Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΟ Δήμητρα

Βρέθηκαν 301 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 31

Η Γεωργία Ακριβείας θέμα ημερίδας που έγινε στο Τμήμα Φυλλοβόλων Δένδρων Νάουσας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων Νάουσας του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης  & Φυτογενετικών Πόρων, ημερίδα με θέματα που αφορούν τη γεωργία ακριβείας. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Yara Ελλάς Α.Ε και είχε ως κεντρικούς ομιλητές το Δρ. Φραντζή Παπαδόπουλο (τακτικός ερευνητής του Ινστιτούτου Εδαφοϋδατικών Πόρων Θεσσαλονίκης) και το Δρ. Αθανάσιο Γκέρτση (Καθηγητής στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης).


Κινητοποιήσεις από εργαζομένους στον ΕΛΓΟ Δήμητρα, στον αέρα τα προγράμματα κατάρτισης Νέων Αγροτών

Με υψηλούς τόνους και ανταλλαγή βαριών χαρακτηρισμών πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΟ Δήμητρα, το οποίο είχε στην ημερήσια διάταξη μεταξύ άλλων τη θέσπιση Κανονισμού Προσωπικού.


Ο ΕΛΓΟ καλεί τους Νέους Αγρότες να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους υλοποίησης για τα μαθήματά τους, δείτε τα ονόματα και τα τηλέφωνά τους

Ο ΕΛΓΟ καλεί τους Νέους Αγρότες να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους υλοποίησης για τα μαθήματά τους, δείτε τα ονόματα και τα τηλέφωνά τους

Να επικοινωνήσουν με τους περιφερειακούς υπεύθυνους υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης καλούνται οι Νέοι Αγρότες, που εντάχθηκαν στο πλαίσιο της 2ης Προκήρυξης του Μέτρου 112 (ΠΑΑ 2007-2013), από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα, ώστε εφόσον γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις να ξεκινήσουν τα μαθήματα κατάρτισης διάρκειας 150 ωρών. Ο ΑγροΤύπος παρέλαβε από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα λίστα με τα ονόματα και τα τηλέφωνα των υπεύθυνων για τα προγράμματα κατάρτισης του 2017, την οποία και σας την παρουσιάζει.


Τους άξονες του Νέου Εθνικού Προγράμματος Μελισσοκομίας συζήτησε με τους επιστημονικούς φορείς ο Γ. Τσιρώνης

Χθες 20 Απριλίου, παρουσία του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη, έγινε ευρεία σύσκεψη στο κεντρικό κτήριο του ΥπΑΑΤ, με την συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των επιστημονικών φορέων της χώρας που ασχολούνται με την έρευνα στο θέμα της μελισσοκομίας, με σκοπό να συζητηθούν οι άξονες του Νέου Εθνικού Προγράμματος Μελισσοκομίας.


Σε κατάληψη του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ προχώρησαν οι εργαζόμενοι

Υπό κατάληψη τελεί από σήμερα με σχεδόν ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ με αίτημα την υπογραφή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.


Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ σε κοινοτικό πρόγραμμα προώθησης της φέτας και καλεί τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να συμμετάσχουν στο εταιρικό σχήμα

Ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ πρόκειται να υποβάλει πρόταση για έγκριση συμμετοχής  σε δύο  συγχρηματοδοτούμενα από την ΕΕ  προγράμματα  στις 20 Απριλίου 2017 που αφορούν  την προβολή -  προώθηση της Φέτας στην εσωτερική αγορά και σε Τρίτες Χώρες και καλεί, όσους  φορείς  επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εταιρικό σχήμα  να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή, 7 Απριλίου.


ΕΛΓΟ Δήμητρα: Διευκρινήσεις για σεμινάρια Νέων Αγροτών και φορείς πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων

ΕΛΓΟ Δήμητρα: Διευκρινήσεις για σεμινάρια Νέων Αγροτών και φορείς πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων

Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας - όπως είχε αναφέρει παλαιότερο ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου - αναμένεται να ξεκινήσουν τα μαθήματα της κατάρτισης των Νέων Αγροτών, προκειμένου να συμπληρώσουν τις 150 ώρες που απαιτούνται για την πληρωμή των δόσεων του πριμ. Αυτό δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ Δήμητρα κ. Γεώργιος Καρέτσος. Αναφερόμενος στη συνάντηση της Τετάρτης, 29 Μαρτίου, με τους φορείς πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων, για την πρόσφατη εισήγηση στην αρμόδια επιτροπή του ΥπΑΑΤ που είχε δημοσιευθεί στη Διαύγεια, ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ Δήμητρα τόνισε ότι «η συνάντηση έγινε σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν οι ρόλοι τους καθενός. Συμμετείχαν όλοι οι φορείς πιστοποίησης. Κατά την συζήτηση τονίστηκε ότι ο ρόλος του Οργανισμού είναι να κάνει εισηγήσεις προς το ΥπΑΑΤ και από εκεί θα παρθούν οι αποφάσεις».


Νέα σύσκεψη του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ την Παρασκευή για την εισήγησή του στο ΥπΑΑΤ για τους φορείς πιστοποίησης βιολογικών

Με εκπροσώπους των φορέων πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων πραγματοποίησε συνάντηση η διοίκηση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ την Τετάρτη 29 Μαρτίου, αναφορικά με την πρόσφατη εισήγηση στην αρμόδια επιτροπή του ΥπΑΑΤ που είχε δημοσιευθεί στη Διαύγεια με θέμα: «Έκδοση αιτιολογημένης γνώμης του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για την επιβολή κυρώσεων σε Οργανισμούς Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και αναμένονται πλέον εξελίξεις στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ την Παρασκευή 31 Μαρτίου όπου θα αποφασιστεί εάν ο Οργανισμός θα επιμείνει στην αρχική εισήγησή του.


ΕΛΓΟ Δήμητρα: επιβολή κυρώσεων σε Οργανισμούς Ελέγχου και Πιστοποίησης βιολογικών

Στον διαδικτυακό τόπο Διαύγεια δημοσιεύθηκε κανονιστική πράξη του ΕΛΓΟ – Δήμητρα, την οποία υπογράφει ο πρόεδρός του Δρ Γεώργιος Καρέτσος, και αφορά την «Έκδοση αιτιολογημένης γνώμης του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για την επιβολή κυρώσεων σε Οργανισμούς Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας».


Ξεκινούν τα μαθήματα κατάρτισης για Νέους Αγρότες του 2014 με απόφαση του ΥπΑΑΤ

Μερικούς μήνες μετά από την ανακοίνωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης αναφορικά με την έναρξη των προγραμμάτων κατάρτισης Νέων Αγροτών, ο Γενικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων υπέγραψε απόφαση που αφορά τη χορήγηση του απαιτούμενου κονδυλίου για την κατάρτιση των Νέων Αγροτών. Σε πρώτη φάση την εκπαίδευση θα λάβουν οι Νέοι Αγρότες του 2014, οι οποίοι θα καταθέσουν φάκελο για πληρωμή τον Αύγουστο του 2017. Μετά την απόφαση τους δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσουν τα μαθήματα που θα διοργανώσει ο ΕΛΓΟ - Δήμητρα, προκειμένου να συμπληρώσουν τις 150 ώρες που απαιτούνται για την πληρωμή των δόσεων του πριμ.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,515625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version