Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΥπΑΑΤ

Βρέθηκαν 3566 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | ... | 352 | 353 | 354 | 355 | 356 | 357

Εντατικοποίηση των ελέγχων σε όλες τις γαλακτοβιομηχανίες της χώρας ζητά η Ν.Δ.

Το ζήτημα της κατ΄ επανάληψη παράβασης της σχετικής νομοθεσίας από συγκεκριμένες γαλακτοβιομηχανίες, αναφορικά με τις ελληνοποιήσεις των γαλακτοκομικών προϊόντων, την επεξεργασία και εμπορία αυτών, αλλά και τη χρήση εγκαταστάσεων για παραγωγή μη γαλακτοκομικών προϊόντων, παρόλο που επιχορηγήθηκαν από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους αποκλειστικά και μόνο για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, επαναφέρει με ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή, ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης.


Αθ. Τσαυτάρης: Σε 3 μήνες έχει αυξηθεί κατά 7% το ποσοστό των ανθρώπων που ασχολούνται με τη γεωργία

Για αύξηση της τάξεως του 7% στο ποσοστό των ανθρώπων που ασχολούνται με τη γεωργία τους τελευταίους 3 μήνες (βασιζόμενος σε στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ) έκανε λόγο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.


Στο ΦΕΚ τροποποιητική απόφαση του ΥπΑΑΤ για τα μικρά σχέδια βελτίωσης

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκε η τροποποιητική απόφαση του ΥπΑΑΤ, σχετικά με την διαδικασία υλοποίησης των μικρών σχεδίων βελτίωσης «Καθεστώς Ενίσχυσης για την Ενθάρρυνση των Επενδύσεων Μικρού Κόστους στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις», την οποία υπογράφει ο Υπουργός Αθ. Τσαυτάρης.


Σύσκεψη στο ΥπΑΑΤ για τις παράνομες εισαγωγές κηπευτικών

Η παράνομη εισαγωγή κηπευτικών από τρίτες χώρες θα τεθεί σε σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 2 το μεσημέρι, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μετά από παρέμβαση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου (ΟΑΣΝΗ).


Ενημέρωση Χαρακόπουλου σε εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ για τον οικονομικό έλεγχο των ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ, ΣΥΔΑΣΕ

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, που αποτελείτο από τον Γραμματέα Τομέα Αγροτικού – Συνεταιριστικού και Συλλόγων, πρώην βουλευτή Σερρών, κ. Μιχάλη Τζελέπη, και το Μέλος της Γραμματείας, πρώην βουλευτή Αχαΐας, κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο, είχε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.


Μέτρα επιτήρησης και καταστολής της λύσσας ανακοίνωσε το ΥπΑΑΤ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Εργαστηρίου Αναφοράς για τη Λύσσα του Κτηνιατρικού Ινστιτούτου Αθηνών, απομονώθηκε, στις 19 Οκτωβρίου 2012, ο ιός της λύσσας από δείγμα εγκεφάλου αλεπούς, στην περιοχή Παλαιόκαστρο του Νομού Κοζάνης. Πρόκειται για επικίνδυνη νόσο, η οποία εμφανίστηκε μετά από 50 χρόνια στην περιοχή. Αμέσως μετά την κοινοποίηση του αποτελέσματος, ενημερώθηκαν άμεσα η αρμόδια υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ο Παγκόσμιος Οργανισμός για την Υγεία των Ζώων και με εντολή του αρμόδιου Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, προς την αρμόδια Διεύθυνση Υγείας Ζώων της Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως προβλέπονται στο Εθνικό Πρόγραμμα Επιτήρησης της λύσσας, ως ακολούθως:


Σε εξέλιξη μέχρι την 1η Νοεμβρίου ο διαγωνισμός του ΥπΑΑΤ για τα φρούτα στα σχολεία

Αναφορά στον διαγωνισμό της δωρεάν διανομής φρούτων στα σχολεία αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης. Ειδικότερα, ο Υπουργός τόνισε ότι «αυτός ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται και σε λίγο θα γίνει και ο διαγωνισμός για να δώσουμε φέτος για πρώτη φορά γαλακτοκομικά προϊόντα στα σχολεία, δηλαδή γάλα ή γιαούρτι».


Για την 1η Νοεμβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει δύο εταιρείες για διαγωνισμούς διανομής τροφίμων σε απόρους

Για την 1η Νοεμβρίου του 2012 αναβλήθηκε η εκδίκαση των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι εταιρείες Νutria Hellas και Eurimac κατά του αποτελέσματος διαγωνισμού του ΥπΑΑΤ για το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε ανθρώπους με μειωμένο εισόδημα. Η αρχική ημερομηνία εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων ήταν η 18η Οκτωβρίου.


Συνάντηση Τσαυτάρη με μέλη της νέας συνδικαλιστικής οργάνωσης - Πρωτοβουλία

Συνάντηση με τον Υπουργό ΑΑΤ, Καθηγητή κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη είχε η Γραμματεία της Πρωτοβουλίας την Παρασκευή 19 Οκτώβρη 2012 . Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου κ. Μόσχος Κορασίδης.


ΥπΑΑΤ: Μέχρι τέλος του έτους θα ξεκινήσει η πιλοτική λειτουργία των farmer markets στη χώρα μας

ΥπΑΑΤ: Μέχρι τέλος του έτους θα ξεκινήσει η πιλοτική λειτουργία των farmer markets στη χώρα μας

Το ΥπΑΑΤ μέχρι το τέλος του έτους θα προσπαθήσει να στήσει ένα, δύο ή τρία πιλοτικού χαρακτήρα farmer markets, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη. Θα λειτουργούν κάθε Σάββατο, θα είναι αποκλειστικά για παραγωγούς κάτι που διαφοροποιεί τα πράγματα σε σχέση με τις λαϊκές αγορές, όπου έμποροι πωλούν τα πάντα ακόμη και προϊόντα που δεν έχουν σχέση με τον πρωτογενή τομέα. Το farmer market θα λειτουργεί στις παρυφές των αστικών περιοχών, θα συγκεντρώνει παραγωγούς της περιοχής ή ίσως από γειτονικούς και όμορους νομούς.

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,984375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version