Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Μελισοκομία & Σηροτροφία

Βρέθηκαν 262 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 27

Συνταξιούχοι του ΟΓΑ στα προγράμματα μελισσοκομίας, με ποια κριτήρια

Σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β΄ 981/2018) και υπογράφει ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης και οι συνταξιούχοι μελισσοκόμοι του ΟΓΑ θα μπορούν να ενταχθούν πλέον στις δράσεις 3.1 «Αντικατάσταση κυψελών» και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας», στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για τα έτη 2017-2018.


Καθορίστηκε το περιεχόμενο της δράσης Εκπαίδευσης Μελισσοκόμων, υποχρεωτική η εκπαίδευση στην τυποποίηση και σήμανση μελιών

Υποχρεωτική καθίσταται η εκπαίδευση στη θεματική ενότητα «Τυποποίηση - Εμπορία - Προώθηση - Σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντων» στις φετινές «Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων», που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας 2017-2018.


Μέτρα προστασίας των μελισσών από τα γεωργικά φάρμακα

Όπως αναφέρει η ΔΑΟΚ Τριφυλίας είναι γνωστό κατά την διάρκεια της ανθοφορίας των καρποφόρων δένδρων, των κηπευτικών και άλλων καλλιεργειών, υπάρχει έντονη δραστηριότητα των μελισσών. Επισημαίνεται ότι:


Μέτρα στήριξης των μελισσοκόμων και πάταξης της νοθείας, ζητούν οι Ευρωβουλευτές της Επιτροπής Γεωργίας

Μέτρα στήριξης των μελισσοκόμων και πάταξης της νοθείας, ζητούν οι Ευρωβουλευτές της Επιτροπής Γεωργίας

Μέτρα για την προστασία των μελισσών, τη στήριξη των μελισσοκόμων και της προστασία των Ευρωπαίων καταναλωτών από το νοθευμένο μέλι, συζήτησε την Τετάρτη (28/2/2018) και αναμένεται να ψηφίσει σήμερα Πέμπτη (1/3/2018), η Επιτροπή Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης (ComAgri) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.


Η αγορά μελιού στις ΗΠΑ, υπάρχουν προοπτικές για αύξηση της παρουσίας του ελληνικού μελιού στην αμερικάνικη αγορά

Η αγορά μελιού στις ΗΠΑ, υπάρχουν προοπτικές για αύξηση της παρουσίας του ελληνικού μελιού στην αμερικάνικη αγορά

Οι ΗΠΑ είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής και ταυτοχρόνως ο μεγαλύτερος εισαγωγέας μελιού στον κόσμο. «Η αγορά είναι τεράστια και τα περιθώρια περαιτέρω διείσδυσης για ένα τόσο ποιοτικό προϊόν, όπως το ελληνικό μέλι, είναι υπαρκτά και, έως τώρα, αναξιοποίητα», επισημαίνει σε έκθεσή του το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) του ελληνικού προξενείου στη Νέα Υόρκη.


Επανεκλογή Βασίλη Ντούρα στη διοίκηση της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας

Τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας (ΟΜΣΕ), που έχει έδρα τη Λάρισα εξέλεξαν οι μελισσοκόμοι της χώρας, στην εκλογική διαδικασία, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (10/2/2018), στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας.


Β. Κόκκαλης: Ευκαιρίες ανάπτυξης και προώθησης της ελληνικής μελισσοκομίας

Στα πλαίσια της 27ης Agrotica, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης, απεύθυνε χαιρετισμό στην ημερίδα του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών με θέμα: «Ευκαιρίες ανάπτυξης και προώθησης της ελληνικής μελισσοκομίας».


Η ΔΑΟΚ Χαλκιδικής υπενθυμίζει στους μελισσοκόμους να δηλώσουν τις κυψέλες διαχείμασης μέχρι 20 Ιανουαρίου

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, υπενθυμίζει τους Μελισσοκόμους να προσέλθουν στο γραφεία της, στον Πολύγυρο, ή στα κατά τόπους γραφεία Υποστήριξης Αγροτικής Ανάπτυξης, για να συμπληρώσουν την αίτηση δήλωση καταγραφής των διαχειμαζόμενων κυψελών τους το αργότερο μέχρι 20/1/2018.


Εκλογές στην Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας

Την εκλογοαπολογιστική της συνέλευση συγκαλεί το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44, δίπλα στην Κεντρική πλατεία Λάρισας) η Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας.


Προκήρυξη θέσης καθηγητού Σηροτροφίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, ζητά ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσε της Τετάρτη (10/01) ερώτηση προς τους Υπουργούς Παιδείας και Γεωργίας σχετικά με την προκήρυξη θέσης καθηγητού Σηροτροφίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Όπως αναφέρεται στην ερώτηση, περιοχή του Κεντρικού Έβρου με επίκεντρο το Σουφλί, αλλά και η ευρύτερη περιοχή του Νομού αποτελούν τη μοναδική κοιτίδα εκτροφής μεταξοσκωλήκων σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στα Βαλκάνια.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version