Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΟΠΕΚΕΠΕ

Βρέθηκαν 1249 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 125

Ενημέρωση ΟΠΕΚΕΠΕ προς όλα τα φυσικά πρόσωπα που συναλλάσσονται με τον Οργανισμό στα πλαίσια του νέου κανονισμού για τα προσωπικά δεδομένα

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 που έχει τεθεί σε ισχύ από την 25/05/2018, ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει δρομολογήσει μια σειρά ενεργειών και κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για τη νόμιμη τήρηση, επεξεργασία και ασφαλή φύλαξη των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όλων των φυσικών προσώπων που συναλλάσσονται μαζί του, δεσμευόμενος να τα διασφαλίζει με κάθε τρόπο από απώλεια ή διαρροή, αλλοίωση, αθέμιτη διαβίβαση και επεξεργασία τους.


Προσλήψεις 50 ατόμων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, διαβάστε ειδικότητες και που γίνονται οι αιτήσεις

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ προχωρά σε πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα ατόμων για την επικαιροποίηση - ανανέωση του Συστήματος Αναγνώρισης Αγροτεμαχίων με χαρτογραφικά στοιχεία (ορθοφωτοχάρτες, διανύσματα, κάλυψη / επιλεξιμότητα γης). Οι προσλήψεις αφορούν την κεντρική υπηρεσία και τις Περιφερειακές Διευθύνσεις: Μακεδονίας - Θράκης, Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης και στην Περιφερειακή Μονάδα Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.


Απαντήσεις για τις παρατυπίες του μηχανογραφικού του ΟΠΕΚΕΠΕ, ζητούν οι βιοκαλλιεργητές Λακωνίας από την Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης

Απαντήσεις για τις παρατυπίες του μηχανογραφικού του ΟΠΕΚΕΠΕ, ζητούν οι βιοκαλλιεργητές Λακωνίας από την Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μία στείρα άρνηση των Υπηρεσιών να απαντήσουν σε ερωτήματα ή καταγγελίες πολιτών. Η περίπτωσή μας αφορά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τις υπηρεσίες του και τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Αυτό από ότι γνωρίζουμε είναι παράνομο, δεν πρέπει να συμβαίνει και ρωτάμε αν η τήρηση της νομοθεσίας γίνεται επιλεκτικά και κατά το δοκούν. Θα θέλαμε μια απάντηση επ’ αυτού. Αυτό αναφέρει σε επιστολή του προς τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης ο πρόεδρος στην Ένωση Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας κ. Δημήτρης Καραμπάσης, ο οποίος προσθέτει τα εξής:


Άρχισε η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων με το 30% των βιολογικών για το 2017

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Ιουλίου, σύμφωνα με το αρχικό, σχετικό πλάνο του αρμόδιου οργανισμού πληρωμών (ΟΠΕΚΕΠΕ) και όσα είχε πρώτος γράψει ο ΑγροΤύπος, άρχισε σταδιακά η πληρωμή του υπόλοιπου 30% για τα βιολογικά του 2017 στους δικαιούχους παραγωγούς, λένε σχετικές πληροφορίες.


Κτηνοτρόφοι που βόσκουν τα κοπάδια τους στα καμμένα κινδυνεύουν με απώλεια επιδοτήσεων

Την περασμένη Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 έγινε ειδική εκδήλωση ενημέρωσης προς τους κτηνοτρόφους για τις πυρκαγιές και τις επιπτώσεις, τόσο στις βοσκησιμες γαίες όσο και στις επιδοτήσεις. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας.


Οι ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι αγρότες σε σχέση με τους δασικούς χάρτες, σε ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Να υποβάλλουν αίτηση ατελώς στο Δασαρχείο της περιοχής τους, είτε για εξαγορά της έκτασης εφόσον η εκχέρσωση έχει γίνει προ του 1975, είτε για χρήση (έγκριση επέμβασης) της έκτασης, εφόσον η εκχέρσωση έχει γίνει μέχρι το 2007, αν η έκταση έχει χαρακτηριστεί ΔΑ ή ΧΑ (και δεν είναι ιδιωτικό χορτολίβαδο) καλεί τους αγρότες ο ΟΠΕΚΕΠΕ με νέα του ανακοίνωση.


Στις 20 Ιουλίου πιστώνονται τα βιολογικά, ποιες πληρωμές ακολουθούν

Στις 20 Ιουλίου πιστώνονται τα βιολογικά, ποιες πληρωμές ακολουθούν

Tην Παρασκευή 20 Ιουλίου, σύμφωνα με το αρχικό, σχετικό πλάνο του αρμόδιου οργανισμού πληρωμών (ΟΠΕΚΕΠΕ) θα πραγματοποιηθεί, όπως όλα δείχνουν, η πληρωμή του υπόλοιπου 30% για τα βιολογικά του 2017. Αυτό δήλωσε μιλώντας στον ΑγροΤύπο, ο αντιπρόεδρος του οργανισμού, κ. Γιώργος Κέντρος.


Πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ 621.775 ευρώ σε 151 Νέους Αγρότες του 2014

Ειδικότερα την Τετάρτη και Πέμπτη 11 και 12 Ιουνίου 2018, ο ΟΠΕΚΕΠΕ πίστωσε στο σύνολο, 1.473.404,50 ευρώ σε 163 δικαιούχους εκ των οποίων τα 621.775 ευρώ πιστώθηκαν στους λογαριασμούς 151 δικαιούχων του καθεστώτος ανειλημμένων υποχρεώσεων για το Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» παλαιότερου ΠΑΑ.


Καταγραφή ζώων και βοσκοτόπων για όσους εντάχθηκαν στα βιολογικά από τους Ο.Ε.Π. μέχρι 16 Ιουλίου για να γίνει η πληρωμή

Οι Οργανισμοί Ελέγχου και Πιστοποίησης (Ο.Ε.Π.) έχουν υποχρέωση να καταγράψουν όσα ευρήματα προέκυψαν κατά τους ελέγχους τόσο το σύνολο των ενταγμένων ζωικών κατηγοριών (Αιγοπρόβατα, Βοοειδή με κρεατοπαραγωγική / μικτή κατεύθυνση, Βοοειδή με γαλακτοπαραγωγική κατεύθυνση) όσο και για τους βοσκοτόπους. Αυτό αναφέρει εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Αθανάσιος Καπρέλης.


Βοσκοτόπια και πανωγραψίματα έστειλαν την ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη, αύξηση συνδεδεμένων ζήτησαν οι κτηνοτρόφοι

Βοσκοτόπια και πανωγραψίματα έστειλαν την ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη, αύξηση συνδεδεμένων ζήτησαν οι κτηνοτρόφοι

Τη συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Μαρίας Κοζυράκη, επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) Θανάσης Καπρέλης, συνοδευόμενος από τους αντιπροέδρους του Οργανισμού, κ. Γιώργο Κέντρο και Γιώργο Αποστολάκη, κατά την επίσκεψή τους στην Κρήτη.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version