Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΟ Δήμητρα

Βρέθηκαν 317 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 32

Ημερίδες πραγματοποιεί η Διεπαγγελματική και ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για τη βαμβακοκαλλιέργεια

Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος και ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ (Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών - Εθνικό Κέντρο Ποιοτικού Ελέγχου Ταξινόμησης και Τυποποίησης Βάμβακος), διοργανώνουν την 2η ετήσια ημερίδα για την Ποιότητα του Ελληνικού Βαμβακιού με θέμα: «Αύξηση της αξίας της βαμβακοκαλλιέργειας».


Γ. Καρασμάνης: Να παραμείνει σε πλήρη αυτονομία το Ινστιτούτο Κτηνοτροφίας Γιαννιτσών

Με αφορμή το σχέδιο Νόμου που βρίσκεται σε διαβούλευση και αφορά το νέο οργανόγραμμα του Οργανισμού ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, με το οποίο επιχειρείται η συγχώνευση, στην ουσία κατάργηση του Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής Γιαννιτσών (πρώην Ινστιτούτο Κτηνοτροφίας) - το μοναδικό σε Πανελλαδικό επίπεδο Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής - στο νεοσυσταθέν Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών και Επιστήμης των Ζώων με έδρα τη Θέρμη Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Καρασμάνης, κατέθεσε σχετική Ερώτηση στη Βουλή.


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Εκπαιδεύσεις παραγωγών πυρηνοκάρπων της Κύπρου

ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Εκπαιδεύσεις παραγωγών πυρηνοκάρπων της Κύπρου

Η ερευνήτρια του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ Δρ. Παυλίνα Δρογούδη, του Τμήματος Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων Νάουσας, εκπαίδευσε παραγωγούς και γεωπόνους στην Κύπρο, στο πλαίσιο τριήμερης κατάρτισης, που διοργάνωσε το Τμήμα Γεωργίας της Κύπρου. Το τριήμερο σεμινάριο εστίασε σε θέματα συσσώρευσης ψύχους, ποικιλιών, καλλιεργητικών πρακτικών και ίωσης σάρκα και πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2017 στη Λεμεσό στο πλαίσιο του προγράμματος «Δράσεις επαγγελματικής κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων» του ΠΑΑ 2014-2020».


Σε διαβούλευση το Σχέδιο Νόμου για την λειτουργία του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, σπάει σε επτά ενότητες ο Οργανισμός

Σε διαβούλευση έβαλε το ΥπΑΑΤ το Σχέδιο Νόμου που αφορά την οργάνωση και λειτουργία του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ. Καινοτομία του προσχεδίου αποτελεί η περιφερειακή διάρθρωση του Οργανισμού, καθώς όλες οι περιφερειακές οργανικές μονάδες με βάση την έδρα τους εντάσσονται σε επτά ενότητες.


Ενημερωτική εκδήλωση για την οικοτεχνία και την παρασκευή παραδοσιακών προϊόντων στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Σκύδρας

Το κέντρο εκπαίδευσης και κατάρτισης του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα (ΠΕ) Πέλλας και τον Δήμο Σκύδρας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του όσο αφορά την κατάρτιση και ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική-ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Οικοτεχνία - Παρασκευή Παραδοσιακών Προϊόντων».


Σε προσλήψεις 21 ατόμων προχωρά ο ΕΛΓΟ Δήμητρα

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ - Δήμητρα εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη 21 συμβάσεων μίσθωσης έργου με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού – Δήμητρα για την υλοποίηση του Έργου «Λειτουργία Εθνικού Δικτύου Παρακολούθησης και καταγραφής της ποσότητας (ποτάμια) και ποιότητας (ποτάμια και λίμνες) των επιφανειακών υδάτων της χώρας, που αφορούν αντικείμενα που ομαδοποιούνται στις ακόλουθες τρεις κατηγορίες:


Προσλήψεις 8 ατόμων ανακοίνωσε ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο ΕΛ.Γ.Ο. - ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ) Ιωαννίνων και Λάρισας με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Υπογράφηκε η απόφαση για το πρόγραμμα κατάρτισης Νέων Αγροτών της φυτικής παραγωγής στην ΠΕ Ροδόπης

Ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ η έγκριση του Προγράμματος Κατάρτισης με τίτλο «Φυτική Παραγωγή» και κωδ. 444, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο: «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Νέων Γεωργών 2ης Προκήρυξης του Μέτρου 112, όπως αυτοί εντάχθηκαν στο ΠΑΑ 2007-13 και συνεχίζονται ως ανειλημμένες υποχρεώσεις στο Μέτρο 06 του ΠΑΑ 2014-20».


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Σκύδρας: Ενημέρωση Νέων Γεωργών για διαδικασίες πιστοποίησης και ποιοτικές προδιαγραφές αγροτικών προϊόντων

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις - πρακτική άσκηση που διοργάνωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στην εταιρεία Novaplan.


ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ Σκύδρας: Επίσκεψη νέων κτηνοτρόφων σε κέντρο επεξεργασίας κρέατος

Ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας αναφέρει τα εξής:

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,515625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version