Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Μελισοκομία & Σηροτροφία

Βρέθηκαν 246 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 25

Μέχρι πότε θα μπορούν να κάνουν οι μελισσοκόμοι αιτήσεις για αντικατάσταση κυψελών και μετακινήσεις μελισσοσμηνών

Η  Δ.Α.Ο.Κ.  Π.Ε. Μεσσηνίας και το Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου υπενθυμίζει στους μελισσοκόμους ότι ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για την ένταξή τους στις δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για την διευκόλυνση των μετακινήσεων» (Αντικατάσταση κυψελών) , και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» (Μετακινήσεις μελισσοσμηνών) για το έτος 2018.


Γ. Τσιρώνης στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επαγγελματικής Μελισσοκομίας: Οι ελληνοποιήσεις έχουν καθηλώσει τις τιμές

Γ. Τσιρώνης στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επαγγελματικής Μελισσοκομίας: Οι ελληνοποιήσεις έχουν καθηλώσει τις τιμές

Στα Ιωάννινα πραγματοποιήθηκε, στις 4 και 5/112017, το 2ο πανελλήνιο συνέδριο επαγγελματικής Μελισσοκομίας, την οποία διοργανώνουν ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ιωαννίνων ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννίνων. Στο συνέδριο συμμετείχε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος τόνισε ότι τα δύο βασικά σημεία που καθίστανται αναγκαία για την ανάπτυξη του κλάδου είναι η ανάπτυξη της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων μερών και η αναγκαιότητα πάταξης των «ελληνοποιήσεων».


ΙΓΕ: Στις 20 Νοεμβρίου οι εξετάσεις διαπίστευσης Μελισσοκόμων

Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.) ανακοινώνει ότι οι εξετάσεις διαπίστευσης του «Τεχνίτη Μελισσοκομίας» θα λάβουν χώρα στις 20 Νοεμβρίου 2017. Οι εξετάσεις χωρίζονται σε θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Το θεωρητικό μέρος αποτελείται από 50 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής τυχαία επιλεγμένες από την τράπεζα θεμάτων και η διάρκειά του είναι 60 λεπτά.

20/11/2017


ΠΕ Πιερίας: Αντικατάσταση κυψελών και Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας για το 2018

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) ενημερώνει τους μελισσοκόμους της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ότι συνεχίζονται οι δράσεις «Αντικατάσταση κυψελών» και «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» για το έτος 2018.


ΔΑΟΚ Μεσσηνίας: Ενημέρωση μελισσοκόμων για δήλωση κυψελών διαχείμασης

Η Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε. Μεσσηνίας ενημερώνει τους μελισσοκόμους της περιοχής της ότι:


Δόθηκαν οι πρώτες πιστοποιήσεις σε μελισσοκόμους στο Ι.Γ.Ε.

Δόθηκαν οι πρώτες πιστοποιήσεις σε μελισσοκόμους στο Ι.Γ.Ε.

Τα πρώτα διαπιστευμένα πιστοποιητικά απονεμήθηκαν στους επιτυχόντες μελισσοκόμους, σε μια ειδική τελετή στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.), την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017. Το Ι.Γ.Ε. έχει υπογράψει σύμβαση με τον Φορέα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA HELLAS, για την πιστοποίηση σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 17024.


Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής: Μέχρι 20/1/2018 αιτήσεις για αντικατάσταση κυψελών και στήριξη νομαδικής μελισσοκομίας

To Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής καλεί τους μελισσοκόμους της Περιφέρειας Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Αθηνών, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής) να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στις δράσεις «Αντικατάσταση κυψελών» και «Οικονομική στήριξη της νομαδικής  μελισσοκομίας», μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2018.


Αιτήσεις για αντικατάσταση κυψελών μέχρι 20 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση του ΥπΑΑΤ

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου (από 31 Ιανουαρίου) θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι, σύμφωνα με την σχετική τροποποιητική απόφαση, που υπογράφουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης, που αφορά στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για τα έτη 2017-2018.


Αυγενάκης: Καμία απάντηση από κ. Αποστόλου για χρονοδιάγραμμα και ύψος αποζημιώσεων στους πληγέντες μελισσοκόμους της Κρήτης

Στην κοινοβουλευτική παρέμβαση του Γραμματέα της ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη, για τις ζημιές λόγω καύσωνα σε μελισσοσμήνη της Κρήτης, απάντησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ε. Αποστόλου. Όπως επισήμανε στην γραπτή του απάντηση ο Υπουργός, «σύμφωνα με τα στοιχεία του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Ηρακλείου, από τις επισημάνσεις και τις μέχρι στιγμής εξατομικευμένες εκτιμήσεις στη φυτική παραγωγή, αλλά και στο ζωικό κεφάλαιο, οι ζημιές από τον εν λόγω καύσωνα αποζημιώνονται». Ωστόσο πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί να προσδιοριστεί εκ των προτέρων το ύψος των αποζημιώσεων για τις παραπάνω ζημιές εάν δεν ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες».


Επίσκεψη Πολωνών και Λιθουανών μελισσοκόμων στην Πιερία

Στην Πιερία βρέθηκαν 40 Πολωνοί και Λιθουανοί μελισσοκόμοι μαζί με τις οικογένειες τους, στο πλαίσιο μιας τουριστικής εκδρομής που εμπεριείχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Η επίσκεψη, που έγινε την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, είχε ως σκοπό οι Πολωνοί και Λιθουανοί μελισσοκόμοι να γνωρίσουν από κοντά Έλληνες συναδέλφους τους, να μάθουν πως εξασκείται η μελισσοκομία στην Ελλάδα, τους μελισσοκομικούς χειρισμούς και τα διάφορα μελισσοκομικά εργαλεία που χρησιμοποιούν.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,578125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version