Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΟΓΑ

Βρέθηκαν 709 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 71

Χαοτική η κατάσταση στον ΕΦΚΑ με τις συντάξεις αγροτών

Στην επιεικώς απαράδεκτη καθυστέρηση απονομής συντάξεων σε γεωργούς και κτηνοτρόφους του (πρώην) ΟΓΑ, αναφέρεται ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ-Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς την Υπουργό  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Έφη Αχτσιόγλου και τον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο.


Έρχεται νέα ρύθμιση για οφειλές ασφαλιστικών εισφορών αγροτών από 3.000 ως 20.000 ευρώ

Έρχεται νέα ρύθμιση για οφειλές ασφαλιστικών εισφορών αγροτών από 3.000 ως 20.000 ευρώ

Νέα ρύθμιση επεξεργάζονται τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας για αποπληρωμή παλαιότερων χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία (ΙΚΑ, ΟΓΑ κ.α.), που αναμένεται να δώσει «ανάσα» σε χιλιάδες αγρότες. Σύμφωνα με πληροφορίες θα αφορά όσους έχουν χρέη από 3.000 ευρώ ως 20.000 ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και «κούρεμα» προσαυξήσεων μέχρι και 80%, ανάλογα με την περίπτωση και τις δυνατότητες των φορολογουμένων.


Προβληματισμό εκφράζει η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής για τις περικοπές στις συντάξεις

Προβληματισμό ως προς τις επεμβάσεις στα συνταξιοδοτικά δικαιώματα και στα ειδικά μισθολόγια, για το αν διασφαλίζεται ή διατηρείται η δίκαιη ισορροπία μεταξύ των απαιτήσεων του γενικού συμφέροντος της κοινότητας και της ανάγκης προστασίας των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ατόμου, εκφράζει στην πολυσέλιδη έκθεση της επί του νομοσχεδίου με τη συμφωνία για το κλείσιμο της Αξιολόγησης η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής.


ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν οι εισφορές αγροτών του Απριλίου 2017 και οι βεβαιώσεις εισφορών έτους 2016 για φορολογική χρήση

ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν οι εισφορές αγροτών του Απριλίου 2017 και οι βεβαιώσεις εισφορών έτους 2016 για φορολογική χρήση

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι, οι εισφορές Απριλίου 2017 των αγροτών, έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού. Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Τετάρτη (31/5/2017). Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).


Πρόβλημα με τους αγρότες που γεννήθηκαν το 1950, αντί να εισπράττουν συντάξεις καλούνται να καταβάλλουν εισφορές

Η τραγελαφική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και στις διαδικασίες συνταξιοδότησης αγροτών και κτηνοτρόφων με τους κυβερνητικούς ερασιτεχνισμούς στην εφαρμογή του ΕΦΚΑ, καταγράφεται σε Ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Καρασμάνη, στη Βουλή. Ο πρώην Υπουργός, αναφέρεται στη σύγχυση και την αγωνία των παραγωγών που γεννήθηκαν το 1950. Πρέπει να αρχίσουν να εισπράττουν τις συντάξεις τους την 1η Ιουλίου. Όμως, η εγκύκλιος για την έκδοση συνταξιοδοτικών αποφάσεων καθυστερεί ένα χρόνο από την ψήφιση του Νόμου και οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα.


Αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές στους αγρότες ζητούν οι δανειστές

Νέες ανατροπές φέρνει η συμφωνία κυβέρνησης με δανειστές, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως πέρασε η άποψη των δανειστών να αλλάξει από το 2018 η βάση υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών αγροτών.


Να εκδοθεί άμεσα εγκύκλιος που να διευκρινίζει σε ποιες περιπτώσεις περικόπτεται η σύνταξη

Να εκδοθεί άμεσα εγκύκλιος που να διευκρινίζει σε ποιες περιπτώσεις περικόπτεται η σύνταξη

Με επίκαιρη ερώτηση προς το Υπουργείο  Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και  Κοινωνικής, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να εκδοθεί άμεσα εγκύκλιος που να διευκρινίζει σε ποιες περιπτώσεις περικόπτεται η σύνταξη (ανεξαρτήτως ταμείου) λόγω αγροτικής δραστηριότητας ή επιδότησης.


Συνεργασία τεσσάρων υπηρεσιών για ελέγχους αδήλωτης εργασίας στα χωράφια

Παρουσιάστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το «πιλοτικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας». Στην δράση θα συμμετέχουν συντονισμένα για πρώτη φορά τέσσερις ελεγκτικοί μηχανισμοί. Η Υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ανακοίνωσε ότι από τον επόμενο μήνα αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα μεικτών ελέγχων στις πόλεις και στα χωριά της χώρας.


Παράταση μέχρι τις 12 Μαΐου δίνει ο ΕΦΚΑ για την πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών του Μαρτίου

Αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο του ΕΦΚΑ τα ειδοποιητήρια με τις ασφαλιστικές εισφορές Μαρτίου 2017 για τους αγρότες. Στο μεταξύ παράταση, έως τις 12 Μαΐου, έδωσε η διοίκηση του Οργανισμού, καθώς η προθεσμία πληρωμής των εισφορών έληγε κανονικά την Παρασκευή (28 Απριλίου) και θα ήταν αδύνατον να πληρωθούν μέσα σε τρεις ημέρες. Η παράταση αφορά συνολικά 1,4 εκατομμύρια ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες. Σε δηλώσεις του ο διοικητής του ΕΦΚΑ, Αθανάσιος Μπακαλέξης, τόνισε ότι εφεξής οι αγρότες δεν θα παίρνουν ειδοποιητήρια.

12/5/2017


Περικοπή 60 τοις εκατό της σύνταξης από 1/1/2017 στους συνταξιούχους με αγροτικό εισόδημα που δεν ήταν ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ

Συζητήθηκε την Παρασκευή (28/4), στη Βουλή, ερώτηση  του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Εργασίας, για το θέμα των περικοπών των συντάξεων στους συνταξιούχους που διατηρούν αγροτικό εισόδημα.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,111328 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version