Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΟΠΕΚΕΠΕ

Βρέθηκαν 1414 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | ... | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142

Σε δημόσια διαβούλευση προκήρυξη υποέργου για το ΟΣΔΕ

Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. θέτει σε δημόσια διαβούλευση την προκήρυξη του υποέργου «Απλοποίηση Διαδικασίας Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης & Ελέγχου Αγροτικών Ενισχύσεων» της εγκεκριμένης πράξης με τίτλο «Απλούστευση Διαδικασίας του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου Αγροτικών Ενισχύσεων της Ελλάδας για τη Βελτίωση της Εξυπηρέτησης των Συναλλασσόμενων Αγροτών και Επιχειρήσεων» , στο ΕΠ «Διοικητική Μεταρρύθμιση». Η διάρκεια του έργου είναι 24 μήνες και ο προϋπολογισμός του 1.028.600 € (με ΦΠΑ), 836.260 € (χωρίς ΦΠΑ).


Τις επόμενες ημέρες η πληρωμή Ενιαίας Ενίσχυσης σε παραγωγούς στην Καβάλα, τον Έβρο και τη Θάσο

Τις επόμενες ημέρες η πληρωμή Ενιαίας Ενίσχυσης σε παραγωγούς στην Καβάλα, τον Έβρο και τη Θάσο

Επιλύονται όσο περνάει ο καιρός και τα τελευταία προβλήματα με τους κτηνοτρόφους οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί το 50% της προκαταβολής της Ενιαίας Ενίσχυσης του 2012. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου, τα επόμενα 24ωρα πρόκειται να ανακοινωθεί η πληρωμή της Ενιαίας Ενίσχυσης για τους δικαιούχους της Καβάλας, του Έβρου και της Θάσου. Επίσης σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης, αυτές τις ημέρες επιλύονται μαζί με τον ΟΠΕΚΕΠΕ τα προβλήματα στη Λακωνία.


Πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ για Ενιαία Ενίσχυση του 2007 ύψους 1.3 εκατ. ευρώ

Στην πληρωμή υπολοίπων της Ενιαίας Ενίσχυσης του 2007 προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ την Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού η πληρωμή αφορά 4.499 δικαιούχους και το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 1.323.534,47 ευρώ.


ΟΠΕΚΕΠΕ: Έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση 4.000 αιτήσεων και έχουν υπογραφτεί 243 συμβόλαια μίσθωσης γης

Η 20η ανάρτηση αγροτεμαχίων σε εφαρμογή του Νόμου 4061 πραγματοποιήθηκε στο διαδικτυακό σύστημα υποβολής αιτήσεων μίσθωσης δημόσιας γεωργικής και κτηνοτροφικής γης του ΟΠΕΚΕΠΕ. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης μίσθωσης γης για τα νέα αναρτημένα αγροτεμάχια είναι η 15/12/2012. Σχετικά με την εξέλιξη του προγράμματος, σημειώνεται ότι από τις περίπου 4.000 αιτήσεις, έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και έχουν υπογραφτεί 243 συμβόλαια μίσθωσης γης σε 11 Περιφερειακές Ενότητες.


Συνεχίζει τις πληρωμές για το καθεστώς των δασώσεων ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Στην πληρωμή συνολικά 263 δικαιούχων για το καθεστώς των Δασώσεων προχώρησε, την Τρίτη 13 Νοεμβρίου ο Οργανισμός Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.


Ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ μιλάει για τις επόμενες πληρωμές και τα προβλήματα στην ψηφιοποίηση

Ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ μιλάει για τις επόμενες πληρωμές και τα προβλήματα στην ψηφιοποίηση


Διευκρινήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ σχετικά με παρακρατήσεις των ενισχύσεων

Καμία παρακράτηση από τις δικαιούμενες κοινοτικές ενισχύσεις δεν γίνεται και αυτές καταβάλλονται στο ακέραιο στο λογαριασμό του δικαιούχου. Μόνο μετά από έγγραφη εξουσιοδότηση των δικαιούχων προς το πιστωτικό ίδρυμα, αυτό μπορεί να προβεί σε συμψηφισμό τυχόν οφειλών τους ή ταμειακής διευκόλυνσης που έχουν ήδη λάβει, και πάντα μετά την πίστωση των ενισχύσεων στο λογαριασμό τους.


Εντός της εβδομάδας τα αποτελέσματα για τη νιτρορύπανση και τη βιολογική γεωργία

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν οι καταστάσεις των ονομάτων των δικαιούχων ανά περιφέρεια για τα προγράμματα της βιολογικής γεωργίας και μείωσης της νιτρορύπανσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου τα ονόματα θα αναρτηθούν ως την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου. Να σημειωθεί ότι τα προβλήματα στη διάρκεια της αξιολόγησης ήταν πολλά και αφορούσαν τους διασταυρωτικούς έλεγχους των δηλώσεων ΟΣΔΕ και των φακέλων των υποψηφίων. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι αυτά επιλύθηκαν και τώρα το ΥπΑΑΤ είναι έτοιμο να προχωρήσει την διαδικασία.


Ανακοίνωση ΟΠΕΚΕΠΕ για τη μη λειτουργία εφαρμογών

Σύμφωνα με σημερινή, 1η Νοεμβρίου, ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοινώνεται ότι οι παρακάτω εφαρμογές ενδέχεται να μη λειτουργήσουν για σήμερα, λόγω συντήρησης του δικτύου.


Διευκρινήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ για την καταβολή της προκαταβολής της Ενιαίας Ενίσχυσης σε επιπλέον 7.310 δικαιούχους ύψους 22 εκατ. ευρώ

Διευκρινήσεις σχετικά με την καταβολή της προκαταβολής της Ενιαίας Ενίσχυσης, σε επιπλέον 7.310 δικαιούχους ύψους 22.050.000 εκατ. ευρώ δίνει σε ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Μετά την νέα πίστωση (το απόγευμα της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου) ο Οργανισμός αναφέρει ότι οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερώνονται για το καταβληθέν ποσό και μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αναλυτικά ο ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει ότι:

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,234375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version