εργαζόμενοι στα πτηνοτροφεία μπορούν να ενημερωθούν για τα μέτρα που πρέπει να τηρούν για την αποφυγή μελλοντικών κινδύνων.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,390625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version