Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΥπΑΑΤ

Βρέθηκαν 3066 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 307

Παραχώρηση ΚΕΓΕ Νέας Αρτάκης στο Δήμο Χαλκιδέων με σκοπό τη δημιουργία Κέντρου Αγροτικής Έρευνας και Κέντρου Ενημέρωσης Αγροτών

Τη δωρεάν παραχώρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΚΕΓΕ Νέας Αρτάκης στο Δήμο Χαλκιδέων, με στόχο την αξιοποίηση των εγκαταστάσεών του, για την ανάπτυξη δομών που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της ευρύτερης περιοχής, υπέγραψε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Βαγγέλης Αποστόλου, στη Χαλκίδα.


Σε ΔΑΟΚ και Περιφέρεια ρίχνει τις ευθύνες για τις αρρυθμίες στη δακοκτονία της Λέσβου ο Κόκκαλης

Σε ΔΑΟΚ και Περιφέρεια ρίχνει τις ευθύνες για τις αρρυθμίες στη δακοκτονία της Λέσβου ο Κόκκαλης

«Τη δακοκτονία την εφαρμόζει η ΔΑΟΚ», είπε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, απευθυνόμενος στο βουλευτή Λέσβου του ΚΚΕ, Σταύρο Τάσσο, ο οποίος απήυθηνε σχετική ερώτηση.


Πρόγραμμα απονιτροποίησης: Κοπή ξυλώδους βλάστησης σε αγροτεμάχια με αγρανάπαυση και κλίση μικρότερη του 8% για να πληρωθεί ενίσχυση

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Tροφίμων σχετικά με την χορήγηση ενισχύσεων σε δικαιούχους του προγράμματος μείωσης της νιτρορύπανσης. Οι αγρότες που εφαρμόζουν τη δέσμευση της αγρανάπαυσης στο πλαίσιο της Δράσης 10.1.4 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» σε χωράφια με κλίση μικρότερη απο 8%, μόνο όταν αφαιρούν τη ξυλώδη βλάστηση η οποία ξεπερνά τα 50 εκατοστά.


Αύξηση των εξαγωγών ελληνικών αγροτικών προϊόντων στην Ινδία ζήτησε ο Χαράλαμπος Κασίμης

Αύξηση των εξαγωγών ελληνικών αγροτικών προϊόντων στην Ινδία ζήτησε ο Χαράλαμπος Κασίμης

Σε επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας - Ινδίας, το οποίο διοργάνωσε στην Αθήνα, στις 19 Ιουνίου, η πρεσβεία της Ινδίας, σε συνεργασία με το Enterprise Greece, συμμετείχε ως ομιλητής ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χαράλαμπος Κασίμης. Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ινδίας κ. Ram Nath Kovind και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας κ. Γιάννης Δραγασάκης.


Στην Χαλκίδα η 5η Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

Την Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η 5η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης (Επ.Πα.) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, στο Ξενοδοχείο «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ», στη Χαλκίδα (Ελ. Βενιζέλου 2), με ώρα προσέλευσης 10:00 π.μ. και  ώρα έναρξης των εργασιών 10:30 π.μ. Η 5η Επιτροπή Παρακολούθησης θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρεία του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπου Κασίμη. Στη συνεδρίαση θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου.


Αποστόλου στο Συμβούλιο Υπουργών: Να μείνει ο προϋπολογισμός της ΚΑΠ τουλάχιστον στα σημερινά επίπεδα, όχι στην εξωτερική σύγκλιση

Στις 18/6/2018 έλαβε χώρα το Συμβούλιο Γεωργίας - Αλιείας της ΕΕ, στο Λουξεμβούργο, στο οποίο την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελος Αποστόλου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Δ.Κ.Π κ. Χαράλαμπο Κασίμη. Ο Υπουργός στην παρέμβασή του για τις προτάσεις της ΕΕ για την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική  κατέστησε σαφή τη θέση της Ελλάδας, η οποία, σε συνεργασία με αρκετές πλέον χώρες της Ε.Ε., ζητά να μείνει ο προϋπολογισμός της ΚΑΠ τουλάχιστον στα σημερινά επίπεδα της ΕΕ των 27. Ο κ. Αποστόλου έθεσε επίσης τους προβληματισμούς του σε ότι αφορά το νέο μοντέλο διαχείρισης της ΚΑΠ αλλά και τις αυξημένες υποχρεώσεις των γεωργών με βάση την ενισχυμένη αιρεσιμότητα που προτείνει η Επιτροπή. Παράλληλα δήλωσε την αντίθεσή του στην «εξωτερική σύγκλιση» των άμεσων ενισχύσεων.


Αποστόλου: Μειωμένη καρπόδεση και παραγωγή λόγω ατελούς γονιμοποίησης στο κεράσι δεν αποζημιώνεται

Αποστόλου: Μειωμένη καρπόδεση και παραγωγή λόγω ατελούς γονιμοποίησης στο κεράσι δεν αποζημιώνεται

«Οι ζηµιές, οι οποίες ενδεχοµένως παρατηρούνται στις καλλιέργειες (µειωµένη καρπόδεση-παραγωγή) λόγω ατελούς γονιµοποίησης, δεν καλύπτονται ασφαλιστικά από τον ΕΛ.Γ.Α, σύµφωνα µε τον ισχύοντα Κανονισµό Ασφάλισης Φυτικής Παραγωγής, ο οποίος εκδόθηκε σε εφαρµογή του ν. 3877/2010 (Α 160)». Αυτό επισημαίνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, απαντώντας εγγράφως στις 12 Ιουνίου στη βουλή, σε σχετική ερώτηση για τις ζημιές στις καλλιέργειες κερασιού, σε Πέλλα, Φλώρινα και Κοζάνη.


Στο ίδιο τραπέζι βάζει ο Αποστόλου ΠΕΚ, ΣΕΚ και ΣΕΒΓΑΠ την Τρίτη για τη Διεπαγγελματική Φέτας

Με πρωτοβουλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλη Αποστόλου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι, στο ΥπΑΑΤ, σύσκεψη με τα εμπλεκόμενα μέρη, σε μια προσπάθεια να βρεθεί κοινός τόπος στο θέμα της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης της Φέτας.


Καμία ουσιαστική δέσμευση Αποστόλου για την τύχη των δικαιωμάτων αγροτών με πλασματικό ΑΤΑΚ, λέει ο Τζελέπης

Στην υπ’ αριθμόν Α.Π.5825/10-5-2018 Ερώτηση του Βουλευτή και Υπευθύνου ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Μιχάλη Τζελέπη με θέμα: «Πρωτοφανής Ανευθυνότητα της Συγκυβέρνησης με το πλασματικό ΑΤΑΚ στο ΟΣΔΕ 2018-Ορατός Κίνδυνος απώλειας επιδοτήσεων» απάντησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελος Αποστόλου.


Βιοκαλλιεργητές Λακωνίας: ΑΤΑΚ, παραποιήσεις και όμορα στο ίδιο καζάνι

Σε επιστολή που εστάλη από την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας προς το ΥπΑΑΤ και ΟΠΕΚΕΠΕ, την Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, την Γενική Δ/νση Γεωργίας και Αγροτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Στ. Αραχωβίτη, επισημαίνονται τα εξής: «από την  Στις 25/05/2018, ήτοι δέκα (10) μέρες μετά την πρώτη καταληκτική ημερομηνία και είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες πριν τη λήξη της παράτασης (15/06/2018), ο ΟΠΕΚΕΠΕ προσπάθησε για μια ακόμη φορά, αντί να σταθεί δίπλα στον αγρότη ως όφειλε, έφερε μια εγκύκλιο περί «Διαδικασιών χορήγησης ενισχύσεων βάση ολοκληρωμένου συστήματος Διαχείρισης Αιτήσεων έτους 2018», προκειμένου να καλύψει τα νώτα του».

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 4,828125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version