Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Μελισοκομία & Σηροτροφία

Βρέθηκαν 219 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 22

Τους άξονες του Νέου Εθνικού Προγράμματος Μελισσοκομίας συζήτησε με τους επιστημονικούς φορείς ο Γ. Τσιρώνης

Χθες 20 Απριλίου, παρουσία του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη, έγινε ευρεία σύσκεψη στο κεντρικό κτήριο του ΥπΑΑΤ, με την συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των επιστημονικών φορέων της χώρας που ασχολούνται με την έρευνα στο θέμα της μελισσοκομίας, με σκοπό να συζητηθούν οι άξονες του Νέου Εθνικού Προγράμματος Μελισσοκομίας.


Μεγάλο πρόβλημα η κλοπή μελισσιών

Την βοήθεια των αστυνομικών αρχών του Έβρου για την προστασία από το φαινόμενο της κλοπής μελισσιών, ζητά ο Μελισσοκομικός σύλλογος κεντρικού Έβρου «Η Κυψέλη».


Προστασία των μελισσών από ψεκασμούς

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας  υπενθυμίζει στους παραγωγούς την αναγκαιότητα προστασίας των μελισσών από τους διενεργούμενους ψεκασμούς κατά την περίοδο ανθοφορίας των καλλιεργειών.


Τα εργασιακά συζήτησε ο Αν. Υπουργός Γ. Τσιρώνης με τους επόπτες των Κέντρων Μελισσοκομίας

Ευρεία σύσκεψη μεταξύ του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη και όλους τους επόπτες των Κέντρων Μελισσοκομίας καθώς και τους εκπροσώπους των φορέων που τους φιλοξενούν, πραγματοποιήθηκε χθες 10 Απριλίου στο ΥπΑΑΤ, προκειμένου να συζητηθεί το νέο πλαίσιο λειτουργίας των κέντρων μελισσοκομίας ενόψει της έναρξης του μελισσοκομικού προγράμματος περιόδου 2017-2019.


Η προστασία των μελισσών προτεραιότητα για τη Bayer, η οποία παρουσίασε το πρόγραμμά της Bee Care για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η προστασία των μελισσών προτεραιότητα για τη Bayer, η οποία παρουσίασε το πρόγραμμά της Bee Care για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το πρόγραμμα και τις λύσεις της για την προστασία και τη βελτίωση της υγείας των μελισσών παρουσίασε η Bayer σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαρτίου στην Αθήνα. Στην παρουσίαση αναφέρθηκε ότι οι έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 20 χρόνια δεν μπορούν να αποδείξουν ότι υπάρχουν πράγματι οι δυσμενείς επιπτώσεις στα μελισσοσμήνη για τις οποίες έχουν κατηγορηθεί τα νεονικοτινοειδή  εντομοκτόνα.


Μέτρα προστασίας για τη σηροτροφία ζητά η Φ. Αραμπατζή

Λύσεις σε μία σειρά σημαντικών προβλημάτων, που εμποδίζουν την αναπτυξιακή προοπτική της ελληνικής σηροτροφίας, ζητά η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΝΔ κ. Φ. Αραμπατζή από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης με σχετική ερώτηση, που κατέθεσε στη Βουλή.


Πρόγραμμα ενισχύσεων των μελισσοκομικών συνεταιρισμών μικρών νησιών του Αιγαίου Πελάγους για το 2017

Πρόγραμμα ενισχύσεων των μελισσοκομικών συνεταιρισμών μικρών νησιών του Αιγαίου Πελάγους για το 2017

Στα 12 ευρώ ανά παραγωγική καταγεγραμμένη κυψέλη και μέχρι του συνολικού ποσού ενίσχυσης των 1.200.000 ευρώ, καθορίζονται οι ενισχύσεις των μελισσοκομικών συνεταιρισμών για το πρόγραμμα στήριξης των μικρών νησιών του Αιγαίου Πελάγους για το έτος 2017.


Πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ ύψους 8 εκατ. ευρώ για ανειλημμένες υποχρεώσεις

Πληρωμές ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για το διάστημα 6/3/2017 έως 10/3/2017 και 10/3/2017 έως 17/3/2017 οι οποίες ανήλθαν συνολικά στο ποσό των 8.024.167 ευρώ και αφορούν ως επί το πλείστον εκκρεμότητες παλαιότερων ετών. Ως εκ τούτου ο αριθμός των δικαιούχων δεν ξεπέρασε τους 478. Μεταξύ των πληρωμών καταβλήθηκαν και 120.127 ευρώ σε 149 δικαιούχους για Μελισσοκομία στα Νησιά Αιγαίου. Αναλυτικότερα οι πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν έχουν ως εξής:


Ξεκίνησαν οι καταγραφές ζημιών στα μελίσσια του Έβρου

Η παρατεταμένη ξηρασία και οι αρνητικές θερμοκρασίες για περισσότερο από 65 ημέρες προκάλεσαν ανυπολόγιστες ζημιές στα μελίσσια, τόνισε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κεντρικού Έβρου «ΚΥΨΕΛΗ» κ. Πασχάλης Χριστοδούλου.


Κύπρος: Προκήρυξη Μελισσοκομικού Προγράμματος 2017

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωργίας, ανακοινώνουν την προκήρυξη του Μελισσοκομικού Προγράμματος 2017-2019 για το έτος 2017.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,609375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version