Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΥπΑΑΤ

Βρέθηκαν 2919 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 292

Διευκρινίσεις Αποστόλου για τις αποζημιώσεις των ροδακινοπαραγωγών

Τελικά οι αποζημιώσεις που θα ξεκινήσουν να δίνονται στους ροδακινοπαραγωγούς από Φλεβάρη δεν αφορούν τις βροχοπτώσεις του περασμένου Ιουλίου, αλλά διαφορετικά αίτια, όπως παγετούς, χαλάζι κ.α. Διευκρινίσεις έδωσε ο Υπουργός, Β. Αποστόλου, στον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, κ. Γιάννη Σηφάκη, για τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει για τις αποζημιώσεις προς τους ροδακινοπαραγωγούς κατά τη συνάντηση που είχαν στο ΥπΑΑΤ.


Λάδι, ρόδι και κρασοτύρι αναμένουν κατοχύρωση γεωγραφικών ενδείξεων από την Κομισιόν

Λάδι, ρόδι και κρασοτύρι αναμένουν κατοχύρωση γεωγραφικών ενδείξεων από την Κομισιόν

Σε αναμονή βρίσκονται τρία ελληνικά αγροτικά προϊόντα για έγκριση του αιτήματος κατοχύρωσης γεωγραφικής ένδειξης ΠΟΠ-ΠΓΕ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Συγκεκριμένα, αναμένεται σε μερικούς μήνες να εγκριθεί ή να απορριφθεί ο χαρακτηρισμός ΠΟΠ για τα προϊόντα «Ελαιόλαδο Μάκρης» και «Ρόδι Ερμιόνης», αλλά και ο χαρακτηρισμός ΠΓΕ για το «Κρασοτύρι Κω ή Τυρί της Πόσιας».


Περίπου 40 εκατ. ευρώ για την πρόωρη συνταξιοδότηση αγροτών το 2018

Έγκριση έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών για την ανάληψη συνολικού ποσού 245.000.000 ευρώ για τα έτη 2015, 2016, 2017 και 2018 από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να υλοποιηθεί ομαλά το πρόγραμμα της πρόωρης συνταξιοδότησης αγροτών.


Συλλυπητήρια Αποστόλου για το θάνατο του Βασίλη Κεδίκογλου

Τη λύπη του για το θάνατο του συμπατριώτη του, παλαιού Ευβοιώτη πολιτικού Βασίλη Κεδίκογλου, ο οποίος εκλέχτηκε πολλές φορές βουλευτής του Νομού Εύβοιας και υπηρέτησε τη χώρα ως υπουργός, εκφράζει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.


Επίθεση Χαρακόπουλου σε Αποστόλου για τον ΕΦΚ στο πετρέλαιο

Δριμεία κριτική για εξαπάτηση των αγροτών με αφορμή την κατάργηση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο πετρέλαιο αγροτικής χρήσης, ασκεί ο βουλευτής Λαρίσης ΝΔ κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου, σχολιάζοντας δηλώσεις του σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση συνεμορφώθη σε μνημονιακές υποχρεώσεις.


Ε. Αποστόλου: Καμιά αλλαγή μέχρι το καλοκαίρι του 2018 στον ΕΦΚ πετρελαίου, βάλτε φωτοβολταϊκά για μείωση κόστους μέσω Net Metering

Ε. Αποστόλου: Καμιά αλλαγή μέχρι το καλοκαίρι του 2018 στον ΕΦΚ πετρελαίου, βάλτε φωτοβολταϊκά για μείωση κόστους μέσω Net Metering

Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι με τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης (ΕΦΚ) πετρελαίου, δήλωσε σε συνέντευξή του ο υπουργός ΑΑΤ, Ε. Αποστόλου, που πρότεινε για την μείωση του κόστους ενέργειας να στραφούν οι αγρότες στα φωτοβολταϊκά, μέσω του Net Metering που χρηματοδοτείται από τα Σχέδια Βελτίωσης.


Κλιμάκιο της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας επισκέφτηκε τις περιοχές που έπληξε το χαλάζι

Κλιμάκιο γεωπόνων της ΔΑΟΚ ΠΕ Μεσσηνίας επισκέφτηκε πληγείσες, από την χαλαζόπτωση της 10ης Ιανουαρίου, περιοχές της νοτιοδυτικής Πυλίας, κυρίως των τοπικών κοινοτήτων Ευαγγελισμού, Λαχανάδας.


Συνάντηση Υφυπουργού Β. Κόκκαλη με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού

Με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλειος Κόκκαλης.


24ωρη απεργία την Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου, κάνουν οι εργαζόμενοι στο ΥπΑΑΤ

Ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας (ΠΟΣΕΥΓ) αναφέρει τα εξής:


Ερώτηση στη Βουλή για τα προβλήματα με το πολλαπλασιαστικό υλικό

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή προτείνει στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου να προωθήσει τη συνεργασία Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, ώστε να προχωρήσει η παραγωγή πιστοποιημένου φυτικού πολλαπλασιαστικού υλικού σε άμεσους χρόνους.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version