Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΟ Δήμητρα

Βρέθηκαν 311 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 32

Προσλήψεις 8 ατόμων ανακοίνωσε ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο ΕΛ.Γ.Ο. - ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ) Ιωαννίνων και Λάρισας με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Υπογράφηκε η απόφαση για το πρόγραμμα κατάρτισης Νέων Αγροτών της φυτικής παραγωγής στην ΠΕ Ροδόπης

Ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ η έγκριση του Προγράμματος Κατάρτισης με τίτλο «Φυτική Παραγωγή» και κωδ. 444, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο: «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Νέων Γεωργών 2ης Προκήρυξης του Μέτρου 112, όπως αυτοί εντάχθηκαν στο ΠΑΑ 2007-13 και συνεχίζονται ως ανειλημμένες υποχρεώσεις στο Μέτρο 06 του ΠΑΑ 2014-20».


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Σκύδρας: Ενημέρωση Νέων Γεωργών για διαδικασίες πιστοποίησης και ποιοτικές προδιαγραφές αγροτικών προϊόντων

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις - πρακτική άσκηση που διοργάνωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στην εταιρεία Novaplan.


ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ Σκύδρας: Επίσκεψη νέων κτηνοτρόφων σε κέντρο επεξεργασίας κρέατος

Ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας αναφέρει τα εξής:


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Γνωριμία νέων αγροτών της Πέλλας με την καπνοκαλλιέργεια

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης των νέων γεωργών στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο: «Δράσεις κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις» δύο τμήματα εκπαιδευόμενων επισκέφτηκαν τα αγροτεμάχια και τις εγκαταστάσεις  του καπνοπαραγωγού Παντελίδη Γεωργίου, στην περιοχή Εξαπλατάνου - Ν. Πέλλας.


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Εκπαιδευτικές επισκέψεις στα Ψυγεία-Διαλογητήρια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκύδρας η ΑΘΗΝΑ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον  ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις  που διοργάνωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στα Ψυγεία-Διαλογητήρια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκύδρας η «ΑΘΗΝΑ».


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: 150 νέοι γεωργοί επισκέφτηκαν τον Α.Σ.Κ. Φλαμουριάς

Ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναφορικά με την τυποποίηση και την εμπορία των οπωροκηπευτικών, επιδεικνύουν οι εκπαιδευόμενοι νέοι γεωργοί που επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της οργάνωσης παραγωγών «Α.Σ.Κ Φλαμουριάς», στα πλαίσια του προγράμματος εκπαίδευσης που υλοποιεί ο ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας.


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Με επιτυχία διεξάγονται οι εκπαιδευτικές επισκέψεις στον Α.Σ.Κ. Φλαμουριάς

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιούνται οι εκπαιδευτικές επισκέψεις  που διοργάνωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στην Αναγνωρισμένη Οργάνωση Παραγωγών στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κοινότητας (Α.Σ.Κ.) Φλαμουριάς.


Συνάντηση Τσιρώνη με αιγοπροβατοτρόφους της Θεσσαλίας για τις τιμές στο γάλα

Μετά την επιστολή της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας στην ηγεσία του ΥπΑΑΤ και του ΕΛΓΟ Δήμητρα, με αφορμή τις μειώσεις στις τιμές του αιγοπρόβειου γάλακτος που χρησιμοποιείται στο σύνολο του για την παρασκευή φέτας, εξέλιξη που αποδίδεται στις αθρόες εισαγωγές πρόβειου γάλακτος, ο αναπληρωτής Υπουργός αρμόδιος για την κτηνοτροφία, Γιάννης Τσιρώνης, καλεί το μεσημέρι της προσεχούς Τρίτης στο υπουργείο την διοίκηση της Ομοσπονδίας για να συζητήσουν από κοινού το παραπάνω πρόβλημα.


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Εκπαιδευτικές επισκέψεις Nέων Αγροτών σε φυτώρια στο Ριζάρι Έδεσσας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις – πρακτική άσκηση που διοργάνωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στα Φυτώρια Δημητριάδη που βρίσκονται στο Ριζάρι Έδεσσας.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,34375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version