Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Μελισοκομία & Σηροτροφία

Βρέθηκαν 204 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 21

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Φεστιβάλ Μελιού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και την παρουσία δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών ολοκληρώθηκε το 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.


Κόκκαλης: Εκτός μελισσοκομικού προγράμματος διοικητικές δαπάνες και έξοδα προσωπικού

«Το μελισσοκομικό πρόγραμμα δεν θα επιβαρύνεται με διοικητικές δαπάνες και έξοδα προσωπικού των φορέων. Συνεπώς, δε χρηματοδοτούνται και δεν επιβαρύνουν το Πρόγραμμα Μελισσοκομίας 2017-2019, διοικητικές δαπάνες και δαπάνες προσωπικού των οργανώσεων εκπροσώπησης του μελισσοκομικού τομέα, αλλά μόνο αυτές οι δαπάνες που συνδέονται άμεσα και αποκλειστικά με την υλοποίηση του Προγράμματος μέσω των Κέντρων Μελισσοκομίας». Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλειος Κόκκαλης, που έδωσε το παρόν στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού.


Μ. Χαρακόπουλος: Το ελληνικό μέλι μπορεί να κερδίσει το στοίχημα της εξωστρέφειας

Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά τα εγκαίνια του 8ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά, περιηγήθηκε στα περίπτερα των εκθετών, δοκίμασε γεύσεις μελιού από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας, και έκανε τη ακόλουθη δήλωση:


ΠΕ Ηρακλείου: Υποχρέωση δήλωσης κυψελών διαχείμασης

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) Π.Ε. Ηρακλείου ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με το άρθρο 2 του κατ’ εξουσιοδότηση κανονισμού (ΕΕ) 2015/1366, τα κράτη-μέλη που υλοποιούν μελισσοκομικά προγράμματα, πρέπει να καθορίζουν τον αριθμό των κυψελών που είναι έτοιμες για διαχείμαση στην επικράτεια τους, από 1η Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους.


Πρόσκληση στους μελισσοκόμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας - Υποχρεωτική η δήλωση τόπου διαχείμασης και αριθμού κυψελών

Η Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους μελισσοκόμους ότι θα πρέπει να δηλώσουν, αφενός μεν τον τόπο διαχείμασης του μελισσοκομείου τους, αφετέρου δε τον αριθμό των κυψέλων που θα διαχειμάσουν σε αυτά.


Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Στην Έκθεση Μελισσοκομικών Προϊόντων και Εξοπλισμού που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από 2 έως 4 Δεκεμβρίου 2016, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με δικό της περίπτερο.


Δύσκολη χρονιά φέτος για τους μελισσοκόμους με μέτρια παραγωγή και πίεση τιμών, με 1.200.000 ευρώ θα ενισχυθούν οι μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί του Αιγαίου

Δύσκολη χρονιά φέτος για τους μελισσοκόμους με μέτρια παραγωγή και πίεση τιμών, με 1.200.000 ευρώ θα ενισχυθούν οι μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί του Αιγαίου

Με 1.200.000 ευρώ θα ενισχυθούν οι μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί το 2016, για να προχωρήσουν σε δράσεις ενίσχυσης μελισσοκόμων για την αντιμετώπιση του κόστους παραγωγής, παροχή υλικών διατροφής και προώθηση του μελιού. Δικαιούχοι της ενίσχυσης είναι οι μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί που δραστηριοποιούνται στα μικρά νησιά του Αιγαίου Πελάγους. «Πρόκειται ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που συνεχίζεται και στη νέα προγραμματική περίοδο», τονίζει στον ΑγροΤύπο ο κ. Βασίλειος Ντούρας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΜΣΕ). Όσον αφορά την παραγωγή μελιού ο κ. Βασίλειος Ντούρας επισημαίνει ότι «οι καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν φέτος την παραγωγή, με αποτέλεσμα να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα. Αν και έχουμε λιγότερη παραγωγή όμως οι τιμές βρίσκονται στα περσινά επίπεδα».


ΔΑΟΚ Τρίπολης: Κατάθεση αιτήσεων για νομαδική μελισσοκομία

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Αρκαδίας ανακοινώνεται ότι:


ΔΑΟΚ Πρέβεζας: οδηγίες για τα προγράμματα ενίσχυσης της μελισσοκομίας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου με χρήσιμες πληροφορίιες για τους μελισσοκόμους και τα προγράμματα ενίσχυσης της μελισσοκομίας που είναι σε εξέλιξη:


Νέες πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ύψους 15 εκατ. ευρώ, με καταβολές σημαντικών ποσών για πρόωρη συνταξιοδότηση, εμπορία μελιού και βιολογική κτηνοτροφία

Πληρωμές ύψους 15.087.550 ευρώ σε 32.150 δικαιούχους ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για το διάστημα 7 με 13 Οκτωβρίου 2016. Μεταξύ των ποσών που καταβλήθηκαν περιλαμβάνονται: 5.238.657 ευρώ σε 29.138 δικαούχους για πρόωρη συνταξιοδότηση 953.269 ευρώ σε 240 δικαιούχους για βιολογική κτηνοτροφία,  1.659.034 σε για παραγωγή και εμπορία μελιού σε 2.528 δικαιούχους και 127.566 ερώ σε 86 δικαιούχους για πρόωρη σύνταξη αλιέων. Σε μικρότερο αριθμό δικαιούχων καταβλήθηνακ ποσά για αναδιάρθρωση αμπελώνων και δάσωση γαιών και ολοκληρωμένη τεύτλων ενώ σε ελάχιστους καταβλήθηκαν ποσά για νιτρορύπανση και σπάνιες φυλές.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,390625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version