Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΟ Δήμητρα

Βρέθηκαν 293 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 30

ΕΛΓΟ Δήμητρα: επιβολή κυρώσεων σε Οργανισμούς Ελέγχου και Πιστοποίησης βιολογικών

Στον διαδικτυακό τόπο Διαύγεια δημοσιεύθηκε κανονιστική πράξη του ΕΛΓΟ – Δήμητρα, την οποία υπογράφει ο πρόεδρός του Δρ Γεώργιος Καρέτσος, και αφορά την «Έκδοση αιτιολογημένης γνώμης του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για την επιβολή κυρώσεων σε Οργανισμούς Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας».


Ξεκινούν τα μαθήματα κατάρτισης για Νέους Αγρότες του 2014 με απόφαση του ΥπΑΑΤ

Μερικούς μήνες μετά από την ανακοίνωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης αναφορικά με την έναρξη των προγραμμάτων κατάρτισης Νέων Αγροτών, ο Γενικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων υπέγραψε απόφαση που αφορά τη χορήγηση του απαιτούμενου κονδυλίου για την κατάρτιση των Νέων Αγροτών. Σε πρώτη φάση την εκπαίδευση θα λάβουν οι Νέοι Αγρότες του 2014, οι οποίοι θα καταθέσουν φάκελο για πληρωμή τον Αύγουστο του 2017. Μετά την απόφαση τους δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσουν τα μαθήματα που θα διοργανώσει ο ΕΛΓΟ - Δήμητρα, προκειμένου να συμπληρώσουν τις 150 ώρες που απαιτούνται για την πληρωμή των δόσεων του πριμ.


Εκδήλωση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για τις ελληνικές βελτιωμένες ποικιλίες

Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα: «Η συμβολή των Ελληνικών βελτιωμένων ποικιλιών στην ανάπτυξη της σύγχρονης γεωργίας - γεωργία ακριβείας»,  διοργανώνει ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ στο πλαίσιο της Agrothessaly 2017, στη Λάρισα.


Ημερίδα εντομολογίας στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Δράμας

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας, η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δράμας και το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. - Παράρτημα Αν. Μακεδονίας πραγματοποιούν ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ημέρα Εντομολογίας».


Συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για έρευνα στον αγροδιατροφικό τομέα

Επιταχύνεται η εφαρμογή των δράσεων συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ», με κύριο σκοπό την αναβάθμιση της εφαρμοσμένης έρευνας και της ανάπτυξης του αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας.


Παραμένει η ειδική εισφορά στο κρέας προς τον ΕΛΓΟ-Δήμητρα

Παραμένει η ειδική εισφορά στο κρέας προς τον ΕΛΓΟ-Δήμητρα

Διατηρείται η ειδική εισφορά 0,2% προς ΕΛΓΟ-Δήμητρα που επιβάλλεται στην ανά κιλό αξία όλων των ειδών κρέατος, παρά τα αιτήματα των υπόχρεων για κατάργησή της. Αυτό προκύπτει από σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπογράφουν ο Βαγγέλης Αποστόλου, η Κατερίνα Παπανάτσιου και ο Γιάννης Τσιρώνης. Τα έσοδα από την ειδική εισφορά διαχειρίζονται από τον ΕΛΓΟ - Δήμητρα και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη διενέργεια ελέγχων και τη διασφάλιση της ιχνηλασιμότητας με σκοπό την παρεμπόδιση της παραπλάνησης του καταναλωτή.


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Εκθέσεις αξιολόγησης νέων ποικιλιών φυλλοβόλων οπωροφόρων δένδρων για τα έτη 2015-2016

Ανακοίνωση που εξέδωσε το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων – Τμήμα Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δέντρων Νάουσας του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, αναφέρονται τα εξής:


Ημερίδα για την καλλιέργεια βαμβακιού και καλαμποκιού

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Μακροχωρίου Ημαθίας και ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών του Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση – ημερίδα με θέμα: «Νέα δεδομένα στην καλλιέργεια βαμβακιού και καλαμποκιού».


Ημερίδα του οLIVE CLIMA στην Χαλκιδική

Ημερίδα του οLIVE CLIMA στην Χαλκιδική

Στις 2 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 16:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορμύλιας Χαλκιδικής, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στο πλαίσιο του έργου «Εφαρμογή νέων καλλιεργητικών πρακτικών στην Ελαιοκομία με στόχο τον μετριασμό των επιπτώσεων και την προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή» (oLIVE CLIMA) από το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων (τμήμα Εγγείων Βελτιώσεων Θεσσαλονίκης) του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού - ΔΗΜΗΤΡΑ.


Σε 13 κομμάτια θα διασπαστεί ο ΕΛΓΟ Δήμητρα, αντιδρούν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού

Σε 13 κέντρα (όσες και οι Περιφέρειες της χώρας) θα διασπαστεί ο ΕΛΓΟ Δήμητρα. Αυτό περιλαμβάνει το σχέδιο λειτουργίας που παρουσίασε στο Διοικητικό Συμβούλιο, πριν 15 ημέρες, ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Γεώργιος Καρέτσος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Βλάχος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόταση της διοίκησης, το μεγαλύτερο μέρος της πιστοποίησης, των ελέγχων (ισοζύγια κ.α.) και της εκπαίδευσης θα γίνεται σε περιφερειακό επίπεδο. Σε πρώτη φάση μένει εκτός της «αποκέντρωσης» η έρευνα αλλά αυτό θα μπορούσε να γίνει στην επόμενη φάση. Βέβαια το ερώτημα είναι μετά την «αποκέντρωση» των υπηρεσιών και αφού όλες τις λειτουργίες θα τις κάνουν οι περιφερειακές δομές ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες της κεντρικής διοίκησης. Σε αυτό το σχέδιο πάντως αντιδρούν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό που υποστηρίζουν ότι θα τον οδηγήσει σε διάλυση.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,75 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version