Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΟΓΑ

Βρέθηκαν 731 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 74

Β. Κεγκέρογλου: Να αυξηθεί το ρυθμιζόμενο οφειλόμενο ποσό στον ΕΦΚΑ Αγροτών

Mε ερώτηση του, προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να αυξηθεί το ρυθμιζόμενο οφειλόμενο ποσό στον ΕΦΚΑ Αγροτών, προκειμένου να μπορούν να συνταξιοδοτηθούν οι αγρότες με ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 4.000 Ευρώ.


ΟΓΑ: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα για τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και Αγροτικής Εστίας, θα μπορούν να παραλαμβάνουν από τα ΚΕΠ τα δελτία τους

ΟΓΑ: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα για τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και Αγροτικής Εστίας, θα μπορούν να παραλαμβάνουν από τα ΚΕΠ τα δελτία τους

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των δικαιούχων και των παρόχων για τα προγράμματα Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ έτους 2017. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού, η κλήρωση για την ανάδειξη δικαιούχων πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τον προγραμματισμό και με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Από σήμερα Τρίτη 1/8/2017 μέχρι και 7/9/2017 οι κληρωθέντες μπορούν να προσέρχονται σε οποιοδήποτε ΚΕΠ για να παραλάβουν τα δελτία τους.

7/9/2017


Πως γίνεται η εξαγορά χρόνου ασφάλισης για τους αγρότες

Όπως ορίζει εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας για την εξαγορά πλασματικού χρόνου ασφάλισης, το μηνιαίο αντίτιμο για την εξαγορά πλασματικού χρόνου, ειδικά για τους ασφαλισμένους του πρώην ΟΓΑ και νυν ΕΦΚΑ, για το 2017 ισούται με το 14% του μηνιαίου τους φορολογητέου εισοδήματος, με κατώτατο όριο τα 410,26 ευρώ. Στην περίπτωση που δηλώνει μηνιαίο εισόδημα άνω των 410,26 ευρώ, το ποσό της εξαγοράς αυξάνεται.


Από τον Αύγουστο θα ξεκινήσουν οι πληρωμές στους συνταξιούχους αγρότες που γεννήθηκαν το 1950 υποστηρίζει ο ΕΦΚΑ

Από την 1η Αυγούστου θα ξεκινήσει τελικά η καταβολή συντάξεων σε όσους αγρότες γεννήθηκαν το έτος 1950 (που έπρεπε κανονικά να πληρωθούν από την 1η Ιουλίου), υποστηρίζει η Διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ). Η ροή των πληρωμών θα ενταθεί τους μήνες Σεπτέμβριο έως και Δεκέμβριο 2017, με στόχο τέλος του έτους να έχει πληρωθεί το σύνολο των αιτούντων.


Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών Ιουνίου 2017 των αγροτών

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών Ιουνίου 2017 των αγροτών

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι έχουν αναρτηθεί οι εισφορές Ιουνίου 2017 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματικών, στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού.


Προστασία από τις κατασχέσεις των αναδρομικά καταβαλλόμενων συντάξεων ζητούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Να προστατευθούν από τις κατασχέσεις οι αναδρομικά καταβαλλόμενες συντάξεις, ζητούν 60 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή και την απευθύνουν στην υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.


Το Υπουργείο Εργασίας για την εκκαθάριση εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης

Αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα εκκαθάρισης των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης και για τη χρηματοδότησή τους, το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επισημαίνει τα εξής:


Οι αγρότες συμμετέχουν στα προγράμματα Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ εφόσον είναι ασφαλιστικά ενήμεροι και δεν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές

Τα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας για το 2017, παρουσιάστηκαν την Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017, σε συνέντευξη τύπου από την Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου και τον Διοικητή του ΟΓΑ κ. Στ. Πλιάκη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πρόνοιας κ. Δημήτρη Καρέλα και του Υποδιοικητή του ΟΓΑ κ. Νίκου Βιταντζάκη.


Aιτήσεις για συμμετοχή στα επιδοτούμενα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και εκδρομών Αγροτικής Εστίας

Aιτήσεις για συμμετοχή στα επιδοτούμενα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και εκδρομών Αγροτικής Εστίας

Από 7 Ιουλίου και μέχρι τις 25 Ιουλίου θα γίνονται οι αιτήσεις για τη συμμετοχή συνταξιούχων και ασφαλισμένων στα επιδοτούμενα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και εκδρομών της Αγροτικής Εστίας. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ΟΓΑ μέσω ΚΕΠ.

25/7/2017


Μ. Τζελέπης: Καταθέσαν αίτηση για συνταξιοδότηση αλλά παραμένουν απλήρωτοι

Με αφορμή την μη πληρωμή των υπό συνταξιοδότηση αγροτών και κτηνοτρόφων την 1η Ιουλίου του 2017, ο Βουλευτής Ν. Σερρών και Υπεύθυνος ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,3125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version