Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΥπΑΑΤ

Βρέθηκαν 3205 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 321

Ο περιφερειακός ελεγκτικός μηχανισμός του ΥπΑΑΤ εξοπλίζεται με υπηρεσιακά οχήματα και tablet

Στην προμήθεια υπηρεσιακών οχημάτων προχωρά το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ), προκειμένου να εξοπλίσει τους ελεγκτές των Περιφερειακών Κέντρων Προστασίας Φυτών Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου και των Τμημάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων των Διευθύνσεων Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών.


Πιστεύει στην ανάπτυξη των αρωματικών φυτών η Ολυμπία Τελιγιορίδου

Την έκθεση αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, εγκαινίασε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.


Τελιγιορίδου: Πρώτο βήμα για εκτεταμένους ελέγχους στο γάλα η Υπουργική Απόφαση

Τελιγιορίδου: Πρώτο βήμα για εκτεταμένους ελέγχους στο γάλα η Υπουργική Απόφαση

Στην συνεδρίαση του Κλαδικού Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτρόφων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο Φλώρινας, παραβρέθηκε, μετά από πρόσκληση του Συνεταιρισμού, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.


Βλέπουν Αραχωβίτη την Τρίτη ΠΕΚ, ΣΕΚ και Αιγοπροβατοτρόφοι, στην ατζέντα οι έλεγχοι γάλακτος

Βλέπουν Αραχωβίτη την Τρίτη ΠΕΚ, ΣΕΚ και Αιγοπροβατοτρόφοι, στην ατζέντα οι έλεγχοι γάλακτος

Τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σταύρο Αραχωβίτη «βλέπει» την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου, εντεκαμελής αντιπροσωπεία κτηνοτρόφων, από την Πανελλήνια Ένωση (ΠΕΚ) και το νεοσύστατο Κλαδικό Συνεταιρισμό Αιγοπροβατοτρόφων «Αιγοπροβατοτρόφοι Ελλάδος», ενώ παρών θα είναι ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ και του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, Παύλος Σατολιάς και τέσσερα άτομα από τον ΣΕΚ.


Έτοιμη η τροπολογία για το σωρευτικό ακατάσχετο των αγροτών, αυξάνεται η πίεση για να ψηφιστεί άμεσα

Έτοιμη η τροπολογία για το σωρευτικό ακατάσχετο των αγροτών, αυξάνεται η πίεση για να ψηφιστεί άμεσα

Έτοιμη είναι σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες του ΑγροΤύπου η τροπολογία που επεξεργάστηκε το αρμόδιο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με σκοπό να διασφαλίσει σωρευτικό ακατάσχετο για τους λογαριασμούς τωνα αγροτών. Ωστόσο, το θέμα είναι αν θα προλάβει να κατατεθεί στη Βουλή άμεσα, ώστε να ληφθεί υπόψη η διάταξη, κατά την επερχόμενη πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης 2018. Στην τροπολογία αναφέρθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης στη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας προ ημέρων, αλλά και την Κυριακή σε εκδήλωση στη Λάρισα, όπου και μίλησε για την Αβερώφειο Σχολή. Υπενθυμίζεται ότι έως σήμερα ισχύει ένα ακατάσχετο ανά μήνα στα 1.250 ευρώ για τους αγρότες, με αποτέλεσμα όταν γίνονται πέραν της μιας πληρωμής στο λογαριασμό τους (όπως συμβαίνει στις πλείστες των περιπτώσεων), να μην τυγχάνουν της προστασίας τα χρήματά τους.


Την Πανελλήνια Ένωση των Πτηνοτρόφων είδε η Τελιγιορίδου

Με την Πανελλήνια Ένωση Πτηνοτρόφων Παραγωγών, παρουσία και του βουλευτή Ιωαννίνων, κ. Στέφου Ιωάννη, συναντήθηκε στο γραφείο της, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.


Επιστολή Αγοραστού στο ΥπΑΑΤ για τη διαχείριση των δημοτικών εκτάσεων της λίμνης Κάρλας

Σχετικά με το προσφάτως απεσταλθέν έγγραφο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που αφορά στον τρόπο διαχείρισης των Δημοτικών εκτάσεων της Λίμνης Κάρλας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ζήτησε από το αρμόδιο Υπουργείο, προκειμένου να συνεχίσουν οι αγρότες της περιοχής να καρπώνονται τα οφέλη από την αξιοποίησή τους, να δοθεί παράταση για ένα χρόνο και παράλληλα να εκχωρηθεί η αρμοδιότητα στην Περιφέρεια να προβεί στη διαδικασία κατάτμησης ανά 100 στρέμματα και η εκχώρησή τους στον αγροτικό κόσμο με τη μέθοδο της μοριοδότησης, που εξασφαλίζει τη γη στους αγρότες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Μελέτη για τη διαχείριση κινδύνων στον αγροτικό τομέα ετοιμάζει το ΥπΑΑΤ

Την ένταξη της πράξης με τίτλο: «Μελέτη για το σχεδιασμό και την ωρίμανση μέτρων διαχείρισης κινδύνων στο γεωργικό τομέα» στο Μέτρο 20 του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014–2020» με τα ακόλουθα στοιχεία: Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ), υπέγραψε ο γενικός γραμματέας του ΥπΑΑΤ, κ. Χαράλαμπος Κασίμης.


Με μεγάλο ενδιαφέρον διεξάγεται το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Γενετικής Βελτίωσης Φυτών

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή διεξάγεται στην Πάτρα (17-19 Οκτωβρίου), στο Porto Rio Hotel & Conference Centre, το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Γενετικής Βελτίωσης Φυτών (Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.) με τίτλο: «Η συμβολή της Γενετικής Βελτίωσης των Φυτών στην αειφόρο Γεωργία και τη σύγχρονη Βιοοικονομία».


Κατάθεση αιτήσεων από βιοκαλλιεργητές για χρήση μη πιστοποιημένων σπόρων

Ανακοινώνεται από τη ΔΑΟΚ Κιλκίς στους βιοκαλλιεργητές του νομού, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης άδειας παρέκκλισης στην υπηρεσία σε περίπτωση που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μη πιστοποιημένο βιολογικό σπόρο, ότι οι ημερομηνίες για την τρέχουσα περίοδο 2018-2019 καθορίζονται ως εξής:

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,8125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version