Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΦΚΑ

Βρέθηκαν 929 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | ... | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93

Πληρώθηκαν το επίδομα του ΟΓΑ οι τρίτεκνες και οι πολύτεκνες οικογένειες

Πιστώθηκαν τελικά χθες, Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, από τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), τα επιδόματα στις τρίτεκνες και στις πολύτεκνες οικογένειες συνολικού ύψους 3.874.992 ευρώ.


ΟΓΑ: Έως την τελευταία μέρα του 2012 η εξαργύρωση των εργόσημων

Έως την Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να εξαργυρώσουν το εργόσημο οι εργάτες γης προκειμένου να συμπληρώσουν για το έτος 2012 τις 150 μέρες εργασίας και άνω και, επομένως, να δικαιούνται βιβλιάριο υγείας από τον ΟΓΑ.


Διευκρινήσεις ΟΓΑ για τα νέα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης σε ειδικές κατηγορίες ασφαλισμένων

Διευκρινιστική εγκύκλιο δημοσιοποίησε ο ΟΓΑ σχετικά με τα νέα όρια ηλικίας όσον αφορά στη συνταξιοδότηση λόγω γήρατος. Επίσης στο ίδιο έγγραφο υπάρχουν διευκρινήσεις σχετικά με την διαχείριση των αιτήσεων συνταξιοδότησης των ασφαλισμένων του Οργανισμού οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει ασφαλιστικό χρόνο και σε φορείς κρατών μελών της Ε.Ε , του ΕΟΧ ,της Ελβετίας ή χώρας με την οποία ισχύει διμερής σύμβαση κοινωνικής ασφάλειας.


Παράταση μέχρι 14/12 στην απογραφή του ΟΓΑ

Παράταση της προθεσμίας απογραφής των συνταξιούχων του ΟΓΑ έως τις 14 Δεκεμβρίου, έδωσε η διοίκηση του ασφαλιστικού ταμείου, καθώς 40.000 δικαιούχοι – σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά – δεν απογράφηκαν μέχρι την 30η Νοεμβρίου που έληξε η απογραφή.

14/12/2012


Στη Βουλή το θέμα της καθυστέρησης εγγραφής νέων αγροτών στα μητρώα του ΟΓΑ

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας απηύθυναν 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τις καθυστερήσεις – όπως αναφέρουν του ΟΓΑ στην εγγραφή νέων αγροτών.


Την Δευτέρα 3/12 πληρωμές συντάξεων και δώρου από τον ΟΓΑ

Η σύνταξη μηνός Δεκεμβρίου 2012 και το Δώρο Χριστουγέννων θα καταβληθεί σε 784.797 συνταξιούχους του Ο.Γ.Α. με πίστωση στους Τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή λογαριασμούς ΕΛ.ΤΑ., που έχουν επιλέξει για την πληρωμή των συντάξεων, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, ανακοίνωσε ο ΟΓΑ.


Έρχεται… ανασχηματισμός στις διοικήσεις των εποπτευόμενων οργανισμών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Έρχεται… ανασχηματισμός στις διοικήσεις των εποπτευόμενων οργανισμών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Με νέα πρόσωπα στις επιτελικές τους θέσεις φαίνεται ότι θα συνεχίσουν για την επόμενη χρονιά οι εποπτευόμενοι οργανισμοί του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το τελευταίο διάστημα τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά ωστόσο αυτό που φαίνεται να έχει «κλειδώσει» για την θέση του Προέδρου του ΕΛΓΑ είναι του Λαρισαίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Βασίλη Έξαρχου, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον κ. Σαρρή. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου στην θέση του αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ, την θέση του κ. Χρ. Χατζηαντωνίου θα πάρει στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από την συμπρωτεύουσα, ο οποίος ωστόσο δεν είναι βουλευτής της παράταξης.


Δυο ακόμα ημέρες για την απογραφή των συνταξιούχων και επιδοματούχων του ΟΓΑ

Λήγει μεθαύριο, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, η διαδικασία της καταγραφής φυσικής παρουσίας όλων των συνταξιούχων και επιδοματούχων του ΟΓΑ. Μάλιστα σύμφωνα με όσα έχει ξεκαθαρίσει η διοίκηση του ΟΓΑ (σε αυτό αναφέρθηκε και σε συνέντευξή του στον ΑγροΤύπο ο Διοικητής του Οργανισμού, κ. Πέτρουλας), δεν πρόσκειται να δοθεί παράταση στην διαδικασία. Σύμφωνα με τις ενημερωτικές εγκυκλίους από την καταγραφή εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού οι οποίοι εισπράττουν εκεί τη σύνταξή τους. Αναλυτικά η τελευταία εγκύκλιος του ΟΓΑ αναφέρει:


Ενημέρωση ΟΓΑ για την καταγραφή Φυσικής Παρουσίας των Συνταξιούχων

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ενημερώνει ότι: H καταγραφή φυσικής παρουσίας των συνταξιούχων του ΟΓΑ ολοκληρώνεται την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012. Παράταση δεν θα δοθεί λόγω δεσμευτικών ημερομηνιών τεχνικής ολοκλήρωσης της καταγραφής.


Διευκρινήσεις ΟΓΑ για τα νέα όρια ηλικίας όσον αφορά στην ασφάλιση και συνταξιοδότηση των ασφαλισμένων

Διευκρινήσεις ΟΓΑ για τα νέα όρια ηλικίας όσον αφορά στην ασφάλιση και συνταξιοδότηση των ασφαλισμένων

Ανακοίνωση σχετικά με τα νέα όρια ηλικίας όσον αφορά στην ασφάλιση και συνταξιοδότηση των ασφαλισμένων του εξέδωσε ο ΟΓΑ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Οργανισμός, οι ασφαλισμένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης με έτος γέννησης το 1948 δικαιούνται σύνταξη λόγω γήρατος το έτος 2015, δηλαδή στο 67ο έτος της ηλικίας τους. Επίσης ανακοίνωση τονίζει ότι όσοι από τους γεννηθέντες το έτος 1948, καταβάλουν μέχρι «την 28-12-2012, προαιρετικά, με την ειδοποίηση που τους απεστάλη, την ασφαλιστική εισφορά του Β΄ εξαμήνου 2012, δεν θα τους αποσταλεί το Φεβρουάριο του έτους 2013 νέα ειδοποίηση καταβολής της εισφοράς αυτής».

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,5 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version