Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΥπΑΑΤ

Βρέθηκαν 2738 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 274

Επίσκεψη στελεχών του ΥπΑΑΤ στην Ομάδα Τοπικής Δράσης Πάρνωνα

Επίσκεψη στελεχών του ΥπΑΑΤ στην Ομάδα Τοπικής Δράσης Πάρνωνα

Ομάδα στελεχών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Ε.Ε. επισκέφθηκε την περιοχή της Αργολίδας και της Κυνουρίας. Το πρόγραμμα περιέλαβε επισκέψεις σε έργα LEADER αλλά και έργα άλλων προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν με τη συμβολή της Ομάδας Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) Πάρνωνα Α.Ε.


Συνάντηση Βαγγέλη Αποστόλου με παραγωγικούς φορείς της Εύβοιας για το νέο ΠΑΑ

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017, και ώρα 19:00, θα πραγματοποιήσει συνάντηση – συζήτηση με παραγωγικούς φορείς της Εύβοιας στη Χαλκίδα, στην Αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας, με θέμα: «Το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 στην Εύβοια».


Μέσα στην εβδομάδα προκηρύσσεται το κομφούζιο, παραδέχεται ο Αποστόλου τις χαμηλές φετινές τιμές στα ροδάκινα και δίνει υποσχέσεις για στήριξη

Μέσα στην εβδομάδα προκηρύσσεται το κομφούζιο, παραδέχεται ο Αποστόλου τις χαμηλές φετινές τιμές στα ροδάκινα και δίνει υποσχέσεις για στήριξη

Υπογράφηκε το Σάββατο (17/6) στην Βέροια, το καταστατικό της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για το ροδάκινο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και τοποθετήθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου λέγοντας ότι το Υπουργείο συμφωνεί και ο κλάδος την έχει ανάγκη. Αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής επεφύλαξαν «θερμή» υποδοχή στον υπουργό, πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας για σειρά ζητημάτων που «απειλούν το μέλλον του πρωτογενούς τομέα», όπως υποστηρίζουν.


Τη Βλάστη Κοζάνης και τη Βέροια επισκέπτεται ο Βαγγέλης Αποστόλου

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, τo Σάββατο, 17 Ιουνίου, θα επισκεφθεί τη Βλάστη Κοζάνης, όπου στις 2 το μεσημέρι θα παραστεί και θα μιλήσει στην 1η Συνάντηση Στρογγυλής Τραπέζης με στόχο την ανάπτυξη στρατηγικής για την επίτευξη των Στόχων Αειφόρου Ανάπτυξης στα Βαλκάνια.


Αποστόλου: Στη Δικαιοσύνη η υπόθεση Λεπενούς θα γίνουν έλεγχοι και σε άλλες περιοχές

Στη Δικαιοσύνη πρόκειται να παραπέμψει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης την υπόθεση των μαζικών δηλώσεων ψευδούς ζωικού κεφαλαίου στην περιοχή Λεπενούς Αιτωλοακαρνανίας.


Η λύση που συμφώνησαν το ΥπΑΑΤ με την ΕΕ για τα χαμένα δικαιώματα της Φόρμας 6

Την αντιμετώπιση του προβλήματος των λεγόμενων «χαμένων δικαιωμάτων» συμφώνησε  το ΥπΑΑΤ με τις υπηρεσίες της Ε.Ε., επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μόνη εφικτή λύση. Το ζήτημα που αφορά στα «χαμένα δικαιώματα» (Φόρμα 6) προέκυψε τον Δεκέμβριο του 2015, όταν χορηγήθηκαν τα προσωρινά δικαιώματα βασικής ενίσχυσης και η ενωσιακή νομοθεσία δεν έλαβε υπόψη τις ιδιαιτερότητες σε επίπεδο κρατών μελών.


ΥπΑΑΤ: Ομάδα Εργασίας με επικεφαλής τον Αντώνογλου για Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων και προβλήματα στο εργόσημο

Με πρόεδρο τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Νικόλαο Αντώνογλου, συστήνεται Ομάδα Εργασίας με σκοπό τη δημιουργία θεσμικού πλαισίου σχετικά με τη λειτουργία των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων, αλλά και την επίλυση ζητημάτων που αφορούν το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο για το εργόσημο.


Εξελίξεις στο θέμα της Ελιάς Καλαμών υποσχέθηκε ο Αντώνογλου στην Ένωση Αγρινίου

Στα γραφεία του Α.Σ. Ένωση Αγρινίου βρέθηκε την Τρίτη, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Νίκος Αντώνογλου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις δράσεις του Συνεταιρισμού και να συζητήσει με τη διοίκηση θέματα βασικών προτεραιοτήτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.


Κασίμης, Βάγιας, Στουπής και Καχριμάνης, θα συμμετέχουν στην Ομάδα Εργασίας του ΥπΑΑΤ που θα ελέγχει τις Περιφέρειες για τα Μέτρα του ΠΑΑ

Με πρόεδρο τον Γενικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπο Κασίμη, και αντιπρόεδρο τον διευθυντή γραφείου του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Νικόλαο Βάγια, συστάθηκε Ομάδας Εργασίας για την παρακολούθηση της εφαρμογής των Μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) που έχουν εκχωρηθεί στις Περιφέρειες.


Προσλήψεις από τη ΔΑΟΚ Τριφυλίας, τι δικαιολογητικά χρειάζονται

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Τριφυλίας ΠΕ Μεσσηνίας ανακοινώνει ότι θα δεχθεί αιτήσεις για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου συνολικά δύο (2) ατόμων με ειδικότητα εργατών αποθήκης (συνολικός χρόνος απασχόλησης: ως 60 ημερομίσθια).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,2890625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version