Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΥπΑΑΤ

Βρέθηκαν 2688 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 269

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για εγγραφή στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

Με το νόμο 3874/2010 (ΦΕΚ 151/Α΄/6-09-10) στο «Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων» (Μ.Α.Α.Ε.), εγγράφονται υποχρεωτικά όλα τα ενήλικα φυσικά πρόσωπα και τα νομικά πρόσωπα που ασκούν στην Επικράτεια αγροτική δραστηριότητα ή κατέχουν αγροτική εκμετάλλευση.


Επιλέξιμοι δημοτικοί ή δημόσιοι βοσκότοποι: Διαδικασία κατανομής και πληρωμής μισθωμάτων

Στις ενενήντα ημέρες (εντός τριμήνου) είναι το περιθώριο για την αποπληρωμή μισθωμάτων που αντιστοιχούν σε δημόσια και δημοτικά βοσκοτόπια, σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννη Τσιρώνη, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Οι οφειλές που βεβαιώνονται από την κατανομή του έτους 2016, καταβάλλονται εντός του πρώτου εξαμήνου του 2017.


Μετά την αξιολόγηση θα έρθει η ανάπτυξη υποστηρίζει ο υφυπουργός κ. Βασίλης Κόκκαλης

Πεπεισμένος πως η χώρα μας, μέσα από την ολοκλήρωση της τρέχουσας αξιολόγησης, βρίσκεται «στην τελική ευθεία για την οικονομική σταθεροποίηση της χώρας που θα σημάνει και την αναπτυξιακή της ανάσταση», εμφανίστηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης, μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) το απόγευμα της Κυριακής.


Μέχρι τέλος της άνοιξης έρχεται απλοποίηση αδειδότησης στάβλων, με μια αίτηση και ένα κλικ υποστηρίζει το ΥπΑΑΤ

Μέχρι τέλος της άνοιξης θα κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση που θα έχει στόχο την απλοποίηση της αδειοδότησης των σταβλικών εγκαταστάσεων. Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, μετά από συνάντηση που είχε, στη Θεσσαλονίκη, με τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Θεοφάνη Παπά. Συγκεκριμένα για το θέμα των σταβλικών εγκαταστάσεων που έθεσε ο κ. Παπάς και τα προβλήματα στην αδειοδότησή τους, ο υπουργός είπε ότι το «το υπουργείο είναι σε συνεργασία με τις δασικές και αρχαιολογικές υπηρεσίες και θα δοθεί λύση μέχρι το τέλος της άνοιξης, ώστε να απλοποιηθούν οι διαδικασίες και να αρθούν οι όποιες δυστοκίες υπάρχουν. Έτσι, θα μπορούν να συμμετέχουν οι κτηνοτρόφοι και στις επιδοτήσεις και τα ευρωπαϊκά προγράμματα».


Τους άξονες του Νέου Εθνικού Προγράμματος Μελισσοκομίας συζήτησε με τους επιστημονικούς φορείς ο Γ. Τσιρώνης

Χθες 20 Απριλίου, παρουσία του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη, έγινε ευρεία σύσκεψη στο κεντρικό κτήριο του ΥπΑΑΤ, με την συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των επιστημονικών φορέων της χώρας που ασχολούνται με την έρευνα στο θέμα της μελισσοκομίας, με σκοπό να συζητηθούν οι άξονες του Νέου Εθνικού Προγράμματος Μελισσοκομίας.


ΥπΑΑΤ: Μάιο θα προκηρυχθεί το ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ, με πρώτο έτος εφαρμογής το 2017, προσοχή στο ΟΣΔΕ

Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου η υπουργική απόφαση για την εφαρμογή της δράσης 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδoπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014 – 2020. Η δράση αναμένεται να προκηρυχτεί εντός του Μαΐου του τρέχοντος έτους, με πρώτο έτος εφαρμογής των δεσμεύσεων το 2017.


Το φράγμα Ασωπού στην Κορινθία επισκέφτηκε ο Γ. Γρ. Χ. Κασίμης

Ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, κ. Χαράλαμπος Κασίμης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποίησε την Τρίτη, 11 Απριλίου 2017, επίσκεψη στο εργοτάξιο του έργου «Κατασκευή Φράγματος Ασωπού Ν. Κορινθίας».


Με στελέχη του Υπουργείου Γεωργίας του Ισραήλ συναντήθηκε ο Γεν. Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων ΥπΑΑΤ κ. Χ. Κασίμης

Στο περιθώριο του 2ου Αγροτικού Συνεδρίου της Ναυτεμπορικής, «Καλλιεργώντας την Ανάπτυξη ή Αγρανάπαυση;», πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού  Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπου Κασίμη, με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Εξωτερικού Εμπορίου του Υπουργείου Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης του Ισραήλ, Itzhak Ben-David.


Σε αναμονή κονδύλια ύψους 21 εκατ. ευρώ από το ΠΑΑ 2014-2020 για την Κεντρική Μακεδονία, ποιες δράσεις αφορούν

Τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της Κεντρικής Μακεδονίας, έθεσε τη Μεγάλη Δευτέρα 10/4 στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο της συνάντησης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με τον Υπουργό. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 και ο κ. Τζιτζικώστας ανέλυσε στον κ. Αποστόλου την πορεία υλοποίησης των εκχωρούμενων δράσεων του Προγράμματος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας, από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης έχουν κατανεμηθεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνολικά 20,8 εκατομμύρια ευρώ. Η κατανομή ανά δράση είναι η εξής:


Ο απολογισμός του 2ου Αγροτικού Συνεδρίου της Ναυτεμπορικής - τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές

Ο απολογισμός του 2ου Αγροτικού Συνεδρίου της Ναυτεμπορικής - τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές

Με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τοποθετησεις και μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη την Τετάρτη 5 Απριλίου το 2ο Αγροτικό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής με θέμα «Καλλιεργώντας την Ανάπτυξης ή Αγρανάπαυση;» στον Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα. Ακολουθεί μια σύνοψη του αναλυτικού Δελτίου Τύπου με τα πεπραγμένα του συνεδρίου.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 5,664063 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version