Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΟ Δήμητρα

Βρέθηκαν 305 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 31

ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: 150 νέοι γεωργοί επισκέφτηκαν τον Α.Σ.Κ. Φλαμουριάς

Ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναφορικά με την τυποποίηση και την εμπορία των οπωροκηπευτικών, επιδεικνύουν οι εκπαιδευόμενοι νέοι γεωργοί που επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της οργάνωσης παραγωγών «Α.Σ.Κ Φλαμουριάς», στα πλαίσια του προγράμματος εκπαίδευσης που υλοποιεί ο ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας.


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Με επιτυχία διεξάγονται οι εκπαιδευτικές επισκέψεις στον Α.Σ.Κ. Φλαμουριάς

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιούνται οι εκπαιδευτικές επισκέψεις  που διοργάνωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στην Αναγνωρισμένη Οργάνωση Παραγωγών στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κοινότητας (Α.Σ.Κ.) Φλαμουριάς.


Συνάντηση Τσιρώνη με αιγοπροβατοτρόφους της Θεσσαλίας για τις τιμές στο γάλα

Μετά την επιστολή της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας στην ηγεσία του ΥπΑΑΤ και του ΕΛΓΟ Δήμητρα, με αφορμή τις μειώσεις στις τιμές του αιγοπρόβειου γάλακτος που χρησιμοποιείται στο σύνολο του για την παρασκευή φέτας, εξέλιξη που αποδίδεται στις αθρόες εισαγωγές πρόβειου γάλακτος, ο αναπληρωτής Υπουργός αρμόδιος για την κτηνοτροφία, Γιάννης Τσιρώνης, καλεί το μεσημέρι της προσεχούς Τρίτης στο υπουργείο την διοίκηση της Ομοσπονδίας για να συζητήσουν από κοινού το παραπάνω πρόβλημα.


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Εκπαιδευτικές επισκέψεις Nέων Αγροτών σε φυτώρια στο Ριζάρι Έδεσσας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις – πρακτική άσκηση που διοργάνωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στα Φυτώρια Δημητριάδη που βρίσκονται στο Ριζάρι Έδεσσας.


Η Γεωργία Ακριβείας θέμα ημερίδας που έγινε στο Τμήμα Φυλλοβόλων Δένδρων Νάουσας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων Νάουσας του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης  & Φυτογενετικών Πόρων, ημερίδα με θέματα που αφορούν τη γεωργία ακριβείας. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Yara Ελλάς Α.Ε και είχε ως κεντρικούς ομιλητές το Δρ. Φραντζή Παπαδόπουλο (τακτικός ερευνητής του Ινστιτούτου Εδαφοϋδατικών Πόρων Θεσσαλονίκης) και το Δρ. Αθανάσιο Γκέρτση (Καθηγητής στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης).


Κινητοποιήσεις από εργαζομένους στον ΕΛΓΟ Δήμητρα, στον αέρα τα προγράμματα κατάρτισης Νέων Αγροτών

Με υψηλούς τόνους και ανταλλαγή βαριών χαρακτηρισμών πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΟ Δήμητρα, το οποίο είχε στην ημερήσια διάταξη μεταξύ άλλων τη θέσπιση Κανονισμού Προσωπικού.


Ο ΕΛΓΟ καλεί τους Νέους Αγρότες να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους υλοποίησης για τα μαθήματά τους, δείτε τα ονόματα και τα τηλέφωνά τους

Ο ΕΛΓΟ καλεί τους Νέους Αγρότες να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους υλοποίησης για τα μαθήματά τους, δείτε τα ονόματα και τα τηλέφωνά τους

Να επικοινωνήσουν με τους περιφερειακούς υπεύθυνους υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης καλούνται οι Νέοι Αγρότες, που εντάχθηκαν στο πλαίσιο της 2ης Προκήρυξης του Μέτρου 112 (ΠΑΑ 2007-2013), από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα, ώστε εφόσον γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις να ξεκινήσουν τα μαθήματα κατάρτισης διάρκειας 150 ωρών. Ο ΑγροΤύπος παρέλαβε από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα λίστα με τα ονόματα και τα τηλέφωνα των υπεύθυνων για τα προγράμματα κατάρτισης του 2017, την οποία και σας την παρουσιάζει.


Τους άξονες του Νέου Εθνικού Προγράμματος Μελισσοκομίας συζήτησε με τους επιστημονικούς φορείς ο Γ. Τσιρώνης

Χθες 20 Απριλίου, παρουσία του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη, έγινε ευρεία σύσκεψη στο κεντρικό κτήριο του ΥπΑΑΤ, με την συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των επιστημονικών φορέων της χώρας που ασχολούνται με την έρευνα στο θέμα της μελισσοκομίας, με σκοπό να συζητηθούν οι άξονες του Νέου Εθνικού Προγράμματος Μελισσοκομίας.


Σε κατάληψη του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ προχώρησαν οι εργαζόμενοι

Υπό κατάληψη τελεί από σήμερα με σχεδόν ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ με αίτημα την υπογραφή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.


Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ σε κοινοτικό πρόγραμμα προώθησης της φέτας και καλεί τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να συμμετάσχουν στο εταιρικό σχήμα

Ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ πρόκειται να υποβάλει πρόταση για έγκριση συμμετοχής  σε δύο  συγχρηματοδοτούμενα από την ΕΕ  προγράμματα  στις 20 Απριλίου 2017 που αφορούν  την προβολή -  προώθηση της Φέτας στην εσωτερική αγορά και σε Τρίτες Χώρες και καλεί, όσους  φορείς  επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εταιρικό σχήμα  να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή, 7 Απριλίου.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,25 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version