Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΥπΑΑΤ

Βρέθηκαν 3012 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 302

Τα εγκαίνια της FRESKON θα κάνει ο Γιάννης Τσιρώνης την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη

Ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, θα μεταβεί αύριο Πέμπτη, 26 Απριλίου, στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εγκαινιάσει το απόγευμα, στις 18:30 μμ, την FRESKON, μια διοργάνωση που αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός Φρούτων και Λαχανικών στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.


Στα εργαλεία διαχείρισης κινδύνων στην ΚΑΠ ρίχνει το βάρος της η Γαλλία, τι συζήτησε ο Χ. Κασίμης με εκπροσώπους της γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα

Ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χ. Κασίμης, συναντήθηκε, τη Δευτέρα, 23 Απριλίου, με τον κ. Antoine ERHEL, γεωργικό σύμβουλο της Πρεσβείας της Γαλλίας στη Ρώμη, τον κ. Jean-Pierre PHILIPPE, οικονομικό σύμβουλο και την κ. Στέλλα Κανελλοπούλου, οικονομική ακόλουθο στην Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα.


Στο 1ο Φόρουμ για την Αγροκαλλιέργεια και τα Τρόφιμα στην Ιορδανία ο Βαγγέλης Αποστόλου

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, θα μεταβεί αύριο (25/4/2018) στην Ιορδανία, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Υπουργού Γεωργίας της χώρας, όπου θα συμμετάσχει στο 1ο Φόρουμ για την Αγροκαλλιέργεια και τα Τρόφιμα.


Προς υπογραφή η ΚΥΑ για τον αγροτουρισμό, κυρίως με ξένους και μέσω internet δουλεύουν οι μονάδες

Προς υπογραφή η ΚΥΑ για τον αγροτουρισμό, κυρίως με ξένους και μέσω internet δουλεύουν οι μονάδες

Εντός ενός μήνα προβλέπεται να υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τον αγροτουρισμό, κάτι που αποτελεί πάγιο αίτημα του κλάδου. Αυτό μεταξύ αποκάλυψε, μιλώντας στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας (ΣΕΑΓΕ).


Νέα παράταση για τις αιτήσεις ένταξης στα σχέδια βελτίωσης

Το ΥπΑΑΤ ενημέρωσε ότι υπογράφηκε τροποποίηση της πρόσκλησης του Υπομέτρου 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης) με σκοπό την ενσωμάτωση των αλλαγών που έχουν προέλθει από την τροποποίηση του θεσμικού του πλαισίου, κάτι που είχε προαναγγείλει ο ΑγροΤύπος.

20/7/2018


Agrovim, ΕΑΣ Μεσσηνίας και οινοποιείο Λαφαζάνη, επισκέφτηκε ο Ινδός Υπουργός Γεωργίας

Παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες που δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον αγροδιατροφικό τομέα και παρουσιάζουν σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα επισκέφθηκαν σήμερα, στη Μεσσηνία και την Κορινθία, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, συνοδεύοντας τον Ινδό Υπουργό Γεωργίας κ. Gajendra Singh Shekhawat.


Κύπρος: Συνάντηση του Υπουργού Γεωργίας με τον Πρέσβη της Ισπανίας

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Κύπρο, κ. Angel Lossada, είχε σήμερα ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κύπρου κ. Κώστας Καδής.


Ως αγροτικό θα λογίζεται το εισόδημα από τις οικοτεχνίες των παραγωγών

Οριστικά ως αγροτικό θα λογίζεται και άρα θα φορολογείται το εισόδημα από τις οικοτεχνίες, όπως ορίζει διευκρινιστική εγκύκλιος (ΠΟΛ 1068/2018) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εγκύκλιος «από 1/1/2017 η δραστηριότητα της οικοτεχνίας περιλαμβάνεται για φορολογικούς σκοπούς στην έννοια της αγροτικής επιχειρηματικής δραστηριότητας».


Αύξηση των εξαγωγών στη μεγάλη αγορά της Ινδίας επιδιώκει η χώρα μας, ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο ΥπΑΑΤ

Αύξηση των εξαγωγών στη μεγάλη αγορά της Ινδίας επιδιώκει η χώρα μας, ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο ΥπΑΑΤ

Άνοιγμα στην αχανή αγορά της Ινδίας επιχειρεί να κάνει το ελληνικό υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με αφορμή την τριήμερη επίσκεψη που πραγματοποιεί ο Ινδός υπουργός Γεωργίας, Shri Radha Mohan Singh, στη χώρα μας. Το πρωί της Τετάρτης (18/4) μάλιστα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο ΥπΑΑΤ, για το θέμα αυτό, με συμμετοχή σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου και των Γενικών Γραμματέων.


Γ. Τσιρώνης στη Ρόδο: Το μέλλον της Ελλάδας είναι ο πρωτογενής τομέας

Ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, απεύθυνε ομιλία σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου το απόγευμα, στη Ρόδο, στο πλαίσιο του 13ου Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και συγκεκριμένα στην Ενότητα «Αγροτική Ανάπτυξη, Αλιεία και Παραγωγική Ανασυγκρότηση».

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,296875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version