Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΟ Δήμητρα

Βρέθηκαν 344 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 35

Εκπαίδευση μελισσοκόμων από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα στη Φλώρινα

Το Κέντρο «Δήμητρα» Καστοριάς, στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 1.3 «Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων» για το 2018, θα διοργανώσει δωρεάν 3ημερη εκπαίδευση μελισσοκομίας, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας.


Με συμμετοχή 33 εκπροσώπων έγινε στη Θεσσαλονίκη το 15ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Συντονιστικής Επιτροπής για το φυτογενετικό υλικό

Στις 15-18 Μαΐου 2018 η Τράπεζα Γενετικού Υλικού του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού-ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ), με την υποστήριξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, φιλοξένησε στη Θεσσαλονίκη το 15ο Συνέδριο της Συντονιστικής Επιτροπής του ECPGR. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το ECPGR, Ευρωπαϊκό Συνεργατικό Πρόγραμμα Φυτικών Γενετικών Πόρων, λειτουργεί στην Ευρώπη 40 χρόνια, με σκοπό τη διευκόλυνση και την ενθάρρυνση της συνεργασίας μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών για τη διατήρηση και την αειφόρο χρήση των φυτικών γενετικών πόρων.


Τριήμερη ταχύρυθμη εκπαίδευση μελισσοκόμων στη Δράμα

Τριήμερη ταχύρυθμη εκπαίδευση μελισσοκόμων, στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 1.3 «Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων» για το έτος 2018, με σκοπό τη βελτίωση της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων μελισσοκομίας στη χώρα μας, διοργανώνει το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» στη Δράμα.


Η NOVACERT αναλαμβάνει τα δύο προγράμματα προώθησης της φέτας

Η NOVACERT αναλαμβάνει τα δύο προγράμματα προώθησης της φέτας

Με δύο αποφάσεις του Δ.Σ. του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, που υπέγραψε ο νέος πρόεδρος, Καθηγητής Νικόλαος Κατής, η NOVACERT αναλαμβάνει ανάδοχος για την προώθηση της φέτας ΠΟΠ «Feta PDO. Let’s get real!» στις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά (τρίτες χώρες), καθώς και στις αγορές της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας (ΕΕ).


ΔΑΟΚ Κιλκίς: Δωρεάν εκπαίδευση μελισσοκόμων από 11 μέχρι 13 Ιουνίου

Η ΔΑΟΚ Κιλκίς ενημερώνει όλους τους μελισσοκόμους και τους εν δυνάμει μελισσοκόμους της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς ότι στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί δωρεάν τριήμερη ταχύρρυθμη εκπαίδευση μελισσοκόμων, στις 11, 12 και 13 Ιουνίου 2018.


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, αναλυτικά η σύνθεσή του

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 η απόφαση για το διορισμό νέου ΔΣ στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ. Πιο αναλυτικά, το νέο Δ.Σ. του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, με τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη, απαρτίζεται από τους εξής:


Ο Καθηγητής Ιολογίας κ. Νικόλαος Κατής νέος πρόεδρος του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, τι δήλωσε στον ΑγροΤύπο

Ο Καθηγητής Ιολογίας κ. Νικόλαος Κατής νέος πρόεδρος του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, τι δήλωσε στον ΑγροΤύπο

Ο Καθηγητής Ιολογίας κ. Νικόλαος Κατής και ο κ. Αθανάσιος Μπακαλέξης αναλαμβάνουν τις θέσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ αντίστοιχα, μετά την αποπομπή των Γεώργιου Καρέτσου και Αθανάσιου Βλάχου.


Ανακοίνωση Αυγενάκη για τα προγράμματα προώθησης της Φέτας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γραμματέας Π.Ε. της ΝΔ, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σχετική με την εκπνοή της προθεσμίας σύναψης σύμβασης για το Κοινοτικό Πρόγραμμα Προώθησης της Φέτας.


Νομοθετικές παρεμβάσεις ετοιμάζει το ΥπΑΑΤ για πιο πολλούς ελέγχους στο γάλα από μικτά κλιμάκια αλλά και στα εστιατόρια για τις μαϊμού Φέτες

Νομοθετικές παρεμβάσεις ετοιμάζει το ΥπΑΑΤ για πιο πολλούς ελέγχους στο γάλα από μικτά κλιμάκια αλλά και στα εστιατόρια για τις μαϊμού Φέτες

Δέσμη μέτρων για εντατικότερο και αποτελεσματικότερο έλεγχο της αγοράς γάλακτος, εν μέσω κατάρρευσης των τιμών, ιδιαίτερα στο αιγοπρόβειο και διαμαρτυριών των κτηνοτρόφων, που σφάζουν τα κοπάδια τους και ετοιμάζονται σε πολλές περιπτώσεις ν’ αλλάξουν επάγγελμα ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βαγγέλης Αποστόλου, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε την Τετάρτη, στο μέγαρο της πλατείας Βάθης. Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι προχωρά σε τροποποίηση της Υπουργικής απόφασης του 2011, για το Άρτεμις, ώστε να γίνεται άμεση καταγραφή και διασύνδεση με το ΟΣΔΕ και να δηλώνεται ο αριθμός των προβάτων, του κωδικού των ενωτίων των ζώων και η θέση του στάβλου. Παράλληλα, το ΣΥΚΑΠ (Συντονιστικό Κέντρο Καταπολέμησης της Απάτης) θα διασυνδεθεί με το Άρτεμις, ενώ θα γίνουν αυστηροί έλεγχοι σε επιχειρήσεις εστίασης για τα λευκά τυριά που σερβίρουν.


Παραίτηση των μελών ΔΣ του ΕΛΓΟ ζητά ο Αποστόλου για τις καθυστερήσεις στα προγράμματα προώθησης της Φέτας

Στην διοίκηση του ΕΛΓΟ χρέωσε τις καθυστερήσεις υπογραφής των συμβάσεων για το πρόγραμμα προώθησης της Φέτας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε Τρίτες Χώρες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος και ζήτησε την άμεση παραίτηση των μελών του ΔΣ, την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,734375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version