Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΟΠΕΚΕΠΕ

Βρέθηκαν 1143 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 115

Δάσωση: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ορίζει ελεγκτές, o ένας τουλάχιστον θα είναι δασολόγος ή δασοπόνος

Οι επιτόπιοι έλεγχοι διενεργούνται από δύο τουλάχιστον ελεγκτές, όπου ο ένας τουλάχιστον είναι δασολόγος ή δασοπόνος, όπως αυτοί ορίζονται από το φορέα υλοποίησης, με την συνδρομή του ΟΠΕΚΕΠΕ.


Έρχονται οι ελεγκτές από την ΕΕ στον ΟΠΕΚΕΠΕ, θα έχουμε νέα τροποποίηση της απόφασης για εναρμόνιση κοινοτικής με εθνική νομοθεσία στα βιολογικά

Έρχονται οι ελεγκτές από την ΕΕ στον ΟΠΕΚΕΠΕ, θα έχουμε νέα τροποποίηση της απόφασης για εναρμόνιση κοινοτικής με εθνική νομοθεσία στα βιολογικά

Σύμφωνα με πληροφορίες από βιοκαλλιεργητές που επικοινώνησαν με τον ΑγροΤύπο, ελεγκτές από την ΕΕ θα βρεθούν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, από τις 5 έως τις 13 Δεκεμβρίου. Όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει έλεγχος για την ορθή διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων. Οι έλεγχοι είναι συνηθισμένοι από την ΕΕ και γίνονται σε ετήσια βάση.


Νέα παράταση για παραστατικά στο Κομφούζιο ως 20 Νοεμβρίου

Παρατείνεται εκ νέου - αυτή τη φορά μέχρι τις 20 Νοεμβρίου - η υποβολή μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Δράσης, των παραστατικών συμμόρφωσης ειδικών διατάξεων για το πρώτο έτος εφαρμογής για τη Δράση Κομφούζιο.


Εξηγήσεις δίνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ για τις κρατήσεις στην προκαταβολή της Βασικής Ενίσχυσης

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με την οποία και δίνει εξηγήσεις σχετικά με τις πρόσθετες κρατήσεις στη Βασική Ενίσχυση, γεγονός που, υπενθυμίζουμε, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από τους παραγωγούς σε ολόκληρη την χώρα. Σαν βασικό ρόλο αναφέρει την «σύγκλιση» των δικαιωμάτων. Όσον αφορά τις παρακρατήσεις, ο ΟΠΕΚΕΠΕ υποστηρίζει ότι όλες ήταν γνωστές στους αγρότες από την Άνοιξη του 2017, εκτός από το 4,5% (αρχικά είχε υπολογιστεί στο 2%) του Εθνικού Αποθέματος, για χορήγηση για πρώτη φορά δικαιωμάτων σε νεαρής ηλικίας και νεοεισερχόμενους γεωργούς και δικαιούχους της Φόρμας 6.


Πλήρωσε συνολικά 9 εκατ. ευρώ ο ΟΠΕΚΕΠΕ, προκαταβολή τσεκ έρχεται τέλος Οκτωβρίου και προκαταβολή νέων βιολογικών τέλος Νοεμβρίου

Πλήρωσε συνολικά 9 εκατ. ευρώ ο ΟΠΕΚΕΠΕ, προκαταβολή τσεκ έρχεται τέλος Οκτωβρίου και προκαταβολή νέων βιολογικών τέλος Νοεμβρίου

Τον Οκτώβριο αναμένεται να πληρωθεί η προκαταβολή του τσεκ (βασική ενίσχυση) για το 2017. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου, τα χρήματα της προκαταβολής του τσεκ αναμένεται να έχουν πιστωθεί στον λογαριασμό των δικαιούχων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά τις 25 Οκτωβρίου. Η εξόφληση της βασικής ενίσχυσης και του πρασινίσματος αναμένεται στο τέλος Δεκεμβρίου. Επίσης για τέλος Νοεμβρίου θα γίνει προσπάθεια για την πληρωμή της προκαταβολής 70% όσων εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Βιολογικής Γεωργίας το 2017 (νέο ΠΑΑ).


Να πληρωθούν άμεσα τα βιολογικά και να υπάρξει διαφάνεια στα λάθη και τις ποινές, ζητούν οι Βιοκαλλιεργητές

«Εφόσον η σύμβαση έχει λήξει στις 15/03/2017 οφείλατε να έχετε πληρώσει όλες τις υποχρεώσεις σας στους δικαιούχους. Δυστυχώς οι πληρωμές, με δική σας και μοναδική ευθύνη, κατέστησαν ανειλημμένες υποχρεώσεις του ΠΑΑ 2007-2013 και θα πρέπει να πληρωθούν από τα χρήματα του ΠΑΑ 2014-2020, ήταν φυσικό επόμενο… Αλήθεια, πού πήγαν τα χρήματα του ΠΑΑ 2007-2013 για τα Αγροπεριβαλλοντικά;». Αυτό αναφέρεται σε επιστολή της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Λακωνίας, προς όλους τους εμπλεκόμενους του προγράμματος των Αγροπεριβαλλοντικών και των σχετικών πληρωμών των δικαιούχων παραγωγών. Όμως δεν είναι οι καθυστερήσεις των πληρωμών το μοναδικό πρόβλημα. Μιλώντας στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας κ. Δημήτρης Καραμπάσης, υποστηρίζει ότι «ο ΟΠΕΚΕΠΕ χρησιμοποιεί τους «κωδικούς λαθών» και βάζει ποινές κατά το δοκούν».


ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων για το Κομφούζιο, μέχρι 23 Οκτωβρίου η κατάθεση παραστατικών

Παράταση μέχρι τη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου, πήρε η κατάθεση παραστατικών για το Μέτρο Κομφούζιο (Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα»), σύμφωνα με απόφαση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Αθανάσιου Καπρέλη.


ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι 31 Ιανουαρίου 2018 αιτήσεις άρσης επικάλυψης και διόρθωσης ΟΣΔΕ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι 31 Ιανουαρίου 2018 αιτήσεις άρσης επικάλυψης και διόρθωσης ΟΣΔΕ

Περιθώριο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018 έχουν οι παραγωγοί προκειμένου να υποβάλλουν στις πύλες ΟΣΔΕ αιτήματα επιλεξιμότητας, άρσης επικάλυψης και διόρθωσης των Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης, μέσω διοικητικών πράξεων, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ.


Καταγραφή στον ΟΠΕΚΕΠΕ των κακοπληρωτών νερού άρδευσης, τους οποίους ο οργανισμός απειλεί με κυρώσεις

Καταγραφή στον ΟΠΕΚΕΠΕ των κακοπληρωτών νερού άρδευσης, τους οποίους ο οργανισμός απειλεί με κυρώσεις

Από τις 14 Σεπτεμβρίου έχουν την δυνατότητα οι Γενικοί και Τοπικοί Οργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων (ΟΕΒ) να καταχωρούν στοιχεία, έως 20 οφειλετών τους, στην ειδική πλατφόρμα, που λειτουργεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να ακολουθήσουν έλεγχοι και ίσως κυρώσεις στο πλαίσιο της Πολλαπλής Συμμόρφωσης (για μη τήρηση των διαδικασιών έγκρισης χρήσης υδάτων για άρδευση). Η καταχώρηση, για το 2017, από τους ΟΕΒ, πρέπει οπωσδήποτε να έχει ολοκληρωθεί έως τις 6 Οκτωβρίου. Εκτός από τον ΑΦΜ των καταγγελλόμενων γεωργών, οι Οργανισμοί καταχωρούν υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο ή την επωνυμία τους και προαιρετικά την ταχυδρομική τους διεύθυνση και τον τηλεφωνικό αριθμό τους.

6/10/2017


Πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ 8,4 εκατ. ευρώ, κυριότερες πληρωμές η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία

Σε ένα ακόμη πακέτο πληρωμών, συνολικού ύψους περίπου 8,4 εκ. ευρώ, προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, από την 1/9/2017 έως τις 8/9/2017. Σύμφωνα με τους αναλυτικούς πίνακες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Οργανισμός Πληρωμών, το σύνολο των δικαιούχων ανέρχεται στους 1.221, ενώ το μεγαλύτερο ύψος των πληρωμών αφορά ανειλημμένες υποχρεώσεις στη βιολογική γεωργία (2,6 εκατ. ευρώ) και τη βιολογική κτηνοτροφία (2 εκατ. ευρώ ευρώ).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,234375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version