Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΑ

Βρέθηκαν 931 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 94

Μέχρι 31 Αυγούστου εμπρόθεσμη η εισφορά ΕΛΓΑ

Έως και τις 31/8/2017 παρατείνεται η προθεσμία καταβολής της εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ του 2016 σύμφωνα με τα όσα ορίζει η ΚΥΑ που υπογράφουν ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με τον υπ. Οικονομικών.


Συστάθηκε η Ομάδα εργασίας για τις ζημιές στα ροδάκινα

Ομάδα εργασίας με αντικείμενο τη διερεύνηση των επιπτώσεων των καιρικών φαινομένων στη φετινή παραγωγή επιτραπέζιου ροδάκινου στις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, συστάθηκε με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Β. Αποστόλου.


Χαρακόπουλος προς ΥπΑΑΤ: Εκτίμηση ζημιών σε όλους τους παγετόπληκτους δενδροκαλλιεργητές

Στη διενέργεια από τον ΕΛΓΑ εκτιμήσεων των ζημιών από τον παγετό που έπληξε στις 02.04.17 τις Τοπικές Κοινότητες Καλοχωρίου και Νέσσωνος του Δήμου Τεμπών στο συνολικό αριθμό (223) των αιτούντων παραγωγών και όχι σε μέρος αυτών, καλεί την κυβέρνηση ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.


ΣΑΣΟΕΕ: Να αποζημιωθούν άμεσα οι ποικιλίες των ροδάκινων που επλήγησαν από τις πρωτοφανείς βροχοπτώσεις του Ιουλίου

Η καταβολή αποζημιώσεων στους ροδακινοπαραγωγούς οι οποίοι επλήγησαν από τις πρωτοφανείς βροχοπτώσεις του Ιουλίου ήταν ένα από τα βασικά ζητήματα που αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια του τρίτου διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΑΣΟΕΕ) που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 29 Ιουλίου, στο Βελβεντό Κοζάνης.


Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Στον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις αγροτών ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης

Η άμεση ολοκλήρωση καταγραφής των ζημιών που προκλήθηκαν στις καλλιέργειες από την πρόσφατη κακοκαιρία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η έγκαιρη αποζημίωση των παραγωγών βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Μητρόπουλος στα γραφεία  του ΕΛ.Γ.Α. Πάτρας.


Μέτρα ζητούν οι Περιφερειάρχες για τον έλεγχο του πληθυσμού του αγριόχοιρου καθώς προκαλούνται μεγάλα προβλήματα στην αγροτική παραγωγή

Να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για τον έλεγχο του πληθυσμού του αγριόχοιρου, ζητεί από τα συναρμόδια Υπουργεία Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ). Μεταξύ άλλων προτείνουν διεύρυνση της κυνηγετικής περιόδου και έρευνα εφαρμογή νέων μεθόδων ελέγχου ανάπτυξης του πληθυσμού. Επίσης ζητάνε να αποζημιώνονται όλοι οι παραγωγοί από τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές που προξενούν οι αγριόχοιροι.


Αποζημιώσεις και αλλαγή Κανονισμού του ΕΛΓΑ απαιτούν οι Αγροτικοί Σύλλογοι Νάουσας, Βέροιας και Πέλλας

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», ο Σύλλογος Γεωργών Βέροιας και ο Αγροτικός Σύλλογος Πέλλας «Η Ενότητα», εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν τα εξής:


Απ. Κατσιφάρας: άμεση αποζημίωση των πληγέντων αγροτών από την κακοκαιρία

Επιστολή παρέμβασης για την άμεση και έγκαιρη αποζημίωση των αγροτών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που επλήγησαν από τις πρόσφατες παρατεταμένες βροχοπτώσεις και την έντονη χαλαζόπτωση, απέστειλε προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας. Πρόκειται για ιδιαίτερα σοβαρές ζημιές που έπληξαν αγρότες τόσο στην περιοχή της Αιγιάλειας και της Δυτικής Αχαΐας στην Π.Ε. Αχαΐας, όσο και ζημιές σε περιοχές του Αγρινίου και του Θέρμου στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και σε ολόκληρη την Π.Ε. Ηλείας, σημειώνει ο κ. Κατσιφάρας στην επιστολή που είχε αποδέκτες επίσης τον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννη Τσιρώνη και τον πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. Θεοφάνη Κουρεμπέ.


ΕΛΓΑ: Υποβολή αιτήσεων χορήγησης ενίσχυσης από πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων ΠΣΕΑ για πυρκαγιές 2014, 2015 και 2016

Ο ΕΛΓΑ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις, με συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως και τη Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017, για το σύνολο των γεωργοκτηνοτροφικών τους εκμεταλλεύσεων που ζημιώθηκαν από πυρκαγιές κατά τα έτη 2014, 2015 και 2016.


Από Σεπτέμβριο ξεκινά ο διάλογος για αλλαγή του Κανονισμού του ΕΛΓΑ

Σε σύσκεψη που συγκάλεσε την Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017, στο γραφείο του ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης και στην οποία παρέστη ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Φάνης Κουρεμπές και αντιπροσωπεία του Συνεταιρισμού ΘΕΣΤΟ, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Χρήστο Σουλιώτη, υπήρξε ταύτιση απόψεων για την αναγκαιότητα αποζημίωσης στο μέγιστο βαθμό των τοματοπαραγωγών που επλήγησαν από τις πρόσφατες καιρικές συνθήκες.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,40625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version