Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΥπΑΑΤ

Βρέθηκαν 2846 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 285

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα χρηματοδοτήσει στο σύνολό του το έργο της εκπόνησης διαχειριστικών σχεδίων βοσκήσιμων γαιών

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα χρηματοδοτήσει στο σύνολό του το έργο της εκπόνησης διαχειριστικών σχεδίων βοσκήσιμων γαιών

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα χρηματοδοτήσει στο σύνολό του το έργο της εκπόνησης διαχειριστικών σχεδίων βοσκήσιμων γαιών, μη περιμένοντας την εξεύρεση και την κατανομή των σχετικών πόρων από την κυβέρνηση. Αυτό τόνισε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος στη συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννη Τσιρώνη. Ακόμη στην ανάγκη σύνδεσης του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό, κάτι που εφόσον υπάρξει θα έχει πολλαπλά οφέλη, επεσήμανε σε δηλώσεις του, στη Ρόδο, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης. Το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Τσιρώνης το συζήτησε με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο.


Ο Υπουργός Β. Αποστόλου σε Γιορτή Κάστανου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, θα επισκεφθεί, την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017, την Καστάνιτσα Κυνουρίας στην Αρκαδία, όπου θα συμμετέχει σε εκδήλωση - συζήτηση για τη στήριξη και προώθηση της καστανοκαλλιέργειας, στο πλαίσιο της έναρξης της 34ης Γιορτής του Κάστανου.


Έρχονται 17 αλλαγές στο πρόγραμμα μεταποίησης, χωρίς αγορά γης αλλά με μίσθωση μπορεί να κατατεθεί ο φάκελος

Έρχονται 17 αλλαγές στο πρόγραμμα μεταποίησης, χωρίς αγορά γης αλλά με μίσθωση μπορεί να κατατεθεί ο φάκελος

Υπογράφηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, η 1η τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης «Καθορισμός των λεπτομερειών εφαρμογής του υπομέτρου 4.2 «Στήριξη για επενδύσεις στη μεταποίηση/εμπορία και/ή ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) περιόδου 2014-2020». Συνολικά έχουμε 17 αλλαγές. Μεταξύ αυτών είναι ότι οι δαπάνες για την προμήθεια πλαστικών παλετοκιβωτίων (bins) είναι επιλέξιμες για συγχρηματοδότηση στην περίπτωση που έχουν διάρκεια απόσβεσης μεγαλύτερη του ενός έτους. Επίσης στην περίπτωση που δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες ενέργειες για την αγορά γης μέχρι την υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας, ο δυνητικός δικαιούχος δύναται να προβεί, προσωρινά, σε μίσθωση του οικοπέδου με ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στον φάκελο υποψηφιότητας (αφορά . Μετεγκατάσταση ανενεργού ελαιοτριβείου δύναται να θεωρηθεί επιλέξιμη, με την προϋπόθεση ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσα στην ίδια Περιφέρεια.


Προβλήματα του αγροτικού τομέα σε Βοιωτία και Κοζάνη συζητήθηκαν σε διαδοχικές συναντήσεις του Υφυπουργού Β. Κόκκαλη

Η πρόταση του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου, για την άρδευση του κάμπου Βαγίων και Θηβών από τα ύδατα της λίμνης Υλίκης, που αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την αγροτική ανάπτυξη της περιοχής, τέθηκε στον Υφυπουργό κ. Β. Κόκκαλη, στην συνάντηση στο ΥπΑΑΤ, την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017.


ΥπΑΑΤ: Επιλέξιμα θαμνολίβαδα και δασολίβαδα φέρνει ο νέος ορισμός των βοσκοτόπων, θετική εξέλιξη για την χώρα μας

«Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή εξέλιξη για την ελληνική κτηνοτροφία περιλαμβάνει η Συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στην Εσθονική Προεδρία του Συμβουλίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την πρόταση omnibus - γεωργικά θέματα», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΥπΑΑΤ, προσθέτοντας ότι «ιδιαίτερη σημασία για τη χώρα μας έχει ο νέος ορισμός για τα μόνιμα βοσκοτόπια»


Διήμερη επίσκεψη Τσιρώνη στη Ρόδο και συνάντηση με κτηνοτρόφους και ΕΑΣ Δωδεκανήσου

Επίσκεψη στη Ρόδο θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη και Πέμπτη (18 και 19 Οκτωβρίου), ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς και αγροτικούς φορείς για θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό του.


Επίσκεψη του Υφυπουργού Β. Κόκκαλη στην Πέλλα

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Κόκκαλης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πέλλα, το Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017.


Αυξάνει η παρακράτηση στη βασική για να χορηγηθούν δικαιώματα σε νέους και νεοεισερχόμενους

Με περικοπή στην βασική ενίσχυση όλων των δικαιούχων αγροτών έως 4,5%, αντί 2%, για το 2017, θα καλύψει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων την χορήγηση δικαιωμάτων σε νέους γεωργούς και νεοεισερχόμενους φέτος. Αυτό ανέφερε στην Βουλή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της βουλευτού Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτας Βράντζα, τονίζοντας ότι αυτό έγινε με υπουργική απόφαση.


Β. Αποστόλου: H αγροτοδιατροφική παραγωγή και ο εναλλακτικός τουρισμός οδηγούν στην ανάκαμψη

Β. Αποστόλου: H αγροτοδιατροφική παραγωγή και ο εναλλακτικός τουρισμός οδηγούν στην ανάκαμψη

Η ανάκαμψη της χώρας μας θα υπάρξει μόνο εάν εστιάσουμε την προσπάθειά μας στην αγροτοδιατροφική παραγωγή και αν επιμείνουμε σε προτάσεις εναλλακτικού τουρισμού της ελληνικής υπαίθρου, δήλωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, στη Ναύπακτο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Nostos Expo-Forum 2017» για τον ελληνικό εναλλακτικό τουρισμό.


Αποστόλου σε Imathia Quality: Η παραγωγική ύπαιθρος μπορεί να σηκώσει το μεγάλο βάρος της οικονομικής ανάκαμψης

Τη σημασία της ανάδειξης της ποιότητας  των αγροδιατροφικών  προϊόντων και την αναγκαιότητα  της σύνδεσης της πρωτογενούς παραγωγής με τον πολιτισμό, τον  τουρισμό και τη γαστρονομία επεσήμανε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, στην ομιλία του, κατά την τελετή εγκαινίων της διοργάνωσης  «Imathia Quality: Τουριστικές, πολιτιστικές και γαστρονομικές διαδρομές της Ημαθίας»,  που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (Ζάππειο Μέγαρο 13-15 Οκτωβρίου).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,578125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version