Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΟ Δήμητρα

Βρέθηκαν 358 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 36

Εκδήλωση για την οικοτεχνία διοργανώνει ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ στη Δράμα

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Π.Ε. Δράμας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ-εργαλείο αγροτικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας». 


Πρόστιμα από ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ σε 11 επιχειρήσεις μεταποίησης γάλακτος λόγω μη υποβολής ισοζυγίων

Πρόστιμα από ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ σε 11 επιχειρήσεις μεταποίησης γάλακτος λόγω μη υποβολής ισοζυγίων

Επιχειρήσεις παραγωγής, μεταποίησης, τυποποίησης, διακίνησης και εμπορίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων δεν υπέβαλαν «Μηνιαία Δήλωση Ισοζυγίου Γάλακτος» για μέρος ή ολόκληρο το πρώτο εξάμηνο του 2018, με αποτέλεσμα να τους επιβληθεί πρόστιμο από τον ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Οργανισμός αναφέρει τα εξής:


Χωρίς προσωπικό στις αρμόδιες υπηρεσίες, ανεφάρμοστη μένει η ΚΥΑ για τον έλεγχο της προέλευσης κρέατος

Ανεφάρμοστο εν πολλοίς παραμένει το μέτρο του ελέγχου της προέλευσης κρέατος στη χώρα μας, που περιγράφεται σε ΚΥΑ, η οποία ισχύει από τον περασμένο Απρίλιο. Οι κτηνοτρόφοι καταγγέλλουν «ανύπαρκτους ελέγχους εκ μέρους της πολιτείας», κάτι στο οποίο φαίνεται πως συμφωνούν και οι πιο πολλοί παράγοντες της αγοράς. Εντούτοις, όλοι παραδέχονται, ότι τα μνημόνια αποδυναμωσαν τις ελεγκτικές υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να γίνονται, πολλοί έλεγχοι και πιο συχνά.


Η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή γλίτωσε από το Υπερταμείο

Η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή γλίτωσε από το Υπερταμείο

Τελικά δεν περιλαμβάνεται η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή στα 121 ακίνητα του Δήμου Λάρισας που βρίσκονται στη λίστα του Υπερταμείου, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου.


Η αμερικανική τεχνολογική αριστεία στο επίκεντρο της μεγαλύτερης ΔΕΘ της τελευταίας εικοσαετίας

Η αμερικανική τεχνολογική αριστεία στο επίκεντρο της μεγαλύτερης ΔΕΘ της τελευταίας εικοσαετίας

Τη μεγαλύτερη ΔΕΘ της τελευταίας 20ετίας ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Θεσσαλονίκη, όπου από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου θα χτυπά η «καρδιά» του επιχειρείν, της καινοτομίας, αλλά και της αμερικανικής τεχνολογικής αριστείας. Με συνολικά 20 επίσημες, άμεσες, κρατικές συμμετοχές, έναντι 17 πέρυσι, και Τιμώμενη χώρα τις ΗΠΑ, η 83η ΔΕΘ θα είναι επίσης η πλέον διεθνοποιημένη των τελευταίων ετών. Στην Έκθεση μετέχουν επίσης επιχειρήσεις, αλλά και φορείς (ΥπΑΑΤ, ΕΛΓΟ κ.λπ.) από τον αγροτικό τομέα.


Eσπερίδα του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στη Θεσσαλονίκη με θέμα το Ελληνικό Σήμα στην ελιά και στο ελαιόλαδο

Eσπερίδα με θέμα «Ελληνικό Σήμα στην ελιά και στο ελαιόλαδο: η συμβολή του στην τυποποίηση και προώθηση των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων», διοργανώνουν η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15.30 με 17.00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός».


Από 3 έως 17 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Από τις 3 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2018, θα γίνονται οι εγγραφές στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ. Κατά το τρέχον σχολικό έτος θα λειτουργήσουν έξι Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) στη Λάρισα, στα Ιωάννινα, στην Κρήτη, στη Νεμέα, στην Καλαμπάκα και στο Μαρούσι, με τις ακόλουθες επτά ειδικότητες:

17/9/2018


Στην Αθήνα το 7ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Τυποποιημένη Διαδικασία Επιθεώρησης Ψεκαστικών

Στην Αθήνα το 7ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Τυποποιημένη Διαδικασία Επιθεώρησης Ψεκαστικών

Το 7ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Τυποποιημένη Διαδικασία Επιθεώρησης Ψεκαστικών (SPISE 7) θα λάβει χώρα στην Αθήνα και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στις 26-27-28 Σεπτεμβρίου, 2018.


Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων ενδιαφέρεται να προσλάβει γεωπόνο

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων ενδιαφέρεται να προσλάβει ένα Γεωπόνο (ΠΕ) με σύμβαση μίσθωσης έργου, για τις ανάγκες υλοποίησης έργου που εκπονεί και αφορά τη δημιουργία Βοτανικού Κήπου στο Δήμο Δωρίδας.


Δικαιολογητικά για απόκτηση ελληνικού σήματος σε ελαιόλαδο και επιτραπέζιες ελιές

Δικαιολογητικά για απόκτηση ελληνικού σήματος σε ελαιόλαδο και επιτραπέζιες ελιές

Ο ΕΛΓΟ - Δήμητρα ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρώσει την εκπόνηση των σχετικών εντύπων και κανονισμών που αφορούν στην απονομή ελληνικού σήματος στο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και στις Επιτραπέζιες Ελιές. Ο Οργανισμός γνωστοποιεί ότι στο εξής θα δέχεται αιτήσεις από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του κλάδου.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,8588867 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version