Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΟΠΕΚΕΠΕ

Βρέθηκαν 1057 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 106

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ανακοίνωση αξιολόγησης ενστάσεων για πιστοποίηση φορέων ΟΣΔΕ

Με μια λιτή ανακοίνωση ο ΟΠΕΚΕΠΕ αποφάνθηκε για τις ενστάσεις που είχαν κατατεθεί κατά τη συμπληρωματική πρόσκληση ενδιαφέροντος για το έτος 2017 στα πλαίσια του ΟΣΔΕ για τα έτη 2017-2020 κατά το πρώτο στάδιο αξιολόγησης.


Θέμα ημερών η δυνατότητα πληροφόρησης των δικαιούχων για τις πληρωμές αγροτικού πετρελαίου, λένε κυβερνητικά στελέχη

Θέμα ημερών είναι να δοθεί η δυνατότητα στους παραγωγούς να πληροφορούνται μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ για το ποσό που δικαιούνται για την πληρωμή επιστροφής ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου, όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο βουλευτής Ν. Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σ. Αραχωβίτης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι τα ποσά που θα εμφανίζονται θα είναι χωρίς τους συμψηφισμούς.


ΟΠΕΚΕΠΕ: Πέρασαν την 1η αξιολόγηση 18 φορείς Α ΟΣΔΕ

Δεκαοκτώ πρωτοβάθμιοι υπό έγκριση Φορείς ΟΣΔΕ πέρασαν από το πρώτο στάδιο αξιολόγησης του ΟΠΕΚΕΠΕ, στο πλαίσιο της πρόσκλησης που απηύθυνε στις 24 Ιανουαρίου.


Καταγγελίες Ένωσης Αγρινίου κατά Gaia για παράνομες πιστοποιήσεις φορέων ΟΣΔΕ και αθέμιτο ανταγωνισμό στο πρόγραμμα βιολογικών χρησιμοποιώντας στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ

Με μία αρκετά αιχμηρή ανακοίνωση η Ένωση Αγρινίου καταφέρεται εναντίον της Gaia Επιχειρείν, προχωρώντας και σε σημαντικές αποκαλύψεις. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Συνεταιρισμός, η Gaia Επιχειρείν ανέλαβε πρωτοβουλία να διανείμει σε όλη τη χώρα συμβάσεις προς υπογραφή, μέσω των οποίων ουσιαστικά αναλαμβάνει αυτή να πιστοποιήσει νέους φορείς για το ΟΣΔΕ, κάτι που είναι υπεύθυνος ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Η δεύτερη είναι ότι πήρε τα προσωπικά δεδομένα εκατοντάδων χιλιάδων παραγωγών, τους οποίους και φρόντισε να προσκαλέσει στα κατά τόπους ΚΕΑ που συνεργάζεται για το πρόγραμμα Βιολογικής Γεωργίας-Κτηνοτροφίας. Σε δηλώσεις στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του ΑΣ Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, επισημαίνει τα εξής:


ΟΠΕΚΕΠΕ για ΕΦΚ πετρελαίου: Στη βάση δεδομένων ΙΡΙΣ αναγράφονται τα χρήματα που ήδη έχουν πληρωθεί στους παραγωγούς

Σε επικοινωνία που είχε ο ΑγροΤύπος με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, όσον αφορά τις πληρωμές για τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης (ΕΦΚ) πετρελαίου στους αγρότες, μας ανέφεραν τα εξής:


Συνεχώς πέφτει το ΙΡΙΣ αδυνατούν οι αγρότες να δουν τις ενισχύσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ

Προβλήματα σε καθημερινή βάση αντιμετωπίζουν οι αγρότες οι οποίοι προσπαθούν να ενημερωθούν για τις πληρωμές ενισχύσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ. Όπως καταγγέλλουν πολλοί παραγωγοί στον ΑγροΤύπο, αν και βάζουν τους σωστούς κωδικούς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν μπορούν να μπουν στο σύστημα για να δουν τις πληρωμές που πραγματοποιεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ για όλα τα καθεστώτα και μέτρα Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο ΑγροΤύπος επικοινώνησε με την διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ η οποία παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα. «Ελπίζουμε ότι σε λίγο καιρό τα προβλήματα θα αποκατασταθούν πλήρως», τόνισαν.


Πότε προγραμματίζονται πληρωμές για εκκρεμότητες τσεκ και τι θα γίνει με τα γεωργοπεριβαλλοντικά

Πότε προγραμματίζονται πληρωμές για εκκρεμότητες τσεκ και τι θα γίνει με τα γεωργοπεριβαλλοντικά

Υπόλοιπα τσεκ και συνδεδεμένες προγραμματίζει να πληρώσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ μέσα στον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου, ενώ εκτός πλάνου πληρωμών φαίνεται να μένει προς το παρόν η πληρωμή υπολοίπων εξισωτικής του 2015. Υπενθυμίζεται ότι ένας σημαντικός αριθμός παραγωγών αναμένει να πληρωθεί ολόκληρο το ποσό της ενιαίας ενίσχυσης, λόγω καθυστέρησης στην διασταύρωση των στοιχείων τους από Υπουργείο Οικονομικών και ΟΠΕΚΕΠΕ. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από τον Οργανισμό, οι πρώτες πληρωμές για συνδεδεμένες του 2016 αναμένεται να πραγματοποιηθούν εντός Φεβρουαρίου. Διαβάστε σε ποια καθεστώτα συνδεδεμένων αναμένεται να γίνουν πληρωμές μέσα στον μήνα. Στασιμότητα επικρατεί στα Γεωργοπεριβαλλοντικά όπου εκκρεμεί η ΚΥΑ για να ξεκολλήσει η διαδικασία και να συνεχίσουν να προχωρούν οι πληρωμές.


Έρχεται η προκήρυξη για Μεταποίηση, ετοιμάζεται η Νιτρορύπανση και έρχονται υπόλοιπα πληρωμών εξισωτικής 2015

Έρχεται η προκήρυξη για Μεταποίηση, ετοιμάζεται η Νιτρορύπανση και έρχονται υπόλοιπα πληρωμών εξισωτικής 2015

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης είχε την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017, συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Αθανάσιο Καπρέλη, προς ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή νέων μέτρων του ΠΑΑ 2014-2020. Όπως αναφέρθηκε στην συνάντηση ετοιμάζεται με επιμέλεια το μέτρο της νιτρορύπανσης, σύντομα θα προκηρυχθεί το μέτρο για τη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων, ενώ μεγάλος αριθμός αιτήσεων έχουν ήδη υποβληθεί στη βιολογική γεωργία.


Μέχρι 28 Φεβρουαρίου ηλεκτρονικές δηλώσεις για Δάσωση Γαιών

Ξεκίνησε η λειτουργία της ηλεκτρονικής εφαρμογής για διαδικτυακή υποβολή δηλώσεων εφαρμογής του υπομέτρου 8.1: «Δάσωση και δημιουργία Δασικών εκτάσεων και δημιουργία δασικών εκτάσεων» του Μέτρου 8 «Επενδύσεις στην ανάπτυξη δασικών περιοχών και στη βελτίωση της βιωσιμότητας των δασών». Αυτό διευκρινίζει σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι είναι διαθέσιμα για τη διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων δύο εγχειρίδια (εγγραφής online χρήστη και εγχειρίδιο συμπλήρωσης των στοιχείων της δήλωσης εφαρμογής).

28/2/2017


Μικρές πληρωμές ύψους 4,8 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

'Ενα μικρό σχετικά ποσό σε περιορισμένο αριθμό δικαιούχων γνωστοποίησε ότι κατέβαλε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, κατά το διάστημα από 16 έως 25 Ιανουαρίου 2017. Αναλυτικότερα το ποσό που διατέθηκε ανήλθε σε 4.806.681 ευρώ σε 178 δικαιούχους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα με τα καθεστώτα στα οποία καταβλήθηκαν ποσά για πληρωμές δεν περιλαμβάνεται, μετά από αρκετό καιρό κάποιο καθεστώς γεωργοπεριβαλλοντικών μέτρων.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,1855469 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version