Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΑ

Βρέθηκαν 841 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 85

Ρύθμιση για την πληρωμή αποζημιώσεων από ΕΛΓΑ, σε όσους έχουν υποστεί ζημιές από το μεταναστευτικό

Επικριτικός απέναντι σε όσους υποστηρίζουν ότι οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα από το μεταναστευτικό κύμα, δεν είναι έκτακτες, εμφανίστηκε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, τονίζοντας ότι κάνουν κακό στην πατρίδα με το αντιπολιτευτικό αυτό επιχείρημά τους.


Πληρωμή αρχές Μαρτίου για ζημιές 2016 προγραμματίζει ο ΕΛΓΑ

Πληρωμή αρχές Μαρτίου για ζημιές 2016 προγραμματίζει ο ΕΛΓΑ

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται να προλαβαίνει να πραγματοποιηθεί πληρωμή από τον ΕΛΓΑ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Οι παραγωγοί θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως τις αρχές Μαρτίου ώστε να δουν αποζημιώσεις για τις ζημιές της Άνοιξης και του Καλοκαιριού του 2016  στην παραγωγή τους.


Ο χρόνος καταβολής των αποζημιώσεων ΕΛΓΑ κυμαίνεται περίπου στον ένα χρόνο

Επίσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017, από κλιμάκιο του Αγροτικού Τμήματος ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας στην Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΛΓΑ Λάρισας.


ΕΛΓΑ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των προσλήψεων έκτακτου προσωπικού γεωπόνων και κτηνιάτρων

Αναρτήθηκαν στη σελίδα του ΕΛΓΑ τα αποτελέσματα των εγκριθέντων προς πρόσληψη και των απορριφθέντων γεωπόνων και κτηνιάτρων που θα εργασθούν με διάρκεια απασχόλησης έως οκτώ μήνες. Όπως είχε προαναγγείλει στον ΑγροΤύπο ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Κουρεμπές και εν συνεχεία ανακοινώθηκε από τον ΕΛΓΑ, άμεσα θα προσληφθούν 170 γεωπόνοι και 30 κτηνίατροι ώστε να συμβάλλουν στη διεκπεραίωση του έργου των εκτιμήσεων των ζημιών που έχουν διαπιστωθεί σε όλη τη χώρα, εξαιτίας των καιρικών φαινομένων του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου που προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο.


Σκόπελο και Αλόνησο επισκέφθηκε ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ

Τις καλλιέργειες που επλήγεισαν από την πρόσφατη κακοκαιρία στη Σκόπελο και την Αλόννησο πρόκειται να επισκεφτεί ο Αντιπρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α κος Αθανάσιος Ζαννιάς την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017.


Η απάντηση Αποστόλου σε Μπασιάκο για τις ζημιές στη Βοιωτία

Απάντηση στον βουλευτή Βοιωτίας κ. Ε. Μπασιάκο έδωσε ο Β. Αποστόλου αναφορικά με την πορεία των αποζημιώσεων για τις ζημιές από τον παγετό. Αναλυτικότερα:


Στο ΦΕΚ οι κρατικές ενισχύσεις ΚΟΕ - ΠΣΕΑ, τι πληρώνουν και ποιοι δεν δικαιούνται ενίσχυση

Στο ΦΕΚ οι κρατικές ενισχύσεις ΚΟΕ - ΠΣΕΑ, τι πληρώνουν και ποιοι δεν δικαιούνται ενίσχυση

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκε, στις 8/2/2017, η ΚΥΑ με τις λεπτομέρειες για τις φετινές Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις (ΚΟΕ - ΠΣΕΑ). Σύμφωνα με την απόφαση η ενίσχυση για ανασύσταση φυτικού κεφαλαίου όσον αφορά τα ελαιόδεντρα, τα εσπεριδοειδή, τις συκιές, τις φιστικιές και την μαστίχα μπορεί να φτάσει μέχρι και 22 ευρώ ανά δέντρο. Στα υπόλοιπα καρποφόρα δέντρα μέχρι 15 ευρώ. Στα αμπέλια και τα ακτινίδια μέχρι 1.250 ευρώ ανά στρέμμα.


Δεν δίνει αποζημίωση ο ΕΛΓΑ για το γλοιοσπόριο

Με έγγραφη απάντησή του ο ΕΛΓΑ απέρριψε το αίτημα του Δημάρχου Μεσολογγίου, Νίκου Καραπάνου, για ένταξη των ελαιοκαλλιεργειών που επλήγησαν από το μύκητα του γλοισπόριου, σε πρόγραμμα οικονομικών ενισχύσεων.


Καταγραφή ζημιών που προκλήθηκαν από τον παγετό ζητά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Την καταγραφή και εκτίμηση των ζημιών, που προκλήθηκαν στις καλλιέργειες από τον παγετό του περασμένου μήνα, αλλά και την αποζημίωση των καλλιεργητών ζητά ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Φάνης Παπάς, με επιστολή του προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον ΕΛΓΑ.


Άτυπη απεργία των ανταποκριτών του ΕΛΓΑ δυσχεραίνει τις εκτιμήσεις των ζημιών, λένε βουλευτές της ΝΔ

Στην αδυναμία διενέργειας ελέγχων από τους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ για την εκτίμηση των ζημιών στην αγροτική παραγωγή από τις έντονες καιρικές συνθήκες, καθώς και στην μη καταβολή δεδουλευμένων στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ, αναφέρονται ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Άρτας κ. Γεώργιος Στύλιος και 30 ακόμη βουλευτές με κοινοβουλευτική τους παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,703125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version