Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Σαλιγκαροτροφία

Μέχρι τις 19/2 οι εγγραφές για τα σεμινάρια για μελλοντικούς αγρότες από το ΙΓΕ

Σεμινάρια πάνω σε αγροτικά θέματα (Μελισσοκομίας, Ελαιοκομίας, Αμπελουργίας – Οινολογίας, Σαλιγκαροτροφίας, Αρωματικών Φυτών, Φυτικών Καλλυντικών, Αγροβιοτεχνίας και για 36 ακόμα εξειδικευμένα θέματα) πραγματοποιεί στις εγκαταστάσεις του στο κτήμα Συγγρού το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών.

19/2/2016


Στα 500 εκατ. ευρώ φτάνει το εμπορικό έλλειμμα της χώρας στις συναλλαγές αγροτικών προϊόντων με τη Γαλλία

Οι συνολικές εξαγωγές ελληνικών αγροτικών προϊόντων στη Γαλλία έφθασαν το 2013 στα 150 εκατ. ευρώ, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα οι γαλλικές εξαγωγές έφτασαν στα 640,2 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει ο κ. Δημήτριος Χαλεπίδης, Σύμβουλος στο Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) στο Παρίσι, «το ύψος των ελληνικών εξαγωγών δεν είναι ικανοποιητικό εάν ληφθεί υπόψη το μέγεθος της γαλλικής αγοράς. Επίσης από την μελέτη των διαμορφούμενων τάσεων φαίνεται ότι οι ελληνικές εξαγωγές θα καταλήξουν στο τέλος του 2014 στα ίδια μεγέθη με αυτά του 2013».


Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί ο συνεταιρισμός σαλιγκαροτρόφων στην Καρδίτσα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Σαλιγκαροτρόφων Ελλάδος συγκαλεί Γενική Συνέλευση με θέματα:


Διευκολύνσεις στην σαλιγκαροτροφία φέρνει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ

Σημαντικές διευκολύνσεις σε όσους αποφασίσουν να ασχοληθούν με τη σαλιγκαροτροφία επιφέρει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ, που ψηφίστηκε στις 10/4/2014, με θέμα: Διαδικασία Οριοθέτησης και ρυθμίσεις θεμάτων για τα υδατορέματα - ρυθμίσεις Πολεοδομικής νομοθεσίας. Συγκεκριμένα οι αλλαγές αναφέρονται στο Άρθρο 11 με τίτλο «Διατάξεις έκδοσης εγκρίσεων και αδειών δόµησης».


Ενημέρωση για την εκτροφή σαλιγκαριών από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα στη Δράμα

Στα πλαίσια της πληρέστερης ενημέρωσης των εκτροφέων σαλιγκαριών ο ΕΛ.Γ.Ο. «Δήμητρα», σε συνεργασία με την Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Δράμας, διοργανώνουν σχετική ενημερωτική ημερίδα στη Δράμα.


Αύξηση των επισκεπτών σημειώθηκε στη φετινή Zootechnia

Εντυπωσιακή αύξηση της συνολικής επισκεψιμότητας κατά 66% κατέγραψε - σύμφωνα με σχετικό δελτίου Τύπου της έκθεσης - η 8η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία Zootechnia 2013, η οποία ολοκληρώθηκε προχθές στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


Επίσκεψη Βούλγαρων επιχειρηματιών στην Zootechnia

Το ενδιαφέρον αρκετών επιχειρηματιών και εκτός συνόρων φαίνεται ότι έχει αποσπάσει η φετινή 8η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία Zootechnia στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) την έκθεση θα επισκεφθεί ο Βούλγαρος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης συνοδευόμενος από ομάδα επιχειρηματιών του κλάδου.


Πρόγραμμα κατάρτισης για τη σαλιγκαροτροφία από ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» στη Δράμα

Ένα πρόγραμμα κατάρτισης που απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τη σαλιγκαροτροφία, διοργανώνει το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Δράμας, με θέμα: «Οργάνωση και διαχείριση μονάδας εκτροφής σαλιγκαριών».

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,140625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version