Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΟ Δήμητρα

Βρέθηκαν 284 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 29

Σε 13 κομμάτια θα διασπαστεί ο ΕΛΓΟ Δήμητρα, αντιδρούν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού

Σε 13 κέντρα (όσες και οι Περιφέρειες της χώρας) θα διασπαστεί ο ΕΛΓΟ Δήμητρα. Αυτό περιλαμβάνει το σχέδιο λειτουργίας που παρουσίασε στο Διοικητικό Συμβούλιο, πριν 15 ημέρες, ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Γεώργιος Καρέτσος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Βλάχος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόταση της διοίκησης, το μεγαλύτερο μέρος της πιστοποίησης, των ελέγχων (ισοζύγια κ.α.) και της εκπαίδευσης θα γίνεται σε περιφερειακό επίπεδο. Σε πρώτη φάση μένει εκτός της «αποκέντρωσης» η έρευνα αλλά αυτό θα μπορούσε να γίνει στην επόμενη φάση. Βέβαια το ερώτημα είναι μετά την «αποκέντρωση» των υπηρεσιών και αφού όλες τις λειτουργίες θα τις κάνουν οι περιφερειακές δομές ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες της κεντρικής διοίκησης. Σε αυτό το σχέδιο πάντως αντιδρούν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό που υποστηρίζουν ότι θα τον οδηγήσει σε διάλυση.


Ημερίδα για φυτοπροστασία ακτινιδιάς και πυρηνόκαρπων στη Νάουσα

Το Τμήμα Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων Νάουσας του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε ημερίδα με θέμα: «Φυτοπροστασία πυρηνοκάρπων – ακτινιδιάς», που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του στη Νάουσα, την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10:30 – 14:00.


Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη: Ένοχος ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων

Ένοχος για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση, κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ενώ αθωώθηκαν η υπεύθυνη της εστίας και ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης.


Δωρεάν σεμινάρια αμπελουργίας από τον ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ στη Δράμα

Τετραήμερο δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο για την καλλιέργεια της αμπέλου, διοργανώνει το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, σε συνεργασία με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας, στη Δράμα, στις 8/12/2016.


Συναντήσεις της Προέδρου του ΙΓΕ με την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας και την διοίκηση του Τεγεατικού Συνδέσμου

Σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) κα Άννα – Μαρία Γιάντση και ο αντιπρόεδρος κος Δημήτριος Πετροπουλάκης, συναντήθηκαν τη Τετάρτη (26/10) στις εγκαταστάσεις της αντιπεριφέρειας Λακωνίας με την αντιπεριφερειάρχη κα Αδαμαντίας Τζανετέα.


Αγροτικές Σχολές σε κάθε πρωτεύουσα νομού ζήτησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Δημαράς, στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Συνάντηση - συνεργασία με τον πρόεδρο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» κ. Γ. Καρέτσο, πραγματοποίησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος των Οικολόγων Πράσινων κ. Γιώργος Δημαράς. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη στήριξη και τον εκσυγχρονισμό της εκπαίδευσης των νέων αγροτών.


Με τους επικεφαλής του ΕΛΓ0 - ΔΗΜΗΤΡΑ συναντήθηκε η βουλευτής Ν. Καρδίτσας, Παναγιώτα Βράντζα, στο επίκεντρο το πρόβλημα των ελληνοποιήσεων

Συνάντηση με τους επικεφαλής του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛ.Γ.Ο.) «Δήμητρα» είχε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου η Βουλευτής Καρδίτσας και Κτηνίατρος Παναγιώτα Βράντζα. Συγκεκριμένα, η κ. Βράντζα συνάντησε τον Πρόεδρο του Οργανισμού, κ. Καρέτσο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Βλάχο, καθώς και τον Γενικό Διευθυντή Διασφάλισης Ποιότητας, κ. Φωτόπουλο.


Το ΥπΑΑΤ παραχωρεί κτήριο του ΕΛΓΟ Δήμητρα στο Δήμο Κέρκυρας που στεγάζεται παιδικός Σταθμός

Το ΥπΑΑΤ παραχωρεί κτήριο του ΕΛΓΟ Δήμητρα στο Δήμο Κέρκυρας που στεγάζεται παιδικός Σταθμός

Άμεσα αναμένεται να υπογραφεί από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου η παραχώρηση του κτηρίου που στεγάζεται ο Δ΄ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κέρκυρας στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Κέρκυρας. Αυτό απάντησε ο κ. Αποστόλου στη βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη κατά τη συζήτηση της Επίκαιρής Ερώτησής στη Βουλή (13/10) με θέμα «Παραχώρηση στο Δήμο Κέρκυρας του κτηρίου που στεγάζεται ο Δ΄ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός».


Εκδήλωση από τον ΕΛΓΟ - Δήμητρα για την καλλιέργεια της κρανιάς στη Δράμα

Ενημερωτική ημερίδα για τις δυνατότητες και προοπτικές της καλλιέργειας της κρανιάς στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας, διοργανώνει το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας, του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, σε συνεργασία με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας, στη Δράμα.


Ο ΑγροΤύπος στο Metropolitan Expo για τις εκθέσεις Meat Days 2016 και Mini Market & Περίπτερο

Ο ΑγροΤύπος στο Metropolitan Expo για τις εκθέσεις Meat Days 2016 και Mini Market  & Περίπτερο

Την Εκθεση Meat Days 2016 που διεξήχθη από 30/9 έως 2/10 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος επισκέφθηκε ο ΑγροΤύπος, ο οποίος ήταν χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης. Παράλληλα με την έκθεση για τους εκπροσώπους του κλάδου του κρέατος διεξήχθη και η Dairy Expo 2016 για τον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων. Ο ΑγροΤύπος έδωσε το «παρών» στους χώρους που φιλοξενήθηκαν οι εκθέτες καθώς και στην 4η Επιστημονική Ημερίδα Γαλακτοκομίας και Τυροκομίας που διεξήχθη το Σάββατο 1/10 σε συνδιοργάνωση με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων και το Τμήμα Γάλακτος Ιωαννίνων του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version