Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΥπΑΑΤ

Βρέθηκαν 3107 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 311

Αποστόλου: Εκτός κανονισμού ασφάλισης ΕΛΓΑ το πλάγιασμα στα σιτηρά των Γρεβενών, τι γίνεται με τα όσπρια που ζημιώθηκαν

«Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Υποκαταστήµατος ΕΛ.Γ.Α. Κοζάνης, από τις επισηµάνσεις-καταγραφές που διενεργήθηκαν σε σιτοκαλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών δεν διαπιστώθηκαν ζηµιές άµεσες, καλυπτόµενες από τον Κανονισµό Ασφάλισης Φυτικής Παραγωγής του ΕΛ.Γ.Α. εξαιτίας των βροχοπτώσεων, αλλά αντιθέτως, ζηµιές µη καλυπτόµενες από τον ανωτέρω Κανονισµό». Αυτό απάντησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, εγγράφως στη βουλή, σε σχετική ερώτηση, στις 9 Αυγούστου.


Αρχίζουν άμεσα οι εκτιμήσεις ζημιών από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις στις καλλιέργειες σύκων της Εύβοιας

Αρχίζουν άμεσα οι εκτιμήσεις ζημιών από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις στις καλλιέργειες σύκων της Εύβοιας

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλης Αποστόλου, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Αθανάσιο Ζαννιά και υπηρεσιακά στελέχη επισκέφθηκε την Τρίτη 7 Αυγούστου τις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, που υπέστησαν ζημιές στις συκοκαλλιέργειες, από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις.


Ψίχουλα οι αποζημιώσεις του 2017 στους ροδακινοπαραγωγούς για τις βροχοπτώσεις, λέει ο Αγροτικός Σύλλογος Πέλλας η Ενότητα

«Ψίχουλα» χαρακτηρίζει τις αποζημιώσεις που δόθηκαν για τις βροχοπτώσεις του 2017 στους ροδακινοπαραγωγούς ο Αγροτικός Σύλλογος Πέλλας «η Ενότητα». Όπως τονίζει χαρακτηριστικά «Τελικά έπεσε η «αυλαία» της κάλυψης των ζημιών από τις βροχοπτώσεις του 2017 με μοιραίο – για μια ακόμη φορά και από μια ακόμη κυβέρνηση - θεατή και αποδέκτη των ψίχουλων των αποζημιώσεων, τον ροδακινοπαραγωγό της Πέλλας».


Ο Αποστόλου ξεκαθαρίζει ότι απαιτείται άδεια χρήσης νερού για να δικαιούται ο παραγωγός αγροτικό τιμολόγιο

Ο Αποστόλου ξεκαθαρίζει ότι απαιτείται άδεια χρήσης νερού για να δικαιούται ο παραγωγός αγροτικό τιμολόγιο

«Για τη χορήγηση µειωµένου αγροτικού τιµολογίου και την ένταξη στο Πρόγραµµα Αγροτικού Εξηλεκτρισµού απαραίτητη είναι η ύπαρξη ∆ελτίου Γεωργοτεχνικών και Γεωργοοικονοµικών στοιχείων. Επιπρόσθετα, σηµειώνεται ότι στις περιπτώσεις που υπάρχει υδροληψία, απαραίτητη είναι, εκτός των άλλων, η ύπαρξη άδειας χρήσης νερού. Κατά τα λοιπά, αρµόδιο να απαντήσει είναι το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προς το οποίο κοινοποιείται το παρόν έγγραφό µας µε αντίγραφο της Ερώτησης». Αυτό απάντησε την 1η Αυγούστου στο ελληνικό κοινοβούλιο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλης Αποστόλου, με σχετικό έγγραφο, που φέρνει σήμερα στην δημοοσιότητα ο ΑγροΤύπος, σχετικά με το φλέγον για τους αγρότες ζήτημα του αγροτικού τιμολογίου.


Ζημιές από περονόσπορο και ανεμοθύελλα σε καλλιέργειες της Αρκαδίας, παρέμβαση της ΕΑΣ σε ΥπΑΑΤ και ΕΛΓΑ

Ζημιές από περονόσπορο και ανεμοθύελλα σε καλλιέργειες της Αρκαδίας, παρέμβαση της ΕΑΣ σε ΥπΑΑΤ και ΕΛΓΑ

Οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα στη Μαντινεία και την Τεγέα κατά τις τελευταίες ημέρες, με τις συνεχείς βροχοπτώσεις και τα υψηλά επίπεδα υγρασίας για μεγάλο μέρος της ημέρας, σε συνδυασμό με τις επικρατούσες θερμοκρασίες, οδήγησαν σε επιδημία περονόσπορου σε διάφορες καλλιέργειες, όπως το αμπέλι, οι πατάτες και τα κηπευτικά.


Για τις αποζημιώσεις που αφορούν σε ζημιές στο νομό Καρδίτσας ενημέρωσε τη βουλή ο Αποστόλου

Για την... τύχη των αποζημιώσεων που αφορούν ζημιές, οι οποίες σημειώθηκαν στο νομό Καρδίτσας ενημέρωσε με σχετικό του έγγραφο, που διαβίβασε στη βουλή, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλης Αποστόλου.


Για δυνατότητα μείωσης των επιβαρύνσεων των Θεσσαλών για αγροτικό ρεύμα μέσω Ενεργειακής Κοινότητας, έκανε λόγο ο Κόκκαλης

Για τη δυνατότητα μείωσης του κόστους ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώνεται για να καλυφθούν οι ανάγκες αρδευτικού νερού χιλιάδων αγροτών της Θεσσαλίας, μέσω της δημιουργίας Ενεργειακής Κοινότητας, μίλησε πριν από λίγες ημέρες, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.


Σε ποιες περιπτώσεις δεν χάνεται το αφορολόγητο για αγρότες χωρίς δήλωση ΟΣΔΕ το 2017

Σε ποιες περιπτώσεις δεν χάνεται το αφορολόγητο για αγρότες χωρίς δήλωση ΟΣΔΕ το 2017

Δεν χάνουν τελικά την ιδιότητα του κατ’ επάγγελμα που εξασφαλίζει αφορολόγητο όριο και άρα λιγότερο φόρο, όσοι αγρότες δεν υπέβαλαν δήλωση ΟΣΔΕ, 2017, αλλά είχαν αγροτική παραγωγή.


Όχι Αποστόλου για αποζημιώσεις στα καπνά της Ροδόπης λόγω νεκρωτικής ίωσης, έρχονται αλλαγές στον ΕΛΓΑ

«Η απώλεια σοδειάς οπωσδήποτε θα τεκμηριωθεί ολοκληρώνοντας την καλλιεργητική περίοδο. Δεν μπορούμε στην προκειμένη περίπτωση να καλύψουμε από τον ΕΛΓΑ τις συγκεκριμένες ζημιές, διότι στον Κανονισμό του ΕΛΓΑ η συγκεκριμένη ζημιά δεν έχει ασφαλιστική κάλυψη». Αυτό απάντησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλης Αποστόλου, στη βουλή, απαντώντας, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, κ. Αθανασίου Βαρδαλή.


Σε Πέλλα και Ημαθία το μεγαλύτερο μέρος των de minimis για ροδάκινα και νεκταρίνια

Για την πληρωμή 4.090.000 ευρώ στην Πέλλα και 3.543.000 ευρώ στην Ημαθία σήμερα από τις περσινές βροχοπτώσεις στα ροδάκινα και τα νεκταρίνια λόγω της περσινής άκαιρης βροχόπτωσης, μέσω των de minimis ενημερώνει ο βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιάννης Σηφάκης.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 5,046875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version