Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Μελισοκομία & Σηροτροφία

Βρέθηκαν 255 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 26

Η ΔΑΟΚ Χαλκιδικής υπενθυμίζει στους μελισσοκόμους να δηλώσουν τις κυψέλες διαχείμασης μέχρι 20 Ιανουαρίου

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, υπενθυμίζει τους Μελισσοκόμους να προσέλθουν στο γραφεία της, στον Πολύγυρο, ή στα κατά τόπους γραφεία Υποστήριξης Αγροτικής Ανάπτυξης, για να συμπληρώσουν την αίτηση δήλωση καταγραφής των διαχειμαζόμενων κυψελών τους το αργότερο μέχρι 20/1/2018.


Εκλογές στην Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας

Την εκλογοαπολογιστική της συνέλευση συγκαλεί το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44, δίπλα στην Κεντρική πλατεία Λάρισας) η Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας.


Προκήρυξη θέσης καθηγητού Σηροτροφίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, ζητά ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσε της Τετάρτη (10/01) ερώτηση προς τους Υπουργούς Παιδείας και Γεωργίας σχετικά με την προκήρυξη θέσης καθηγητού Σηροτροφίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Όπως αναφέρεται στην ερώτηση, περιοχή του Κεντρικού Έβρου με επίκεντρο το Σουφλί, αλλά και η ευρύτερη περιοχή του Νομού αποτελούν τη μοναδική κοιτίδα εκτροφής μεταξοσκωλήκων σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στα Βαλκάνια.


Ενημέρωση για τα προγράμματα μελισσοκομία στην ΠΕ Πέλλας

Σε μια γεμάτη από κόσμο αίθουσα του 5ου ορόφου του Διοικητηρίου έγινε η ενημέρωση των επαγγελματιών μελισσοκόμων που δραστηριοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας σχετικά με τα προγράμματα μελισσοκομία, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο.


Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Διεπαγγελματικές ελαιολάδου, κρασιού, μελιού με τον ΣΕΒ

Οι Διεπαγγελματικές Οργανώσεις «Ελαιόλαδου και Ελιάς», «Μελιού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης», «Αμπέλου και Οίνου» και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), ενώνουν τις δυνάμεις τους και εγκαινιάζουν μία πρωτοβουλία συνεργασίας και προώθησης κοινών θέσεων για την στήριξη της αγροδιατροφικής αλυσίδας και ειδικότερα των προϊόντων υψηλής αξίας που παράγονται από την Ελληνική γη, όπως είναι το λάδι, το μέλι και το κρασί.


Έρχονται πρόστιμα μέχρι 60.000 ευρώ για τη μη δήλωση ασθενειών ζώων, ποια νοσήματα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνονται

Έρχονται πρόστιμα μέχρι 60.000 ευρώ για τη μη δήλωση ασθενειών ζώων, ποια νοσήματα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνονται

Οι κτηνοτρόφοι, οι ιδιώτες κτηνίατροι, οι υπεύθυνοι των Δήμων που διαχειρίζονται αδέσποτα κατοικίδια σαρκοφάγα ζώα και κάθε πρόσωπο ή φορέας που κατέχει ζώα ή διαχειρίζεται ζώα, υποχρεούνται να δηλώνουν στις κτηνιατρικές Αρχές της χώρας οποιαδήποτε υποψία ή επιβεβαίωση για νοσήματα υποχρεωτικής δήλωσης, βάσει σχετικής εγκυκλίου που εξέδωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Μάλιστα ο ΑγροΤύπος σας παρουσιάζει τα νοσήματα των ζώων που πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνονται.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού, μειωμένη η φετινή παραγωγή λόγω καιρικών συνθηκών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού, μειωμένη η φετινή παραγωγή λόγω καιρικών συνθηκών

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και επισήμων και τιμώμενη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ολοκληρώθηκε το 9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που πραγματοποιήθηκε 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου 2017, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. «Ήταν μια πολύ καλή οργάνωση που έφερε τους παραγωγούς κοντά στους καταναλωτές», τονίζει στον ΑγροΤύπο ο κ. Βασίλειος Ντούρας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΜΣΕ). «Όσον αφορά την φετινή παραγωγή μελιού είναι αισθητά μειωμένη λόγω κυρίως των δυσμενών καιρικών συνθηκών αλλά οι τιμές παραγωγού κυμαίνονται στα ίδια με τα περσινά επίπεδα», πρόσθεσε.


ΔΑΟΚ Σερρών: Η καταγραφή κυψελών που πρόκειται να διαχειμάσουν είναι υποχρεωτική για τους κατόχους μελισσοκομικών βιβλιαρίων

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Σερρών ενημερώνει τους μελισσοκόμους, ότι είναι σε εξέλιξη η καταγραφή των κυψελών που πρόκειται να διαχειμάσουν.


Σοβαρά προβλήματα λόγω της ξηρασίας αντιμετωπίζει η παραγωγή μελιού στην Ιταλία

Σοβαρά προβλήματα λόγω της ξηρασίας αντιμετωπίζει η παραγωγή μελιού στην Ιταλία

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει η παραγωγή μελιού στην Ιταλία, από την ξηρασία που έχει πλήξει κυρίως τις περιοχές στον Βορρά. Οι τιμές υπολογίζεται ότι έχουν αυξηθεί, κατά 15%, σε σχέση με το 2016, ενώ η παραγωγή αναμένεται να είναι από τις χαμηλότερες στην ιστορία της χώρας, σύμφωνα με την Κοινοπραξία Ιταλών Μελισσοκόμων - CONAPI. Υπολογίζεται ότι πάνω από 20.000 μελισσοκόμοι της χώρας, θα δουν τα εισοδήματά τους να σημειώνουν σημαντικές απώλειες κατά την φετινή χρονιά.


Μέχρι πότε θα μπορούν να κάνουν οι μελισσοκόμοι αιτήσεις για αντικατάσταση κυψελών και μετακινήσεις μελισσοσμηνών

Η  Δ.Α.Ο.Κ.  Π.Ε. Μεσσηνίας και το Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου υπενθυμίζει στους μελισσοκόμους ότι ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για την ένταξή τους στις δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για την διευκόλυνση των μετακινήσεων» (Αντικατάσταση κυψελών) , και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» (Μετακινήσεις μελισσοσμηνών) για το έτος 2018.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,15625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version