Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΟ Δήμητρα

Βρέθηκαν 333 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 34

Στην τσιμπίδα των ελεγκτικών Αρχών εταιρεία που έκανε παράνομες εισαγωγές ρουμάνικων αρνιών

Στο πλαίσιο υλοποίησης κοινού επιχειρησιακού σχεδίου για την παράνομη εισαγωγή και διακίνηση προϊόντων η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος (Υ.Ο.Α.Β.Ε.) με τη συνδρομή της Δ/νσης Διαχείρισης Ελέγχων Γάλακτος και Κρέατος του ΕΛ.Γ.Ο. και του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης του Παραεμπορίου (ΣΥΚΑΠ), την 28η/3/2018 πραγματοποίησε έλεγχο στην εταιρεία με την επωνυμία «Greek’s Bulls Single Member PC» με ΑΦΜ 800493418/ΔΟY Βέροιας, με κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο ζώντων ζώων και έδρα στον Σχοινά Αλεξάνδρειας, όπου διαπιστώθηκε πως για την τελευταία διετία δεν εξέδωσε φορολογικά παραστατικά συνολικής καθαρής αξίας 418.087,60 ευρώ, που αφορούν παράνομες εισαγωγές ζώντων αμνών (αρνιών) από τη Ρουμανία και εμπόριο ελληνικών και ρουμάνικων νωπών αμνών.


Περιφέρεια Κρήτης: Σύσκεψη για αξιοποίηση της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς

Για συντονισμένη προσπάθεια της Περιφέρειας Κρήτης και των αρμόδιων Υπουργείων με στόχο την αξιοποίηση της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, με αφορμή τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε για το θέμα κεντρικό κτίριο της Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο, με τη συμμετοχή του Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Χαράλαμπου Κασίμη και θεσμικών εκπροσώπων.


Νίκος Παλάσκας: Τα περσινά υψηλά αποθέματα Φέτας και οι εισαγωγές ευθύνονται για την κατρακύλα τιμών στο γάλα

Νίκος Παλάσκας: Τα περσινά υψηλά αποθέματα Φέτας και οι εισαγωγές ευθύνονται για την κατρακύλα τιμών στο γάλα

«Το πρόβλημα με τις τιμές στο αιγοπρόβειο γάλα που κατρακυλούν ιδίως το 2018 σχετίζεται απόλυτα με τις περσινές αθρόες εισαγωγές από το εξωτερικό. Οι εισαγωγές αυτές έγιναν κυρίως την περίοδο από το Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο και όπως έχει καταγγείλει η Ομοσπονδία μας πολύ προϊόν χρησιμοποιήθηκε για την Παρασκευή ΠΟΠ προϊόντων», δήλωσε μιλώντας στον ΑγροΤύπο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Νίκος Παλάσκας.


Βαγγέλης Αποστόλου: Από τα στοιχεία και τους ελέγχους του ΕΛΓΟ δεν προκύπτει χρήση εισαγόμενου γάλακτος σε ΠΟΠ προϊόντα

Βαγγέλης Αποστόλου: Από τα στοιχεία και τους ελέγχους του ΕΛΓΟ δεν προκύπτει χρήση εισαγόμενου γάλακτος σε ΠΟΠ προϊόντα

«Οι παραγόμενες ποσότητες πρόβειου και γίδινου γάλακτος στη χώρα μας ανταποκρίνονται ως προς την επάρκειά τους στην παραγωγή των προϊόντων ΠΟΠ της αντίστοιχης περιόδου, ενώ από τα στοιχεία και από τους ελέγχους του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ δεν προκύπτει η χρήση εισαγόμενου γάλακτος σε ΠΟΠ προϊόντα». Αυτό μεταξύ άλλων υποστηρίζει σε έγγραφη απάντησή του σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Άρτας της ΝΔ, Γιώργου Στύλιου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.


Να ολοκληρωθούν τα προγράμματα προώθησης της φέτας στο εξωτερικό ζητούν οι φορείς γαλακτοκομικού κλάδου από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Σε επιστολή τους οι φορείς των κτηνοτρόφων, τυροκόμων και γαλακτοβιομηχανιών, ζητούν την ολοκλήρωση των προγραμμάτων προώθησης της φέτας στο εξωτερικό από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.


Θ. Καράογλου: Δόθηκε αμοιβή 3.000 ευρώ για δουλειά δύο ημερών στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Περίπτωση διασπάθισης δημοσίου χρήματος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε «δικά της» παιδιά αποκαλύπτει ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Θεόδωρος Καράογλου. Όπως αποκαλύπτει ο βουλευτής για τις ανάγκες της κεντρικής υπηρεσίας του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ έδωσαν αμοιβή 3.000 ευρώ συν ΦΠΑ για δουλειά δύο ημερών στον δικηγόρο Διονύση Τεμπονέρα.


Σεμινάριο τυροκομίας διοργανώνει το Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ Δράμας στις 3 Μαρτίου

Τετράωρο δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο τυροκομίας, για τριάντα (30) καταρτιζόμενους, διοργανώνει το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, στη Δράμα.


Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι 6 Μαρτίου το σχέδιο νόμου για τον ΕΛΓΟ

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελος Αποστόλου, έθεσε σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Ελληνικός Οργανισμός Αγροτικής Έρευνας, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης (ΕΛΓΟ)» και καλεί κάθε κοινωνικό εταίρο και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει καταθέτοντας τις προτάσεις του προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του νομοσχεδίου. Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την 6/3/2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00. Όπως φαίνεται η επωνυμία του Οργανισμού αλλάζει από ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ σε ΕΛΓΟ. Όπως αναφέρει το σχέδιο νόμου, αποστολή του Οργανισμού θα είναι η αγροτική έρευνα και η αγροτική επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση που απαιτείται για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του αγροτικού τομέα, καθώς και η διασφάλιση της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων, ο έλεγχος της παραγωγής και ποιότητας, της προέλευσης και της διακίνησης των αγροτικών προϊόντων.

6/3/2018


Ανάγκη διασύνδεσης της Τράπεζας Διατήρησης Γενετικού Υλικού με τις τράπεζες που διατηρούν Πανεπιστημιακά και Ερευνητικά Ιδρύματα

Ανάγκη διασύνδεσης της Τράπεζας Διατήρησης Γενετικού Υλικού με τις τράπεζες που διατηρούν Πανεπιστημιακά και Ερευνητικά Ιδρύματα

Η θεσμοθέτηση της λειτουργίας της Τράπεζας Διατήρησης Γενετικού Υλικού (ΤΔΓΥ) έχει νομοθετικά κενά και θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος διασύνδεσής της με τις τράπεζες που διατηρούν Πανεπιστημιακά και Ερευνητικά Ιδρύματα. Αυτά τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Γ. Καρέτσος, στην ημερίδα του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. με θέμα: «Τράπεζα Διατήρησης Γενετικού Υλικού. Ρόλος και Υπεραξία Φυτικών Προϊόντων».


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Τι αποφασίστηκε στην σύσκεψη για τις προοπτικές ανάπτυξης του Ινστιτούτου Ζωικής Παραγωγής στα Γιαννιτσά

Ευρεία σύσκεψη για τις προοπτικές ανάπτυξης του Ινστιτούτου Ζωικής Παραγωγής του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018, στην Παραλίμνη Γιαννιτσών, με πρωτοβουλία της Διοίκησης του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη, μέχρι το Πάσχα θα κατατεθούν όλες οι εισηγήσεις και προτάσεις και μέχρι τον Ιούνιο θα εκπονηθεί η τελική μελέτη.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version