Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΟ Δήμητρα

Βρέθηκαν 288 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 29

Παραμένει η ειδική εισφορά στο κρέας προς τον ΕΛΓΟ-Δήμητρα

Παραμένει η ειδική εισφορά στο κρέας προς τον ΕΛΓΟ-Δήμητρα

Διατηρείται η ειδική εισφορά 0,2% προς ΕΛΓΟ-Δήμητρα που επιβάλλεται στην ανά κιλό αξία όλων των ειδών κρέατος, παρά τα αιτήματα των υπόχρεων για κατάργησή της. Αυτό προκύπτει από σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπογράφουν ο Βαγγέλης Αποστόλου, η Κατερίνα Παπανάτσιου και ο Γιάννης Τσιρώνης. Τα έσοδα από την ειδική εισφορά διαχειρίζονται από τον ΕΛΓΟ - Δήμητρα και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη διενέργεια ελέγχων και τη διασφάλιση της ιχνηλασιμότητας με σκοπό την παρεμπόδιση της παραπλάνησης του καταναλωτή.


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Εκθέσεις αξιολόγησης νέων ποικιλιών φυλλοβόλων οπωροφόρων δένδρων για τα έτη 2015-2016

Ανακοίνωση που εξέδωσε το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων – Τμήμα Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δέντρων Νάουσας του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, αναφέρονται τα εξής:


Ημερίδα για την καλλιέργεια βαμβακιού και καλαμποκιού

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Μακροχωρίου Ημαθίας και ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών του Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση – ημερίδα με θέμα: «Νέα δεδομένα στην καλλιέργεια βαμβακιού και καλαμποκιού».


Ημερίδα του οLIVE CLIMA στην Χαλκιδική

Ημερίδα του οLIVE CLIMA στην Χαλκιδική

Στις 2 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 16:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορμύλιας Χαλκιδικής, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στο πλαίσιο του έργου «Εφαρμογή νέων καλλιεργητικών πρακτικών στην Ελαιοκομία με στόχο τον μετριασμό των επιπτώσεων και την προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή» (oLIVE CLIMA) από το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων (τμήμα Εγγείων Βελτιώσεων Θεσσαλονίκης) του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού - ΔΗΜΗΤΡΑ.


Σε 13 κομμάτια θα διασπαστεί ο ΕΛΓΟ Δήμητρα, αντιδρούν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού

Σε 13 κέντρα (όσες και οι Περιφέρειες της χώρας) θα διασπαστεί ο ΕΛΓΟ Δήμητρα. Αυτό περιλαμβάνει το σχέδιο λειτουργίας που παρουσίασε στο Διοικητικό Συμβούλιο, πριν 15 ημέρες, ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Γεώργιος Καρέτσος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Βλάχος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόταση της διοίκησης, το μεγαλύτερο μέρος της πιστοποίησης, των ελέγχων (ισοζύγια κ.α.) και της εκπαίδευσης θα γίνεται σε περιφερειακό επίπεδο. Σε πρώτη φάση μένει εκτός της «αποκέντρωσης» η έρευνα αλλά αυτό θα μπορούσε να γίνει στην επόμενη φάση. Βέβαια το ερώτημα είναι μετά την «αποκέντρωση» των υπηρεσιών και αφού όλες τις λειτουργίες θα τις κάνουν οι περιφερειακές δομές ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες της κεντρικής διοίκησης. Σε αυτό το σχέδιο πάντως αντιδρούν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό που υποστηρίζουν ότι θα τον οδηγήσει σε διάλυση.


Ημερίδα για φυτοπροστασία ακτινιδιάς και πυρηνόκαρπων στη Νάουσα

Το Τμήμα Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων Νάουσας του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε ημερίδα με θέμα: «Φυτοπροστασία πυρηνοκάρπων – ακτινιδιάς», που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του στη Νάουσα, την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10:30 – 14:00.


Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη: Ένοχος ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων

Ένοχος για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση, κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ενώ αθωώθηκαν η υπεύθυνη της εστίας και ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης.


Δωρεάν σεμινάρια αμπελουργίας από τον ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ στη Δράμα

Τετραήμερο δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο για την καλλιέργεια της αμπέλου, διοργανώνει το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, σε συνεργασία με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας, στη Δράμα, στις 8/12/2016.


Συναντήσεις της Προέδρου του ΙΓΕ με την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας και την διοίκηση του Τεγεατικού Συνδέσμου

Σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) κα Άννα – Μαρία Γιάντση και ο αντιπρόεδρος κος Δημήτριος Πετροπουλάκης, συναντήθηκαν τη Τετάρτη (26/10) στις εγκαταστάσεις της αντιπεριφέρειας Λακωνίας με την αντιπεριφερειάρχη κα Αδαμαντίας Τζανετέα.


Αγροτικές Σχολές σε κάθε πρωτεύουσα νομού ζήτησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Δημαράς, στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Συνάντηση - συνεργασία με τον πρόεδρο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» κ. Γ. Καρέτσο, πραγματοποίησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος των Οικολόγων Πράσινων κ. Γιώργος Δημαράς. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη στήριξη και τον εκσυγχρονισμό της εκπαίδευσης των νέων αγροτών.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,578125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version