Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΑ

Βρέθηκαν 920 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 92

Κοροϊδεύουν ασύστολα και συνειδητά τους πληγέντες ροδακινοπαραγωγούς

Κοροϊδεύουν ασύστολα και συνειδητά τους πληγέντες ροδακινοπαραγωγούς

Κατάσταση που θυμίζει «θεατρική παράσταση του παραλόγου» βιώνουν τις τελευταίες ημέρες οι ροδακινοπαραγωγοί του Νομού Πέλλας, αναφέρει σε δηλώσεις του ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Καρασμάνης.


Aσφαλιστική κάλυψη των καταστροφών από αγριόχοιρους στις καλλιέργειες, ζητά η Φωτεινή Αραμπατζή

Λύση στο οξύτατο πρόβλημα των καταστροφών στις καλλιέργειες πολλών περιοχών της ηπειρωτικής Ελλάδας από τη ραγδαία αύξηση του πληθυσμού των αγριόχοιρων, ζητά η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή σε σχετική Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Βαγγέλη Αποστόλου


Ροδάκινα: Δεν αποζημιώνεται από τον ΕΛΓΑ η καρπόπτωση, χαμηλές τιμές για χυμοποίηση

Ροδάκινα: Δεν αποζημιώνεται από τον ΕΛΓΑ η καρπόπτωση, χαμηλές τιμές για χυμοποίηση

Η καρπόπτωση που παρατηρήθηκε στα ροδάκινα και η ποιοτική υποβάθμιση των καρπών δεν είναι άμεσες ζημιές και δεν καλύπτονται ασφαλιστικά. Αυτό διευκρινίζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΕΛΓΑ και καλεί τους καλλιεργητές ροδάκινου των νομών Ημαθίας και Πέλλας που επλήγησαν από καρπόπτωση και ποιοτική υποβάθμιση του προϊόντος τους λόγω των πρόσφατων βροχοπτώσεων να μην υποβάλλουν αιτήσεις ζημιάς.


Αλλαγές στις δηλώσεις καλλιέργειας των παραγωγών κηπευτικών υπόσχεται ο ΕΛΓΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Θεοφάνη Κουρεμπέ, είχαν εκπρόσωποι από τον Αγροτικό Συνεταιρισµό Κηπευτικών Μεγάρων. Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Γεώργιος Παπαβασίλης, «φέτος με τις αλλαγές στη δήλωση καλλιέργειας, που έγινε με το ΟΣΔΕ, θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε εισφορές στον ΕΛΓΑ αλλά δεν πρόκειται να αποζημιωθούμε αν πάθουμε ζημιές.


Πρόεδρος ΕΛΓΑ: ασφαλίζονται και αποζημιώνονται ζημιές για συγκεκριμένους κινδύνους

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Θεοφάνης Κουρεμπές, με αφορμή επικοινωνιακή επίθεση με στημένες επισκέψεις, δημιουργία τεχνητών εντάσεων και προσωπικές επιθέσεις σε προϊσταμένους υποκαταστημάτων, την οποία - όπως υποστηρίζει - έχει εξαπολύσει μερίδα φερόμενων ως αγρότες, δήλωσε τα ακόλουθα:


Ο καύσωνας χτύπησε αμπέλια και οπωροφόρα στον Τύρναβο

Τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί η κυβέρνηση, προκειμένου να εξεταστούν άμεσα οι επιπτώσεις από τον καύσωνα στις καλλιέργειες, να καταγραφούν έγκαιρα οι ζημιές και να αποζημιωθούν οι παραγωγοί στην περιοχή του Τυρνάβου, ζητά να πληροφορηθεί ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.


Σοβαρές ζημιές στη βιομηχανική ντομάτα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Σοβαρές ζημιές στη βιομηχανική ντομάτα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Τα πολύ μεγάλα προβλήματα που προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην καλλιέργεια της βιομηχανικής τομάτας, ήταν το θέμα της επίσκεψης που πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής του ΘΕΣΤΟ κ.κ. Σουλιώτης και Σαπουνάς, στα γραφεία του ΕΛΓΑ Λάρισας.


Ζημιές από καύσωνα, άλλη μια πληγή για τους αγρότες της Κρήτης

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ Σπύρος Δανέλλης – Ηρακλείου προς τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με τις ανυπολόγιστες ζημιές που προκλήθηκαν στις υπαίθριες καλλιέργειες και τα αμπέλια από τον καύσωνα σε ολόκληρη την Κρήτη και ιδιαίτερα στην περιοχή της Μεσσαράς.


Στη Βουλή τα προβλήματα στον ΕΛΓΑ με τις εκτιμήσεις ζημιών

Ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: «Δυσλειτουργίες του ΕΛΓΑ σε εκτιμήσεις ζημιών, αποζημιώσεις παραγωγών και διορθώσεις λαθών», κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.


ΕΛΓΑ: Παράταση μέχρι τις 17 Ιουλίου για αιτήσεις αντιχαλαζικού διχτύου ή αντιβροχικής μεμβράνης

Παράταση μέχρι τις 17 Ιουλίου, έχουν οι κάτοχοι αγροτεμαχίων με επιτραπέζια σταφύλια, προκειμένου να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για να επιδοτηθούν για την αγορά και τοποθέτηση αντιχαλαζικού διχτύου ή αντιβροχικής μεμβράνης. Την παράταση αυτή ορίζει τροποποιητική απόφαση της διοίκησης του ΕΛΓΑ, μετά τη λήξη της αρχικής προθεσμίας στις 3 Ιούλιου.

17/7/2017

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,59375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version