Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΥπΑΑΤ

Βρέθηκαν 2713 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 272

Νέος εμπορικός δίαυλος μεταξύ Ελλάδας και Κατάρ, στόχος η αύξηση εξαγωγών των ελληνικών αγροτικών προϊόντων

Ισχυρές βάσεις για μία νέα σελίδα στις εμπορικές σχέσεις της χώρας μας με το Κατάρ στον τομέα των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων, έβαλε η τριήμερη επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Ντόχα του Κατάρ, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης. «Κλειδί» για την ενίσχυση των εμπορικών δεσμών των δύο χωρών και την περεταίρω προώθηση των εξαγωγών σε ελληνικά αγροτικά προϊόντα, είναι η επικείμενη επιχειρηματική αποστολή, που συμφωνήθηκε να γίνει το ερχόμενο Φθινόπωρο, με τη συμμετοχή Ελλήνων επιχειρηματιών, που θα έρθουν σε απευθείας επαφή με επιχειρηματίες του Κατάρ.


Να ενταχθούν στα ΠΣΕΑ οι ζημιές από τον παγετό του περασμένου Ιανουαρίου, ζήτησαν αγρότες του Τυρνάβου από τον Β. Κόκκαλη

Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Κόκκαλη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 23 Μαΐου 2017, συνάντηση με το Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση και αντιπροσωπεία των αγροτών της περιοχής με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δέντρων Τυρνάβου «ΓΑΙΑ ΦΡΟΥΙΤ» κ. Χρήστο Τασούλα, τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου κ. Χρ. Τσιτσιρίγκο, παρουσία του Προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Θ. Κουρεμπέ.


Β. Αποστόλου: Η κλιματική αλλαγή και οι υδάτινοι πόροι οι σημαντικότερες προκλήσεις για τη γεωργία

Στις 23 Μαΐου πραγματοποιήθηκε, στη Μάλτα, το άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας με θέμα συζήτησης την κλιματική αλλαγή και τους υδάτινους πόρους στην ΕΕ. Τη χώρα εκπροσώπησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Κασίμη.


Στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων το επόμενο ΔΣ του CIHEAM

Στις 22 Μαΐου 2017, στο περιθώριο του άτυπου Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας, ο Υπουργός κ. Αποστόλου συναντήθηκε με το Γενικό Γραμματέα του CIHEAM (Centre International de Hautes Etudes Agronomiques Mediterraneennes) κ. Cosimo Lacirignola, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν στον Οργανισμό, μέλος του οποίου είναι το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ).


Το 4ο μνημόνιο θα κόψει από 2 έως 4 συντάξεις στους χαμηλοσυνταξιούχους αγρότες

Το 4ο μνημόνιο θα κόψει από 2 έως 4 συντάξεις στους χαμηλοσυνταξιούχους αγρότες

Για ένα αχρείαστο 4ο μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση, με δυσβάστακτα μέτρα και ψεύτικα αντίμετρα, υπογραφής Τσίπρα – Καμμένου, έκανε λόγο η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή στην ομιλία της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής. «Ένα μνημόνιο που μειώνει δραματικά το αφορολόγητο, πετσοκόβει συντάξεις, διαλύει με τις εισφορές και τη φορολογία μισθωτούς, ένστολους, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, την κοινωνία που παράγει και μοχθεί», τόνισε.


Ο Β. Κόκκαλης στην απονομή των Βραβείων Olympia Health and Nutrition 2017

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλειος Κόκκαλης, παραβρέθηκε στην απονομή των βραβείων Olympia Health and Nutrition 2017, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Μαΐου, στο κτίριο της Παλιάς Βουλής. Ο Υφυπουργός απένειμε το Χρυσό Βραβείο για το καλύτερο υγειοπροστατευτικό ελαιόλαδο στον κ. Δαυίδ Γεώργιο και την πρότυπη Κυπριακή ελαιοκομική επιχείρηση, με ελαιώνες οι οποίοι βρίσκονται πάνω στην πράσινη γραμμή, που δυστυχώς μέχρι σήμερα πληγώνει την αδελφή χώρα, την Κύπρο.


Μέσα στο 2017 θα καταργηθεί ο ΕΦΚ στο κρασί, η μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια θα εφαρμοστεί από 1η Ιουλίου

Μέσα στο 2017 θα καταργηθεί ο ΕΦΚ στο κρασί, η μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια θα εφαρμοστεί από 1η Ιουλίου

Μέσα στο 2017 θα προχωρήσουμε στην κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο κρασί τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου. Θυμίζουμε ότι σε παλαιότερο ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου είχαμε αναφέρει ότι η κυβέρνηση έχει πάρει το «πράσινο φως» από τους δανειστές για την κατάργηση του φόρου. Επισήμανε ακόμη ότι η μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια (περιλαμβάνει και τις ζωοτροφές) στο 13% θα εφαρμοστεί από την 1η Ιουλίου.


Aπεργία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την Τρίτη, 16 Μαΐου, συμμετέχει o ΑγροΤύπος

Ο ΑγροΤύπος συμμετέχει στην απεργία από 6 το πρωί της Τρίτης (16/5) ως τις 6 πρωί της Τετάρτης (17/5).


Μέχρι να πάρει το ΥπΑΑΤ πράσινο φως από την ΕΕ μένουν χωρίς ενισχύσεις όσοι αδικήθηκαν από την Φόρμα 6

Μέχρι να πάρει το ΥπΑΑΤ πράσινο φως από την ΕΕ μένουν χωρίς ενισχύσεις όσοι αδικήθηκαν από την Φόρμα 6

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις στον αντίστοιχο κανονισμό για τις άμεσες ενισχύσεις, προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία με τους αγρότες που ενοικίασαν γη με δικαιώματα ενίσχυσης το 2013 και το 2014, αλλά δεν έχουν λάβει καμία επιδότηση από το 2015 και μετά. Πρόκειται για το γνωστό πρόβλημα της «Φόρμας 6», που αφορά χιλιάδες αγρότες και αυτή τη φορά το έφερε στη Βουλή σχετική ερώτηση του βουλευτή, Βασίλη Κεγκέρογλου, προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου. Όπως είπε ο υπουργός «εμείς από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησής μας επισημάναμε εγγράφως στην DG AGRI το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την απώλεια της αξίας των δικαιωμάτων η οποία κυρίως θίγει οικογενειακά εισοδήματα. Γιατί οι περισσότερες από αυτές της περιπτώσεις είναι οι ενδοοικογενειακές μεταβιβάσεις. Το θέμα δεν μας το έλυσαν».


Παράταση χρόνου υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ μέχρι 15/6/2017

Παράταση χρόνου υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ μέχρι 15/6/2017

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Κομισιόν που έδινε τη δυνατότητα να παρατείνουν την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ), όποιες χώρες το επιθυμούν, το ΥπΑΑΤ ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας.

15/6/2017

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,40625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version