Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΥπΑΑΤ

Βρέθηκαν 2658 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 266

Με τον Γενικό Γραμματέα ΥπΑΑΤ Χαράλαμπο Κασίμη συναντήθηκαν οι γεωπόνοι, στα μέσα Απριλίου η προδημοσίευση για τα Σχέδια Βελτίωσης

Με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και  Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του ΥπΑΑΤ, κ. Χ. Κασίμη συναντήθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων. Στη συνάντηση το προεδρείο της ΠΟΣΓ συζήτησε και το χρονοδιάγραμμα και άλλα ζητήματα επερχόμενων προγραμμάτων όπως τα Σχέδια Βελτίωσης, η Νιτρορύπανση κ.ά.


Ολοκληρώνονται οι αιτήσεις για άδειες νέων φυτεύσεων οινοποιήσιμων αμπελιών

Ολοκληρώνονται οι αιτήσεις για άδειες νέων φυτεύσεων οινοποιήσιμων αμπελιών

Έως τη Δευτέρα 27 Μαρτίου έχουν προθεσμία οι ενδιαφερόμενοι οινοπαραγωγοί να υποβάλλουν αίτηση για άδεια νέας φύτευσης αμπέλου. Υπενθυμίζεται ότι οι άδειες θα δοθούν για το 1% του συνόλου των αμπελουργικών εκτάσεων της χώρας (6.400 στρέμματα). Οι άδειες θα χορηγηθούν σε επίπεδο χώρας και όχι περιφέρειας, ενώ μια αλλαγή φέτος είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι θα βλέπουν αμέσως μετά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησής τους τη βαθμολόγησή τους, έτσι ώστε να γνωρίζουν κατά προσέγγιση για πόσα στρέμματα θα λάβουν άδεια.


Αθωώθηκαν όλοι για την υπόθεση με τη Μονή Βατοπεδίου

Αθωώθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όλοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση των ανταλλαγών του ελληνικού δημοσίου με τη Μονή Βατοπεδίου.


Τρία χρόνια θα ισχύει η εγγραφή στο Μητρώο Οικοτεχνίας και στη συνέχεια θα πρέπει να ανανεώνεται

Με τροποιητική απόφαση που υπογράφει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, η οποία δημοσιεύθηκε στον διαδικτυακό τόπο Διαύγεια καθορίζονται οι όροι και οι απαιτήσεις παραγωγής και διάθεσης τροφίμων οικοτεχνικής παρασκευής και των διαδικασιών καταχώρισης των μονάδων παρασκευής στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Οικοτεχνίας (ΚΗΜΟ).


ΔΑΟΚ Ηπείρου: Διευκρινίσεις σχετικά με την επιθεώρηση ψεκαστήρων

Υποχρέωση επιθεώρησης υφίσταται για τους ψεκαστήρες αυλού που δυναμοδοτούνται από γεωργικό ελκυστήρα ή άλλο αγροτικό μηχάνημα, παρά το γεγονός ότι η προβλεπόμενη προθεσμία έχει παρέλθει από τις 26-11-2016, διευκρινίζει ανακοίνωση του τμήματος  Εγγείων Βελτιώσεων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Ηπείρου.


Να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση τι θα κάνει με τους συνταξιούχους που έχουν αγροτική απασχόληση ζητά η ΝΔ

Με ερώτησή τους προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης, Εργασίας και Οικονομικών, οι βουλευτές της ΝΔ και τομεάρχες (Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Φωτεινή Αραμπατζή, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γιάννης Βρούτσης και οι Αν. Τομεάρχες Εργασίας κ. Νότης Μηταράκης και Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος), ζητούν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να ξεκαθαρίσει τη σύγχυση, που επικρατεί σε εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους απασχολούμενους με τον αγροτικό τομέα, αναφορικά με τις δηλώσεις καλλιέργειας ΟΣΔΕ και τις συνέπειές τους σε «Ασφαλιστικό» και «Φορολογικό».


Αποδέσμευση λογαριασμών της πρώην ΑΤΕ, 26.613 αγρότες θα λάβουν συνολικά 7,34 εκατ. ευρώ

Όπως ανακοινώνει το ΥπΑΑΤ, υπογράφηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, B. Αποστόλου, η Απόφαση για την αποδέσμευση λογαριασμών της πρώην ΑΤΕ που είχαν δεσμευθεί για την περίοδο 2003-2015.


Φορέα αναγνώρισης αγροτικών προϊόντων μοναστηριών και μικρών παραγωγών θέλει να κάνει η ΓΣΕΒΕΕ

Φορέα αναγνώρισης αγροτικών προϊόντων μοναστηριών και μικρών παραγωγών θέλει να κάνει η ΓΣΕΒΕΕ

Φορέα αναγνώρισης μοναστηριακών προϊόντων και προϊόντων μικρών παραγωγών θέλει να κάνει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ). Επίσης ζητά την δημιουργία ενιαίου μηχανισμού πιστοποίησης της Ελληνικής Κουζίνας («Σήμα Ελληνικής Κουζίνας») και των Ελληνικών προϊόντων. Αυτά τονίστηκαν στη συνάντηση εργασίας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (16/03/2017), της ΓΣΕΒΕΕ, παρουσία του Προέδρου κ. Γ. Καββαθά και του Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Κουράση, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ε. Αποστόλου.


Συνάντηση Τσιρώνη και Κόκκαλη με δημάρχους της Λάρισας για την περιαστική κτηνοτροφία

Συνάντηση με τους Δημάρχους Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα, Τυρνάβου, Παναγιώτη Σαρχώση και Τεμπών, Κώστα Κολλάτο, είχε την Τρίτη, 14 Μαρτίου, το απόγευμα ο Αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης και ο Υφυπουργός, Βασίλης Κόκκαλης, προκειμένου να συζητήσουν μαζί τους θέματα της περιοχής και ειδικότερα προβλήματα που αφορούν στην περιαστική κτηνοτροφία, σε συνδυασμό με τα ζητήματα που ανακύπτουν από τα γενικά πολεοδομικά σχέδια των περιοχών.


Στις 5 Απριλίου το 2ο Αγροτικό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ διοργανώνει το 2ο Αγροτικό Συνέδριο με τίτλο Καλλιεργώντας την Ανάπτυξη ή «Αγρανάπαυση»;, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 στο Divani Caravel στην Αθήνα. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι ο ΑγροΤύπος. Η βασική θεματολογία του συνεδρίου αναπτύσσεται σε τρεις άξονες:

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,390625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version