Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΟ Δήμητρα

Βρέθηκαν 369 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 37

ΕΛΓΟ - Δήμητρα: Δόθηκε παράταση στις αιτήσεις για Μητρώο Γεωργικών Συμβούλων

ΕΛΓΟ - Δήμητρα: Δόθηκε παράταση στις αιτήσεις για Μητρώο Γεωργικών Συμβούλων

Παρατείνεται, έως και τη Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019 (έληγε στις 14 Δεκεμβρίου 2018), η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων φυσικών προσώπων για την εγγραφή τους στο Μητρώο των Γεωργικών Συμβούλων του ΕΛΓΟ - Δήμητρα και την ένταξή τους στο Εθνικό Σύστημα Παροχής Συμβουλών σε Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις (ΣΠΣΓΕ).

7/1/2019


Μεγάλο ενδιαφέρον στην ημερίδα της Σκύδρας για την καλλιέργεια της κερασιάς

Μεγάλο ενδιαφέρον στην ημερίδα της Σκύδρας για την καλλιέργεια της κερασιάς

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργανώθηκε από τον ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας, στις 13/12/2018, με θέμα: «Η καλλιέργεια της κερασιάς στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας».


Εκδήλωση για την Xylella fastidiosa κάνει το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών

O επιβλαβής οργανισμός μεγίστου ρίσκου για την Ελλάδα Xylella fastidiosa, αποτελεί το αντικείμενο της ενημερωτικής συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών, την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 4 μ.μ.


Εργαζόμενοι ΕΛΓΟ προς ΣΕΒΓΑΠ: Χωρίς αξία το ΠΓΕ ελληνικού γιαουρτιού αν δεν απαγορευτεί χρήση εισαγόμενου συμπυκνωμένου γάλακτος

Εργαζόμενοι ΕΛΓΟ προς ΣΕΒΓΑΠ: Χωρίς αξία το ΠΓΕ ελληνικού γιαουρτιού αν δεν απαγορευτεί χρήση εισαγόμενου συμπυκνωμένου γάλακτος

Οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ έδωσαν απάντηση στους γαλακτοβιομήχανους (ΣΕΒΓΑΠ) για το θέμα του ελληνικού γιαουρτιού ΠΓΕ. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο κ. Παναγιώτης Παπαβασιλείου, Αναπληρωματικό μέλος ΔΣ του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, «όσο εφαρμόζεται η ΚΥΑ του 2016, η οποία δίνει δυνατότητα χρήσης συμπυκνωμένου γάλακτος εισαγόμενου στην παραγωγή γιαουρτιού, είναι αστείο να λέμε ότι θα κάνουμε ΠΓΕ το ελληνικό γιαούρτι. Πρέπει να απαγορευτεί η χρήση του συμπυκνωμένου (εβαπορέ) γάλακτος στην παρασκευή του γιαουρτιού και των γαλακτοκομικών προϊόντων».


Αποκλεισμοί Γεωτεχνικών του ΥπΑΑΤ και ΕΛΓΟ από εκπαίδευση Νέων Αγροτών, πριμοδοτούνται ιδιώτες μελετητές

Αποκλεισμοί Γεωτεχνικών του ΥπΑΑΤ και ΕΛΓΟ από εκπαίδευση Νέων Αγροτών, πριμοδοτούνται ιδιώτες μελετητές

Αντιδρούν οι Γεωτεχνικοί του ΥπΑΑΤ και του ΕΛΓΟ στο σχέδιο Υπουργικής Απόφασης σχετικά με την επικείμενη διαδικασία κατάρτισης των Νέων Γεωργών. Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της ΠΟΓΕΔΥ κ. Νίκος Κακαβάς, «είμαστε υπέρ των ανέργων γεωτεχνικών να έχουν προτεραιότητα και μάλιστα να τους κάνουμε εμείς μια εκπαίδευση αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να πριμοδοτούνται οι Γεωτεχνικοί του ΥπΑΑΤ και του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και όχι οι μελετητές. Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στην χώρα μας».


ΣΕΒΓΑΠ για Ελληνικό γιαούρτι: Να παρέμβει άμεσα ο υπουργός διορθώνοντας την ανήκουστη αυτή διοικητική εκτροπή του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Με αφορμή το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου, το οποίο αναφερόταν στην απόφαση του Δ.Σ. του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ να απορρίψει την εισήγηση για την ανάθεση της σύνταξης του φακέλου για την κατοχύρωση του ελληνικού γιαουρτιού ως προϊόν ΠΓΕ, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ) εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο: «Οι θεσμικοί υπερασπιστές των εθνικών μας προϊόντων αναδείχθηκαν στους χειρότερους εχθρούς». Στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:


Μπλόκαρε το φάκελο του ελληνικού γιαουρτιού ΠΓΕ το Δ.Σ. του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, πως ξεκίνησε το θέμα και τι έγινε στην τελευταία συνεδρίαση

Μπλόκαρε το φάκελο του ελληνικού γιαουρτιού ΠΓΕ το Δ.Σ. του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, πως ξεκίνησε το θέμα και τι έγινε στην τελευταία συνεδρίαση

Το Δ.Σ. του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, στην πρόσφατη συνεδρίασή του, απέρριψε την εισήγηση για την απευθείας ανάθεση της σύνταξης του φακέλου για την κατοχύρωση  του ελληνικού γιαουρτιού ως προϊόν ΠΓΕ. Η απόφαση, αν και είναι «διαδικαστικού χαρακτήρα», ουσιαστικά αποτελεί μια πρώτη ήττα για τον υπουργό κ. Σταύρο Αραχωβίτη, αφού η εισήγησή του δεν πέρασε από έναν εποπτευόμενο οργανισμό του ΥπΑΑΤ.


Ημερίδα για τον έλεγχο ψεκαστικών από τον ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Τμήμα Γεωργικής Μηχανικής του Ινστιτούτου Εδαφοϋδατικών Πόρων του ΕΛΓΟ‐ΔΗΜΗΤΡΑ πραγματοποιεί ημερίδα παρουσίασης του έργου «Ενίσχυση της υφιστάμενης εργαστηριακής υποδομής του Ελληνικού Γεωργικού  Οργανισμού - «ΔΗΜΗΤΡΑ» για τον έλεγχο ψεκαστικών μηχανημάτων», τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:00, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος (Δημοκρατίας 61, Άγιοι Ανάργυροι Αττικής, Αμφιθέατρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης).


Πρόσκληση για πιστοποίηση και εγγραφή στο Μητρώο των Γεωργικών Συμβούλων

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοίνωσε την δημοσιοποίηση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πιστοποίηση και εγγραφή των ενδιαφερομένων φυσικών προσώπων στο Μητρώο των Γεωργικών Συμβούλων που τηρείται από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, κατόπιν σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού και σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο της  αριθ.163/13692/1-2-2018(ΦΕΚ 267 Β΄) απόφασης.

14/12/2018


Α.Σ. Αιχμέας: Πώληση πιστοποιημένου σπόρου σκληρού σιταριού

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός (Α.Σ.) Αιχμέας ενημερώνει τους παραγωγούς ότι μπορούν να προμηθεύονται πιστοποιημένο σπόρο σκληρού σιταριού (MAESTRALE, SECOLO, EGEO), καθώς και λιπάσματα για την σπορά σιτηρών.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,546875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version