Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΟ Δήμητρα

Βρέθηκαν 391 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 40

Στην Αθήνα το 7ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Τυποποιημένη Διαδικασία Επιθεώρησης Ψεκαστικών

Στην Αθήνα το 7ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Τυποποιημένη Διαδικασία Επιθεώρησης Ψεκαστικών

Το 7ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Τυποποιημένη Διαδικασία Επιθεώρησης Ψεκαστικών (SPISE 7) θα λάβει χώρα στην Αθήνα και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στις 26-27-28 Σεπτεμβρίου, 2018.


Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων ενδιαφέρεται να προσλάβει γεωπόνο

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων ενδιαφέρεται να προσλάβει ένα Γεωπόνο (ΠΕ) με σύμβαση μίσθωσης έργου, για τις ανάγκες υλοποίησης έργου που εκπονεί και αφορά τη δημιουργία Βοτανικού Κήπου στο Δήμο Δωρίδας.


Δικαιολογητικά για απόκτηση ελληνικού σήματος σε ελαιόλαδο και επιτραπέζιες ελιές

Δικαιολογητικά για απόκτηση ελληνικού σήματος σε ελαιόλαδο και επιτραπέζιες ελιές

Ο ΕΛΓΟ - Δήμητρα ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρώσει την εκπόνηση των σχετικών εντύπων και κανονισμών που αφορούν στην απονομή ελληνικού σήματος στο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και στις Επιτραπέζιες Ελιές. Ο Οργανισμός γνωστοποιεί ότι στο εξής θα δέχεται αιτήσεις από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του κλάδου.


Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ γράφει ... και σβήνει ... πρόστιμα σε εταιρείες γάλακτος που δεν υπέβαλαν στοιχεία για το ισοζύγιο

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ γράφει ... και σβήνει ... πρόστιμα σε εταιρείες γάλακτος που δεν υπέβαλαν στοιχεία για το ισοζύγιο

Μέσα σε λίγες ημέρες έγινε άρση των προστίμων από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα για τις επιχειρήσεις που δεν υπέβαλαν έγκαιρα ή καθόλου τη «Μηνιαία Δήλωση Ισοζυγίου Γάλακτος» για μέρος ή όλο το έτος 2017.


Ξεκινά το Πρόγραμμα Δημιουργίας Νέων Ποικιλιών Φυτικών Ειδών

Ξεκινά το Πρόγραμμα Δημιουργίας Νέων Ποικιλιών Φυτικών Ειδών

Την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασιλείου Κόκκαλη, με τον Γενικό Γραμματέα κ. Νικόλαο Αντώνογλου, τον Πρόεδρο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Νικόλαο Κατή, τον Γενικό Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Δημήτριο Τσαγκαλίδη και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Πολλαπλασιαστικού Υλικού Καλλιεργούμενων Φυτικών Ειδών και Φυτογενετικών Πόρων.


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Στον εισαγγελέα στέλνει εταιρεία για ελληνοποιήσεις αμνοεριφίων, ρίχνει πρόστιμα σε εταιρείες γάλακτος που δεν υπέβαλαν στοιχεία για το ισοζύγιο

Η Διοίκηση του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού κατά τη συνεδρίασή του, στις 12 Ιουλίου 2018, ομόφωνα αποφάσισε τα ακόλουθα:


Προκηρύχθηκε το Μέτρο 1 που ενισχύει τον ΕΛΓΟ για την κατάρτιση Νέων Γεωργών του 2016

Προκηρύχθηκε η Δράση 1.1.1. «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για Νέους Γεωργούς και Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις» του Μέτρου 1 «Δράσεις Μετάδοσης Γνώσεων και Ενημέρωσης». Μοναδικός δικαιούχος της Δράσης είναι ο ΕΛΓΟ-Δήμητρα ο οποίος καλείται να υποβάλει πρόταση πράξης προκειμένου να χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο του Μέτρου 1. Οι ωφελούμενοι της Δράσης 1.1.1. είναι οι Νέοι Γεωργοί του 2016, δικαιούχοι της 1ης πρόσκλησης του Μέτρου 6.1.


Εκπαίδευση μελισσοκόμων από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα στη Φλώρινα

Το Κέντρο «Δήμητρα» Καστοριάς, στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 1.3 «Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων» για το 2018, θα διοργανώσει δωρεάν 3ημερη εκπαίδευση μελισσοκομίας, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας.


Με συμμετοχή 33 εκπροσώπων έγινε στη Θεσσαλονίκη το 15ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Συντονιστικής Επιτροπής για το φυτογενετικό υλικό

Στις 15-18 Μαΐου 2018 η Τράπεζα Γενετικού Υλικού του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού-ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ), με την υποστήριξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, φιλοξένησε στη Θεσσαλονίκη το 15ο Συνέδριο της Συντονιστικής Επιτροπής του ECPGR. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το ECPGR, Ευρωπαϊκό Συνεργατικό Πρόγραμμα Φυτικών Γενετικών Πόρων, λειτουργεί στην Ευρώπη 40 χρόνια, με σκοπό τη διευκόλυνση και την ενθάρρυνση της συνεργασίας μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών για τη διατήρηση και την αειφόρο χρήση των φυτικών γενετικών πόρων.


Τριήμερη ταχύρυθμη εκπαίδευση μελισσοκόμων στη Δράμα

Τριήμερη ταχύρυθμη εκπαίδευση μελισσοκόμων, στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 1.3 «Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων» για το έτος 2018, με σκοπό τη βελτίωση της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων μελισσοκομίας στη χώρα μας, διοργανώνει το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» στη Δράμα.

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,765625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version