Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΑ

Βρέθηκαν 1120 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 112

Οι Εβρίτες διεκδικούν de minimis αποζημιώσεις

Ο υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σταύρος Αραχωβίτης, στη σημερινή (11/10) συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης που κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, για την de minimis αποζημίωση, «παρουσιάστηκε ανέτοιμος να δώσει λύσεις στα προβλήματα των αγροτών του Έβρου, οι καλλιέργειες των οποίων καταστράφηκαν από τις συνεχείς κι έντονες βροχοπτώσεις, από τις τοπικές και  γενικές πλημμύρες  από την ανομβρία και τη σκληρή ξηρασία», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του βουλευτή.


ΕΛΓΑ: Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων για αντιχαλαζικά, συνολικά κατατέθηκαν 516 αιτήσεις ένταξης

Ολοκληρώθηκε, στις 9/10/2018, η υποβολή των αιτήσεων στήριξης για ένταξη στο Υπομέτρο 5.1 με τίτλο «Στήριξη για επενδύσεις σε προληπτικές δράσεις που αποσκοπούν στην άμβλυνση των επιπτώσεων των πιθανών φυσικών καταστροφών, των αντίξοων κλιματικών συνθηκών και των καταστροφικών συμβάντων» του Μέτρου 5 του ΠΑΑ 2004-2020, για το οποίο έχει οριστεί ως ενδιάμεσος φορέας ο ΕΛΓΑ.


Στο κάμπο των Βαγίων για τις ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυτοψία στον κάμπο των Βαγίων του νομού Βοιωτίας, που επλήγη από τα πρόσφατα, έντονα καιρικά φαινόμενα, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Αθανάσιος Ζαννιάς, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υπηρεσιακών στελεχών.


Φόρμουλα για να αποζημιώσει τους βαμβακοπαραγωγούς του Έβρου αναζητεί το ΥπΑΑΤ, θα υπάρξει πρόνοια και για τη λήψη της συνδεδεμένης

Φόρμουλα για να αποζημιώσει τους βαμβακοπαραγωγούς του Έβρου αναζητεί το ΥπΑΑΤ, θα υπάρξει πρόνοια και για τη λήψη της συνδεδεμένης

Διαβεβαιώσεις προς τους φορείς του νομού Έβρου, ότι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θα εξαντλήσει όλους τους πιθανούς τρόπους αποζημίωσης των βαμβακοπαραγωγών, είτε μέσω των κρατικών ταμείων, είτε μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρέσχε στην διάρκεια σχετικής σύσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, στο ΥπΑΑΤ, ο υπουργός, κ. Σταύρος Αραχωβίτης.


Ξεκίνησαν αιτήσεις για πρόσληψη 150 ατόμων στον ΕΛΓΑ, διαβάστε μέχρι πότε θα γίνονται

Ξεκίνησαν αιτήσεις για πρόσληψη 150 ατόμων στον ΕΛΓΑ, διαβάστε μέχρι πότε θα γίνονται

Ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) ανακοίνωσε, στις 5 Οκτωβρίου 2018, την πρόσληψη 150 εποχιακών (140 γεωπόνων και 10 κτηνιάτρων) για την κάλυψη των αναγκών του με σύμβαση 8μήνου.

15/10/2018


Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε ΕΛΓΑ: Καθυστερούν οι εκτιμήσεις ζημιών λόγω έλλειψης προσωπικού

Τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Θεοφάνη Κουρεμπέ, επισκέφτηκε πρόσφατα στα γραφεία της κεντρικής διοίκησης στην Αθήνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος. Κατά την συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε την ανάγκη να αποζημιωθούν άμεσα οι αγρότες που επλήγησαν από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα.


Μέχρι 10 Οκτωβρίου η πληρωμή των εισφορών ΕΛΓΑ για το 2017

H προθεσμία για την καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2017 υπέρ του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) λήγει στις 10 Οκτωβρίου 2018, υπενθυμίζει με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Στη Βοιωτία θα πάει τη Δευτέρα ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ Αθανάσιος Ζαννιάς

Επίσκεψη στο Νομός Βοιωτίας θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Αθανάσιος Ζαννιάς, προκειμένου να επισκεφτεί την ευρύτερη περιοχή η οποία επλήγη από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα.


Άρχισαν οι εκτιμήσεις και οι αποκαταστάσεις των ζημιών στην περιοχή Μαντουδίου Ευβοίας

Με την ολοκλήρωση της σύσκεψης που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαντουδίου, για τις εκτιμήσεις των ζημιών και την αποκατάσταση των υποδομών από τις τραγικές επιπτώσεις των έντονων βροχοπτώσεων στη Βόρεια Εύβοια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Έρχονται πληρωμές ΠΣΕΑ για ζημιές σε καλλιέργειες από πυρκαγιές

Ένα ποσό της τάξης των 282.537 ευρώ αναμένεται να πληρώσει τις επόμενες ημέρες ο ΕΛΓΑ, καθώς εγκρίθηκε το σχετικό κονδύλι, από την αρμόδια διεύθυνση του ΕΛΓΑ.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 7,213989 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version