Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΟ Δήμητρα

Βρέθηκαν 391 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 40

Πρόσκληση για πιστοποίηση και εγγραφή στο Μητρώο των Γεωργικών Συμβούλων

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοίνωσε την δημοσιοποίηση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πιστοποίηση και εγγραφή των ενδιαφερομένων φυσικών προσώπων στο Μητρώο των Γεωργικών Συμβούλων που τηρείται από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, κατόπιν σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού και σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο της  αριθ.163/13692/1-2-2018(ΦΕΚ 267 Β΄) απόφασης.

14/12/2018


Α.Σ. Αιχμέας: Πώληση πιστοποιημένου σπόρου σκληρού σιταριού

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός (Α.Σ.) Αιχμέας ενημερώνει τους παραγωγούς ότι μπορούν να προμηθεύονται πιστοποιημένο σπόρο σκληρού σιταριού (MAESTRALE, SECOLO, EGEO), καθώς και λιπάσματα για την σπορά σιτηρών.


ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ: Από το Παρίσι ξεκίνησε η προώθηση της Φέτας

ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ: Από το Παρίσι ξεκίνησε η προώθηση της Φέτας

Από το Παρίσι ξεκίνησαν οι δράσεις του Προγράμματος προώθησης της Φέτας στις αγορές του εξωτερικού «Feta PDO. Let’s get real». Ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, με εκτελεστικό οργανισμό την εταιρεία NOVACERT συμμετέχει από την Κυριακή (21/10/2018) έως την Πέμπτη (25/10/2018), σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο, την έκθεση SIAL Paris, η οποία φιλοξενεί περισσότερους από 7.000 εκθέτες από 110 χώρες, ανάμεσα στους οποίους 240 από την Ελλάδα, ενώ αναμένονται περισσότεροι από 150.000 επισκέπτες, σχεδόν από όλες τις χώρες του κόσμου.


Εκδήλωση για την οικοτεχνία διοργανώνει ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ στη Δράμα

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Π.Ε. Δράμας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ-εργαλείο αγροτικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας». 


Πρόστιμα από ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ σε 11 επιχειρήσεις μεταποίησης γάλακτος λόγω μη υποβολής ισοζυγίων

Πρόστιμα από ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ σε 11 επιχειρήσεις μεταποίησης γάλακτος λόγω μη υποβολής ισοζυγίων

Επιχειρήσεις παραγωγής, μεταποίησης, τυποποίησης, διακίνησης και εμπορίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων δεν υπέβαλαν «Μηνιαία Δήλωση Ισοζυγίου Γάλακτος» για μέρος ή ολόκληρο το πρώτο εξάμηνο του 2018, με αποτέλεσμα να τους επιβληθεί πρόστιμο από τον ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Οργανισμός αναφέρει τα εξής:


Χωρίς προσωπικό στις αρμόδιες υπηρεσίες, ανεφάρμοστη μένει η ΚΥΑ για τον έλεγχο της προέλευσης κρέατος

Ανεφάρμοστο εν πολλοίς παραμένει το μέτρο του ελέγχου της προέλευσης κρέατος στη χώρα μας, που περιγράφεται σε ΚΥΑ, η οποία ισχύει από τον περασμένο Απρίλιο. Οι κτηνοτρόφοι καταγγέλλουν «ανύπαρκτους ελέγχους εκ μέρους της πολιτείας», κάτι στο οποίο φαίνεται πως συμφωνούν και οι πιο πολλοί παράγοντες της αγοράς. Εντούτοις, όλοι παραδέχονται, ότι τα μνημόνια αποδυναμωσαν τις ελεγκτικές υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να γίνονται, πολλοί έλεγχοι και πιο συχνά.


Η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή γλίτωσε από το Υπερταμείο

Η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή γλίτωσε από το Υπερταμείο

Τελικά δεν περιλαμβάνεται η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή στα 121 ακίνητα του Δήμου Λάρισας που βρίσκονται στη λίστα του Υπερταμείου, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου.


Η αμερικανική τεχνολογική αριστεία στο επίκεντρο της μεγαλύτερης ΔΕΘ της τελευταίας εικοσαετίας

Η αμερικανική τεχνολογική αριστεία στο επίκεντρο της μεγαλύτερης ΔΕΘ της τελευταίας εικοσαετίας

Τη μεγαλύτερη ΔΕΘ της τελευταίας 20ετίας ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Θεσσαλονίκη, όπου από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου θα χτυπά η «καρδιά» του επιχειρείν, της καινοτομίας, αλλά και της αμερικανικής τεχνολογικής αριστείας. Με συνολικά 20 επίσημες, άμεσες, κρατικές συμμετοχές, έναντι 17 πέρυσι, και Τιμώμενη χώρα τις ΗΠΑ, η 83η ΔΕΘ θα είναι επίσης η πλέον διεθνοποιημένη των τελευταίων ετών. Στην Έκθεση μετέχουν επίσης επιχειρήσεις, αλλά και φορείς (ΥπΑΑΤ, ΕΛΓΟ κ.λπ.) από τον αγροτικό τομέα.


Eσπερίδα του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στη Θεσσαλονίκη με θέμα το Ελληνικό Σήμα στην ελιά και στο ελαιόλαδο

Eσπερίδα με θέμα «Ελληνικό Σήμα στην ελιά και στο ελαιόλαδο: η συμβολή του στην τυποποίηση και προώθηση των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων», διοργανώνουν η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15.30 με 17.00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός».


Από 3 έως 17 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Από τις 3 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2018, θα γίνονται οι εγγραφές στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ. Κατά το τρέχον σχολικό έτος θα λειτουργήσουν έξι Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) στη Λάρισα, στα Ιωάννινα, στην Κρήτη, στη Νεμέα, στην Καλαμπάκα και στο Μαρούσι, με τις ακόλουθες επτά ειδικότητες:

17/9/2018

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,890625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version