Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Μελισοκομία & Σηροτροφία

Βρέθηκαν 294 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 30

Εργαστήριο Σηροτροφίας - Μελισσοκομίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ζητά ο Αναστάσιος Δημοσχάκης

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας κατέθεσε ο  Βουλευτής Έβρου της ΝΔ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, ζητώντας την προκήρυξη της ενιαίας θέσης Καθηγητού Σηροτροφίας - Μελισσοκομίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (είχε κατατεθεί αντίστοιχη ερώτηση και στις 10 Ιανουαρίου του 2018 αλλά είχε μείνει αναπάντητη).


Μεγάλες οι ζημιές στους μελισσοκόμους από την φωτιά στη Σιθωνία Χαλκιδικής

Μεγάλες οι ζημιές στους μελισσοκόμους από την φωτιά στη Σιθωνία Χαλκιδικής

Μεγάλη υπολογίζει ότι θα είναι η ζημιά για τους μελισσοκόμους που είχαν τις κυψέλες τους στην δασική περιοχή που κάηκε, εκτιμά ο πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού «Σίθων», με έδρα τη Νικήτη Χαλκιδικής κ. Χρήστος Παπαστεργίου. Όπως αναφέρει στον ΑγροΤύπο, από σήμερα Δευτέρα (29/10/2018) επιτράπηκε στους μελισσοκόμους να πάνε στην περιοχή που κάηκε και να κάνουν καταγραφή των ζημιών».


Αιτήσεις για αντικατάσταση κυψελών και στήριξη νομαδικής μελισσοκομίας, τι αιτήσεις χρειάζονται

To Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής καλεί τους μελισσοκόμους της Περιφέρειας Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Αθηνών, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής) να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στις δράσεις «Αντικατάσταση κυψελών» και «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» για το μελισσοκομικό πρόγραμμα έτους 2019.


Κάλεσμα ΔΑΟΚ Ιωαννίνων προς μελισσοκόμους να δηλώσουν αριθμό κυψελών διαχείμασης

Κάλεσμα ΔΑΟΚ Ιωαννίνων προς μελισσοκόμους να δηλώσουν αριθμό κυψελών διαχείμασης

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Π.Ε. Ιωαννίνων ενημερώνει τους μελισσοκόμους ότι είναι σε εξέλιξη η καταγραφή των κυψελών διαχείμασης.


Δράσεις στήριξης μελισσοκομίας ανακοίνωσε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στη Σάμο

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Καλογήρου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου Γιώργο Κυριαζή, τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Κατρακάζο και το στέλεχος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Σάμου Γιώργο Κατσικογιάννη, επισκέφθηκε το σύγχρονο τυποποιητήριο μελιού της Ευτυχίας Λύκου στη Χώρα της Σάμου.


Έρχεται η ΚΥΑ για εφαρμογή του μελισσοκομικού προγράμματος το 2019, παραμένουν οι δυσκολίες στην παραγωγή πευκόμελου λόγω καιρικών συνθηκών

Έρχεται η ΚΥΑ για εφαρμογή του μελισσοκομικού προγράμματος το 2019, παραμένουν οι δυσκολίες στην παραγωγή πευκόμελου λόγω καιρικών συνθηκών

Δημοσιεύθηκε η απόφαση με τις οδηγίες συμμετοχής στο εθνικό μελισσοκομικό πρόγραμμα έτους 2019 και αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) και η εφαρμοστική για την παράταση εφαρμογή του προγράμματος το 2019 (τρίτο έτος) και να γίνουν οι πληρωμές στις δράσεις 3.1 (αντικατάσταση κυψελών) και 3.2 (Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας).


Μεγάλη μείωση φέτος στην παραγωγή μελιού, αποζημιώσεις ζητούν οι μελισσοκόμοι

Μεγάλη μείωση φέτος στην παραγωγή μελιού, αποζημιώσεις ζητούν οι μελισσοκόμοι

Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής και Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Σίθων κ. Αχιλλέας Παπαστεργίου, «η μείωση στην παραγωγή φέτος αναμένεται να φτάσει στο 70% στη βόρεια Ελλάδα και στο 60% στη νότια». Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΜΣΕ) κ. Β. Ντούρας, επισημαίνει στον ΑγροΤύπο ότι «περιμένουμε ακόμη μια εβδομάδα να δούμε πως θα «κλείσει» η παραγωγή πευκόμελου. Πάντως μέχρι στιγμής λόγω καιρικών συνθηκών κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα».


Ολυμπία Τελιγιορίδου: Η μελισσοκομία είναι ένας τομέας πολύ σημαντικός για την ελληνική οικονομία

Στη 2η γιορτή μελιού που διοργάνωσε ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Κοζάνης παρευρέθηκε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου. Η κ. Τελιγιορίδου επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα των παραγωγών και συνομίλησε μαζί τους για το ελληνικό μέλι και τα προϊόντα των εκθετών.


Πληρώνει Μελισσοκόμους η ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Π.Ε. Αιτωλ/νίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς (Μελισσοκόμους) ότι έχουν αποσταλεί προς πληρωμή στον Ο.ΠΕ.ΚΕ.ΠΕ. οι παρακάτω αιτήσεις:


ΠΕ Κιλκίς: Υποχρεωτική δήλωση κυψελών διαχείμασης από τους μελισσοκόμους

Όλοι οι μελισσοκόμοι της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, κάτοχοι μελισσοκομικού βιβλιαρίου, ενημερώνονται να προσέλθουν στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) ή στα κατά τόπους γραφεία Γεωργικής Ανάπτυξης Πολυκάστρου και Γουμένισσας, για να δηλώσουν τον αριθμό κυψελών οι οποίες είναι έτοιμες για διαχείμαση.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,84375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version